Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ωραιο φενεται :Ρ
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ · 4 στήθη κοτόπουλου · 2 φρέσκα κρεμμυδάκια · ½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια · 1 φλιτζ. ελαιόλαδο · 2 κουτ. βούτυρο · 100 γρ. μ...
Απάντηση: 1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Απάντηση: Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Στα γρή...
Απάντηση: θα την βράσεις πρώτα σε νερό, θα πετάξεις το ζουμί και μετά θα την βάλεις στο φούρνο.
Απάντηση: * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα * 1 μπαγκέτα ψωμί # Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες ...
Απάντηση: 2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμέ...
Απάντηση: http:// www.youtube.com/ watch?v=WY8NS-PnUp4 δες εδω
Απάντηση: συνταγές με κιμά : http:// www.sidages.gr/%CE% BA%CE%B1%CF%84%CE% B7%CE% B3%CE%BF%CF%81%CE% AF%CE%B1-%CF%83%CF% 85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3% CE...
Απάντηση: 1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι
 

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ???

Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά !

Σχόλια απάντησης

απάντησε η katka

ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑ .... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥ ... !!!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ .... ΜΕ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΩΜΑΙ ....
σχολίασε η doltzina  - 2012-05-17 12:45:03
Στα γεμιστά τυχαία το ανακάλυψα μια μέρα γιατί δεν είχα καθόλου ρύζι . Από τότε στα γεμιστα μόνο κριθαράκι βάζω . Τα έχω δοκιμάσει και με μακαρόνια σπαγγέτι ,αλλά ήταν χάλια . Ξέρεις με την κρίση δοκιμάζω διάφορα ,ότι έχω στο ντουλάπι μου . Βέβαια γουστα είναι αυτά ,το τι αρέσει στον καθένα .
σχολίασε η katka  - 2012-05-17 12:52:17
Γεμιστα με κριθαρακι?? μμμ μου αρεσει το κριθαρακι ανμ ειναι θα το πω στην μαμα μου οταν θα φτιαξει γεμιατα να βαλει!!! :p
σχολίασε η kloklitsa  - 2012-05-17 17:11:01
κοριτσια μου ανοιξατε την ορεξη, γεμιστα εχω σημερα αλλα με ρυζι, μμμμ !!!!!!
σχολίασε ο giorgos271  - 2012-05-17 17:18:26
ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ....
σχολίασε η doltzina  - 2012-05-17 21:19:27
Η μέρα των γεμιστών ήτανε χτες ; :-P Tα λαχανικά μου αρέσουνε μόνο ωμά doltzina ,δεν τα μπορώ μαγειρεμένα με τίποτα !
σχολίασε η katka  - 2012-05-18 08:58:20
Σχετικές ερωτήσεις
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/i- mamaligka- tis-k-basilikis.html http://greekcook.gr/ syntages/ mamaligka_paradosiak o_balkaniko_...
χαχα
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mamaligka- tis-k-basilikis.html http://greekcook.gr/syntages/ mamaligka_paradosiako_balkaniko_fagito Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να βρασει και δοκιμαζουμε τι γευσι του ποσο ξυνο ειναι βαζουμε τα σκορδα να βρασουν οχι πολυ στη συνεχεια τα βγαζουμε να κρυο σουν τα βαζουμε σε βαζο και επανω βαζουμε λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10΄. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ήδη τηγανισμένα σουτζουκάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 5. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Mερίδες: 4 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά συνταγής 1/2 κιλό ρεβίθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 600 γραμμ. ντοματάκια κονκασέ 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ · 4 στήθη κοτόπουλου · 2 φρέσκα κρεμμυδάκια · ½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια · 1 φλιτζ. ελαιόλαδο · 2 κουτ. βούτυρο · 100 γρ. μαλακό τυρί φέτα τριμμένο · 2-3 κουτ. μαϊντανόες · 2 κουτ. παπαρουνόσπορος · 2 κουτ. σουσάμι · κύμινο · 1 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας · 16 φύλλα κρούστας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζετε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά, ψιλοκομμένα, για 4-5 λεπτά. Κόβετε σε λωρίδες τα φύλλα, τις γεμίζετε με το μίγμα κοτόπουλου και τις τυλίγετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Στα γρήγοραΚατηγορίαΖύμεςΔιατροφήΧορτοφαγικήΟδηγίες 1.Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα 2.Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε 3.Τέλος το αλεύρι ώσπου να γίνει μια σφιχτή και ελαστική ζύμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα την βράσεις πρώτα σε νερό, θα πετάξεις το ζουμί και μετά θα την βάλεις στο φούρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
* 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα * 1 μπαγκέτα ψωμί # Κόψτε την μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι κάτω και να χωρίζει τελείως το ψωμί. # Ανακατέψτε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Απλώστε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες της μπαγκέτας, τυλίξτε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τη σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°. # Ψήστε τη μέχρι να είναι πολύ ζεστή, περίπου 20 Διαβάστε περισσότερα...
Κάποια εύκολη συνταγή για τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια;
Απάντηση:
2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμένο 200 γρ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο 2 κουταλιές βούτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.youtube.com/watch?v=WY8NS-PnUp4 δες εδω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές με κιμά : http://www.sidages.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE% B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82/%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE% AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ Η ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά * 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες * 3 φλιτζάνια φρέσκια ντομάτα, χωρίς τους σπόρους, σε κομματάκια * 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα * 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικό) * φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 250 γραμμάρια ζυμαρικά (όποιο είδος θέλετε) * 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο * 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη Εκτέλεση 1) Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Θελω μια συνταγη για γουρουνοπουλα μπουτι
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω <a title="γουρουνοπούλα" href="http://www.gourmed.gr/syntages/oles/ goyroynopoylo-se-lemonofylla">γουρουνοπούλα στο φούρνο</a> <a title="γουρουνοπούλα" href="http://www.gourmed.gr/syntages/eykoles- syntages/hoirino-hristoygenniatiko-me- portokali">γουρουνοπούλα στο φούρνο</a> Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
10 πιπεριές είτε στρογγυλές είτε μακριές 300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη 5 κουταλιές ελαιόλαδο λίγο πιπέρι λίγη ρίγανη Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές. Φτιάχνονται πολύ εύκολα. Λιώνουμε την φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι , την ρίγανη και το πιπέρι. Κόβουμε το πάνω μέρος απο τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά. Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απίστευτο, αλλά μην γελάτε καθόλου, σε λίγο καιρό θα γίνει και...αυτό... Ο Πανούσης άλλωστε είναι μπροστά απο την εποχή του, και προφητικός, όλα όσα σατύριζε 2 δεκαετίες πριν, σήμερα είναι πραγματικότητα!!! http://www.youtube.com/watch?v=Z7tUp4xRymQ
Απάντηση:
πολυ ωραιο Τιναρα και επικαιρο φακελωμα παντου θα γνωριζουνε τα παντα για εσενα και δεν θα μπορεις να κρυψεις τιποτα.ο Πανουσης και ο Χαρυ Κλυν ειναι υπερβολικα επικαιροι και προφητικοι θα ελεγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΚιμάδεςΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκο λοΦτιάχνει12 μπιφτέκια 1 kg κιμά κοτόπουλο 8 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ξύδι 2 αυγά 1 ντομάτα τριμμένη 2 κουταλιές δυόσμο αλάτι, πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί. 2.Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και αφήστε το να κάψει πολύ καλά. 3.Πλάθετε τα μπιφτέκια αφού έχετε βάλει στα χέρια σας λάδι. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμός μήλου 4 κουτ. βούτυρο βαμβακερός σπάγγος και αλουμινόχαρτο για τη σάλτσα 2 ρόδια (μόνο τα σπόρια) 1 μικρό ξερόκρεμμύδι 2 κουτ. βούτυρο τους χυμούς από το ταψί που ψήθηκε το ρολό επιπλέον 2 κουτ. σπασμένη καρυδόψυχα Εκτέλεση Ανοίγετε το κρέας σε ένα παραλληλόγραμο (ή ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να το ετοιμάσει). Το αλατοπιπερώνετε καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται
Απάντηση:
μενταγιον λαχανικα ικεα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: