Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινή...
Απάντηση: Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/xoirino- krasato-5 ψάξε και βρες
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωρια...
Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπε ρι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα
Απάντηση: ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ
Απάντηση: 8 ευρω το κιλο
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρ...
 

Μαρινάρισμα για μπριζόλες αγριογούρουνο

Πως να μαρινάρω τις μπ[ριζόλες απο αγριογούρουνο
Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλ...
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http:// www.syntagh.gr
μπριζολα σουβλας και άλλα - http:// www.syntagh.gr
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρ...
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός6 σκελίδες σκόρδο400 γρ. κολοκύθια κομμένα σε φέτες400 γρ. μελιτζάνες κομμένες σε φέτες300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες100 γρ. κατίκιΑλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 325 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 13 γρ.Λίπος: 26 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ. Οδηγίες:Αλοίψτε τα λαχανικάμε 2 κουταλιές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα 2 καρότα, χοντροκομμένα λίγο δεντρολίβανο για τη συνταγή 4-5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και μετά σε φέτες λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/3 κούπας ξύδι μπαλσάμικο 1/3 κούπας κονιάκ 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη μια φλούδα πορτοκαλιού 2-3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα 2 καρότα χοντροκομμένα 1 φύλλο δάφνης 2 κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ. Μιας και η συνταγή είναι αρκετά βαριά, φροντίστε τα συνοδευτικά να είναι ελαφριές σαλάτες, πατάτες κλπ. Υλικά για 8 άτομα: 2 κατσικίσια μπούτια και παϊδάκια (περίπου 4 κιλά), αλάτι, πιπέρι, 6 σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές ρίγανη, 4 κουταλιές κάπαρη, 1 κουταλάκι μπούκοβο, ξύσμα από 2 λεμόνια, ¼ κούπας χυμό λεμόνι, ¼ κούπας λάδι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα , μέλι , μουστάρδα ( από μια κουταλια της σούπας) και 2 σκελιδες σκορδο .Τα ανακατεύεις καλά αλατοπιπερωνεις και κόβεις μισό λεμόνι σε μικρές φέττες.Βάζεις το κοτόπουλο σου μέσα στο μαρινάρισμα το σκεπάζεις και το αφήνεις στο ψυγείο για λίγη ώρα αν δεν έχετε χρονο και είστε βιαστικοί δεν πειράζει νοστιμο θα είναι και έτσι. Το ψήνεται στους 180 βαθμόυς περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
μπριζολες αγριογουρονο
Απάντηση:
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE% BB%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE% BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF% 86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο 1/4 κουταλιάς του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο (κακουλέ) 4 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 ντομάτα 1 αγγουράκι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Βάζετε στο πολυμίξερ τα βρασμένα φασόλια με τις σκελίδες του σκόρδου, την πάπρικα, το δεντρολίβανο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύβο knorr λαχανικών * 2 φλυτζάνια ρύζι * λίγο αλάτι * πιπέρι * λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. 2. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού) το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. 3. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. 4. Προσθέτετε 1 κούπα νερό μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι. ΥΛΙΚΑ : 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 μέτριο κουνουπίδι 3 πατάτες ½ λίτρο νερό από το βρασμένο κουνουπίδι Αλάτι πιπέρι Μοσχοκάρυδο τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Εκτέλεση Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε κομμάτια και πετάμε τα χονδρά κοτσάνια. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε να βράσουν με το κουνουπίδι για 20 με 25 λεπτά. Κρατάμε ½ λίτρο από το βρασμένο νερό, στο υπόλοιπο πολτοποιούμε τα λαχανικά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γρ. αλέυρι 1 κ.γ κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 100 γρ. ζάχαρη λευκή 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 60 γρ. βούτυρο 1 κ.γ κανέλα Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πένες για λίγο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Προσοχή δεν πρέπει να τις βράσουμε πολύ. Τις σουρώνουμε και τις κρατάτε στην άκρη. Βάζουμε Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα καρότα, το πράσο, τα φασολάκια, τον αρακά και το μπέικον. Προσθέτουμε τον ζωμό και βράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από το τηγάνι. Προσθέτουμε τις πένες και ανακατεύουμε. Αλείφουμε με Flora ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα, το μισό τυρί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω πολυ καλα την συνταγη αλλα ξερω ενα σαιτ που μπορει να βοηθεισει.www.xoriatikes sintages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10΄. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ήδη τηγανισμένα σουτζουκάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 5. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Mερίδες: 4 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά συνταγής 1/2 κιλό ρεβίθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 600 γραμμ. ντοματάκια κονκασέ 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 52 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: