Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF...
Απάντηση: εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα....
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: 600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ...
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊνταν...
Απάντηση: 1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γα...
Απάντηση: Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. ...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ soupies_krasates_duk an_diet καλη όρεξη
Απάντηση: τα υγρα μετριουντε σε λιτρα οποτε τι απαντηση να δωσω ειναι σαν να λεμε δωσε μου ενα λιτρο κρεας γινετε;
Απάντηση: Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼...
 

Λαδι τρουφας

πως το κανω;
Σχετικές ερωτήσεις
κατι βραστο μπορεις να κανεις
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 3...
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά.
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήν εις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι...
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
παρασκευη
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά) Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βάζο κλείστε το καπάκι και κουνήστε το καλά μέχρις ότου ανακατευθούν καλά τα υλικά. Χρησιμοποιείστε το λαδολέμονο στις βραστές σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψάρια ψητά και θαλασσινά Διαβάστε περισσότερα...
τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ soupies_krasates_dukan_diet καλη όρεξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υγρα μετριουντε σε λιτρα οποτε τι απαντηση να δωσω ειναι σαν να λεμε δωσε μου ενα λιτρο κρεας γινετε; Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται ο γαύρος λαδορίγανη;
Απάντηση:
Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼ κούπας χυμό λεμόνι (1 ζουμερό λεμόνι) * ½ κούπα ελαιόλαδο (κρατάμε 2- 3 κουταλιές) * Ρίγανη * Αλάτι * Φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 6 ντομάτες τσαμπάτες Εκτέλεση 1. Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια από το γαύρο και τον πλένουμε καλά. 2. Τον αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE% BB%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE% BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF% 86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο 1/4 κουταλιάς του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο (κακουλέ) 4 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 ντομάτα 1 αγγουράκι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Βάζετε στο πολυμίξερ τα βρασμένα φασόλια με τις σκελίδες του σκόρδου, την πάπρικα, το δεντρολίβανο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύβο knorr λαχανικών * 2 φλυτζάνια ρύζι * λίγο αλάτι * πιπέρι * λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. 2. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού) το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. 3. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. 4. Προσθέτετε 1 κούπα νερό μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι. ΥΛΙΚΑ : 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 μέτριο κουνουπίδι 3 πατάτες ½ λίτρο νερό από το βρασμένο κουνουπίδι Αλάτι πιπέρι Μοσχοκάρυδο τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Εκτέλεση Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε κομμάτια και πετάμε τα χονδρά κοτσάνια. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε να βράσουν με το κουνουπίδι για 20 με 25 λεπτά. Κρατάμε ½ λίτρο από το βρασμένο νερό, στο υπόλοιπο πολτοποιούμε τα λαχανικά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γρ. αλέυρι 1 κ.γ κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 100 γρ. ζάχαρη λευκή 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 60 γρ. βούτυρο 1 κ.γ κανέλα Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πένες για λίγο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Προσοχή δεν πρέπει να τις βράσουμε πολύ. Τις σουρώνουμε και τις κρατάτε στην άκρη. Βάζουμε Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα καρότα, το πράσο, τα φασολάκια, τον αρακά και το μπέικον. Προσθέτουμε τον ζωμό και βράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από το τηγάνι. Προσθέτουμε τις πένες και ανακατεύουμε. Αλείφουμε με Flora ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα, το μισό τυρί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω πολυ καλα την συνταγη αλλα ξερω ενα σαιτ που μπορει να βοηθεισει.www.xoriatikes sintages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10΄. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ήδη τηγανισμένα σουτζουκάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 5. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Mερίδες: 4 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά συνταγής 1/2 κιλό ρεβίθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 600 γραμμ. ντοματάκια κονκασέ 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: