Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Απάντηση: Υλικά - 1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. - 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη - 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι - 2 κουτ...
Απάντηση: # 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βου...
Απάντηση: Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων...
Απάντηση: ψάξε εδώ http:// www.joywood.gr/tag/% CE%B1%CE%BA%CE%B7% CF% 82-%CF%80%CE%B5%CF% 84%CF%81%CE%B5%CF% 84%CE%B6%CE% B9%CE%BA%CE%B7%CF% 82-%CF%83%...
Απάντηση: κατι σε καρυδα θα σκεπτομουν
Απάντηση: υπαρχουν οικονομικες για οικιακη χρηση σε καταστηματα με ηλεκτρικα ηδη.
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA% CE%BF%CF%81%CE%BC% CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις
Απάντηση: μου θυμιζει λιγο ερωτηση διαγωνισματος =Ρ
 

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικ...
Πιστευω να σε προλαβα! http:// 3.bp.blogspot.com/_- 37_cjWn2PQ/ TQ0awb8laCI/ AAAAAAAABGI/ pVgehc5ltWs/s400/ kroyasan+me+tyri2.jp g
1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι 2 κουταλιές...
Όταν το 1529 οι τούρκοι με τον αυτοκράτορά τους τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή πολιορκούσαν την Βιέννη, επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν...
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστευω να σε προλαβα! http://3.bp.blogspot.com/_-37_cjWn2PQ/TQ0awb8laCI/ AAAAAAAABGI/pVgehc5ltWs/s400/ kroyasan+me+tyri2.jpg Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλυτζάνι περίπου γάλα Πώς το κάνουμε: Μέσα σε ένα μπωλ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνετε να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική, να μην κολλάει. Εάν είναι στεγνή πολύ απλά προσθέστε μία κουταλιά γάλα. Σκεπάζετε και την αφήνετε σε μέρος ζεστό να "ξεκουραστεί"... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν το 1529 οι τούρκοι με τον αυτοκράτορά τους τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή πολιορκούσαν την Βιέννη, επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν την Αυστριακή πρωτεύουσα με έφοδο,άρχισαν να σκάβουν λαγούμια (υπονόμους),ώστε να περάσουν υπογείως τα ισχυρά τείχη και να μπούν μέσα στην πόλι. Ίσως η επιχείρησι να πετύχαινε,αλλά την εποχή εκείνη τα βιεννέζικα φουρνάρικα ήταν χτισμένα κοντά στα τείχη της πόλεως και οι φουρναραίοι άκουσαν το υπόγειο σκάψιμο. Φυσικά έδωσαν αμέσως συναγερμό και ο στρατός επι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω κρουασαν;
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βα... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω ζυμη για κρουασαν;
Απάντηση:
Υλικά - 1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. - 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη - 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι - 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο - 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι - 1 φλυτζάνι περίπου γάλα Εκτέλεση - Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. - Ζυμώνετε να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική και να μην κολλάει. - Εάν είναι πολύ στεγνή προσθέστε μία κουταλιά γάλα. - Σκεπάζετε και την αφήνετε σε μέρος ζεστό για μισή ώρα περίπου. - Μετά τοποθετείστε το... Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
γιατί τα κρουασάν δεν μου βγαίνουν αφράτα σαν του εμπορίου;
Απάντηση:
Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψάξε εδώ http://www.joywood.gr/tag/%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF% 82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B6%CE% B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CF%82/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι σε καρυδα θα σκεπτομουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν οικονομικες για οικιακη χρηση σε καταστηματα με ηλεκτρικα ηδη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μου θυμιζει λιγο ερωτηση διαγωνισματος =Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ melomakarona-nostima-kai-grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρε μια παστα κ ριξε ζαχαρη..τι ειμαστε η βεφα η ο μαμαλακης?? τσελεμεντες ξερεις τι σημαινει?? χωσου στη δουλεια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοντα στα 10 λεπτα περιμενεις να δεσει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αγοραζεις απ το super market!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γειά σας θα ήθελα μια νηστίσημη συνταγή για τούρτα black forest
Απάντηση:
Συστατικά Παντεσπάνι: 3/4 κούπας καλαμποκέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα κρύο νερό 3 κουταλιές ξύδι 3 κούπες φαρίνα απ 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι βανίλια 2 κουταλάκια σόδα 1/3 κούπας κακάο Γέμιση: 1 κονσέρβα βύσσινο σε ζουμί 1/2 κούπας ζάχαρη 2 κουταλιές κορν φλάουρ 2 κουταλιές κονιάκ Σιρόπι σιρόπι από γλυκό βύσσινο αραιωμένο με λίγο νερό Γαρνίρισμα: 1 κουτί φυτική κρέμα κρετόρε χτυπημένη με λίγη άχνη κουβερτούρα Οδηγίες Για το παντεσπάνι χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μια εύκολη συνταγή για παγωτό. Το σπιτικό παγωτό είναι πάντα πιο νόστιμο όπως και όλες οι σπιτικές συνταγές. Έτσι αντί να αγοράζω παγωτό σκέφτηκα να φτιάξω μόνη μου! Χρειάζομαι όμως μια καλή συνταγή για παγωτό! Βοήθεια παρακαλώ!
Απάντηση:
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για παγωτό ελπίζω να τα καταφέρεις: 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος (ή και κανονική ακόμα) 1 κουτί σαντιγί μόρφατ 1 ζαχαρούχο γάλα Στα παραπάνω υλικά προσθέτουμε την γεύση που προτιμάμε. Προσθέτοντας δηλαδή δύο λιωμένες κουβερτούρες, έχουμε ένα νοστιμότατο παγωτό σοκολάτας, προσθέτοντας 2 βανίλιες ή εσάνς βανίλιας έχουμε παγωτό βανίλια, προσθέτοντας 300-350 γρ από κάποιο φρούτο (φράουλες, πεπόνι, ροδάκινο κλπ) έχουμε παγωτά με τις αντίστοιχες γεύσεις. Για παγωτό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρω μια καλή και πολύ απλή συνταγή που φτιάχνω εγώ.Σε ένα ποτήρι βάζεις 2,5 (δυομιση) κουταλιές του γλυκου ρόφημα σοκολάτας, μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη.Μετά ρίχνεις λίγο κρύο φρέσκο γάλα και το χτυπάς πάρα πολύ καλά με ένα χτυπητήρι.Αφού το χτυπήσεις πρόσθεσε το υπόλοιπο γάλα και χτύπα το λίγο ακόμα και έτοιμη η κρύα σοκολάτα.Για τη ζεστή, ζέστανε ένα μπρίκι φρέσκο γάλα.Βάλε 2,5 κουταλιές ρόφημα σε μία κούπα και μετά πρόσθεσε το ζεστό γάλα και ανακάτεψέ το για να δέσει.Αν θες να κάνει αφ... Διαβάστε περισσότερα...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για κουραμπιεδες;
Απάντηση:
δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- kritikoys-koyrampiedes.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυτικη σαντιγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΟΥΝ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 110 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: