Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε, δηλαδή τόσο ώστε όταν τα δαγκώνουμε να «κρατάνε», να είναι ελαφρώς σκληρά και να μην είναι παραβρασμένα...
Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς σ...
Απάντηση: Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή!
Απάντηση: Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υ...
Απάντηση: με σόδα
Απάντηση: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη...
Απάντηση: Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτ...
Απάντηση: Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια.
Απάντηση: 1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας
Απάντηση: Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φ...
 

ΜΑΓΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΝΤΑΓΕΣ

Σχετικές ερωτήσεις
ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Ορίστε..! :) http:// www.sintagespareas.g r/sintages/bars- sokolatas-me- quaker.html http:// www.sintagespareas.g r/sintages/quaker- cookies...
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ...
Υλικά : 300 γρ. καρύδια 3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι Εκ...
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε..! :) http://www.sintagespareas.gr/sintages/bars- sokolatas-me-quaker.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/quaker- cookies-me-lemoni-giaourti.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-me- bromi.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/ enallaktikoi-kolokithokeftedes.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/elafria- mpiskota-bromis-me-aroma-portokali.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 300 γρ. καρύδια 3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση : Κοπανίζουμε τα 250 γρ καρύδια στο γουδί και προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο και το αλάτι χτυπώντας στη συνέχεια, ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό, το αραιώνουμε με νερό. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια στην πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα των καρυδιών.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγετίνι, τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο flora και ανακατεύουμε να πάει παντού (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε). Αλείφουμε με λίγο Flora μία φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκ. περίπου. Στρώνουμε τα σπαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε, δηλαδή τόσο ώστε όταν τα δαγκώνουμε να «κρατάνε», να είναι ελαφρώς σκληρά και να μην είναι παραβρασμένα. Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο σκεύος αυτό τα θαλασσινά μας και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και, μόλις τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό. Περιχύνουμε όλα μας τα υλικά με τη σάλτσα στρειδιών, προσθέτοντας μισό ποτή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς στρώνουμε στό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη καί λεμόνι. Bάζουμε στό εσωτερικό τους τήν γέμιση, τήν οποία φτιάχνουμε σωτάροντας τόν σολομό μέ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό καί ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν. ΥΛΙΚΑ : 12 αγκινάρες Μισό κιλό σολομός 1 μεγάλο κρεμμύδι Μαϊντανός Ρίγανη Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη γαστρα. Το πασπαλιζουμε με μπολικο πιπερι και ριγανη. Τρυπαμε το κρεας με ενα μαχαιρι παντου και σε καθε τρυπα βαζουμε καμμματια απο σκορδο και καροτο. Δε βαζουμε καθολου νερο ουτε λαδι γιατι βγαζει το ρεας τα δικατου υγρα και λυπος. Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον βασιλικό και το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία. Βγάζουμε το εξωτερικό περίβλημα από τα λουκάνικα και ρίχνουμε τον κιμά τους στο τηγάνι μας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα τοματάκια και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-7 λεπτά ακόμα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://cooking.exnet.gr/el/diethne/albaniki/757- fasolia-giaxni.html Διαβάστε περισσότερα...
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μπολονεζ ειναι το γνωστο σε ολους μας...μακαρονια με κιμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί και τα σοτάρουμε. Μόλις ξανθύνουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τον καπνιστό σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τη βότκα. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά, συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους κύβους Knorr Κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και τo μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας τον ζωμό κότας σταδιακά (κατά μέσο όρο το ριζότο απορροφά υγρά 3 φορές τον όγκο του). Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, κατεβάζουμε από τη φωτιά, εάν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον ζωμό κότας : το ρύζι δεν πρέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ριζι, πρασινη βραστή σαλάτα, σαλάτα εποχής, βραστές πατάτες με καρότα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγί-γαλλική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλή και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF% 84%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το Flora Soft με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν. Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω πολυ καλα την συνταγη αλλα ξερω ενα σαιτ που μπορει να βοηθεισει.www.xoriatikes sintages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα για 4 άτομα 1 κοτοπουλο ή 8 μπουτακια 1 φλιτζανακι του καφε ρύζι γλασε ή κριθαράκι 2 καροτα 1 πατατα λίγο σέλινο 2 κολοκυθια (προεραιτικά) αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βραζεις το κοτοπουλο με αρκετο νεράκι μέχρι να βγαίνει απο το κόκκαλο. Το αφαιρείς και το μαδάς. Προσθέτεις στον ζωμό λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι. Βράζεις στο ζωμό τα λαχανικά σου με το ρύζι. Στο τέλος προσθέτεις και το κοτοπουλο. Αν θες στο τέλος την αυγοκοβεις (2 αυγά, 1 λεμόνι). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μισή ώρα τουλάχιστον Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid=YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/team/fooddaily/24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http://www.lifo.gr/uploads/image/318298/Salmon2small.jpg&w=320&h=320&ei=RVexTpmmKfHT4QSTxdm6AQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1100&vpy=224&dur=1047&hovh=225&hovw=225&tx=173&ty=133&sig=102073997927855957650&page=11&tbnh=141&tbnw=154&start=183&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:183
Απάντηση:
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: