Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολ...
Απάντηση: Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικ τικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος ...
Απάντηση: Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα α...
Απάντηση: Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕ...
Απάντηση: Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω.
Απάντηση: Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο.
Απάντηση: καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού τ...
Απάντηση: καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχ...
Απάντηση: Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδ...
Απάντηση: εχω πιει τελειο..
 

Λικερ λεμοντσελο;

Σχετικές ερωτήσεις
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζο ...
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι...
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 9...
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζε...
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 95% περιεκτικότητα σε αλκοόλ κοστίζει 50 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζει.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα Κατηγορία Αλκοολούχα Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Εύκολο Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Φτιάχνει Περίπου 2 λίτρα Πως το κάνουμε: Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολικούς βαθμούς,το αν θα είναι βιολογικό προιόν(που σημαίνει οτι έχει φυσικό χυμό)ή αν είναι με χυμό συμπυκνωμένο.Συνήθως περιέχει γύρω στο 15 με 25%αλκοόλ.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικτικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος περιεκτικότητας 90% αλκοόλ κοστίζει πάνω απο 40 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα αλλοιωθεί η γεύση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΕΡΑΜΑΝ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή 1 ΛΙΤΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΤΚΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη της Αργυρως
Απάντηση:
εχω πιει τελειο.. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορεί κάποιος να μεθύσει πίνοντας λικέρ;
Απάντηση:
Γιατί όχι;Αφού είναι αλκοολούχο ποτό.Ανάλογα βέβαια τί πίνει.Με δύο σφηνάκια Jagermeister κάποιος αμάθητος στο ποτό θα κάνει τούμπες ενώ κάποιον που πίνει συχνά δεν θα τον πειράξει πολύ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αλκοόλ.Όταν φτάσει στους βαθμούς που θέλετε,θα ρίξετε αλκοόλ για να σταματήσουν τα ζάχαρα τη ζύμωση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν 4 βασικές κατηγορίες whiskey και αυτές πάνε με βάση τα συστατικά τους.1)αυτά που παράγονται απο δημητριακά.Είναι και τα πιο φτηνά του εμπορίου.2)αυτά που παράγονται απο βύνη,τα λεγόμενα malt.3)αυτά που έχουν σαν βάση το καλαμπόκι.Αυτά είναι τα λεγόμενα bourbon που παράγονται κυρίως στην Αμερική.4)αυτά που έχουν σαν βάση τη σίκαλη,τα λεγόμενα rye.Απο εκεί και έπειτα έχουμε υποκατηγορίες των malt.Οι πιο βασικές είναι:blended:αυτά είναι μείγματα ή διαφορετικών whiskey ή διαφορετικών χρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαυροδάφνη, ωραίο και γλυκό κρασάκι. Συνδυάζεται και ωραία με κρέας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σημαίνει οτι είμαι διαλλακτικός,κάνω υποχωρήσεις,παραχωρώ έδαφος στους άλλους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορείς.Αλκοόλ και φάρμακα δεν συνδυάζονται άσχετα αν είναι αντιβίωση ή Ponstan. Διαβάστε περισσότερα...
υλικα
Απάντηση:
ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΙ!! Για να φθάσει ως τα ποτήρια μας το ουίσκι έχει περάσει μια συναρπαστική «περιπέτεια» που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Το «θαύμα» ξεκινά με το σπόρο του κριθαριού που μεταμορφώνεται σε αρωματικό αλκοόλ. Ο σπόρος αυτός πρέπει να μαλακώσει σε δεξαμενές με νερό της πηγής. Σε 2-3 μέρες η υγρασία δραστηριοποιεί τα ένζυμα και τα σάκχαρα που αρχίζουν να εμφανίζονται. Το κριθάρι αρχίζει να βγάζει τα αρώματά του και να πετάει βλαστάρια. Τότε βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της βλάστησης και μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αρχαία χρόνια το κρασί ήταν πολύ πιο πηχτό απο το σημερινό κρασί και ο μόνος τρόπος να καταναλωθεί ήταν με το να αραιωθεί με νερό.Στη σημερινή εποχή σημαίνει να κάνεις κάποια υποχώρηση μικρή ή μεγάλη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα αγγλικά: μπιρ-ντελι.γρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα σκεύος(μπρίκι,κατσαρολάκι ανάλογα την ποσότητα που θέλουμε)βάζουμε την επιθυμητή ποσότητσ ρακἰ και προσθέτουμε 1 με 2 κουταλιές μέλι.Άν το θέλουμε πιο γλυκό βάζουμε παραπάνω μέλι.Βάζουμε το σκεύος στη φωτιά και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.Όταν έχει διαλυθεί το μέλι και το μείγμα είναι χλιαρό το απομακρύνουμε απο τη φωτιά.Δεν το αφήνουμε να βράσει.Άν το θέλουμε για το κρύωμα,αφήνουμε να κρυώσει λίγο και καταναλώνουμε.Άν το θέλουμε ως ποτό μπορούμε να το αφήσουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άν είσαι Αθήνα υπάρχει μία κάβα στους Αμπελόκηπους δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας που πουλάει αψέντι και Γαλλικό και Τσέχικο.Για εκτός Αττικής δυστυχώς δεν γνωρίζω.Ελπίζω να σε βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρύο,σε θερμοκρασία 6 με 8 βαθμούς το πολύ.Σε ψηλό ποτήρι σαν της σαμπάνιας(αυτά που λέμε κολωνάτα).Συνήθως σκέτο σερβίρεται,είναι γευστικό απο μόνο του,δεν θέλει κάποιο συνοδευτικό.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
διαφορα ημιξηρου και ημιγλυκου κρασιου
Απάντηση:
Τα ημίξηρα συνήθως είναι έντονα αρωματικά για να μπορούν να καταναλωθούν σκέτα,χωρίς συνοδεία φαγητού και συνήθως πριν το φαί.Τα ημίγλυκα είναι ελαφρώς πιο ξηρά απο κρασιά όπως η Μαυροδάφνη ή το Νάμα για παράδειγμα.Συνήθως και αυτά καταναλώνονται σκέτα ή μετά το φαγητό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Κοκτέιλ μαργαριτα (χρειαζεσαι επιπλεον κουαντρο και χυμο λεμόνι ή λαιμ και αλατι) 2. Σφηνακι τεκιλα, αλατι στο χερι, φετα λεμονι. Πίνεις το σφηνακι, γλειφεις το αλατι και τρως το λεμονι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι μπύρες έχουν θερμίδες,απλά αν θέλεις να περιορίσεις την πρόσληψη θερμίδων ή θα πάρεις κάποια μπύρα light ή θα προτιμήσεις κάποια μπύρα χωρίς αλκοόλ.Οι μεν light μπύρες περιέχουν λιγότερες θερμίδες και αλκοόλ απο τις κανονικές οι δε μπύρες χωρίς αλκοόλ περιέχουν λιγότερες θερμίδες απο ένα αναψυκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: