Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4...
Απάντηση: * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα * 1 μπαγκέτα ψωμί # Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες ...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τον πουρέ. Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τη μηχανή του πουρέ για να πολτοποιηθούν. Ζεσταί...
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυρ...
Απάντηση: Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην ...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδ...
Απάντηση: Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και μια καλή επιλογή για ενέργεια (θερμίδες), φυτικές ίνες ενώ φυσικά δεν περιέχουν καθόλου λ...
Απάντηση: ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(6-8) Αλμυρή συνταγή ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1 ΑΥΓΟ 1 ΠΡ...
Απάντηση: 1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμ...
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μ...
 

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ???

Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά !

Σχόλια απάντησης

απάντησε η katka

ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑ .... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥ ... !!!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ .... ΜΕ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΩΜΑΙ ....
σχολίασε η doltzina  - 2012-05-17 12:45:03
Στα γεμιστά τυχαία το ανακάλυψα μια μέρα γιατί δεν είχα καθόλου ρύζι . Από τότε στα γεμιστα μόνο κριθαράκι βάζω . Τα έχω δοκιμάσει και με μακαρόνια σπαγγέτι ,αλλά ήταν χάλια . Ξέρεις με την κρίση δοκιμάζω διάφορα ,ότι έχω στο ντουλάπι μου . Βέβαια γουστα είναι αυτά ,το τι αρέσει στον καθένα .
σχολίασε η katka  - 2012-05-17 12:52:17
Γεμιστα με κριθαρακι?? μμμ μου αρεσει το κριθαρακι ανμ ειναι θα το πω στην μαμα μου οταν θα φτιαξει γεμιατα να βαλει!!! :p
σχολίασε η kloklitsa  - 2012-05-17 17:11:01
κοριτσια μου ανοιξατε την ορεξη, γεμιστα εχω σημερα αλλα με ρυζι, μμμμ !!!!!!
σχολίασε ο giorgos271  - 2012-05-17 17:18:26
ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ....
σχολίασε η doltzina  - 2012-05-17 21:19:27
Η μέρα των γεμιστών ήτανε χτες ; :-P Tα λαχανικά μου αρέσουνε μόνο ωμά doltzina ,δεν τα μπορώ μαγειρεμένα με τίποτα !
σχολίασε η katka  - 2012-05-18 08:58:20
Σχετικές ερωτήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Σ...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση κ...
Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι κρασί λευκό. Δεν προσθέτουμε νερό γιατί θα βγάλει το χταπόδι. Όταν μαλακώσει...
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σί...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση και βάζουμε να κοχλάσει, αφού έχουμε ρίξει αλάτι,δαφνόφυλλα και κύμινο.Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει,ανακατεύουμε να "πιει'' τα υγρά και είναι έτοιμο. Σημείωση : Το φαγητό αυτό συνδιάζεται άριστα με ψαροκεφτέδες. Υλικά : 500 γραμμάρια κριθαράκι 2 δαφνόφυλλα κύμινο 2 κρεμμυδάκια 3-4 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι κρασί λευκό. Δεν προσθέτουμε νερό γιατί θα βγάλει το χταπόδι. Όταν μαλακώσει το καθαρίζουμε από τις βεντούζες και το κόβουμε σε κομμάτια 2 εκατοστών. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε την τομάτα και τα κομμάτια χταπόδι. Προσθέτουμε 1 κιλό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Έπειτα τα αδειάζουμε σε ένα πήλινο και ρίχνουμε το κριθαράκι και μια κουταλιά χταποδόζουμο. Ψήνουμε για 15 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Η τακτική κατανάλωση καρότων αποτελεί θαυμάσια δυναμωτική αγωγή, ειδικά για όσους αισθάνονται αδύναμοι και καταβεβλημένοι, όσους υποφέρουν από στρες και όσους αναρρώνουν από κάποια ασθένεια. Το καρότο προάγει την ανάπτυξη και την ενεργητικότητα των παιδιών και των εφήβων, και τους βοηθά να χτίσουν γερό οργανισμό με υγιείς ιστούς και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές ελαιόλαδο * 1 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο * 4 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι * 2 φύλλα δάφνης, και επιπλέον 8-10 για τα σουβλάκια * 1 κουτ. σούπας ρίγανη ή μαντζουράνα * αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο φιλέτο κοτόπουλο (από πόδι ή μπούτι, ή από στήθος) κομμένο σε κύβους 4 εκ. * σουμάκι για να πασπαλίσετε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
* 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα * 1 μπαγκέτα ψωμί # Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι κάτω και να χωρίζει τελείως το ψωμί. # Ανακατέψτε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Απλώστε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας, τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°. # Ψήστε τη μέχρι να είναι πολύ ζεστή, περίπου 20 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τον πουρέ. Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τη μηχανή του πουρέ για να πολτοποιηθούν. Ζεσταίνουμε το Flora σε κατσαρολάκι και προσθέτουμε τις πολτοποιημένες πατάτες, το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε πάνω σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα του πουρέ. Κατεβάζουμε τον πουρέ από τη φωτιά, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού κοτσανάκι σέλινο ψιλοκομμένα 1 νεροπότηρο χυμό ντομάτας 1 κουτ γλυκού πάπρικα Αλάτι, πιπέρι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα ταυτόχρονα τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα ανακατεύετε και τα σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά. Ρίχνετε μέσα τα μα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και μια καλή επιλογή για ενέργεια (θερμίδες), φυτικές ίνες ενώ φυσικά δεν περιέχουν καθόλου λίπος. Τα αποξηραμένα φρούτα «σε βάρος» έχουν περισσότερες θερμίδες από τα αντίστοιχο φρέσκα φρούτα, και παρόλο που περιέχουν περισσότερες θερμίδες, περιέχουν επίσης και άλλες θρεπτικές ουσίες σε μεγαλύτερη ποσότητα. Για παράδειγμα αν και τα φρέσκα σταφύλια δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή πηγή σιδήρου, οι σταφίδες, που είναι αποξηραμένα σταφύλια, είναι πλούσιες ... Διαβάστε περισσότερα...
θέλω να γεμίσω κρέπες
Απάντηση:
ΚΡΕΠΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(6-8) Αλμυρή συνταγή ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1 ΑΥΓΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ: 30ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 1 ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ 1/4 ΛΙΤΡΟΥ ΓΑΛΑ 50ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ: ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ 18-20ΕΚ ΒΟΥΤΥΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΡΕΠΕΣ:ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΖΥΜΗ Γ... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
kane me add sto. panagioths_@hotmail.com exo arketes sintages me <kima> aples kai paralagis;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟ 25 - 60 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλιά σούπας σταφίδες¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας φέτα¼ αβοκάντο (κομμένο σε κύβους) Dressing:½ κουταλιά γλυκού μέλι1 κουταλιά γλυκού μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού χυμός πορτοκάλι1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ολόκληρη η συνταγήΘερμίδες: 289 kcalΠρωτεΐνη: 10 γρ.Υδατάνθρακες: 31 γρ.Λίπος: 17 γρ.Φυτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα (κρατάμε περίπου 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύοντας με ξύλινη σπάτουλα, μέχρι να αλλάξει το χρώμα του.«Σβήνουμε» με το κρασί και προσθέτουμε τις τομάτες και λίγο ζεστό νερό. Καρυκεύουμε τον κιμά, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τον μαϊντανό 10 λεπτά πριν από το τέλος του μαγειρέματος. Στο μεταξύ, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπιφτεκια σχαρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φασολάδα,λευκή ή κόκκινη ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο την ιταλια Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Σε πόση ώρα μπορώ να φτιάξω κολοκυθάκια τηγανητά;
Απάντηση:
Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE% B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE% BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE% BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο200 γρ. καβουρόψιχα κομμένη σε κύβους1 ματσάκι σέληνο2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 τομάτα ψιλοκομμένη2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο4 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού φρέσκος βασιλικόςΑλάτι και πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 114 kcalΠρωτεΐνη: 8 γρ.Υδατάνθρακες: 7 γρ.Λίπος: 7 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,9 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για λουκάνικα με θυμάρι;
Απάντηση:
λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο Λίγο αλάτι Σάλτσα μουστάρδας Ετοιμασία 1.Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου. 3.Ρίχνουμε τον χυλό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: