Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινή...
Απάντηση: Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/xoirino- krasato-5 ψάξε και βρες
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωρια...
Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπε ρι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα
Απάντηση: ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ
Απάντηση: 8 ευρω το κιλο
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρ...
 

Μαρινάρισμα για μπριζόλες αγριογούρουνο

Πως να μαρινάρω τις μπ[ριζόλες απο αγριογούρουνο
Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλ...
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http:// www.syntagh.gr
μπριζολα σουβλας και άλλα - http:// www.syntagh.gr
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρ...
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός6 σκελίδες σκόρδο400 γρ. κολοκύθια κομμένα σε φέτες400 γρ. μελιτζάνες κομμένες σε φέτες300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες100 γρ. κατίκιΑλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 325 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 13 γρ.Λίπος: 26 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ. Οδηγίες:Αλοίψτε τα λαχανικάμε 2 κουταλιές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα 2 καρότα, χοντροκομμένα λίγο δεντρολίβανο για τη συνταγή 4-5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και μετά σε φέτες λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/3 κούπας ξύδι μπαλσάμικο 1/3 κούπας κονιάκ 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη μια φλούδα πορτοκαλιού 2-3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα 2 καρότα χοντροκομμένα 1 φύλλο δάφνης 2 κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ. Μιας και η συνταγή είναι αρκετά βαριά, φροντίστε τα συνοδευτικά να είναι ελαφριές σαλάτες, πατάτες κλπ. Υλικά για 8 άτομα: 2 κατσικίσια μπούτια και παϊδάκια (περίπου 4 κιλά), αλάτι, πιπέρι, 6 σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές ρίγανη, 4 κουταλιές κάπαρη, 1 κουταλάκι μπούκοβο, ξύσμα από 2 λεμόνια, ¼ κούπας χυμό λεμόνι, ¼ κούπας λάδι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα , μέλι , μουστάρδα ( από μια κουταλια της σούπας) και 2 σκελιδες σκορδο .Τα ανακατεύεις καλά αλατοπιπερωνεις και κόβεις μισό λεμόνι σε μικρές φέττες.Βάζεις το κοτόπουλο σου μέσα στο μαρινάρισμα το σκεπάζεις και το αφήνεις στο ψυγείο για λίγη ώρα αν δεν έχετε χρονο και είστε βιαστικοί δεν πειράζει νοστιμο θα είναι και έτσι. Το ψήνεται στους 180 βαθμόυς περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
μπριζολες αγριογουρονο
Απάντηση:
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατι διαφορετικο..δεν το χω δοκιμασει αλλα καλο φαινεται: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ boutirolemonoskordopatatoules.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρω μια για παγωτό βανίλια που το έφτιαξα κιόλας την προηγούμενη βδομάδα. Ενα κουτάκι ζαχαρούχο , μισό κουτάκι ΝΟΥΝΟΥ , η συνταγη λέει 50 γραμμάρια αλλά εαν βάλεις τόσο λίγο νιώθεις να τρώς σκέτο ζαχαρούχο , 2 βανίλιες . Τα βάζεις όλα μαζί. Ανακατεύεις καλα με μιξερ καλύτερα γιατί εγώ τα ανακάτευσα με ένα κουτάλι και μάλλον οι βανίλιες δεν πρέπει να είχαν διαλυθεί τελείος και ένιωθες μια πικρίλα στην γεύση. 24 με 36 ώρες κατάψυξη ... Αυτό ήταν :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφάλι και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και αφήνουμε μία νύχτα.Tην άλλη μέρα τα βάζουμε σε μπολ και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 - 6 μερίδες ως γαρνιτούρα: 6 φλιτζάνια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 1 φλιτζάνι ζωμός κρέατος ή λαχανικών 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές του γλυκού κύμινο 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 4 κoυταλιές της σούπας χυμός λάιμ 1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα 1 ξερό κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 4 κoυταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός αλάτι Εκτέλεση: Βγάζετε το κοτσανάκι και τους σπόρους από την πιπερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι και μετράμε ώστε να έχουμε 1,5 φλ. πολτό κίτρινης κολοκύθας με κρεμμύδι. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ 1 κιλό από το αλεύρι μαζί με τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και την μαγιά. Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα το λάδι, το γάλα και τον πολτό. Προσθέτουμε το χλιαρό ζουμί κολοκύθας και ανακατεύουμε σιγά-σιγά αλεύρι, τόσο ώστε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γαστρονομικών συνηθειών. Με έμφαση στα λαχανικά, στο ρύζι και τα noodles, η ασιατική παραδοσιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα νόστιμη, υγιεινή και ιδανική για όσους προσέχουν το... σωματικό τους βάρος. Ιδιαίτερα αγαπητές στην χώρα μας, είναι η κινέζικη και η ιαπωνική κουζίνα, οι οποίες διαρκώς κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Τα υλικά των πιάτων της ασιατικής κουζίνας, συνθέτουν ισορροπημένα διατροφικά γεύματα με έμφαση κυρίως στο ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Η κλασσική παραδοσιακή μέθοδος είναι το "κτύπημα" του φρέσκου γάλατος. Το γάλα ρίχνεται (προκειμένου για ποσότητες 5-10 κιλά) όλο μαζί σε ένα ψηλό κυλινδρικό ξύλινο δοχείο (κάδη). Με ένα ξύλινο ραβδί που στη μία άκρη έχει στερεωθεί κυκλικός ξύλινος δίσκος διάτρητος (όλη η κατασκευή θυμίζει έμβολο),"χτυπάμε" το γάλα ανεβοκατεβάζοντας αυτό το έμβολο με σταθερές κινήσεις. (Τόσο η κάδη όσο και το έμβολο μπορούν, ακόμη καλύτερα, να είναι και από ανοξείδωτο ή σωστά γαλβανισμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για γιουβαρλάκια! http://www.http://syntagomagies.gr/γιουβαρλάκια/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τα περιχύνουμε με 2 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε και τα διατηρούμε ζεστά. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για μερικά λεπτά, να εξατμισθεί το αλκοόλ. Πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει Προετοιμασία Αποβραδίς βγάζουμε από το ψυγείο το προζύμι μας Κοσκινίζουμε το αλεύρι ολικής αλέσεως ΠαρασκευήΤο πρωί βάζουμε το αλεύρι μας σε μία σκάφη ή μεγάλη λεκάνη κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε μέσα το προζύμι μας. Ζεσταίνουμε 4-5 κιλά νερό, το καλοκαίρι περίπου στους 40 βαθμούς κελσίου και το χειμώνα γύρω στους 50 γιατί κρυώνει γρηγορ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 41 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: