Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολ...
Απάντηση: Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικ τικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος ...
Απάντηση: Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα α...
Απάντηση: Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕ...
Απάντηση: Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω.
Απάντηση: Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο.
Απάντηση: καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού τ...
Απάντηση: καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχ...
Απάντηση: Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδ...
Απάντηση: εχω πιει τελειο..
 

Λικερ λεμοντσελο;

Σχετικές ερωτήσεις
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζο ...
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι...
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 9...
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζε...
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 95% περιεκτικότητα σε αλκοόλ κοστίζει 50 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζει.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα Κατηγορία Αλκοολούχα Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Εύκολο Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Φτιάχνει Περίπου 2 λίτρα Πως το κάνουμε: Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολικούς βαθμούς,το αν θα είναι βιολογικό προιόν(που σημαίνει οτι έχει φυσικό χυμό)ή αν είναι με χυμό συμπυκνωμένο.Συνήθως περιέχει γύρω στο 15 με 25%αλκοόλ.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικτικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος περιεκτικότητας 90% αλκοόλ κοστίζει πάνω απο 40 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα αλλοιωθεί η γεύση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΕΡΑΜΑΝ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή 1 ΛΙΤΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΤΚΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη της Αργυρως
Απάντηση:
εχω πιει τελειο.. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορεί κάποιος να μεθύσει πίνοντας λικέρ;
Απάντηση:
Γιατί όχι;Αφού είναι αλκοολούχο ποτό.Ανάλογα βέβαια τί πίνει.Με δύο σφηνάκια Jagermeister κάποιος αμάθητος στο ποτό θα κάνει τούμπες ενώ κάποιον που πίνει συχνά δεν θα τον πειράξει πολύ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην εφορἰα έψαξες;Δεν τους βάζουν στα μπουκάλια των ποτών τους κλειδάριθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ρούμι παράγεται απο το ζαχαροκάλαμο.Αφού γίνει η συγκομιδή,αφαιρείται η ψίχα του ζαχαροκάλαμου και μπαίνει στην πρέσα για να πάρουμε το χυμό.Στη συνέχεια ο χυμός πηγαίνει για απόσταξη και το τελικό προιόν ειναι το ρούμι.Το σχετικά φρέσκο που δεν μπαίνει για ωρίμαση και παλαίωση είναι το λευκό.Όσο παραμένει σε βαρέλι και παλαιώνει,αρχίζει και παίρνει πιο σκούρο χρώμα(τα λεγόμενα μαύρα ρούμια). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Jack Daniels, Jim Beam και Four Roses είναι μερικά απο τα bourbon,,,,Γενικότερα τα bourbon ειναι ουισκυ της αμερικάνικης σχολής,,,έντονα σε άρωμα γλυκά και δυνατά σε γεύση...μπορείς να προσθέσεις και το Southern Comfort αλλά οι περισσότεροι το θεωρούν πιο πολύ σαν λικερ παρά σαν ουισκύ....εξαρτάται πως το βλέπεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Έχει γεμίσει το ψυγείο σας και δεν χωρούν οι μπύρες και τα αναψυκτικά για την παρέα το βράδυ; Εδώ σας έχουμε ΤΟ tip για να παγώσετε όλες τις μπύρες και όλα τα αναψυκτικά σε 3 μόνο λεπτά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τα αναψυκτικά σε μια κατσαρόλα, να πετάξετε μέσα παγάκια ώστε να καλυφθούν τα μπουκάλια ή τενεκεδάκια και να γεμίσετε την κατσαρόλα με νερό. Θα μας πείτε, ωραία δεν είναι και κάτι καινούριο αυτό. Εδώ όμως είναι το κόλπο, αφού έχετε γεμίσει την κατσαρόλα με νε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το καλοκαίρι είναι μια εποχή ιδιαίτερα αγαπητή από τους περισσότερους. Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν περίοδο χαλάρωσης, ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς που όλοι χρειαζόμαστε μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με πολλές υποχρεώσεις, ώστε να... ανανεωθούμε και να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίες μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες όμως και οι ατελείωτες ώρες στη παραλία κάνοντας μπάνιο ή παίζοντας ρακέτες μας αφυδατώνουν, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ή σε φαρμακείο ή σε κάποια ενημερωμένη κάβα.Είναι αρκετά ακριβό βέβαια λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι οινόπνευμα με 96% περιεκτικότητα σε αλκοόλ ενός λίτρου κοστίζει σχεδόν 50 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα το τσίπουρο.Άν είναι σπιτικό,δεν υπάρχει περιορισμός μιας και ο κάθε παραγωγός το κάνει όσο δυνατό ή όσο ελαφρύ θέλει.Μπορεί να ξεκινήσει απο 20-25% αλκοόλ και να φτάσει και το 60%.Ανάλογα τα γούστα.Τώρα στο τσίπουρο εμπορίου επειδή υπάρχει ο ειδικός φόρος κατανάλωσης και ανεβάζει την τιμή του ποτού,πολλοί παραγωγοί αρχίζουν να κυκλοφορούν τσίπουρο με λιγότερο απο 40% περιεκτικότητα σε αλκοόλ για να μένει η τιμή του προιόντος χαμηλή.Το σύνηθες μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως είναι το 40% ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σου βαζω μεταφρασμενο απ το internet . Εαν δεν σε ικανοποιει ψαξε στο www.google.com (How to make vodka from potato) Μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά Πρώτα θα πρέπει να ξεφλουδίσετε τις πατάτες, θα χρειαστείτε περίπου 1 κιλό πατάτες για ένα λίτρο βότκα. Το επόμενο πράγμα είναι να κόψουν τις πατάτες σε μικρά κομμάτια, περίπου 1 εκατοστό κύβοι πρέπει να είναι ωραία. Έπειτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια χύτρα ταχύτητας και να θέσει όλα τα κύβους πατάτας στην κατσαρόλα με αρκετά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απλά.Μαζεύουμε τα σταφύλια και τα πάμε στο πατητήρι.Απο εκεί αφού τελειώσει η όλη διαδικασία,παίρνουμε το χυμό των σταφυλιών και το τοποθετούμε σε μία δεξαμενή για να ξεκινήσει το βράσιμο του(ζύμωση).Αφού έχει γίνει η ζύμωση και έχει φτάσει το επίπεδο του αλκοόλ στο επιθυμητό(ή το ιδανικό για την ποικιλία του σταφυλιού),ρίχνουμε αλκοόλ για να κόψουμε τη ζύμωση και αφού φιλτράρουμε το κρασί,το τοποθετούμε σε βαρέλι για να αρχίσει την ωρίμανση του η οποία μπορεί να κρατήσει απο μερικούς μήνες ή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΦΟΥΛ 70%ΚΑΙ ΠΑΝΩ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορει και νευρωση στομαχου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1,5 το μπουκαλι Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 57 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: