Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολ...
Απάντηση: Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικ τικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος ...
Απάντηση: Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα α...
Απάντηση: Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕ...
Απάντηση: Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω.
Απάντηση: Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο.
Απάντηση: καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού τ...
Απάντηση: καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχ...
Απάντηση: Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδ...
Απάντηση: εχω πιει τελειο..
 

Λικερ μανταρινι της αργυρως μπαρμπαρηγου;

Σχετικές ερωτήσεις
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζο ...
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι...
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 9...
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζε...
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 95% περιεκτικότητα σε αλκοόλ κοστίζει 50 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζει.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα Κατηγορία Αλκοολούχα Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Εύκολο Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Φτιάχνει Περίπου 2 λίτρα Πως το κάνουμε: Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολικούς βαθμούς,το αν θα είναι βιολογικό προιόν(που σημαίνει οτι έχει φυσικό χυμό)ή αν είναι με χυμό συμπυκνωμένο.Συνήθως περιέχει γύρω στο 15 με 25%αλκοόλ.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικτικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος περιεκτικότητας 90% αλκοόλ κοστίζει πάνω απο 40 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα αλλοιωθεί η γεύση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΕΡΑΜΑΝ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή 1 ΛΙΤΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΤΚΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη της Αργυρως
Απάντηση:
εχω πιει τελειο.. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορεί κάποιος να μεθύσει πίνοντας λικέρ;
Απάντηση:
Γιατί όχι;Αφού είναι αλκοολούχο ποτό.Ανάλογα βέβαια τί πίνει.Με δύο σφηνάκια Jagermeister κάποιος αμάθητος στο ποτό θα κάνει τούμπες ενώ κάποιον που πίνει συχνά δεν θα τον πειράξει πολύ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα το πως έχουν μαγειρευτεί.Άν έχουμε λευκές ελαφριές σάλτσες προτιμότερο είναι ένα αρωματικό λευκό όπως είναι το Μοσχοφίλερο ή το Μοσχάτο Αλεξανδρείας.Οι γαρίδες πιθανότατα να ταιριάζουν με ένα ελαφρύ κόκκινο κρασί.Το ιδανικό θα ήταν ένα Beaujolais Nouneau.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με δύο τρόπους.Ο ένας είναι να βάλουμε σε ένα μπρίκι την επιθυμητή ποσότητα ρακή και αφού τοποθετήσουμε στη φωτιά το σκεύος να προσθέσουμε μία με δύο(αν θέλετε και παραπάνω δεν πειράζει)κουταλιές μέλι και ανακατεύουμε.Προτού βράσει το μείγμα και αφού έχει διαλυθεί το μέλι μέσα στη ρακή,απομακρύνουμε απο τη φωτιά και αφού κρυώσει μπορούμε να το σερβίρουμε.Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο φυσικός αλλά πρέπει να φτιάξουμε ποσότητα.Βάζουμε σε ένα καζάνι όση ποσότητα ρακή θέλουμε και προσθέτουμε αρκετό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σύμφωνα με τις οδηγίες μπάρμαν μια κανονική μερίδα ουίσκι περιλαμβάνει ακριβώς την ποσότητα που χωράει σε ένα μεγάλο σφηνάκι (σαν αυτά που σερβίρεται το ρακόμελο στα μαγαζιά) και συμπλήρωση του ποτηριού με πάγο(όχι με παγάκια, αλλά με κομμάτι σπασμένου πάγου. Δεν υπάρχει όμως εμπόριο τέτοιου πάγου οπότε η δουλειά σου θα γίνει αναγκαστικα με παγάκια). σερβίρεται πάντα σε χαμηλό ποτήρι και ο πάγος δεν πρέπει να εξέχει απο την νοητή γραμμή των ορίων του ποτηριού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα έχουμε πεί πολλές φορές αλλά ακόμα μία δεν πειράζει.Με ήπια κατανάλωση δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα.Με υπερκατανάλωση κα μάλιστα χρόνια το πρώτο όργανο που θα πάθει ζημιά είναι το συκώτι.Μετά προχωράει η ζημιά σε όλα τα ζωτικά όργανα ώσπου επέρχεται ο αργός και βασανιστικός θάνατος.Για αυτό όπως έλεγαν και οι αρχαίοι παν μέτρον άριστον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιό απο όλα;Το απλό γύρω στα 30 ευρώ.Το Silver Select κοστίζει 60 ευρω.Το Gentlemans Jack γύρω στα 45 ευρω.Ἐχει και άλλα στη σειρά αλλά αυτά είναι τα κυριότερα.Ελπίζω να σε κάλυψα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αμερικάνικο νεροξέπλυμα δηλαδή.Και ultra κιόλας.Δηλαδή ακόμα χειρότερη απο την κανονική. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αναλογως αν ειναι σπιτικη η αν τν εχεις παρει απο μαγαζι...εχω βρει σε μαγαζι τσικουδια με 60 κ 70 % αλκοολ..αλλα σ σχεση μ τν σπιτικη δν ειναι τπτ..εχω πιει σπιτικη τσικουδια κ μ 90% αλκοολ..τ ιδιο ισχυει κ για ρακι τσιπουρο κλπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 με 2 ποτηράκια(όχι γεμάτα) κόκκινο κρασί την ημέρα με το γεύμα έχει αποδειχθεί οτι βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατα συνέπεια μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος.Κόκκινο ξηρό όμως,ειδάλλως τα κόκκινα γλυκά κρασιά(port,ενισχυμένοι οίνοι)πρεπει να καταναλώνονται σε μικρότερη ποσότητα επειδή τότε πιθανά θα έχουμε το αντίθετο απο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα...
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ *ΚΑΛΟ* ΑΨΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ???
Απάντηση:
Όταν λες καλό τί εννοείς?Με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ ή με μεγάλη περιεκτικότητα σε θαζόνη(η ουσία η οποία είναι παραισθησιογόνος)?Πληροφοριακά το πιο δυνατό σε αλκοόλ αψέντι το οποίο εισάγεται στην Ελλάδα περιέχει 70% αλκοόλ.Πιο δυνατά κυκλοφορούν στο εξωτερικό με 80-85% αλκοόλ αλλά με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης που βάζει το κράτος δέν συμφέρει τον εισαγωγέα να το φέρει.Όσων αφορά τώρα στην περιεκτικότητα σε θαζόνη θα πρέπει να ξέρεις ότι τα σημερινά αψέντια του εμπορίου εχουν 25 φορέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνηθως με κοκκινο,το λευκο παει με το ψαρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό δεν είναι απόλυτο,δεν αντέχουν όλα τα κρασιά σε παλαίωση.Απλά ορισμένες ποικιλίες σταφυλιού αντέχουν(συνήθως κόκκινα) την μακρόχρονη παλαίωση οπου οι μύκητες που περιέχονται στο κρασί συνεχίζουν την ζύμωση για αρκετά χρόνια ακόμα μετά την εμφιάλωση.Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα πιο εύγεστο κρασί αφού έχει ωριμάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2011/09/mpura-mono-gia-gynaikes/
Απάντηση:
ελα εκανες 17 ερωτησεις *5 ποντους η καθε μια..αρκετα ειναι για σημερα θα φτασεις πρωτη θεση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως γίνεται και το απλό Johnnie Walker με τη μόνη διαφορά οτι το Black Label περιέχει στο μείγμα του whiskey παλαιωμένα το μέγιστο 12 χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 108 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: