Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα
Απάντηση: 135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για ...
Απάντηση: συνταγη για γυρο
Απάντηση: νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http:// www.megatv.com/ proinomou/ default.asp? catid=21082&subid=2& p...
Απάντηση: 2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμέ...
Απάντηση: Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι και να δεσει.
Απάντηση: δεν μπορεις να κανεις κατι μονος σου ασ που υπαρχει αυστηρη νομοθεσια. Παντως μια γνωστη χρωστικη και επιτρεπεται ειναι ο λεγομενος κ...
Απάντηση: Στο σκευος που θα τα ζεστανεις βαζεις λιγο νερακι περιπου να καλυφτει ο πατος του σκευους. Η μπορεις να κανεις μια σαλτσα ειτε καρμποναρα...
Απάντηση: χαχα
Απάντηση: Εδώ http:// www.ambrosiadis.gr/ secrets/secrets-of- chicken-13 σου δίνει κάποιες πληροφορίες
 

Κουρκουτι + ακης πετρετζικης

Σχετικές ερωτήσεις
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kourkouti-gia- mpakaliaro-tou-aki- petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! κα...
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγ...
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα
200 γραμμαρια
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourkouti- gia-mpakaliaro-tou-aki-petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Στη σημερινή εκπομπή του μεγα προσφέρθηκαν μπισκότα κουκις στο πάνελ, από τον Ακη Πετρετζίκη. Θα ήθελα σας παρακαλώ αυτή τη συνταγή
Απάντηση:
135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για 6-7 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγη για γυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082&subid=2&pubid=22844762 Διαβάστε περισσότερα...
Κάποια εύκολη συνταγή για τορτελίνια αλα κρεμ με μανιτάρια;
Απάντηση:
2 πακέτα τορτελίνια 10 φέτες μπέικον 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος 200 γρ. ένταμ τριμμένο 200 γρ. γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο 2 κουταλιές βούτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να την αφησεις στη φωτια για να πιει το ζουμι και να δεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις να κανεις κατι μονος σου ασ που υπαρχει αυστηρη νομοθεσια. Παντως μια γνωστη χρωστικη και επιτρεπεται ειναι ο λεγομενος κροκος η σαφραν> ειναι φυτο απο οππυ παιρνουμε τετοιο χρωμα και ειναι νομικα ελυθερο. Λιγο ακριβο βεβαια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σκευος που θα τα ζεστανεις βαζεις λιγο νερακι περιπου να καλυφτει ο πατος του σκευους. Η μπορεις να κανεις μια σαλτσα ειτε καρμποναρα η απο ντοματα και να τα βαλεις στο φουρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εδώ http://www.ambrosiadis.gr/secrets/secrets-of- chicken-13 σου δίνει κάποιες πληροφορίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Η τακτική κατανάλωση καρότων αποτελεί θαυμάσια δυναμωτική αγωγή, ειδικά για όσους αισθάνονται αδύναμοι και καταβεβλημένοι, όσους υποφέρουν από στρες και όσους αναρρώνουν από κάποια ασθένεια. Το καρότο προάγει την ανάπτυξη και την ενεργητικότητα των παιδιών και των εφήβων, και τους βοηθά να χτίσουν γερό οργανισμό με υγιείς ιστούς και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ · 4 στήθη κοτόπουλου · 2 φρέσκα κρεμμυδάκια · ½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια · 1 φλιτζ. ελαιόλαδο · 2 κουτ. βούτυρο · 100 γρ. μαλακό τυρί φέτα τριμμένο · 2-3 κουτ. μαϊντανόες · 2 κουτ. παπαρουνόσπορος · 2 κουτ. σουσάμι · κύμινο · 1 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας · 16 φύλλα κρούστας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζετε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά, ψιλοκομμένα, για 4-5 λεπτά. Κόβετε σε λωρίδες τα φύλλα, τις γεμίζετε με το μίγμα κοτόπουλου και τις τυλίγετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ειναι η συνταγη για πολιτικη σαλατα;
Απάντηση:
Μια κλασική σαλάτα από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Συντηρείται για μέρες στο ψυγείο και σερβίρεται όποτε εσείς θέλετε. Υλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα ½ κιλό ψιλοκομμένο λάχανο 200 γραμ μοβ λάχανο ψιλοκομμένο 3 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 4 κλαράκια σέλινο χωρίς τα φύλλα ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κόκκινη πιπεριά τουρσί (Φλωρίνης) 2 κουτ ξύδι χυμό από 1 λεμόνι αλάτι, λάδι για το σερβίρισμα Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το ψιλοκομμένο λάχανο, το μοβ λάχανο, τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε στο τηγάνι τα 120 γρ. Flora Soft με βούτυρο, ρίχνουμε τα μπιζέλια με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά. Βράζουμε τα μακαρόνια κι αφού τα στραγγίσουμε, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε μια κουταλιά Flora Soft με βούτυρο για ανακατεύοντας ελαφρά. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε τη σάλτσα μπεσαμέλ: Βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο να θερμανθεί καλά σε ένα μικρό σκεύος, ρίχνουμε το αλεύρι, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολη συνταγή για γαρίδες με πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE% B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξε κρυο γαλα (προτιμαται το light αυτα τα πρασινου χρωματος συσκευασια) και ενα παγακι. Βαλε την φραπεδιερα και χτυπα το για λιγη ωρα και θα πηξει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε αλάτι και όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο. Τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τα 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο, που έχουμε ζεστάνει από πριν. Κόβουμε τα καρότα, τα πράσα και το σέλινο σε λωρίδες. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τα σοτάρουμε με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό ή τον ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαούρτι Παρασκευή: 1. Θερμάνετε το γάλα στους 90 βαθμούς κελσίου. Θα χρειαστείτε ένα θερμόμετρο αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να κλείσετε τη θερμότητα αμέσως προτού να αρχίσει να βράζει το γάλα, δηλαδή μόλις το δείτε να αρχίζει να φουσκώνει. 2. Βγάλτε το γάλα από τη φωτιά και περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς κελσίου (για όσους διαθέτουν θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι τυρί τριμμένο (φέτα) ½ φλιτζάνι γάλα 8 αυγά Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες για τηγανητές. Τις τηγανίζουμε σε λάδι μέτρια. Τις βγάζουμε και τις απλώνουμε σε ταψί. Ρίχνουμε το τυρί, το αλάτι. το πιπέρι, τη ρίγανη και ανακατεύουμε ελαφρά. Απλώνουμε πάλι ομοιόμορφα στο ταψί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε το μείγμα στο ταψί και φουρνίζουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να φουσκώσει και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τον ταραμά σε χλιαρό νερό επί μία ώρα να ξαλμυρίσει. Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Όταν μαραθούν προσθέτουμε τη ντομάτα, ρίχνουμε τον ταραμά, την δάφνη,αλάτι, πιπέρι, την ζάχαρη και τον μαιντανό. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να "πιουν"¨το νερό.Βράζουμε τα μακαρόνια.Τα σερβίρουμε ζεστά, με λίγη τριμμένη φρυγανιά και την σάλτσα. Υλικά : μισό κιλό μακαρόνια 200 γραμμάρια ταραμάς 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδου 2 φλυτζάνια χυμό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου http://www.sintagespareas.gr/sintages/omeleta- fournou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: