Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Φυσικά & γράφει στη συσκευασία, έχει ημερομηνία λήξης. Αλλά αν λήγει το 2015 δεν είναι ανάγκη να τον φτιάξεις τώρα για να τον φας τ...
Απάντηση: Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα...
Απάντηση: Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA% CE%BF%CF%81%CE%BC% CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις
Απάντηση: σοκολατακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE...
Απάντηση: Κορμος συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κουβερτούρες, 3 κτ. σούπας κακάο, 1 ζαχαρούχο γάλα, 3-4 κτ. σούπας κονιάκ, ...
Απάντηση: Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με τ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο • 160 γρ. φουντούκια αλεσμένα • 6 ασπράδια αυγών • 3 κουταλιές κρυσταλλικής ζάχαρης • 160 γρ. ζάχαρη άχν...
Απάντηση: λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτηρι και το σκεπασεις αεροστεγος θα ειναι καλα
 

Κορμός ψυγείου με πτι μπερ

Σχετικές ερωτήσεις
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει κα...
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 1-2 κουταλιέ...
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έ...
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και...
χαχαχχαα ασε το μεσημερι ειχα μια ορεξη για γλυκο ασε μεχρι που πηγα και πηρα παστες :P αστα να πανε
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το Flora με βούτυρο και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το Flora, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μίγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Χτυπάμε χωριστά τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το Flora Soft με βούτυρο στο μίγμα των κρόκων. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Το ψήνουμε στους 220°C για 10 λεπτά περίπου. Όταν β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έως ότου ασπρίσουν και διογκωθούν καλά. Προσθέτουμε τη βανιλέτα και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Σε μία άλλη λεκάνη ή στον κάδο του μίξερ μας χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Στο πρώτο μίγμα κρόκων και ζάχαρης ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τη μαρέγκα μας μαζί με το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά και αργά. Όταν τα υλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε στην κατάψυξη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχχαα ασε το μεσημερι ειχα μια ορεξη για γλυκο ασε μεχρι που πηγα και πηρα παστες :P αστα να πανε Διαβάστε περισσότερα...
πόσες μέρες μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο το φρουι ζελέ?ξέρει κανείς?στη συσκευασία δε γράφει κάτι
Απάντηση:
Φυσικά & γράφει στη συσκευασία, έχει ημερομηνία λήξης. Αλλά αν λήγει το 2015 δεν είναι ανάγκη να τον φτιάξεις τώρα για να τον φας το 2015! ;p Σίγουρα όμως μπορείς να τον κρατήσεις για αρκετές μέρες στην συντήρηση (ίσως & παραπάνω απ΄ την ημερομηνία λήξης)... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα ή κονσέρβα ή γλυκό του κουταλιού. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 350 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 500 ml κρέμα γάλακτος 35% 2 φλιτζάνια (400 γρ.) γάλα 3,5% Για το σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. Νερό Και Για Το Γαρνίρισμα: 100 γρ κάστανο (θα το αφαιρέσουμε από αυτό τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ για την γέμιση 150 ml. κρέμα γάλακτος 200 gr. μερέντα ή nutella 100 gr. κρέμα κάστανο bonne maman 2 κουταλιές της σούπα κονιάκ για το σιρόπι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 3/4 φλυτζάνι νερό για το πασπάλισμα Κακάο Άχνη Εκτέλεση Συνταγής το παντεσπάνι Χτυπάμε το μαργαρίνη με την ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE% BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE% BA%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κουβερτούρες, 3 κτ. σούπας κακάο, 1 ζαχαρούχο γάλα, 3-4 κτ. σούπας κονιάκ, 250 γρ. μαργαρίνη Πως το κάνουμε: Σε κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά, βάζω τη μαργαρίνη να λιώσει και προσθέτω και το ζαχαρούχο. Ρίχνω την κουβερτούρα να λιώσει και στο τέλος ρίχνω και το κακάο. Ανακατεύω συνέχεια σε σιγανή πάντα φωτιά και προσέχω να μην πήξει πολύ. Κατεβάζω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει. Σπάω τα μπισκότα σε κομματ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Σερβίρεται κρύο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο • 160 γρ. φουντούκια αλεσμένα • 6 ασπράδια αυγών • 3 κουταλιές κρυσταλλικής ζάχαρης • 160 γρ. ζάχαρη άχνη Για την κρέμα πραλίνας • 300 γρ. πραλίνα φουντουκιού • 200 γρ. κουβερτούρα με 55% κακάο • 500 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το μπισκότο χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μαρέγκα. Προσθέτετε την άχνη, τα φουντούκια και ανακατεύετε απαλά. Στρώνετε μια λαδόκολλα σ’ ένα ταψί και ρίχνετε το μίγμα σε λεπτή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτηρι και το σκεπασεις αεροστεγος θα ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250γρ βιταμ 2 κουβερτουρες 4 κσγεματες κορν φλαουρ 1 κουτι γαλα νουνου 300 γρ νερο 5 κ γ ζαχαρι 1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ Για τον στολισμο 1 κρετορε 500γρ(φυτικη σαντυγι) 400 γρ ζαχαρουχο 1 φακελακι ξυσμα κουβερτουρας Εκτελεση Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βιταμ και τις κουβερτουρες και τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν. Σε μια γυαλινη σουπιερα ανατατευουμε το κορν φλαουρ και την ζαχαρι στην συνεχεια προσθετουμε το νερο εναλαξ με το γαλα και προσεχουμε μην σβολια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro } Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρειάζομαι μια καλή και εύκολη αν είναι δυνατόν συνταγή για κορμό σοκολάτας
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ Sheridan, μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα,150 γρ. καρύδα Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι. Τέλος, προσθέτω καρύδα. Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη. Πιο απλή δεν γίνεται! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Sweet alchemy by Stelios Parliaros Ηροδοτου 24 Κολωνακι 210 7240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Είναι η πρώτη μου φορά που φτιάχνω μηλόπιτα. :3 Ελπίζω να γίνει ωραία.Τώρα είναι στον φούρνο,σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμη.Έχω αγχωθεί. :3 :D Λέει ότι θέλει 15-20 λεπτά να ψηθεί και έχουν περάσει τόσα λεπτά αλλά εμένα δεν μου φαίνεται να είναι έτοιμη.Θέλει λίγο ακόμα.Η ζύμη φαίνεται να έχει γίνει αλλά τα μήλα πρέπει να μαλακώσουν λίγο ακόμα...έτσι νομίζω. :/ Αλλά η ζύμη έχει γίνει..:/
Απάντηση:
Μολις ειδα τον τιτλο αλλου πηγε το μυαλο μου..κριμα.. :/ Διαβάστε περισσότερα...
θυμαται κανεις πως λεγοταν το παγωτο ξυλακι που ηταν γυρω στα 12 εκατοστα κυλινδρικο με επικαλυψη σοκολατα και κατι τραγανιστα πραγματακια μεχρι τη μεση , και μεσα ειχε μια βελουδινη κρεμα κακαο και λαχταριστο μεχρι ηδονης σιροπι σοκολατα. Κοστιζε περιπου 15 δρχ. Επισης ενα αλλο που ηταν ολο γρανιτα φραουλα και ειχε ενα πλαστικο ξυλακι ροζ. Μυριζε φραουλα απο μετρα μακρια. Υπαρχουν αυτα ... κυκλοφορουν ?
Απάντηση:
που τα θυμηθηκες αυτα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε ο Μανώλης Ρασούλης ας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 28 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: