Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οχι,στην λαικη παντως!!!
Απάντηση: κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε τ...
Απάντηση: θελω αδια για καφενιο
Απάντηση: Μόνο με χειροβομβίδα πλέον.Καλύτερα να τα πετάξετε και να πάρετε καινούργια μπολ.
Απάντηση: στανταρ στον Τάσο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω δεν υπάρχουν πουθενά καλύτερα!
Απάντηση: τιμη μπριγγετας
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
Απάντηση: συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%...
Απάντηση: Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια.
Απάντηση: Υλικά * 1 1/2 κιλό μύδια * 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα * 2 κούπες ρύζι * Αλάτι * Πιπέρι * Λάδι Πρ...
 

Μοσχαροκεφαλη στη γαστρα;

Σχετικές ερωτήσεις
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 ...
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκιν...
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρη...
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιασ...
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμον...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 κιλό πατάτες Μαστέλο πήλινο Σίφνου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ παίρνουμε το αρνί και το πλένουμε καλά για να φύγει το αίμα. το βάζουμε σε μια λεκάνη για να πλυθεί καλά το κρέας με το κόκκινο κρασί. καθαρίζουμε τα αμπελοκλαδα με ενα μαχαίρι και τα πλένουμε καλά. μετά τα βάζουμε μέσα στο μαστέλο έτσι ώστε να σχηματιστεί σαν σχάρα. πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά) 3 σκελίδες σκόρδο (στα τέσσερα) Κριθαράκι ή χυλοπίτες 250 γρ κοκκινο κρασί 3 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές πελτέ 2 κουταλιές ζάχαρη φέτα παρμεζάνα Οδηγίες 1.Τσιγαρίζουμε στην χύτρα το μοσχάρι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα ποτήρι νερό το βράζουμε για 15 λεπτά (ανάλογα και πόσο μικρά κομμάτια είναι το κρέας). 2.Αδειάζουμε το π... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνουμε αρνακι στη γαστρα?
Απάντηση:
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρησιμοποιώ Σαμιώτικο λευκό ή μοσχάτο) 1 ½ χάρτινο κουτί πολτός ντομάτας ή πολτός φρέσκιας ντομάτας (βάλτε λίγο παραπάνω σε αυτή την περίπτωση) Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,λίγο μπαχάρι,1 φύλλο δάφνης. 1 1/2 κ.γλ ζάχαρη(Αν βάλω μοσχάτο κρασί βάζω λιγότερη ζάχαρη) Εκτέλεση: 1. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το κρέας μας. 2. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για μοσχαρακι εξοχικο στη γαστρα
Απάντηση:
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτες(και λίγο απ΄το λαδάκι τους) 1/3 φλιτζάνι λαδί 1 λεμόνι(το ξύσμα και τον χυμό του) 1 κουταλάκι μουστάρδα αλάτι-πιπέρι 2 δαφνόφυλλα 300 α κεφαλογραβιέρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βαλτέ το μοσχάρι πρώτο-πρώτο στη γάστρα, αλατοπιπερώστε το και από πάνω στρώστε κομμένα σε ροδέλες τα λαχανικά, ενδιάμεσα να αλατοπιπερώνετε ελαφρώς. Αφού βάλετε όλα τα λαχανι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμονιών • Λίγη κανέλα •Αλάτι •Πιπέρι Περιγραφή: Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε, το πασπαλίζουμε με την κανέλα, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά. Μόλις πιει το νερό που θα βγάλει, δυναμώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, σωτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές και σβήνουμε με το λεμόνι και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι,στην λαικη παντως!!! Διαβάστε περισσότερα...
μυστικα για ψησιμο σε ξυλοφουρνο
Απάντηση:
κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε την φωτιά στην είσοδο του ξυλόφουρνου, και όσο η θερμοκρασία του ανεβαίνει την σπρώχνουμε προς το εσωτερικό του. ειναι καλύτερο να καίμε μικρά κλαδιά γιατί έτσι πυρώνει ποιο εύκολα. στην αρχή τα τούβλα μέσα στον φούρνο περνούν όλη την καπνιά και γίνονται μαύρα, όσο όμως πυρώνουν αλλάζουν χρώμα και ασπρίζουν.όταν η μαύρη πετρά γίνει και αυτή άσπρη ο φούρνος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω αδια για καφενιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο με χειροβομβίδα πλέον.Καλύτερα να τα πετάξετε και να πάρετε καινούργια μπολ. Διαβάστε περισσότερα...
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΒΥΡΩΝΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
Απάντηση:
στανταρ στον Τάσο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω δεν υπάρχουν πουθενά καλύτερα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιμη μπριγγετας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE% BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE% B8%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE% B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά * 1 1/2 κιλό μύδια * 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα * 2 κούπες ρύζι * Αλάτι * Πιπέρι * Λάδι Προετοιμασία Αφήνουμε τα μύδια σε νερό για 2 ώρες περίπου. Ετοιμασία 1. Τα πλένουμε πολύ καλά, ξύνουμε το κέλυφος με προσοχή ώστε να φύγει το χνούδι και τα ξεπλένουμε πολύ καλά (2-3 νερά). 2. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα μύδια να αχνιστούν. Όταν ανοίξουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 3. Το νερό το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπαράγγια άγρια Μια κουταλιά πελτές τομάτας Δυο αυγά Μερικές σταγονίτσες βαλσαμικό πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια 1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια 2 μέτρια κρεμμύδια σε φετούλες 1 σκελίδα σκόρδο 4 ντομάτες τριμμένες 2 κουταλιές πελτέ 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα νερό 1 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι ρίγανη 1/4 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι γαρύφαλο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουταλάκι ζάχαρη αλάτι Σερβίρει4-5 άτομα Οδηγίες 1.Ζεσταίνουμε το λάδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με τον Mr. Bean! Ε, ρε πλακες!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου την καλύτερη συνταγή για κρητικό πιλάφι με αρνάκι
Απάντηση:
1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω: http://translate.google.gr/translate? hl=el&langpair=en%7Cel&u=http:// www.jobsinberlin.eu/ Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μερικές συνταγές παραδοσιακές κρητικές
Απάντηση:
Κρητικές Παραδοσιακές Συνταγές Σαλάτα με πατάτες και αυγά 1 κιλό πατάτες, 5-6 αυγά, 2 ντομάτες, 1 κρεμμύδι, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 αγγουράκι, μια χούφτα ελιές, ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξύδι, αλάτι, πιπέρι. Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε (όπως είναι με το φλοιό τους). Βράζουμε και τα αυγά κι αφού κρυώσουν τα καθαρίζουμε, καθαρίζουμε και τις πατάτες και τα κόβουμε όλα φέτες μέσα σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το μαϊντανό, το αγγούρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν το τοστ θερμενεται τοτε λιωνει και το τυρι,το οποιο σημαινει πως βγαζει ολα τα υγρα που εχει. δεν εχει να κανει με το αλαντικο η το ψωμι που θα ζεσταθε,οταν το ζεστανεις διχως τυρι τοτε δεχεσαι τις ιδιες θερμιδες ειτε ψημενο ειτε αψητο. ωστοσω,εχω ακυσει πως αν πιεις ενα μικρο τενεκεδακι coca cola zero μιση/μια ωρα μετα το γευμα, δεν δεχεσαι τοσες θερμιδες, δεν ξερω γιατι αλλα ισως οφειλεται στην χωνεψη που σε βοηθαει να κανεις ή στο ρεψιμο....αλλα δεν ξερω αν ισχυει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα σε ενα λογιστη..δεν θα ειναι κατι δυσκολο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: