Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινή...
Απάντηση: Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα...
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κρι...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/xoirino- krasato-5 ψάξε και βρες
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωρια...
Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπε ρι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα
Απάντηση: ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ
Απάντηση: 8 ευρω το κιλο
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρ...
 

Μαρινάρισμα για μπριζόλες αγριογούρουνο

Πως να μαρινάρω τις μπ[ριζόλες απο αγριογούρουνο
Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλ...
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http:// www.syntagh.gr
μπριζολα σουβλας και άλλα - http:// www.syntagh.gr
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρ...
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός6 σκελίδες σκόρδο400 γρ. κολοκύθια κομμένα σε φέτες400 γρ. μελιτζάνες κομμένες σε φέτες300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες100 γρ. κατίκιΑλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 325 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 13 γρ.Λίπος: 26 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ. Οδηγίες:Αλοίψτε τα λαχανικάμε 2 κουταλιές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπριζολα σουβλας και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2,5 κιλά αγριογούρουνο, μπούτι για τη μαρινάδα 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκους μπαχάρι 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα 2 καρότα, χοντροκομμένα λίγο δεντρολίβανο για τη συνταγή 4-5 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και μετά σε φέτες λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/3 κούπας ξύδι μπαλσάμικο 1/3 κούπας κονιάκ 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη μια φλούδα πορτοκαλιού 2-3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα 2 καρότα χοντροκομμένα 1 φύλλο δάφνης 2 κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ. Μιας και η συνταγή είναι αρκετά βαριά, φροντίστε τα συνοδευτικά να είναι ελαφριές σαλάτες, πατάτες κλπ. Υλικά για 8 άτομα: 2 κατσικίσια μπούτια και παϊδάκια (περίπου 4 κιλά), αλάτι, πιπέρι, 6 σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές ρίγανη, 4 κουταλιές κάπαρη, 1 κουταλάκι μπούκοβο, ξύσμα από 2 λεμόνια, ¼ κούπας χυμό λεμόνι, ¼ κούπας λάδι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλοί τροποι να μαριναρεις το κοτοπουλο σου ενας από αυτους είναι σε ενα μπωλ να βαλεις λίγο λάδι και θυμάρι , ρίγανη , πάπρικα , μέλι , μουστάρδα ( από μια κουταλια της σούπας) και 2 σκελιδες σκορδο .Τα ανακατεύεις καλά αλατοπιπερωνεις και κόβεις μισό λεμόνι σε μικρές φέττες.Βάζεις το κοτόπουλο σου μέσα στο μαρινάρισμα το σκεπάζεις και το αφήνεις στο ψυγείο για λίγη ώρα αν δεν έχετε χρονο και είστε βιαστικοί δεν πειράζει νοστιμο θα είναι και έτσι. Το ψήνεται στους 180 βαθμόυς περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
μπριζολες αγριογουρονο
Απάντηση:
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Σου έχω δυο πολύ καλές συναγές για τορτελίνια αλά κρεμ: Συνταγή 1: Τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια Υλικά 2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμένο 200 γρ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο 2 κουταλιές βούτυρο Ετοιμασία Βράζουμε τα τορτελίνια και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε στο φούρνο σ'ενα πυρέξ. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα μανιτάρια με το βούτυρο και τα βάζουμε και αυτά στο πυρέξ. Επειτα, ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα στυψεις τις ντοματες να φυγει ο χυμος(δεν πεταμε το ζουμι). χτυπας τα αυγα,ανακατευεις τισ ντοματες και φτειαχνεις οπως την ομελετα. Το ζουμι της ντοματας το πινεις με βοτκα στυλ,μπλαντυ μαιρη. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά είναι η καλύτερη συνταγή για μακαρονάδα που εχετε κανεί;
Απάντηση:
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τριβελάκι 1/2 κιλό ρεγκάτο τριμμένο 1/2 κιλό ένταμ τριμμένο 1 μεγάλη κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια 1 κρέμα γάλακτος λίγο φρέσκο γάλα 10 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη ψιλοκομμένη 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Σε ένα πυρέξ στρώνουμε λίγο από τα τυριά, την ωμοπλάτη και το μπέικον. Βάζουμε μια στρώση μακαρόνια (τα μισά) και ρίχνουμε από πάνω τους τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα τυριά, την ωμοπλάτη, τα μανιτάρια κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε.. : http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%92%CE%AD%CF%86% CE%B1+%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC%CE%B4% CE%BF%CF%85 :) Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ είναι μια πολύ καλή που έχω δοκιμάσει http://www.sidages.gr/syntages/spanakopita Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχοντας δικό μου αλεύρι αποφάσισα στις διακοπές μου να φτιάξω ότι ζυμαρικό μπορούσα να φανταστώ, ξεκίνησα λοιπόν από το πιο απλό και παραδοσιακό ζυμαρικό της Ελλάδος, τον τραχανά. Ο τραχανάς έχει θρέψει πολλά παιδιά και σχεδόν όλους τους Έλληνες τα παλιότερα χρόνια. Αυτό υποθέτω πως γινόταν, γιατί ήταν πολύ εύκολος και γρήγορος στην παρασκευή του στο σπίτι και ταυτόχρονα ήταν πολύ θρεπτικός, νόστιμος και εύκολος στο μαγείρεμα, για αυτό και κάθε σπίτι έφτιαχνε τον δικό του τραχανά. Εγώ δεν τ... Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. 2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα. 3. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ. αδειάζουμε το μείγμα (αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα) και ψήνουμε στους 170oC... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: