Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή...
Απάντηση: ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 46-ΑΘΗΝΑ (ΚΕΝΤΡΟ) 2103211721
Απάντηση: Κανονικά απαγορεύεται δια νόμου η πώληση αλκοόλ στα περίπτερα αλλά ποιός νόμος εφαρμόζεται για να εφαρμοστεί και αυτός;
Απάντηση: Δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό το mezcal.Η τιμή του κυμαίνεται στα 20 με 25 Ευρώ το μπουκάλι.
Απάντηση: Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της μπύρας, είναι τα εξής τέσσερα: 1) νερό, 2) κριθάρι, 3) μαγιά μπύρας, 4) λυκ...
Απάντηση: Τα bourbon κατα κανόνα γλυκίζουν ελαφρώς ή είναι πιο ευκολόπιοτα(τουλάχισ τον για εμένα).Αυτό οφείλεται στο οτι χρησιμοποιείται και καλαμπ...
Απάντηση: 1litro = VOLUME = M3 Density = KG/M3 Volume x Density = KG
Απάντηση: Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα ρούμια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.Συνήθως μιλάμε για λευκό και μαύρο που είναι η πιο φρέσκια εμφιάλωση κα...
Απάντηση: μπυρα
Απάντηση: Όχι,δεν χαλάει.Αφού είναι αλκοολούχο ποτό με πάνω απο 40% περιεκτικότητα σε αλκοόλ τί να πάθει;
 

Λιμοντσελο αργυρω μπαρμπαρυγου

Σχετικές ερωτήσεις
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζο ...
παρασκευή του ουίσκι διαφέρει από τόπο σε τόπο με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφοροι τύποι, ανάλογα με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται. Τα...
Υπάρχουν πολλές.Η πιο γνωστή είναι το Captain Morgan.Απο εκεί και πέρα μπορείς να βρείς αρκετά στην ελληνική αγορά όπως το Sailor Jerry,τ...
Κόκκινο,ελαφρώς ξηρό είναι.Στην ουσία είναι ένα βήμα προτού γίνει ξύδι γι αυτό και η μόνη του χρήση είναι στην μαγειρική.Ελπίζω να σας βο...
Το γαλλικό σύστημα «Ονομασίας Προελεύσεως» (Appellation Controlee) που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1932, αποτέλεσε το πρότυπο όχι μόνο για συνα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα...
το ουισκυ απο τι γινεται;τασυστατικα του
Απάντηση:
παρασκευή του ουίσκι διαφέρει από τόπο σε τόπο με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφοροι τύποι, ανάλογα με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το κριθάρι, η σίκαλη, η βρώμη, η βύνη, το καλαμπόκι, ενώ σημαντικό ρόλο στην παρασκευή του παίζει και η ποιότητα του νερού. Έτσι έχουμε τα malt ουίσκι τα οποία παράγονται αποκλειστικά από κριθάρι, τα grain ουίσκι που παράγονται συνήθως από καλαμπόκι και κριθάρι, και τα blended ουίσκι τα οποία παράγονται ύστερα από ανάμιξη των ma... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλές.Η πιο γνωστή είναι το Captain Morgan.Απο εκεί και πέρα μπορείς να βρείς αρκετά στην ελληνική αγορά όπως το Sailor Jerry,το Goslings,Havana Club(παλαιωμένο 5 και 7 ετών),το Matusalem και πολλά άλλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόκκινο,ελαφρώς ξηρό είναι.Στην ουσία είναι ένα βήμα προτού γίνει ξύδι γι αυτό και η μόνη του χρήση είναι στην μαγειρική.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γαλλικό σύστημα «Ονομασίας Προελεύσεως» (Appellation Controlee) που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1932, αποτέλεσε το πρότυπο όχι μόνο για συναφείς νομοθετικές ρυθμίσεις στην Ευρώπη, αλλά και δυνητικό πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο. Σε μέρη όπως η Αυστραλία ή η Καλιφόρνια, συζητούσαν επί μακρόν για τους λόγους που θα έπρεπε ή όχι να θεσμοθετηθούν σχετικοί κανόνες, έχοντας πάντα το γαλλικό σύστημα σαν σημείο αναφοράς. Κατά την γαλλική νομοθεσία έχουν θεσπιστεί τέσσερις σειρές οίνων, των οποίων οι... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνεται το ρακομελο;
Απάντηση:
Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή με προσοχή να μην βράσει (αν ζεσταθεί πολύ και πιτσιλίσει υπάρχει κίνδυνος να αναφλεγεί το οινόπνευμά του). Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 46-ΑΘΗΝΑ (ΚΕΝΤΡΟ) 2103211721 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανονικά απαγορεύεται δια νόμου η πώληση αλκοόλ στα περίπτερα αλλά ποιός νόμος εφαρμόζεται για να εφαρμοστεί και αυτός; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό το mezcal.Η τιμή του κυμαίνεται στα 20 με 25 Ευρώ το μπουκάλι. Διαβάστε περισσότερα...
από τι φτιάχνεται η μπύρα;
Απάντηση:
Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της μπύρας, είναι τα εξής τέσσερα: 1) νερό, 2) κριθάρι, 3) μαγιά μπύρας, 4) λυκίσκος Όλες οι μπύρες ανεξαιρέτως, φτιάχνονται με αυτά τα τέσσερα συστατικά. δες και εδω http://www.rotise.gr/erotisi/apo-ti-ftiachnetai-i- mpyra.html Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ειναι η σωστη, καλη γευση του μπερμπον;
Απάντηση:
Τα bourbon κατα κανόνα γλυκίζουν ελαφρώς ή είναι πιο ευκολόπιοτα(τουλάχιστον για εμένα).Αυτό οφείλεται στο οτι χρησιμοποιείται και καλαμπόκι στην σύνθεση τους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1litro = VOLUME = M3 Density = KG/M3 Volume x Density = KG Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα ρούμια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.Συνήθως μιλάμε για λευκό και μαύρο που είναι η πιο φρέσκια εμφιάλωση και η παλαιωμένη για κάποιο χρονικό διάστημα εκδοχή αντίστοιχα.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όχι,δεν χαλάει.Αφού είναι αλκοολούχο ποτό με πάνω απο 40% περιεκτικότητα σε αλκοόλ τί να πάθει; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μία διευκρίνηση παρακαλώ.Τί είναι η δίαιτα μονάδων; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα.Άν μιλάμε για mojito που φτιάχνεται με ρούμι με 40% αλκοόλ τότε θα είναι περίπου στο 40%(μπορεί 35%).Ανάλογα πόσο χυμό lime θα βάλεις.Άν μιλάμε για τα έτοιμα mojito του εμπορίου,αυτά περιέχουν 15% με 20% αλκοόλ αλλά ακόμα και να προσθέσεις και άλλο ρούμι(εκτός και αν το παρακάνεις) το ποσοστό του αλκοόλ πιθανά να φτάσει το 30%. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι ειναι αυτο ? Διαβάστε περισσότερα...
πως το φτιαχνεις και ειναι ωραιο;
Απάντηση:
40 ml Βότκα (Smirnoff Vodka Blue) 14 ml φυσικό χυμό πορτοκάλι μια φέτα πορτοκάλι και πάγο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό είναι ανάλογα με την προτίμηση του καθενός.Σε cocktail,σε σφηνάκι,σκέτη,με πάγο,με λεμόνι και αλάτι.Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος κατανάλωσης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
stella artois, για εμενα η καλυτερη lager beer! η βελγικη! η ελληνικη ειναι μαπα!!! Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2011/09/mpura-mono-gia-gynaikes/
Απάντηση:
ελα εκανες 17 ερωτησεις *5 ποντους η καθε μια..αρκετα ειναι για σημερα θα φτασεις πρωτη θεση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υπάρχει σίγουρα σε κάποια σούπερ μάρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Γειά παίδες !! Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε ... Ως ένας από τους λάτρεις του ποτού αυτού θέλω να δοκιμάσω όλες τις πιθανές εκδοχές και παραλλαγές του ...
Απάντηση:
Οδηγίες 1.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσεχτικά το ρακί κι έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά. 2.Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας το μέλι με λίγη κανέλα. 3.Σερβίρεται ζεστό και είναι το καλύτερο φάρμακο για κρυολογήματα. Αλλα και Ρακί γνήσιο, όσα σφηνάκια θέλουμε μέλι,1/2 κουταλακι γλυκού ανά σφηνάκι 1 ξυλάκι κανέλας ή αν προτιμαμε τριμμένη Τοσα γαρυφαλλάκια όσα και τα σφηνάκια ΕκτέλεσηΒάζουμε σε κατσαρόλα το ρακί και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά πολύ προσεκτικά για να μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν γίνεστε συγκεκριμένος/η οπότε θα απαντήσω γενικά.Μαδέρα είναι ένα ενισχυμένο με επιπλέον αλκοόλ κρασί.Οι παραγωγοί του το αφήνουν να υπερωριμάσει οπότε στην ουσία είναι σχεδόν ξυδιασμένο κρασί.Δεν έχει ιδιαίτερα ωραία γεύση για αυτό το λόγο χρησιμοποιείται περισσότερο στη μαγειρική σαν συμπλήρωμα για γεύση,για να δώσει χρώμα ή ακόμα και σαν βάση για σάλτσες.Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρείτε.Απο τιμή,κοστίζει γύρω στα 15 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα.Αν σας αρέσει να ανακατεύετε το ποτό σας με χυμό ή κάποιο αναψυκτικό,τότε προτιμήστε ένα λευκὀ ρούμι.Αντίθετα προτιμήστε ένα μαύρο ρούμι αν σας αρέσει να πίνετε το ποτό σας σκέτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τί θα ήθελες να μάθεις;Απο που μπορείς να αγοράσεις χονδρικά;Τί χρειάζεσαι για να κάνεις χονδρική ο ίδιος;Θα ήθελα παραπάνω διευκρινήσεις.Γενικά και αόριστα δεν μπορώ να βοηθήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορείς.Αλκοόλ και φάρμακα δεν συνδυάζονται άσχετα αν είναι αντιβίωση ή Ponstan. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά 2.Είναι τα malt(αυτά που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά απο βύνη)και τα bourbon τα οποία περιέχουν και καλαμπόκι στα συστατικά τους.Απο εκεί και πέρα υπάρχουν τα single malt,τα blended malt,τα pure malt στα οποία η διαφορά είναι το αν είναι αναμειγμένα απο διάφορα είδη βύνης ή αν είναι απο ένα είδος βύνης ή ακόμα και αν είναι απο το ίδιο βαρέλι.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: