Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλε...
Απάντηση: http:// www.supersyntages.gr /%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3% CE%AD%CF%82/%CE%BC% CF%89%CF%83%CE%B1% CE%B9%CE%BA%CF%8C-% CE%BA%CE%BF%CF%8...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ
Απάντηση: •4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι •4 κοφτές κουταλιές σούπας κορν - φλάουρ •1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη •...
Απάντηση: Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ...
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για ...
Απάντηση: 1. βάζεις μια κουταλιά καφέ 2. 2 ή 3 κουταλιές ζάχαρη 3. ανακατεύεις 4. ρίχνεις ζεστό νερό και λίγο γάλα και έτοιμο καλή επιτυχία
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. το...
Απάντηση: κατι σε καρυδα θα σκεπτομουν
 

Κρεμα για εκμεκ κανταιφι

Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά 150 γρ. ζάχαρη 110 γρ. νερό 1/2 ξυλαράκι(α) φυσική βανίλια ή 1 στικ σκόνης 6 κρόκους αβγών 450 γρ. κρέμ...
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada-apo- kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουτ...
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Υλικά 150 γρ. ζάχαρη 110 γρ. νερό 1/2 ξυλαράκι(α) φυσική βανίλια ή 1 στικ σκόνης 6 κρόκους αβγών 450 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλο(α) ζελατίνης (των 5γρ.) 10 γρ. ρούμι ή Grand Marnier (προαιρετικά) Διαδικασία Βράζω νερό και ζάχαρη και τη φυσική βανίλια, εφόσον έχω. Εάν δεν έχω, αφήνω τη βανίλια για το τέλος! Έχω σε ένα μπολ τους κρόκους και προσθέτω από πάνω λίγο-λίγο ανακατεύοντας το ζεστό σιρόπι. Βράζω τα αβγά και το σιρόπι μέχρι να φτάσουν τους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2 κιλά Ζάχαρη 1500 gr. Γλυκόζη ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία: Θα χρησιμοποιηθεί ταψί 45Χ 30 εκ. Παίρνουμε τα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας τρίβοντας στα χέρια, έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα τους. Έπειτα βρέχουμε τα ξεχωρισμένα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για πέντε λεπτά. Μετά δημιουργούμε μερίδες στο μέγεθος περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγανη Σουσάμι Αλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, όπου έχουμε βάλει ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε χλιαρό νερό και την ξερή μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και ανοίγουμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: (για 8-10 άτομα) 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, κοπανισμένη 1 φλιτζάνι φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο (χαλεπιανά) 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 300γρ. βούτυρο γάλακτος 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα ¼ φλιτζανιού φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα Σιρόπι: 4 φλιτζάνια νερό 6,5 φλιτζάνια ζάχαρη φλούδα λεμονιού 2-3 σταγόνες χυμό λεμονιού 2 ξυλάκια κανέλλα 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι ΟΔΗΓΙΕΣ: Παίρνουμε το φύλου για το κανταίφι με τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.supersyntages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF% 8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
•4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι •4 κοφτές κουταλιές σούπας κορν - φλάουρ •1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη •6 κρόκους αυγών •1 φακελάκι βανίλια σκόνη •1 κουταλιά γλυκού βούτυρο •250 ml κρέμα γάλακτος Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τα 3 1/2 ποτήρια απο το γάλα. 2.Βάζετε στο μίξερ τη ζάχαρη, το αλεύρι και το κορν - φλάουρ. 3.Χτυπάτε σε αργή ταχύτητα και προσθέτετε λίγο λίγο το κρύο γάλα (1 ποτήρι). 4.Προσθέτε τους κρόκους και αφήνετε το μίγμα να χτυπηθεί για 1 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για να στέκεται και μετά να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα που επίσης πρέπει να έχει χτυπηθεί για να είναι αφράτο. Η κρέμα έτσι είναι πολύ μαλακή πιθανόν αλλά στέκεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. βάζεις μια κουταλιά καφέ 2. 2 ή 3 κουταλιές ζάχαρη 3. ανακατεύεις 4. ρίχνεις ζεστό νερό και λίγο γάλα και έτοιμο καλή επιτυχία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο ραφινέ 1 κουτ. σουπ. βούτυρο γάλακτος 110 ml γάλα 110 ml νερό 1 αβγό 2 φλιτζ. τσαγ. νισεστέ ή ρυζάλευρο Για τη γέμιση: 400 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης γλυκά ( τα μισά ψιλοτριμμένα και τα μισά χοντροκοπανισμένα Μίγμα για το άλειμμα των φύλλων: 300 γραμμ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό ή πρόβειο 100 γραμμ. μαργαρίνη 6 κουτ. σουπ. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι σε καρυδα θα σκεπτομουν Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω κρουασαν;
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: για το παντεσπάνι: 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι 5 αβγά 30 γρ. κακάο για το σιρόπι: 150 γρ. ζάχαρη 150 ml νερό 60 ml kirsch ή ρούμι για τη γέμιση: 800 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. κεράσια σε κονσέρβα 50 – 80 γρ. μαρμελάδα βατόμουρο ή φράουλα αρκετή κουβερτούρα ξυσμένη Πως το κάνουμε: 1. Χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. 2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 6753802), Λ. Κηφισίας 359, Ερυθραία, τηλ. 210-8000072, 210-8085985), Κ. Βάρναλη, Χαλάνδρι, (τηλ. 210-6896240), Κριεζώτου 12, Κολωνάκι (τηλ. 210-3625003) Διαβάστε περισσότερα...
γιατί τα κρουασάν δεν μου βγαίνουν αφράτα σαν του εμπορίου;
Απάντηση:
Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι ο παρλιαρος ειναι γκει, τα χει με τον φωτη απο την σειρα παρα πεντε.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κατάστημα είναι από τα παλιότερα της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κόψιμο της βασιλόπιτας είναι από τα ελάχιστα αρχέγονα έθιμα που επιβιώνουν. Η αναζήτησή μας για τις ρίζες του εθίμου της βασιλόπιτας, μας οδηγεί πίσω, στην αρχαιότητα, στις προσφορές άρτου ή και μελιπήκτων των αρχαίων ημών προγόνων, προς τους θεούς, κατά τη διάρκεια εορτών. "Οι πρόγονοί μας εις την αρχαιότητα κατά τας μεγάλας αγροτικάς εορτάς προσέφερον εις τους θεούς, ως απαρχήν, έναν άρτον. Επί παραδείγματι κατά την εορτήν του θερισμού, που ελέγετο Θαλύσια και ήτο αφιερωμένη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μπορείς να βάλεις φρουκτόζη αντί για ζάχαρη!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 84 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: