Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι...
Απάντηση: Υλικα: 200 γρ. φυτίνη 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 2 κρόκους αβγού 250 γρ. αμύγδαλα, κομμένα με το χέρι μικρά κομ...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: ναι
Απάντηση: ΑΧΝΗ
Απάντηση: δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες http:// www.rotise.gr/ erotisi/syntagh-gia- kritikoys- koyrampiedes.html
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηρι...
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 ...
Απάντηση: Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελα...
Απάντηση: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΧΝΩ. PLEASE HELP US!!!
 

Κουραμπιεδες αργυρως

Κουραμπιεδες αργυρως 2008
θελω να δω τη συνταγη
Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
 
μπες στο site της argiro.gr
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
μπορεισ να τα δωσεις σε καποιον που δεν εχει να φαει
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεισ να τα δωσεις σε καποιον που δεν εχει να φαει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 200 γρ. φυτίνη 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 2 κρόκους αβγού 250 γρ. αμύγδαλα, κομμένα με το χέρι μικρά κομμάτια 3 κ.σ. άχνη ζάχαρη 2 κιλά αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού λικέρ 2 βανίλιες Εκτελεση: Το μυστικό αυτής της συνταγής είναι το βούτυρο και η ζάχαρη να χτυπηθούν πολύ καλά ώσπου να γίνουν άσπρα (καλύτερα με το χέρι). Έπειτα προσθέτουμε τους κρόκους, το λικέρ, το αλεύρι και τις βανίλιες. Πλάθουμε τους κουραμπιέδες και τους ψήνουμε στους 200 βαθμούς γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
συνταγη για κουραμπιεδες;
Απάντηση:
δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- kritikoys-koyrampiedes.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για παραδοσιακούς κρητικούς κουραμπιέδες
Απάντηση:
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα Ανθόνερο Εκτέλεση: Ασπρίζουμε το βούτυρο, δουλεύοντας το για περίπου μισή ώρα με το χέρι Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και κοπανισμένα και, τέλος, το αλεύρι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το χέρι τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα Πλάθουμε τους κουραμπιέδες, τους τοποθετούμε σε λαμαρίνα και του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελαδινό βούτυρο γάλακτος(ή ανάμεικτο με βιτάμ) -3/4 φλυτζανιού ζάχαρη -2 κρόκους αυγού -1 στιμμένο πορτοκάλι και ξύσμα 2 κουταλάκια -1/2 φλυτζάνι κονιάκ -2 βανίλιες -200 γρ. αμύγδαλο ωμό, χονδροτριμμένο στο μπλέντερ -περίπου 1 1/2 κιλό αλεύρι φαρινάπ -περίπου 500 γραμ. ζάχαρη άχνη -Λίγο ανθόνερο -------------------------------------------------- ------... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΤΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΥΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΑΧΝΩ. PLEASE HELP US!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι...βαλε merenda Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ναι ξερω εγω την συνταγη !βαλε καρυδατο ,αλλα προσοχη!!!!! μην βαλεις σοκολατα! :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΟ) 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΗ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ(2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. 2.Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
γιατί τα κρουασάν δεν μου βγαίνουν αφράτα σαν του εμπορίου;
Απάντηση:
Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε με τα χέρια ή στο μπλέντερ τα μπισκότα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και στη συνέχεια προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα, το κονιάκ και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε έως ότου ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Ενώνουμε το μίγμα σοκολάτας με τα τριμμένα μπισκότα και τα φουντούκια και τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξει καλά. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μίγμα και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Ρίχνουμε το κακάο σε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φουρνακι μικροκυματων! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα γλυκα του κουταλιου και εφοσον τα φας στο κουταλακι του γλυκου και οχι ενα πιατο. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλα;
Απάντηση:
Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες, βγάζουμε το κοτσανάκι τους και τις ρίχνουμε στο τρυπητό για να μη κρατήσουν νερό Τις κόβουμε κομματάκια με το μαχαίρι και τις ρίχνουμε σε κατσαρόλα πλατιά : μία στρώση φράουλα - μία στρώση ζάχαρη - ξανά φράουλα και ζάχαρη (μισή ώρα περίπου - πόσο γρήγοροι είστε;) Αφήνουμε λίγο να ποτίσει η ζάχαρη και βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (3) Μόλις αρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψάξε εδώ http://www.joywood.gr/tag/%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF% 82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B6%CE% B9%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CF%82/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε την κολοκύθα σε μικρούς κύβους των 2 εκ. και τους βράζουμε σε μια κατσαρόλα για 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία, με τόσο νερό που μόλις να τους σκεπάζει. Προσθέτουμε τον ζεστό ζωμό της κότας στην κατσαρόλα που έβραζε η κολοκύθα, αφού βεβαιωθούμε ότι έχει μαλακώσει καλά και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε. Βάζουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για λίγο να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, ανακατ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: