Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF...
Απάντηση: εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα....
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: 600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ...
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊνταν...
Απάντηση: 1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γα...
Απάντηση: Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. ...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ soupies_krasates_duk an_diet καλη όρεξη
Απάντηση: τα υγρα μετριουντε σε λιτρα οποτε τι απαντηση να δωσω ειναι σαν να λεμε δωσε μου ενα λιτρο κρεας γινετε;
Απάντηση: Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼...
 

Λαδι τρουφας

πως το κανω;
Σχετικές ερωτήσεις
κατι βραστο μπορεις να κανεις
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 3...
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά.
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήν εις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι...
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
παρασκευη
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά) Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βάζο κλείστε το καπάκι και κουνήστε το καλά μέχρις ότου ανακατευθούν καλά τα υλικά. Χρησιμοποιείστε το λαδολέμονο στις βραστές σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψάρια ψητά και θαλασσινά Διαβάστε περισσότερα...
τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ soupies_krasates_dukan_diet καλη όρεξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υγρα μετριουντε σε λιτρα οποτε τι απαντηση να δωσω ειναι σαν να λεμε δωσε μου ενα λιτρο κρεας γινετε; Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται ο γαύρος λαδορίγανη;
Απάντηση:
Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼ κούπας χυμό λεμόνι (1 ζουμερό λεμόνι) * ½ κούπα ελαιόλαδο (κρατάμε 2- 3 κουταλιές) * Ρίγανη * Αλάτι * Φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 6 ντομάτες τσαμπάτες Εκτέλεση 1. Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια από το γαύρο και τον πλένουμε καλά. 2. Τον αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τηγανιτα θα ειναι πολυ νοστιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο - λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αλλαντικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι ή με μια σπάτουλα. Στρώνουμε τις πατάτες σε αλειμμένο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και αλευρωμένο ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να βρασεις μακαρονια και μετα στη σαλτσα να βαλεις λουκανικα και ειναι απιστευτο.Για την σαλτσα θα σοταρεις σε λαδι το κρεμμυδι ωστε να γινει ξανθο,μετα θα ριξεις τα λουκανικα σε κομματακια ωστε να σοταριστουν και αυτα,μετα ριχνεις αλατι,πιπερι,πιπεριες,κανελλα,μπαχαρι νερο και pumarro.Τα αφηνεις να βρασουν και μολις πιει το νερακι και δεσει η σαλτσα το σβηνεις.Βραζεις και τα μακαρονια και σερβιρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται σούπα με πεπονάκι;
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλυτζάνι τσαγιού πεπονάκι (ζυμαρικό) 1 κσ βούτυρο 3 φλυτζάνια τσαγιού νερό αλάτι Σερβίρει1 άτομο Οδηγίες 1.Βάζουμε το νερό με το βούτυρο να βράσει. 2.Ρίχνουμε το πεπονάκι, το αλάτι, αφήνουμε να ψηθεί και έτοιμη... Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να σερβείρετε με τριμμένο τυρί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μυστικά είναι, πρώτα το κότσι να ζεματιστεί σε νερό 4΄-5΄ λεπτά, μετά να αφαιρεθεί κατά μήκος του μια ταινία πλάτους 2 και πάχους 0,5 εκατοστών, μετά να αλατοπιπερωθεί και να ψηθεί για 2 1/2 ώρες στους 180°-190° σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και κατόπιν άλλη 1/2 ώρα ξεσκέπαστο, οπότε και να αλειφτεί ελαφρά δυο-τρεις φορές μ ένα μίγμα από μπύρα, μουστάρδα και μέλι. Για να γίνει η πέτσα τραγανιστή, ενεργοποιούμε στο τελευταίο μισάωρο το γκριλ ή τον καυτό αέρα στον φούρνο μας. Καλή σας όρεξη, ... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzoukakia.html Τα λεγομενα σουτζουκακια..... Διαβάστε περισσότερα...
πως θα φτιαξω κοτοπουλο στον ατμομαγειρα
Απάντηση:
Ποιος είναι αυτός? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις ντομάτες, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά σε ταψάκι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τοποθετούμε τις τομάτες πάνω από τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τις τομάτες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 15-20΄. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: