Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολ...
Απάντηση: Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικ τικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος ...
Απάντηση: Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα α...
Απάντηση: Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕ...
Απάντηση: Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω.
Απάντηση: Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο.
Απάντηση: καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού τ...
Απάντηση: καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχ...
Απάντηση: Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδ...
Απάντηση: εχω πιει τελειο..
 

Λικερ λεμοντσελο;

Σχετικές ερωτήσεις
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζο ...
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι...
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 9...
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζε...
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 95% περιεκτικότητα σε αλκοόλ κοστίζει 50 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζει.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα Κατηγορία Αλκοολούχα Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Εύκολο Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Φτιάχνει Περίπου 2 λίτρα Πως το κάνουμε: Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολικούς βαθμούς,το αν θα είναι βιολογικό προιόν(που σημαίνει οτι έχει φυσικό χυμό)ή αν είναι με χυμό συμπυκνωμένο.Συνήθως περιέχει γύρω στο 15 με 25%αλκοόλ.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικτικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος περιεκτικότητας 90% αλκοόλ κοστίζει πάνω απο 40 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα αλλοιωθεί η γεύση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΕΡΑΜΑΝ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή 1 ΛΙΤΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΤΚΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη της Αργυρως
Απάντηση:
εχω πιει τελειο.. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορεί κάποιος να μεθύσει πίνοντας λικέρ;
Απάντηση:
Γιατί όχι;Αφού είναι αλκοολούχο ποτό.Ανάλογα βέβαια τί πίνει.Με δύο σφηνάκια Jagermeister κάποιος αμάθητος στο ποτό θα κάνει τούμπες ενώ κάποιον που πίνει συχνά δεν θα τον πειράξει πολύ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα την διάθεση σου.Εγώ πάντα προτιμούσα τα ποτά μου σκέτα για να καταλαβαίνω και τί πίνω.Ειδικά το Jack Daniels Silver Select και το Wild Turkey Rye είναι κρίμα να τα αραιώσω με πάγο ή ακόμα χειρότερα με αναψυκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σου βαζω μεταφρασμενο απ το internet . Εαν δεν σε ικανοποιει ψαξε στο www.google.com (How to make vodka from potato) Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά Πρώτα θα πρέπει να ξεφλουδίσετε τις πατάτες, θα χρειαστείτε περίπου 1 κιλό πατάτες για ένα λίτρο βότκα. Το επόμενο πράγμα είναι να κόψουν τις πατάτες σε μικρά κομμάτια, περίπου 1 εκατοστό κύβοι πρέπει να είναι ωραία. Έπειτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια χύτρα ταχύτητας και να θέσει όλα τα κύβους πατάτας στην κατσαρόλα με αρκετά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς να ψάξεις σε κάποιο κατάστημα του Βασιλόπουλου μιας και φέρνει κάτι τέτοια περίεργα κρασιά.Σε κάβα είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί μιας και είναι κρασί που παραδοσιακά καταναλώνεται τις μέρες των γιορτών και δεν κινείται τον υπόλοιπο καιρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο συντηρητής κρασιών είναι ένα ψυγείο,στο οποίο(σε πολλά μοντέλα)μπορούμε να ρυθμίσουμε την υγρασία για να είναι πάντα στο ιδανικό για να μην στεγνώσει ο φελλός.Δεν κοστίζει πολύ ακριβά.Ανάλογα και με το μέγεθος βέβαια αλλά ξεκινάνε απο τα 150 ευρω και μπορούν να φτάσουν τις 2 χιλιάδες ευρω.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα την περίσταση.Άν είναι για κρύωμα,καλύτερα να είναι χλιαρό.Άν είναι σε σφηνάκια με την παρέα,μπορεί να καταναλωθεί και κρύο.Όπως αρέσει στον καθένα,αυτά είναι γούστα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτή ποικιλία αμπέλου που συναντάται, κυρίως, στο οροπέδιο της Τριπόλεως, σε υψόμετρο περίπου 6ΟΟ μέτρων, αλλά και στο νομό Μεσσηνίας. Από τους αμπελώνες της Μαντινείας παράγεται ένα περίφημο λευκό ξηρό κρασί με χαρακτηριστική φρουτώδη γεύση και υψηλή οξύτητα, που έρχεται στην αγορά ως ΟΠΑΠ "Μαντινεία". Το Μοσχοφίλερο είναι μέλος της ποικιλίας φιλέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό δεν είναι απόλυτο,δεν αντέχουν όλα τα κρασιά σε παλαίωση.Απλά ορισμένες ποικιλίες σταφυλιού αντέχουν(συνήθως κόκκινα) την μακρόχρονη παλαίωση οπου οι μύκητες που περιέχονται στο κρασί συνεχίζουν την ζύμωση για αρκετά χρόνια ακόμα μετά την εμφιάλωση.Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα πιο εύγεστο κρασί αφού έχει ωριμάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναί,τί θέλετε να μάθετε;Υπάρχουν 2 ή 3 μάρκες Brachetto που εισάγονται στην Ελλάδα.Είναι πιο ξηρό απο το Moscato,με μικρό ποσοστό σε αλκοόλ(νομίζω είναι γύρω στο 6%).Ευκολόπιοτο,ημιαφρώδες αλλά επειδή είναι ελαφρώς ξηρό μπορεί να συνοδεύσει και το φαγητό,σε αντίθεση με το Moscato που συνήθως πίνεται σκέτο ή συνοδεύει κάποιο γλυκό ή φρούτο.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λάδι εννοείς.Στα περισσότερα σημεία πώλησης του ή ακόμα και σε περίπτερα πουλάνε λάδι για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η τεκίλα που περιέχει σκουλήκι λέγεται Gusano Rojo. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κρασί (επίσης οίνος) είναι ένα αλκοολούχο ποτό προϊόν της ζύμωσης των σταφυλιών ή του χυμού τους (μούστος). Ποτά παρεμφερή του κρασιού παράγονται επίσης από άλλα φρούτα ή άνθη ή σπόρους, αλλά η λέξη κρασί από μόνη της σημαίνει πάντα κρασί από σταφύλια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τριαντα πεντε χιλιαδες € Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν εννοούμε την έκφραση που έχει μείνει απο την αρχαιότητα,σημαίνει οτι κάνω κάποια υποχώρηση απέναντι στους άλλους.Αν εννοούμε στην παραγωγή κρασιού,όχι,δεν χρειάζεται να νερώσετε το κρασί μιας και θα χαλάσει η γεύση του. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 109 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: