Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα
Απάντηση: 1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκι...
Απάντηση: 1 κουπα
Απάντηση: κεμπαπ
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλ...
Απάντηση: 8 με 10 λεπτά... χεχε
Απάντηση: Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού π...
Απάντηση: 500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό ...
Απάντηση: λικά για τα κεφτεδάκια 700 γρ κιμά 2 φλιτζάνια ψίχα ψωμί 2-3 κρεμμύδια μέτρια 3-4 κουταλιές μαϊντανό Λίγο δυόσμο 2-3 κουταλιές γαλέ...
 

κουρκούτι για μπακαλιαρο

Σχετικές ερωτήσεις
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kourkouti-gia- mpakaliaro-tou-aki- petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! κα...
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγ...
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτ...
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο (παστό ή κατεψυγμένο ξαλμυρισμένο) 4-5 πατάτες κομμένες 4-5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2-3 κρεμμύδια κομμέ...
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourkouti- gia-mpakaliaro-tou-aki-petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο (παστό ή κατεψυγμένο ξαλμυρισμένο) 4-5 πατάτες κομμένες 4-5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2-3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 4 μεγάλες ντομάτες χοντροκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια 2-3 πιπεριές (αν αντέχουμε καυτερές) 150 γρ. ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι νερό 1 φλυτζάνι άσπρο κρασί αλάτι - πιπέρι μαϊντανός (ψιλοκομ.) 1. Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο καλά, βάζοντάς τον σε νερό ένα 24ωρο. Αλλάζουμε το νερό δύο φορές. 2. Σε ταψί στρώνουμε τις κομμένες πατάτες και πάνω τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο κρασί 250 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια γκούντα ή έμενταλ τριμμένο Μερικές σταγόνες ταμπάσκο σως 300 γραμμάρια ζυμάρι ψωμιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο 1/4 κουταλιάς του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο (κακουλέ) 4 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 ντομάτα 1 αγγουράκι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Βάζετε στο πολυμίξερ τα βρασμένα φασόλια με τις σκελίδες του σκόρδου, την πάπρικα, το δεντρολίβανο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό Λίγο ελαιόλαδο 3 σκελίδες Σκόρδο Θυμάρι Μοσχοκάρυδο Μπαχάρι Λευκό πιπέρι Μαύρο πιπέρι 1 κουτί κρέμα γάλακτος Παρμεζάνα Αλάτι θαλασσινό χοντρό Για κάθε μερίδα: 100 γρ ζυμαρικών Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγες σταγόνες λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο που to έχουμε προηγουμένως λιώσει. Στη συνέχεια προσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λικά για τα κεφτεδάκια 700 γρ κιμά 2 φλιτζάνια ψίχα ψωμί 2-3 κρεμμύδια μέτρια 3-4 κουταλιές μαϊντανό Λίγο δυόσμο 2-3 κουταλιές γαλέτα ψιλή 2-3 κουταλιές αλεύρι οδηγίες Βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά και τον ανακατεύουμε με τα υλικά που αναφέρουμε πιο πάνω. Ετοιμάζουμε τον κιμά με τον γνωστό κλασικό τρόπο. Το μυστικό για τους σμυρναίικους κεφτέδες είναι ο κιμάς να είναι κομμένος δύο φορές από την ειδική μηχανή. Αφού ετοιμάσουμε τη ζύμη μας, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται μακαρόνια με ρόκα;
Απάντηση:
Υλικά: * 250 γραμμ. μακαρόνια * 8 καρύδια * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 1 φλιτζ. ρόκα ψιλοκομμένη με τα κοτσάνια * 1/4 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός ? 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο * Αλάτι * Πιπέρι καγιέν * 1/3 φλιτζ. γραβιέρα Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια. Χτυπάτε σε μπλέντερ τα καρύδια, το σκόρδο, τη ρόκα και το βασιλικό και προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη μισή τριμμένη γραβιέρα. Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και την υπόλοιπη γραβιέρα. Πώς δρα: Τα μακαρόνια αυξάνουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη φέτα, το ανθότυρο, το γιαούρτι και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε σε καθαρό πάγκο τα φύλλα κρούστας και με πινέλο αλείφουμε ελαφρά το πρώτο φύλλο. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα από τη γέμιση στην άκρη και κατά μήκος του φύλλου και το τυλίγουμε σε ρολό. Στη συνέχεια τυλίγουμε το ρολό σαν σαλιγκάρι και το τοποθετούμε στα κέντρο του ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. Αντέγραψε τη ιστοσελίδα που σου στέλνω κ θα την δείς σε βίντεο. http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24399#toppage Το έχω φτιάξει κ είναι πολύ ωραίο! Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνουμε τοματες γεμιστες με ρυζι?8
Απάντηση:
Περνεισ τισ ντοματεσ τισ κοβεισ απο μεσα και βαζεις μεσα ριζι και ματα τισ βαζεισ στον φουρνο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο 10 με 12 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι πως σου κατεβηκε αυτη η ιδεα Διαβάστε περισσότερα...
δωστε μου μια ευκολη συνταγη για ωραια σοκολατόπιτα
Απάντηση:
Μία πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη και αφράτη σοκολατόπιτα χωρίς αυγά!! Συστατικά 3 φλυτζάνια τσαγιού φαρίνα κόκκινη 1 κουταλάκι γλυκού σόδα 2 βανίλιες 10 κουταλιές σούπας σπορέλαιο 2 κουταλιές σούπας καρύδια ξύσμα από 2 πορτοκάλια χυμό απο δύο πορτοκάλια 2 φλυτζάνια τσαγιού νερό 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας ξύδι 6 κουταλιές σούπας κακάο Κρέμα για την επικάλυψη Οδηγίες 1.Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά. 2.Απλώνουμε το μείγμα σε βουτυρω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε αλάτι και όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο. Τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τα 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο, που έχουμε ζεστάνει από πριν. Κόβουμε τα καρότα, τα πράσα και το σέλινο σε λωρίδες. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τα σοτάρουμε με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό ή τον ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 4 άτομα) 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες στη μέση κατά μήκος 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε 4 φέτες 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, κομμένη κατά μήκος σε 8 λεπτές φέτες 2 φιλέτα τόνου κομμένα στη μέση (προαιρετικά) ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη τριμμένη 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Καλύψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 300 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές του γλυκού σκόνη μουστάρδα 1 λεμόνι 1 μεγάλη ντομάτα ή ντοματίνια 1 αγγούρι Μαϊντανός Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες . Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Για το ντρέσινγκ: Ανακατεύουμε το λάδι με την μουστάρδα και σιγά-σιγά ρίχνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Όχι ιδιαίτερα τα πικάντικα όμως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http://mageirikes.blogspot.com/2011/10/pizza- jamie-oliver.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 53 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: