Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αγκινάρα Η αγκινάρα (Cynara cardunculus) είναι πολυετές λαχανικό της οικογένείας των Αστεροειδών (Asteraceae),[1] Αναπτύσσεται σε σχήμα ...
Απάντηση: Κόμποστ ονομάζουμε το οργανικό υπόστρωμα που παράγεται έπειτα από την φυσική διαδικασία αποσύνθεσης φυτικών υπολειμμάτων. Στην πραγματικ...
Απάντηση: Αν είναι λαδοελιές και μεγάλα δέντρα θα υπολογίσεις γι ακάθε 2-3 κιλα ελιά, 1 κιλό λάδι. Αν δεν είναι λαδοελιές και είναι πχ Χαλικιδικής...
Απάντηση: Βασικα η σιτρονελα απο το ελαιο φιαχνουν και τα αντκουνουπικα λαδια και κερια. Αλλα και ο ευκαλυπτος ειναι αντι στα κουνουπια.
Απάντηση: Για να εφαρμόσουμε μια σωστή λίπανση στην καλλιέργεια θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν τα αποτελέσματα της αναλύσεως του εδάφους του χωραφιού ...
Απάντηση: Τα φύλλα της ελιάς έχουν μια αδιάβροχη ουσία [κουτίνη] πάνω στην επιφάνεια τους και την πλούσια, κάτω πλευρά της, σε βαθιούς λάρυγγες μ...
Απάντηση: Οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν ότι τα βιολογικά προϊόντα μεταφέρονται σε άλλες μονάδες, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων χονδρικού και λια...
Απάντηση: Παραγωγή οπωροκηπευτικών και λαχανικών όλο τον χρόνο, σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με την ελάχιστη κατανάλωση νερού και λιπασμάτων. Αυτά ...
Απάντηση: ανοιγεις μια τρυπα στο χωμα,βαζεις την ελια μεσα,την ξανακλεινεις την τρυπα,ξεκινας να ποτιζεις.απλοοοοο
Απάντηση: Κατά κανόνα, η παραγωγή του κρεμμυδιού γίνεται φυτεύοντας μικρούς βολβούς (κοκκάρι), οι οποίοι στη συνέχεια βλαστάνουν και παράγουν το με...
 

Μελιγκρα αντιμετοπιση;

Σχετικές ερωτήσεις
Οι αφίδες - μελίγκρες είναι μυζητικά έντομα και προσβάλουν πολλά είδη φυτών. Τα νεαρά φυτά μπορούν να καταστραφούν εντελώς από τις μελίγκ...
Όνομα εντόμου: Aphis gosypii, Aphididae, Ημίπερα Ξενιστές: Καρπούζι, κολοκύθα, αγγούρι, αβοκάντο, μπανάνα, φασολάκια, παπάγια, πατάτ...
ΦΙΑΞΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙΖΑΤΕΡ ΤΩΝ 1000 ΜΛ. 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΕΝΟ ΑΓΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ 4-5 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΚΟΥΤΑΛ...
Από που μπορώ να προμηθευτώ πασχαλίτσες για την μελίγκρα: http:// www.rotise.gr/ erotisi/apo-poy- mporo-na- promitheyto- paschalitses-gi...
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην θέση της καθώς ο ήλιος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο αγαπά το φως για αυτό φροντίστ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Οι αφίδες - μελίγκρες είναι μυζητικά έντομα και προσβάλουν πολλά είδη φυτών. Τα νεαρά φυτά μπορούν να καταστραφούν εντελώς από τις μελίγκρες, αν δεν λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, για να τις αντιμετωπίσουμε. 1α. Σαπουνόνερο 1 κουτ. σούπας κοφτό πράσινο σαπούνι τριμμένο 1 λεμόνι (τη φλούδα του) 2 νεροπότηρα ζεστό νερό Εφαρμογή: Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά. Τα σουρώνουμε σ᾿ ένα φίλτρο καφέ, ή με πυκνό τουλπάνι και ραντίζουμε πρωί, ή απόγευμα. Επαναλαμβάνουμε μετά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα εντόμου: Aphis gosypii, Aphididae, Ημίπερα Ξενιστές: Καρπούζι, κολοκύθα, αγγούρι, αβοκάντο, μπανάνα, φασολάκια, παπάγια, πατάτα, σπανάκι, τομάτα, πιπεριά, κολοκυθάκι, μελιτζάνα. Αυτά τα πολυφάγα είδη δείχνουν μια προτίμηση στα Cucurbitaceae και στα Manvaceae (μολόχα και ιβίσκος). Επίσης προσβάλλουν τα είδη Citrus. Ανάμεσα στα καλλιεργούμενα λαχανικά, ζημιές διαπιστώνονται κυρίως στο πεπόνι, αγγούρι και φράουλα. Διάδοση και σημαντικότητα: Η Aphis gosypii συναντάται στις τ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΦΙΑΞΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙΖΑΤΕΡ ΤΩΝ 1000 ΜΛ. 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΕΝΟ ΑΓΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ 4-5 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΟ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΟΥΔΙ. ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ 1 ΛΙΤΡΟ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΗΛΙΑ ΘΕΣΗ. ΜΕΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΙΖΑΤΕΡ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ Η ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΑ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΥΒΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΔΕΣ-ΤΕΤΡΑΝΥΧΟ ΚΑΜΠΙΕΣ ΚΤΛ.Η ΜΥΡ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από που μπορώ να προμηθευτώ πασχαλίτσες για την μελίγκρα: http://www.rotise.gr/erotisi/apo-poy-mporo-na- promitheyto-paschalitses-gia-tin- meligkra.html#AnswerBottom#ixzz1O6QB4Opk Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην θέση της καθώς ο ήλιος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο αγαπά το φως για αυτό φροντίστε να έχει μια ιδιαίτερα φωτεινή θέση. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο έδαφος καθώς φαίνεται πως προτιμά το ελαφρώς όξινο. Ιδανικότερα είναι τα μέτρια ποτίσματα μιας και το πολύ νερό μπορεί να δημιουργήσει σάπισμα του φυτού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγκινάρα Η αγκινάρα (Cynara cardunculus) είναι πολυετές λαχανικό της οικογένείας των Αστεροειδών (Asteraceae),[1] Αναπτύσσεται σε σχήμα θάμνου, ύψους περίπου 1,5 μ. Είναι φυτό ιθαγενές της Αφρικής, καλλιεργείται, όμως, σε πολλά μέρη του σύγχρονου κόσμου σε θέσεις προφυλαγμένες από το δυνατό ψύχος και εδάφη χωρίς πολλή υγρασία. Η ρίζα της αγκινάρας είναι πασσαλώδης και προχωρεί βαθιά στο έδαφος. Αγγούρι Το αγγούρι είναι καρπός φυτού της ίδιας οικογένειας (Κολοκυνθοειδή) με τα φυτά που παράγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόμποστ ονομάζουμε το οργανικό υπόστρωμα που παράγεται έπειτα από την φυσική διαδικασία αποσύνθεσης φυτικών υπολειμμάτων. Στην πραγματικότητα, ο σωρός του κομπόστ είναι μια μεγάλη αποικία σκουληκιών και άλλων μικρό-οργανισμών, που μετατρέπουν τα οργανικά υπολείμματα σε Κόμποστ. Γιατί όμως γίνεται τόσος λόγος παγκόσμιος για χμμ…. Απομεινάρια γεύματος σκουληκιών; Ο λόγος είναι ο πολλαπλά ευεργετικός ρόλος του κόμποστ. - Είναι ιδανικό υπόστρωμα για γλάστρες, ριζωτήρια - Εξαιρετικό πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν είναι λαδοελιές και μεγάλα δέντρα θα υπολογίσεις γι ακάθε 2-3 κιλα ελιά, 1 κιλό λάδι. Αν δεν είναι λαδοελιές και είναι πχ Χαλικιδικής (βρώσιμη) τότε συνήθως 4-6 κιλά ελιά δίνουν 1 κιλό λάδι Τα καλοταισμένα και με φροντίδες ώριμα δέντρα μπορούν να δώσουν ακόμη και 60 -80 κιλά ελιά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικα η σιτρονελα απο το ελαιο φιαχνουν και τα αντκουνουπικα λαδια και κερια. Αλλα και ο ευκαλυπτος ειναι αντι στα κουνουπια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να εφαρμόσουμε μια σωστή λίπανση στην καλλιέργεια θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν τα αποτελέσματα της αναλύσεως του εδάφους του χωραφιού που πρόκειται να εγκαταστήσουμε την καλλιέργεια. Μια γενική οδηγία είναι να κάνουμε πολλές λιπάνσεις με μικρές ποσότητες λιπάσματος διότι το ριζικό σύστημα του φυτού παρουσιάζει ευαισθησία στις υψηλές συγκεντρώσεις αλάτων. Ενδεικτικά μπορούμε να ρίζουμε στη βασική λίπανση νιτρικό κάλιο (13-0-46) και θειικό μαγνήσιο σε ποσότητες 10 και 35 κιλά αντίστοιχα, στη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα φύλλα της ελιάς έχουν μια αδιάβροχη ουσία [κουτίνη] πάνω στην επιφάνεια τους και την πλούσια, κάτω πλευρά της, σε βαθιούς λάρυγγες με μικρά στόματα οι οποίοι δίνουν μεγάλη ανθεκτικότητα στα ξηρά κλίματα . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν ότι τα βιολογικά προϊόντα μεταφέρονται σε άλλες μονάδες, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων χονδρικού και λιανικού εμπορίου, μόνο στην κατάλληλη συσκευασία με τρόπο που να μην είναι δυνατή η αντικατάσταση του περιεχομένου χωρίς την παραβίαση ή φθορά της σφραγίδας και με την ύπαρξη ετικέτας που να αναφέρει την επωνυμία του προϊόντος την ονομασία του προϊόντος, τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παραγωγή οπωροκηπευτικών και λαχανικών όλο τον χρόνο, σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με την ελάχιστη κατανάλωση νερού και λιπασμάτων. Αυτά υπόσχεται ένα νέο σύστημα καλλιέργειας, η υδροπονία, που θεωρείται από τους επιστήμονες ως ένα από τα πιο αποδοτικά συστήματα αγροτικής πρακτικής. Πρόκειται για την παραγωγή, κατά την οποία τα φυτά μεγαλώνουν στο νερό, αντί για το χώμα. Και μπορεί να φαίνεται οξύμωρο, αλλά με αυτόν τον τρόπο η ρίζα του φυτού απορροφά όσο νερό θέλει, ενώ το υπόλοιπο ανακυκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανοιγεις μια τρυπα στο χωμα,βαζεις την ελια μεσα,την ξανακλεινεις την τρυπα,ξεκινας να ποτιζεις.απλοοοοο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατά κανόνα, η παραγωγή του κρεμμυδιού γίνεται φυτεύοντας μικρούς βολβούς (κοκκάρι), οι οποίοι στη συνέχεια βλαστάνουν και παράγουν το μεγάλο κρεμμύδι που όλοι γνωρίζουμε. Εμείς εδώ, θα δούμε πώς μπορείτε να παράγετε μόνοι σας τον σπόρο για την εν συνεχεία παραγωγή του κοκκαριού. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, τα μεγάλα ξερά κρεμμύδια, αν τα φυτέψετε, θα βλαστήσουν και θα αναπτύξουν παράλληλα με τα κρεμμυδόφυλλα, έναν κεντρικό σκληρό κορμό στην κορυφή του οποίου θα αναπτυχθεί ένα στρογγυλό άνθος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σκόρδο φυτεύεται απο το Φθινόπωρο μέχρι και αρχές της άνοιξης. Οι σκελίδες που φυτεύουμε καλό είναι να φυτευονται σε αναχώματα διπλής γραμμής σε αποστάσεις 8-10 εκατ πάνω στη γραμμη και 30-35 εκατ. επί της γραμμης. Βασικό κριτήριο για τις αποστάσεις φύτευσης είναι ο τελικός προορισμός του προϊόντος. Έτσι, σκόρδα που προορίζονται για μεταποίηση φυτεύονται πιο πυκνά σε αντίθεση μ' αυτά που προορίζονται για κατανάλωση και μας ενδιαφέρει το μέγεθος του βολβού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δέν συνίσταται κλαδί, δύσκολα πιάνει & άν αυτό γίνει θά έχει επιφανειακές ρίζες τό φυτό, τό καλύτερο είναι σέ υποκέιμενο αγριελιάς νά γίνει εμβολιασμός όποιας ποικιλίας ελιάς θέλεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μετά τη φύτευση πρέπει να γίνονται κάποιες περιποιήσεις για να διατηρείται το έδαφος κατάλληλο και να προστατεύεται η καλλιέργεια. Τέτοιες περιποιήσεις είναι τα σκαλίσματα, η καταστροφή ζιζανίων, η άρδευση, η λίπανση, το αραίωμα και η καταπολέμηση εχθρών και ασθενειών. Τα ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι τα Linuron ( σε αναλογία 60-120 γρ/στρ), Trifluralin (60-120 γρ/στρ) και loxynil (60-120 γρ/στρ). Η επιφανειακή λίπανση είναι κυρίως αζωτούχα. Στην φθινοπωρινή καλλιέργεια εφ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ως προς τη διαμόρφωση του δέντρου, σημειώνεται ότι ή Βυσσινιά, αντίθετα από την Κερασιά, παίρνει μόνη της σφαιρικό, χαμηλό σχήμα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, κατά το κλάδευμα διαμορφώσεως του σκελετού της. Συνήθως, μετά την κοπή του δενδρυλλίου, στο επιθυμητό ύψος διασταύρωσης, αφήνετε κατόπι ελεύθερο, να αναπτύξει μόνο του την κόμη του. Αφαιρούνται μόνο βλαστοί, που βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλον, για να μην αλληλοπιέζονται όταν αναπτυχθούν σε διάμετρο. Κατά το κλάδευμα καρποφο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 1.5-5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 25-40 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση: 40-50 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τον φυτεβουμε τελουσ 10 μινα η ιανουαριοσ με φεβρουαριο με βαθοσ 1/5 με 2 εκατοστα κε σε αποστασι 50/60 εκατοστα το ενα με το αλλο...σε καθε τριπουλα θα βαλουμε 3/4 σπορακια κε οταν φιτροσουν θα τα αρεοσουμε κε θα αφισουμε το πιο δινατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να μαζεύει δροσερά φρούτα το δάσους, όχι σε κάποιο πυκνό μονοπάτι ή σε κάποιο ορεινό ξέφωτο, αλλά στον κήπο ή το μπαλκόνι σας; Κι όμως αυτό μπορεί να γίνει και να είναι για σας μια επιπλέον καλοκαιρινή απόλαυση. Τα περισσότερα από αυτά που συνηθίζουμε να αποκαλούμε φρούτα των δάσους δεν είναι παρά διάφορα είδη μούρων και άλλων μικρόκαρπων φρούτων. Πέρα από το γεγονός ότι πολλά απ’ αυτά έχουν νόστιμη γεύση είτε ωμά είτε σαν συστατικό σε διάφορα τρόφιμα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Synchytrium endobioticum Οι κατώτερες μορφές του μύκητα στο έδαφος, χρειάζονται τις ίδιες περιβαλλοντικές συνθήκες με την σπογγοσπορίωση, αλλά είναι ασθένεια καραντίνας. Εύρος ξενιστών: Ο μύκητας ζει στην πατάτα, και σπάνια σε άλλα σολανώδη φυτά. Εμφάνιση και σημασία: Ο μύκητας εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τα κράτη της Ευρώπης, και σπάνια στη Μεσόγειο. Το παθογόνο προτιμά υγρές και κρύες συνθήκες. Η σημασία του έγκειται στο ότι είναι σε κατάσταση καραν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΠΩΣ ΚΑΛΕΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΡΤΙΛΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κλαδί παρά κλαδί και δύο μάτια επάνω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 23-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Απρίλιο-Μάιο Βάθος φύτευσης: 3 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 20-30 ημέρες Ωρίμανση: 60-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως κάνουμε άμεση σπορά τον Απρίλιο, Μαϊο. Καλό είναι να μουσκεύουμε τους σπόρους για περίπου 4 ώρες πριν την σπορά. Κάποιοι τα βάζουν και από το προηγούμενο βράδυ. Συγκομιδή των φρέσκων 70+ ημέρες μετά την σπορά. Συγκομιδή των ξερών 100+ ημέρες μετά την σπορά. Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι το θυμαρίσιο μέλι;
Απάντηση:
Το θυμαρίσιο μέλι παράγεται από το θυμάρι, από διάφορα αγριολούλουδα και λουλούδια της δασικής χλωρίδας. Είναι μοναδικό στο είδος του, δεν υπάρχει πουθενά αλλού σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ η περιεκτικότητα του στο ένζυμο διάσταση το κατατάσσει στις καλύτερες ποικιλίες μελιού παγκοσμίως. Ανθίζει μέσα Μαΐου με αρχές καλοκαιριού. Το χρώμα του είναι λαμπερό κίτρινο-πορτοκαλί με κοκκινωπές αποχρώσεις ενώ η γεύση του είναι μεστή και γλυκερή που μένει για πολύ στο στόμα. Το μέλι θυμάρι είναι καταπραϋν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Φρούτικανς . Βρίσκεται αυτοφυές στην Ελλάδα στις περιοχές της Μεσογείου και στη δυτική Ασία. Είναι αειθαλής θάμνος που φτάνει σε ύψος τα 2 μέτρα. Έχει κίτρινα άνθη, βρίσκονται δε στις κορυφές των κλαδιών που είναι αρκετά σκληρά και εύθραυστα. 2. Οφισινάλις. Θάμνος με όρθιο, λείο και αποξυλωμένο βλαστό. Κατάγεται από το Ιράν και τα Ιμαλάια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο ψύχος. Υπάρχουν μορφές ποικιλόφυλλες με διπλά άνθη. Το γιασεμί οφισινάλις είναι η κύρια πηγή του γιασμινέλαιου. ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 137 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: