Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΑΧΝΗ
Απάντηση: δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες http:// www.rotise.gr/ erotisi/syntagh-gia- kritikoys- koyrampiedes.html
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 ...
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 ...
Απάντηση: Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελα...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγ...
Απάντηση: κι εγω αυτο ψαχνω.. βρηκα μια συνταγη, δεν την εχω δοκιμασει,, προσπαθησε εσυ και πες μου! καλη επιτυχια http:// sofetogeyseisygeias. bl...
Απάντηση: συντριβανι σοκολατας εχει ενα ζαχαροπλαστειο στο εμπορικο κεντρο mediterranean cosmos,αν τυχον μενεις σαλονικη.το ονομα ζαχαροπλαστειου σ...
Απάντηση: για τι ποσότητα μιλάμε;
 

Κουραμπιεδες ακης;

Σχετικές ερωτήσεις
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα ...
 
μπορεισ να τα δωσεις σε καποιον που δεν εχει να φαει
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι...
Υλικα: 200 γρ. φυτίνη 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 2 κρόκους αβγού 250 γρ. αμύγδαλα, κομμένα με το χέρι μικρά κομ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεισ να τα δωσεις σε καποιον που δεν εχει να φαει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 200 γρ. φυτίνη 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 2 κρόκους αβγού 250 γρ. αμύγδαλα, κομμένα με το χέρι μικρά κομμάτια 3 κ.σ. άχνη ζάχαρη 2 κιλά αλεύρι 1 ποτηράκι κρασιού λικέρ 2 βανίλιες Εκτελεση: Το μυστικό αυτής της συνταγής είναι το βούτυρο και η ζάχαρη να χτυπηθούν πολύ καλά ώσπου να γίνουν άσπρα (καλύτερα με το χέρι). Έπειτα προσθέτουμε τους κρόκους, το λικέρ, το αλεύρι και τις βανίλιες. Πλάθουμε τους κουραμπιέδες και τους ψήνουμε στους 200 βαθμούς γι... Διαβάστε περισσότερα...
κουραμπιεδες αργυρως
Απάντηση:
συνταγη για κουραμπιεδες;
Απάντηση:
δες εδω μια συνταγη για κρητικους κουραμπιεδες http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- kritikoys-koyrampiedes.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα Ανθόνερο Εκτέλεση: Ασπρίζουμε το βούτυρο, δουλεύοντας το για περίπου μισή ώρα με το χέρι Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και κοπανισμένα και, τέλος, το αλεύρι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το χέρι τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα Πλάθουμε τους κουραμπιέδες, τους τοποθετούμε σε λαμαρίνα και του... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για παραδοσιακούς κρητικούς κουραμπιέδες
Απάντηση:
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μαλακό αλεύρι 1 κιλό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμυγδαλόψιχα 1 ποτηράκι κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα Ανθόνερο Εκτέλεση: Ασπρίζουμε το βούτυρο, δουλεύοντας το για περίπου μισή ώρα με το χέρι Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και κοπανισμένα και, τέλος, το αλεύρι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το χέρι τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα Πλάθουμε τους κουραμπιέδες, τους τοποθετούμε σε λαμαρίνα και του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλη/φίλε,σου συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την συνταγή.Η συγκεκριμένη δοσολογία βγάζει περίπου 4 μεγάλες πιατέλες. ΥΛΙΚΑ: -750 γρ.αγελαδινό βούτυρο γάλακτος(ή ανάμεικτο με βιτάμ) -3/4 φλυτζανιού ζάχαρη -2 κρόκους αυγού -1 στιμμένο πορτοκάλι και ξύσμα 2 κουταλάκια -1/2 φλυτζάνι κονιάκ -2 βανίλιες -200 γρ. αμύγδαλο ωμό, χονδροτριμμένο στο μπλέντερ -περίπου 1 1/2 κιλό αλεύρι φαρινάπ -περίπου 500 γραμ. ζάχαρη άχνη -Λίγο ανθόνερο -------------------------------------------------- ------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγανη Σουσάμι Αλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, όπου έχουμε βάλει ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε χλιαρό νερό και την ξερή μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και ανοίγουμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κι εγω αυτο ψαχνω.. βρηκα μια συνταγη, δεν την εχω δοκιμασει,, προσπαθησε εσυ και πες μου! καλη επιτυχια http://sofetogeyseisygeias.blogspot.gr/2012/05/ blog-post_8666.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συντριβανι σοκολατας εχει ενα ζαχαροπλαστειο στο εμπορικο κεντρο mediterranean cosmos,αν τυχον μενεις σαλονικη.το ονομα ζαχαροπλαστειου σε προσωπικο μυνημα αν θες,να μην κανουμε και διαφημιση,χιχι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για τι ποσότητα μιλάμε; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να αγορασω αποσταγμα ροδιυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.memoric.gr/web/pages/links4others/ lemoncake Θέλω μεγάλο κομμάτι έτσι;! :) Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για ρολό με μερέντα;
Απάντηση:
Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα Οδηγίες Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά Παίρνουμε ένα ταψί παραλληλόγραμο περίπου 50Χ25, το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω τη λαδόκολα, να κολλήσει στο ταψί. Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνουμε στους 180° (μόνο αντιστάσεις). Το αφήνουμε για 20' για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο Διαβάστε περισσότερα...
οταν λεμε λιγη σοκολατα εννοουμε ας πουμε μια την ημερα?και καθε ποτε μπορω να τρωω?μια δυο φορες την εβδομαδα?απο ποση ποσοτητα?
Απάντηση:
αν είναι μαύρη σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας η ιδανική ποσότητα είναι 6,7 gr ημερισίως.είτε είναι μαύρη είτε είναι γάλακτος 20gr είναι η max ημερίσια δόση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αααχχχχ.....γιατί να μη μπορουμε να φαμε σοκολατα χωρις περιορισμους??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 4 1/2 κουπες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετοιμασία: 1/2 κιλό μαργαρίνη 2 κ.τ.σ. αλεύρι μαρμελάδα Εκτελεση: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη ελαστική που δεν θα κολλάει. Αν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε μια κ.τ.σ. νερό. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για 30 να φουσκώσει. Ύστερα σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 φλ καστανή ζάχαρη 3 φλ κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 100 γρ βούτυρο αγελάδος Πώς το κάνουμε: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύμε σε μέτρια φωτια για να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Μόλις καταλάβουμε πως η ζάχαρη διαλύθηκε δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα (για περίπου 10 λεπτά). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίγμα να “ξεκουραστεί” για 1 ώρα περίπου, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια κρεπιέρα ή μικρό τηγάνι, τη βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί και με μια μικρή κουτάλα ή φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνουμε λίγο από το μίγμα. Γυρίζουμε ολόγυρα το σκεύος, έτσι ώστε ο χυλός να απλωθεί και να γίνει η κρέπα στρογγυλή και ισοπαχής. Περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με παγωτο και γαλα (και μπορεις να προσθεσεις και ζαχαρη ή καποιο σιροπι) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το αγαπημενο μου!!ειναι πανευκολο απλως πρεπει να προσεξεις τους χρονους βρασιματος ττου σταφυλιου και του σιροπιου,, 2 κιλά σταφύλια 2 κιλά ζάχαρη 1 φλ. νερό χυμός 1 λεμονιού 1 βανίλια 100 γρ. αμύγδαλα κομμένα στα τέσσερα Πλένετε καλά τα σταφύλια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Βάλτε το σταφύλι μαζί με τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάστε τη με μια υφασμάτινη πετσέτα και αφήστε τη έτσι για 24 ώρες. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε στον κάδο μας τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκιναει απο 100 ευρω Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: