Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τα υλικά 500 gr. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 πράσινη γλυκιά πι...
Απάντηση: παιρνετε ένα μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλα με τη πέτσα αφού το πλείνετε και αφαιρέσετε τυχόν τρίχες, χαράζετε με κοφτερό μαχαίρι σε σχήμα ...
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλ...
Απάντηση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ?
Απάντηση: http:// syntages.matia.gr/% CF%86%CE%B1%CE%B3% CE%B7%CF%84%CE%AC/% CE%B6%CF%85%CE%BC% CE%B1%CF%81%CE%B9% CE%BA%CE%AC/%CE%BC% CE%BF%CF%83%CF%87% C...
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρ...
Απάντηση: Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήν εις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι...
Απάντηση: Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσ...
Απάντηση: πάρε ιδέες από έδω http:// www.sintagespareas.g r/sintages/category- recipes/618- minon.html http:// www.eimaimama.gr/ 2011/03/annabel- karmel...
Απάντηση: ουτε κοτοπουλο ουτε χοιρινο το κρεας γενικα σκοτωνει τον ανθρωπο ο οποιος ειναι θυμα της πειραματικης μαγειρικησ- λαιμαργιας -απληστιας
 

Μαγειρικη μπριζολικι χοιρινο;

Σχετικές ερωτήσεις
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητο...
κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ βραζεις το κοτοπουλο ριχνεις τα μανιταρια να τσιγαριστουν κ μετα προσθετεις κρεμα γαλακτος,αλατι πιπερ...
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδε...
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Λοιπον εχουμε και λεμε...ειμαι ασχετη απο μαγειρικη μονο μακαρονια ξερω να φτιαχνω....εχω βαλει στοιχημα με τον πατέρα μου και πρέπει να μαγείρεψω...πείτε καμία εύκολη συνταγή μπας και κάνουμε τίποτα...
Απάντηση:
κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ βραζεις το κοτοπουλο ριχνεις τα μανιταρια να τσιγαριστουν κ μετα προσθετεις κρεμα γαλακτος,αλατι πιπερι αυτο τωρα η το ριχνεις πανω απτο κοτοπουλο, ή βαζεις το κοτοπουλο μεσα στο κατσαρολακι που εφτιαξες κρεμα,οτι θες κανε κανελονια, παρε συσκευασια απο σουπερ μαρκετ παρε κυμα κ φτιαξτον με αλατι πιπερι κρεμυδακι κανελα(ξυλο) κ ντοματοχυμο αφου γινει φτιαξε μια κοκκινη σαλτσα γεμισε τα κανελονια με το κυμα,βαλτα σε ταψι κ περιχυσε τη σαλτσα κ βαλτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμός μήλου 4 κουτ. βούτυρο βαμβακερός σπάγγος και αλουμινόχαρτο για τη σάλτσα 2 ρόδια (μόνο τα σπόρια) 1 μικρό ξερόκρεμμύδι 2 κουτ. βούτυρο τους χυμούς από το ταψί που ψήθηκε το ρολό επιπλέον 2 κουτ. σπασμένη καρυδόψυχα Εκτέλεση Ανοίγετε το κρέας σε ένα παραλληλόγραμο (ή ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να το ετοιμάσει). Το αλατοπιπερώνετε καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά 500 gr. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 πράσινη γλυκιά πιπεριά 100 gr. ρίζες μπαμπού 1 καρότο 3 φέτες ανανά σε κονσέρβα ½ φλυτζάνι σιρόπι από την κονσέρβα ανανά 4 κουταλιές της σούπας σόγια σος 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές της σούπας ρυζόξιδο 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο Αλάτι Πιπέρι Επιπλέον θα χρειαστεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνετε ένα μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλα με τη πέτσα αφού το πλείνετε και αφαιρέσετε τυχόν τρίχες, χαράζετε με κοφτερό μαχαίρι σε σχήμα ρόμβου τη πέτσα έως το κρέας αλατοπιπερώνετε και σε κάθε ρόμβο μπήζεται ένα γαρύφαλλο καρφί. Βάζουμε το μπούτι σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 170 ο C περίπου 4 ώρες . Συχνά περιχύνουμε το μπούτι με το λάδι από το ταψί. Καλή επιτυχία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7% CF%84%CE%AC/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9% CE%BA%CE%AC/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81% CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9% CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BA% CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html Παρε μια γευση απο δω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά - επίσης ζητάμε να μας τον αλέσει 2 φορές) 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ή θρούμπι ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού (ή όσο σας αρέσει) κύμινο, σε σκόνη 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 1 αυγό, προτιμάμε βιολογικό ελαιόλαδο Εκτελεση: Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσεις σε φυσικό σχοινί (όχι πλαστικο) το κομμάτι με το κρέας σε ορισμέμη απόσταση πάνω από το φωτιά. Πολύ πιθανό καποια ξήλα να μην είναι κατάλληλη καύσιμη ύλη για αυτή τη δουλειά και καλό είναι μεταξύ των ξύλων να ρίξεις και 2-3 κλωνάρια δενδρολιβανο, τόσο για άρωμα όσο και για αντιμικροβιακη προστασια και υγεία. Εαν, παλι, προτιμήσεις τον πρώτο τρόπο που πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πάρε ιδέες από έδω http://www.sintagespareas.gr/sintages/category- recipes/618-minon.html http://www.eimaimama.gr/2011/03/annabel- karmel.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ουτε κοτοπουλο ουτε χοιρινο το κρεας γενικα σκοτωνει τον ανθρωπο ο οποιος ειναι θυμα της πειραματικης μαγειρικησ-λαιμαργιας -απληστιας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μυστικά είναι, πρώτα το κότσι να ζεματιστεί σε νερό 4΄-5΄ λεπτά, μετά να αφαιρεθεί κατά μήκος του μια ταινία πλάτους 2 και πάχους 0,5 εκατοστών, μετά να αλατοπιπερωθεί και να ψηθεί για 2 1/2 ώρες στους 180°-190° σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και κατόπιν άλλη 1/2 ώρα ξεσκέπαστο, οπότε και να αλειφτεί ελαφρά δυο-τρεις φορές μ ένα μίγμα από μπύρα, μουστάρδα και μέλι. Για να γίνει η πέτσα τραγανιστή, ενεργοποιούμε στο τελευταίο μισάωρο το γκριλ ή τον καυτό αέρα στον φούρνο μας. Καλή σας όρεξη, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φυλο σφολιατασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι4 ποτήρια κρασί κόκκινο πικροδάφνη1 κιλό πατάτες μικρέςΛίγο κόλιανδροΛίγα φύλλα δάφνηςΑλάτι-πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε σε κομμάτια το κρέας,τα χτυπάμε λίγο να πλατύνουν και τα τοποθετούμεσε μια πιατέλα.Ρίχνουμε το κρασί,τον κόλιανδρο και τα φήνουμε να μαριναριστούν για 5 ώρες.... Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον θέ μου,τι άλλο να κάνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κανενα μιστικο για χαντρες-χοιρινο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για μακαρόνια με κιμά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF% 81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE% B9%CE%BC%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%8D%CE%B4%CE% B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE% B5-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE% B1%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - καροτόσουπα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE% BF%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι ο ελαφρα συμπηκνωμενος χυμος τοματας. Απλα η μαρκα ειναι Pumaro Υπαρχει σε αλλες ονομασιες , και μαρκες βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 31 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: