Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα
Απάντηση: 1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκι...
Απάντηση: 400 γρ μακαρόνια μακριά 800 γρ τοματάκια ξεφλουδισμένα και περασμένα στο τρυπητό 100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια 1 κουταλιά κάπαρ...
Απάντηση: Στο google γραψε:συνταγές για κολοκυθοκεφτέδες/ Συνταγούλης και εκεί θα βρείς κάποιες..
Απάντηση: το εγραψες στο google και δεν σου εβγαλε τιποτα?
Απάντηση: εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα....
Απάντηση: Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκ...
Απάντηση: Νόστιμη συνταγή για λαγάνα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Απάντηση: Ορίστε..! :) http:// www.sintagespareas.g r/sintages/bars- sokolatas-me- quaker.html http:// www.sintagespareas.g r/sintages/quaker- cookies...
Απάντηση: Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί κ...
 

κουρκούτι για μπακαλιαρο

Σχετικές ερωτήσεις
γνωριζει κάποιος?
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγ...
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτ...
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο (παστό ή κατεψυγμένο ξαλμυρισμένο) 4-5 πατάτες κομμένες 4-5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2-3 κρεμμύδια κομμέ...
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
γνωριζει κάποιος? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο (παστό ή κατεψυγμένο ξαλμυρισμένο) 4-5 πατάτες κομμένες 4-5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2-3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 4 μεγάλες ντομάτες χοντροκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια 2-3 πιπεριές (αν αντέχουμε καυτερές) 150 γρ. ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι νερό 1 φλυτζάνι άσπρο κρασί αλάτι - πιπέρι μαϊντανός (ψιλοκομ.) 1. Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο καλά, βάζοντάς τον σε νερό ένα 24ωρο. Αλλάζουμε το νερό δύο φορές. 2. Σε ταψί στρώνουμε τις κομμένες πατάτες και πάνω τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο κρασί 250 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια γκούντα ή έμενταλ τριμμένο Μερικές σταγόνες ταμπάσκο σως 300 γραμμάρια ζυμάρι ψωμιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
400 γρ μακαρόνια μακριά 800 γρ τοματάκια ξεφλουδισμένα και περασμένα στο τρυπητό 100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια 1 κουταλιά κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη καυτερή 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο google γραψε:συνταγές για κολοκυθοκεφτέδες/Συνταγούλης και εκεί θα βρείς κάποιες.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εγραψες στο google και δεν σου εβγαλε τιποτα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εε...μμμ...απο λαδι + λεμονι....χτυπημενο ειτε στο σεικερ ,ειτε στη φραπεδιερα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Το ίδιο κάνουμε και με τα κρεμμύδια, τα οποία αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί. Στρώνουμε σ' ένα πυρέξ λίγες πατάτες, ώστε να καλυφθεί ο πάτος. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ένα μέρος από το τριμμένο τυρί και καλύπτουμε με λίγο από το κρεμμύδι. Επαναλαμβά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νόστιμη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε..! :) http://www.sintagespareas.gr/sintages/bars- sokolatas-me-quaker.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/quaker- cookies-me-lemoni-giaourti.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-me- bromi.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/ enallaktikoi-kolokithokeftedes.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/elafria- mpiskota-bromis-me-aroma-portokali.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε τα μπιφτέκια , Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο με μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι ή με μια φέτα τυρί κίτρινο ή με φέτα και από πάνω ντομάτα ή τα ψήνουμε σε ψηστιέρα χωρίς τίποτα από πάνω Διαβάστε περισσότερα...
Σε πόση ώρα μπορώ να φτιάξω κολοκυθάκια τηγανητά;
Απάντηση:
Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα 50 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κούπα μανιτάρια ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. κατίκι Δομοκού 70 ml σως σόγιας 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 323,2 kca Πρωτεΐνη: 36 γρ. Υδατάνθρακες: 8 γρ. Λίπος: 17,4 γρ. Ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά συνταγης √ Ποσ. Υλικά συνταγης 500 γρ. σπαγγέτι 1⁄3 φλιτζανιού του τσαγιού του πρασινες ελιες, χωρις κουκουτσι και κομμενες 1⁄3 φλιτζανιού του τσαγιού του μαυρες ελιες, χωρις κουκουτσι και κομμενες 2 φλιτζάνια του τσαγιου ντοματες κομμενες και χωρις σπορους 1 κουταλάκι του γλυκού παστα αντσουγιας 1 γρ. μεγαλο κρεμμυδι (περιπου 250 ) κομμενο στα 8 3 κουταλιές της σούπας βασιλικο φρεσκοκομμενο 1 κουταλιά της σούπας καππαρη στραγγισμενη 1 κουταλάκι του γλυκού ζαχαρη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοτοπουλο γιατι εχει λιγοτερη χοληστερινη ει δυνατον ελευθερας βοσκης ή βιολογικο πχ πινδος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟ 25 - 60 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ Διαβάστε περισσότερα...
μπριζολες αγριογουρονο
Απάντηση:
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμένο, το λευκό και το περισσότερο από το πράσινο μέρος, ή 1 κουτ. σούπας σκόρδο λιωμένο 1 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι 6-8 αγκινάρες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση (δείτε τη μέθοδο) 1 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό χοντροκομμένο Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ή μια γερή πρέζα μπούκοβο Για τις πατάτες: 5 πατάτες μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μιση ωρα με 3 τεταρτα το πολυ.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή «αρνί στη σούβλα») και ψήνεται στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά, αλείφεται δε μόνο με λάδι εκλεκτό, μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει η πέτσα του. Τότε, ανακατεύουμε, μαζί με το λάδι, αλάτι και λεμόνι και συνεχίζουμε να αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το μίγμα τους, μέχρι ν’ αποψηθεί εντελώς. Έτσι, η πέτσα του θα γίνει ροδοψημένη και τραγανιστή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. (Εάν το κοτόπουλο είναι χωριάτικο θέλει περισσότερο χρόνο). Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βγάζουμε το κοτόπουλο, το ξεψαχνίζουμε και το διατηρούμε σε σκεύος ζεστό. Στραγγίζουμε τον ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι σοτάροντας το έως ότου πάρει χρώμα. Συμπληρώνουμε με το συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, τους ζωμούς λαχανικών και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν. Ρίχνουμε το καυτό νερό, προσθέτουμε το ανάλογο αλατοπίπερο και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τη σούπα για 20-25 λεπτά. Σε ένα ποτήρι του νερού βάζουμε το αλεύρι, 6 κουτ. σούπας κρύο νερό και με τη βοήθεια ενός πιρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/ _w_articles_qsite7_1_03/12/2009_311390 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: