Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλε...
Απάντηση: http:// www.supersyntages.gr /%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3% CE%AD%CF%82/%CE%BC% CF%89%CF%83%CE%B1% CE%B9%CE%BA%CF%8C-% CE%BA%CE%BF%CF%8...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ
Απάντηση: •4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι •4 κοφτές κουταλιές σούπας κορν - φλάουρ •1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη •...
Απάντηση: Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ...
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για ...
Απάντηση: Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι.
Απάντηση: εκμεκ! http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ekmek-me- mpagiatiko- tsoureki.html
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ melomakarona- nostima-kai- grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα.
 

Κρεμα για εκμεκ κανταιφι

Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά 150 γρ. ζάχαρη 110 γρ. νερό 1/2 ξυλαράκι(α) φυσική βανίλια ή 1 στικ σκόνης 6 κρόκους αβγών 450 γρ. κρέμ...
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada-apo- kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουτ...
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Υλικά 150 γρ. ζάχαρη 110 γρ. νερό 1/2 ξυλαράκι(α) φυσική βανίλια ή 1 στικ σκόνης 6 κρόκους αβγών 450 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλο(α) ζελατίνης (των 5γρ.) 10 γρ. ρούμι ή Grand Marnier (προαιρετικά) Διαδικασία Βράζω νερό και ζάχαρη και τη φυσική βανίλια, εφόσον έχω. Εάν δεν έχω, αφήνω τη βανίλια για το τέλος! Έχω σε ένα μπολ τους κρόκους και προσθέτω από πάνω λίγο-λίγο ανακατεύοντας το ζεστό σιρόπι. Βράζω τα αβγά και το σιρόπι μέχρι να φτάσουν τους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2 κιλά Ζάχαρη 1500 gr. Γλυκόζη ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία: Θα χρησιμοποιηθεί ταψί 45Χ 30 εκ. Παίρνουμε τα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας τρίβοντας στα χέρια, έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα τους. Έπειτα βρέχουμε τα ξεχωρισμένα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για πέντε λεπτά. Μετά δημιουργούμε μερίδες στο μέγεθος περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγανη Σουσάμι Αλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, όπου έχουμε βάλει ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε χλιαρό νερό και την ξερή μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και ανοίγουμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλεπιανά) 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 300γρ. βούτυρο γάλακτος 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα ¼ φλιτζανιού φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα Σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 6,5 φλιτζάνια ζάχαρη φλούδα λεμονιού 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού 2 ξυλάκια κανέλλα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ΟΔΗΓΙΕΣ: Παίρνουμε το φύλου για το κανταίφι με τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.supersyntages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF% 8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
•4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι •4 κοφτές κουταλιές σούπας κορν - φλάουρ •1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη •6 κρόκους αυγών •1 φακελάκι βανίλια σκόνη •1 κουταλιά γλυκού βούτυρο •250 ml κρέμα γάλακτος Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τα 3 1/2 ποτήρια απο το γάλα. 2.Βάζετε στο μίξερ τη ζάχαρη, το αλεύρι και το κορν - φλάουρ. 3.Χτυπάτε σε αργή ταχύτητα και προσθέτετε λίγο λίγο το κρύο γάλα (1 ποτήρι). 4.Προσθέτε τους κρόκους και αφήνετε το μίγμα να χτυπηθεί για 1 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για να στέκεται και μετά να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα που επίσης πρέπει να έχει χτυπηθεί για να είναι αφράτο. Η κρέμα έτσι είναι πολύ μαλακή πιθανόν αλλά στέκεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ melomakarona-nostima-kai-grigora.html η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ
Απάντηση:
Στο www.pastryideas.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro } Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μια εύκολη συνταγή για παγωτό. Το σπιτικό παγωτό είναι πάντα πιο νόστιμο όπως και όλες οι σπιτικές συνταγές. Έτσι αντί να αγοράζω παγωτό σκέφτηκα να φτιάξω μόνη μου! Χρειάζομαι όμως μια καλή συνταγή για παγωτό! Βοήθεια παρακαλώ!
Απάντηση:
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για παγωτό ελπίζω να τα καταφέρεις: 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος (ή και κανονική ακόμα) 1 κουτί σαντιγί μόρφατ 1 ζαχαρούχο γάλα Στα παραπάνω υλικά προσθέτουμε την γεύση που προτιμάμε. Προσθέτοντας δηλαδή δύο λιωμένες κουβερτούρες, έχουμε ένα νοστιμότατο παγωτό σοκολάτας, προσθέτοντας 2 βανίλιες ή εσάνς βανίλιας έχουμε παγωτό βανίλια, προσθέτοντας 300-350 γρ από κάποιο φρούτο (φράουλες, πεπόνι, ροδάκινο κλπ) έχουμε παγωτά με τις αντίστοιχες γεύσεις. Για παγωτό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φρεσκο πολυ κρυο γαλα , το χτυπας σε φραπιερα με αρκετα watt στις πολλες στροφες περιπου 1 λεπτο...ετοιμο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/01/blog- post_18.html κοιτα σε αυτο το λινκ ,ειναι ενδιαφερουσα συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΤΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΥΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΧΝΩ. PLEASE HELP US!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικα 2 πακετα γεμιστα παπαδοπουλου φραουλα 1 κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα σιροπι η τοπινγκ φραουλα νιφαδες σοκολατας μιση πλακα βιταμ θρυμματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα στρωνουμε, περιχυνουμε με το λιωμενο βιταμ για την βαση, φτιαχνουμε την κρεμα και τη στρωνουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσει και βαζω το τοπινγκ και τις νιφαδες............... παραλλαγη γινεται και με βαση μπισκοτα σοκολατας, κρεμα βανιλια, μπανανες κομμενες σε φετες ενδιαμεσα κ ζελε μπανανας κ πανω απο την κρεμα μονο νιφαδες!!!!!!!!!!!! ευκολο?????
Απάντηση:
Κοριτσακι μου τι εχεις παθει αποψε????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε σε μια μικρή κατσαρόλα το μήλο, τη ζάχαρη, τις σταφίδες, τα καρυκεύματα και 1 κ.σ. νερό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 7-8 λεπτά. Ανακατεύουμε μόνο μια φορά μόλις αρχίσουν τα μήλα να μαλακώνουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά. Προσθέτουμε στο μείγμα τα καρύδια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C/170°C (αέρα). Λιώνουμε Το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μικρό μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων. Αλείφουμε Κάθε φύλλο κρούστας με το Flora Sof... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Χτυπάμε χωριστά τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το Flora Soft με βούτυρο στο μίγμα των κρόκων. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Το ψήνουμε στους 220°C για 10 λεπτά περίπου. Όταν β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΝΦΟΡΤΕ ΓΛΥΚΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το νερό ή τον ζωμό και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κάστανα, τα πράσα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε τη σούπα μας για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα κάστανα. Στη συνέχεια, περνάμε τη σούπα από το μύλο των λαχανικών ή το μπλέντερ και τη ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αν θέλουμε προσθέτουμε το γάλα. Τη ζεσταίνουμε ξανά για ένα λ... Διαβάστε περισσότερα...
αν δεν το έχετε κάνει θα θέλατε να το κάνετε ποτέ και τί θα τρώγατε?
Απάντηση:
Εχω πιει μεχρι σκασμου και εχω φαει μεχρι σκασμου και μετα επισκεπτομουνα ολο το βραδυ την τουαλετα.Αστο καλη μου....δεν θελω αλλο....:P:P Διαβάστε περισσότερα...
Είναι το παραδοσιακό γλυκό της Έδεσας!!!!!
Απάντηση:
Είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά,όπως τις έχω μάθει από τη μητέρα μου βέβαια,γιατί δεν έχω δοκιμάσει από Έδεσσα.Σιροπιαστές και με ινδική καρύδα...μμμμμ είναι τρέλα και μου άνοιξες την όρεξη τώρα και τί θα κάνω,αμάν βρε παιδί μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: