Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF...
Απάντηση: εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα....
Απάντηση: αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι
Απάντηση: 600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ...
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊνταν...
Απάντηση: 1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γα...
Απάντηση: Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. ...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ soupies_krasates_duk an_diet καλη όρεξη
Απάντηση: τα υγρα μετριουντε σε λιτρα οποτε τι απαντηση να δωσω ειναι σαν να λεμε δωσε μου ενα λιτρο κρεας γινετε;
Απάντηση: Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼...
 

Λαδι τρουφας

πως το κανω;
Σχετικές ερωτήσεις
κατι βραστο μπορεις να κανεις
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 3...
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά.
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήν εις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι...
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
παρασκευη
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά) Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βάζο κλείστε το καπάκι και κουνήστε το καλά μέχρις ότου ανακατευθούν καλά τα υλικά. Χρησιμοποιείστε το λαδολέμονο στις βραστές σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψάρια ψητά και θαλασσινά Διαβάστε περισσότερα...
τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ soupies_krasates_dukan_diet καλη όρεξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υγρα μετριουντε σε λιτρα οποτε τι απαντηση να δωσω ειναι σαν να λεμε δωσε μου ενα λιτρο κρεας γινετε; Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται ο γαύρος λαδορίγανη;
Απάντηση:
Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼ κούπας χυμό λεμόνι (1 ζουμερό λεμόνι) * ½ κούπα ελαιόλαδο (κρατάμε 2- 3 κουταλιές) * Ρίγανη * Αλάτι * Φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 6 ντομάτες τσαμπάτες Εκτέλεση 1. Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια από το γαύρο και τον πλένουμε καλά. 2. Τον αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.youtube.com/watch?v=WY8NS-PnUp4 δες εδω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Όχι ιδιαίτερα τα πικάντικα όμως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε, δηλαδή τόσο ώστε όταν τα δαγκώνουμε να «κρατάνε», να είναι ελαφρώς σκληρά και να μην είναι παραβρασμένα. Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο σκεύος αυτό τα θαλασσινά μας και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και, μόλις τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό. Περιχύνουμε όλα μας τα υλικά με τη σάλτσα στρειδιών, προσθέτοντας μισό ποτή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τέλειο. Και άπαχο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λικά για τα κεφτεδάκια 700 γρ κιμά 2 φλιτζάνια ψίχα ψωμί 2-3 κρεμμύδια μέτρια 3-4 κουταλιές μαϊντανό Λίγο δυόσμο 2-3 κουταλιές γαλέτα ψιλή 2-3 κουταλιές αλεύρι οδηγίες Βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά και τον ανακατεύουμε με τα υλικά που αναφέρουμε πιο πάνω. Ετοιμάζουμε τον κιμά με τον γνωστό κλασικό τρόπο. Το μυστικό για τους σμυρναίικους κεφτέδες είναι ο κιμάς να είναι κομμένος δύο φορές από την ειδική μηχανή. Αφού ετοιμάσουμε τη ζύμη μας, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4-5 μπούτια κοτόπουλου 1 κουτί μανιτάρια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτί ντομάτα με βασιλικό ψιλοκομμένη 2/3 ενός ποτηριού του νερού λάδι Δενδρολίβανο Δάφνη Μπαχάρι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Στα γρήγοραΚατηγορίαΖύμεςΔιατροφήΧορτοφαγικήΟδηγίες 1.Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα 2.Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε 3.Τέλος το αλεύρι ώσπου να γίνει μια σφιχτή και ελαστική ζύμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω διαφορες συνταγες με ορτυκια: http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BF%CF%81%CF%84%CF% 8D%CE%BA%CE%B9%CE%B1?scategory=20&stags=1&adv=1 http://greekcook.gr/syntages/ ortykia_me_ryzi_basmati_kai_praso Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 4 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτζάνι φύτρες φασολιών 10 – 12 πράσινες ελιές 6 ρεπανάκια 2 κουτιά τόνο σε λάδι 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβετε. Στραγγίζετε τις φύτρες των φασολιών αν είναι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά μπουτάκι αρνίσιο: 1, γύρω στα 1.500 γρ. περίπου καρότο: 1, κομμένο σε λεπτές λωρίδες αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο: για το άλειμμα Για τον πουρέ σκόρδου σκόρδο: 20 σκελίδες κρασί γλυκό Λημνιό: 200ml ελαιόλαδο: 60ml Για το φρικασέ ελαιόλαδο: 50ml κρεμμύδι ξερό: 150 γρ., ψιλοκομμένο πράσα: 200 γρ., ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια: 200 γρ., ψιλοκομμένα παραπούλες: 1.000 γρ., καθαρισμένες από τα χοντρά κομμάτια κρασί λευκό: 100ml ζωμός κρέατος: 60ml χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω: http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24417 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελιάς ή ασπρισμένο βούτυρο (ghee) 1/2-1 φρέσκια πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (βάζω 2-3) 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κουταλάκι αλάτι περίπου 1/2 κουταλάκι ζάχαρη (ή 1 κουταλάκι σκούρα ζάχαρη) 125 ml νερό 1/2-1 κουταλάκι γκαράμ μασάλα (από ασιατικό εστιατόριο) Εκτέλεση: 1. Κόβουμε το σπανάκι σε λωρίδες του 1 εκ. και ψιλοκόβ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: