Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινή...
Απάντηση: Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/xoirino- krasato-5 ψάξε και βρες
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωρια...
Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπε ρι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα
Απάντηση: ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ
Απάντηση: 8 ευρω το κιλο
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρ...
 

Μαρινάρισμα για μπριζόλες αγριογούρουνο

Πως να μαρινάρω τις μπ[ριζόλες απο αγριογούρουνο
Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλ...
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http:// www.syntagh.gr
μπριζολα σουβλας και άλλα - http:// www.syntagh.gr
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρ...
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός6 σκελίδες σκόρδο400 γρ. κολοκύθια κομμένα σε φέτες400 γρ. μελιτζάνες κομμένες σε φέτες300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες100 γρ. κατίκιΑλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 325 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 13 γρ.Λίπος: 26 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ. Οδηγίες:Αλοίψτε τα λαχανικάμε 2 κουταλιές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα 2 καρότα, χοντροκομμένα λίγο δεντρολίβανο για τη συνταγή 4-5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και μετά σε φέτες λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/3 κούπας ξύδι μπαλσάμικο 1/3 κούπας κονιάκ 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη μια φλούδα πορτοκαλιού 2-3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα 2 καρότα χοντροκομμένα 1 φύλλο δάφνης 2 κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ. Μιας και η συνταγή είναι αρκετά βαριά, φροντίστε τα συνοδευτικά να είναι ελαφριές σαλάτες, πατάτες κλπ. Υλικά για 8 άτομα: 2 κατσικίσια μπούτια και παϊδάκια (περίπου 4 κιλά), αλάτι, πιπέρι, 6 σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές ρίγανη, 4 κουταλιές κάπαρη, 1 κουταλάκι μπούκοβο, ξύσμα από 2 λεμόνια, ¼ κούπας χυμό λεμόνι, ¼ κούπας λάδι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα , μέλι , μουστάρδα ( από μια κουταλια της σούπας) και 2 σκελιδες σκορδο .Τα ανακατεύεις καλά αλατοπιπερωνεις και κόβεις μισό λεμόνι σε μικρές φέττες.Βάζεις το κοτόπουλο σου μέσα στο μαρινάρισμα το σκεπάζεις και το αφήνεις στο ψυγείο για λίγη ώρα αν δεν έχετε χρονο και είστε βιαστικοί δεν πειράζει νοστιμο θα είναι και έτσι. Το ψήνεται στους 180 βαθμόυς περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
μπριζολες αγριογουρονο
Απάντηση:
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λοιπον ακου....φτιαξε μια ομελετα,και προσθεσε τυρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 άτομα) * 3 στήθη κοτόπουλο (φιλέτα) * 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες * 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (και τα φύλλα) * λίγο σέλινο ψιλοκομμένο * 250 γραμ. τυρί Philadelphia * 80 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη * ελαιόλαδο * 150 γραμ. γαλέτα * αλατοπίπερο Εκτέλεση * Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο και τα μαραίνετε. * Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε κομμάτια και τα πρόσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι πως σου κατεβηκε αυτη η ιδεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click-me.gr/syntages/snaks/922-syntagi- gia-afrati-pitsa.html Διαβάστε περισσότερα...
Ποια είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη ιστοσελίδα (website) με συνταγές μαγειρικής?
Απάντηση:
φυσικά το http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό ψάρια μικρά (γόπες,σαφρίδια,λιθρίνια,μπαρμπούνια, κουτσουμούρες κ.λ.π.) 1/2 ποτήρι λάδι 1/4 του ποτηριού ξίδι ή και λιγότερο αναλόγως με το πόσο αψύ είναι το ξίδι 2 μικρά φύλλα δάφνης (βάγιας) 1 κλαράκι δεντρολίβανο ( λασμάρι) 1-1 1/2 κουταλιά αλεύρι λίγο αλάτι 2 ντομάτες κόκκινες τριμμένες και λειωμένες λίγος πελτές 1/4 ποτηριού νερό 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο πιπέρι μαύρο τριμμένο ή καυτερό κοκκινοπίπερο Εκτέλεση : Τηγανίζουμε τα ψάρια ως συνήθως. Τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαγιονεζα,ζαμπον πιπερι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3,5 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες (πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό) 1 σταγόνα υγρή τυροπιτιά διαλυμένη σε 5 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. γιαούρτι πρόβειο (από κεσεδάκι με πέτσα) Ζεσταίνετε το γάλα στους 35 βαθμούς (αν δεν είναι παστεριωμένο το ζεσταίνετε στους 80 και το αφήνετε να κρυώσει ως τους 35). Ρίχνετε το γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά να διαλυθεί. Ρίχνετε μέσα στο γάλα 2 κουταλιές από το διάλυμα της τυροπιτιάς και ανακατεύετε πολύ καλά. Αφήνετε την κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά:1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι1/3 κούπας φρέσκος άνηθος1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τέσσερα1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γυκού αλάτι¼ κούπας μπαλσάμικο1 αβοκάντο ψιλοκομμένο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 111 kcalΠρωτεΐνη: 4,8 γρ.Υδατάνθρακες: 9,8 γρ.Λίπος: 1,8 γρ.Φυτικές Ίνες: 3,5 γρ. Οδηγίες:Σε ένα μπωλ αναμείξτε όλα τα συστατικά εκτός από το μπαλσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζητας απο τον κρεοπολη σου να σου ξεκοκκαλισει ενα ολοκληρο κοτοπουλο χωρις να το κοψει σε τεμαχια,ή θα παρεις φιλετα απο στηθος και μπουτι.Απλωνεις το κοτοπουλο σε μια επιφανεια ή τα φιλετα,να ακουμπαει λιγακι το ενα πανω στο αλλο αφου τα εχεις χτυπησει ελαφρως με σφυρακι κουζινας για να ανοιξουν.Βαζεις ο,τι θελεις για να κανεις τη γεμιση οπως κασερι,μπεικον,πιπερια,λιαστη ντοματα,μουσταρδα ή τελος παντων ο,τι προτιμας εσυ.Τωρα,αν εχεις το ειδικο χωνι και το φιλέ για να κανεις το ρολο η διαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα χτυπάμε με το σφυρί του κρέατος, για να λεπτύνουν και να πλατύνουν. Αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλείφουμε από τη μέσα πλευρά με τη μουστάρδα. Από πάνω, απλώνουμε τις φέτες του ζαμπόν (2 σε κάθε στήθος) και τοποθετούμε τα μπαστουνάκια της γραβιέρας. Κλείνουμε κάθε στήθος σε ρολό και το δένουμε προσεκτικά με τον ειδικό άκαυστο σπάγκο. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: