Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60!
Απάντηση: Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο....
Απάντηση: μανιτάρια,αλλά και μπαλλίτσες με σοκολάτα και μπισκότο με επικάλυψη τρούφας.
Απάντηση: Ηλιέλαιο. Το ελαιόλαδο είναι πολύ βαρύ και ακατάλληλο για τηγάνισμα.
Απάντηση: τροφη, τροφιμα,
Απάντηση: βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα π...
Απάντηση: Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μ...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοι...
Απάντηση: Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις.
Απάντηση: αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κ...
 

κουλουρι θεσσαλονικης ποσες θερμιδες εχει?

το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι
Σχετικές ερωτήσεις
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης: 120 θερμίδες
χ*5 και μετα ολο στι ριζα του 8972*π οτι βρεις το διαιρεις με το 8*4χ*ρ και το αποτελεσμα εχει μια μικρη αποκλιση της ταξεως του 0,07345...
120 ΘΕΡΜΙΔΕΣ
Δυστυχώς 180!!! http://www.fit-4- all.gr/ fit4all_000002.htm
Πήγαινα σε σένα χωριό και πάρε απο ένα βοσκό.Στο σουπερμάρκετ δεν έχει πρόβειο έχει κατσικίσιο μόνο :p
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης: 120 θερμίδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χ*5 και μετα ολο στι ριζα του 8972*π οτι βρεις το διαιρεις με το 8*4χ*ρ και το αποτελεσμα εχει μια μικρη αποκλιση της ταξεως του 0,07345% οπου χ βαζεις τα κουλουρια που εφαγες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δυστυχώς 180!!! http://www.fit-4-all.gr/fit4all_000002.htm Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πήγαινα σε σένα χωριό και πάρε απο ένα βοσκό.Στο σουπερμάρκετ δεν έχει πρόβειο έχει κατσικίσιο μόνο :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μανιτάρια,αλλά και μπαλλίτσες με σοκολάτα και μπισκότο με επικάλυψη τρούφας. Διαβάστε περισσότερα...
Τι λάδι χρησιμοποιείτε για τηγάνισμα;
Απάντηση:
Ηλιέλαιο. Το ελαιόλαδο είναι πολύ βαρύ και ακατάλληλο για τηγάνισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τροφη, τροφιμα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα προϊόντα, όπως μαρμελάδες, σιρόπια, τοματοπελτέ κ.α., για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτός ψυγείου. Με την αποστείρωση καταστρέφονται ιοί, βακτηρίδια κ.α. μικροοργανισμοί, παθογόνοι ή μη. Η αποστείρωση είναι εντελώς απαραίτητη και στα σκεύη, που απευθύνονται στα βρέφη (μπιμπερό, πιπίλες κ.λ.π.), καθώς αυτά είναι ιδιαίτερα ευπαθή και δεν έχουν αναπτύξει ακό... Διαβάστε περισσότερα...
μοσχου
Απάντηση:
Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μήκος στη μέση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κίτρινες πάλι το ίδιο και θα ωριμάσουν πιο γρήγορα. Αν είναι κίτρινες θα χρειαστεί περίπου 1 έως 3 περίπου μέρες ενώ οι πράσινες περισσότερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χοιρινο κρεας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρωτα προτηγανιζοντε αλλιως δεν γινεται να καταψυχθουν! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η παπάγια είναι ο καρπός του φυτού Carica papaya, του γένους Carica. Αποτελεί ιθαγενές φυτό των τροπικών χωρών της Αμερικής. Καλλιεργούνταν στο Μεξικό πολλούς αιώνες πριν την έλευση των κλασικών μεσοαμερικανικών πολιτισμών. Μερικές φορές καλείται και "δεντροπέπονο" ή "pawpaw," ωστόσο το νοτιοαμερικάνικο pawpaw αποτελεί ένα διαφορετικό είδος, του γένους Asimina. Πρόκειται για φυτό που μοιάζει με δένδρο. Ο βλαστός του φτάνει σε ύψος τα 5-10 μ. και τα φύλλα του περιορίζονται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω καρδιές από κοτόπουλα? Συνήθως πουλούνται μαζί με τα συκωτιά αλλά εγώ θέλω μόνο τις καρδιες.
Απάντηση:
δυστηχως δεν πωλουνται ξεχωριστα :/ και εγω πολυ θα ηθελα να ειναι ξεχωριστα και να περνω μονο καρδιες αλλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μηπως δεν ειναι τοσο γευστικο το βοτυρο; Αν αλλαζες βουτρο; Όσο για το αλ΄΄ατι προσθεσε επιπλεον στον τελος! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΡΟΚΟΜΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagoulis.gr/search/%CF%80%CE%B1%CF% 84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατασκευαζω,συσκευζω,διασκευαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν γνωριζω με ακριβεια αλλα νομιζω κατω απο τους 2 βαθμους και λογικα κατω απο τους μηδεν εχει παγωσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και μεταλλικά άλατα. Η πρωτεΐνη, παρέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε επαρκείς αναλογίες. Τα σάκχαρα αποτελούνται κυρίως από φρουκτόζη και γλυκόζη σε σχετικά σταθερή αναλογία, όμοια με του μελιού. Η αναλογία λιπιδίων, είναι ένα σπουδαίο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του βασιλικού πολτού. Τα λιπίδια αποτελούνται κυρίως από λιπαρά οξέα σε ασυνήθιστη και σπάνια... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.e-papadakis.gr/ta_epsilon.htm
Απάντηση:
Ναι ,αλλά ποιος λέει όχι σε ένα πακέτο δρακουλίνια ή τσιπς ? (τσακίρις τα τσιπς κατά προτίμηση και με ρίγανη) Ποιος μπορεί να αρνηθεί την σοκολάτα και τα διάφορα κέικ ή τα κρουασάν? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: