Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ....
Απάντηση: συνταγή για γαρίδες με πιλάφι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%C...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε ...
Απάντηση: σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα
Απάντηση: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΟΣΤΗΜΙΕΣ
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 200 γρ. μακαρόνια βίδες βρασμένα και στραγγισμένα (αν θέλετε ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολήσουν μεταξύ τους) ...
Απάντηση: Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπα...
Απάντηση: Συστατικά 4 φλιτζ. τσαγ. γάλα 1 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. τσαγ. κορν φλάουρ 5 αυγά 2 κουτ. σούπ. βούτυρο 3 δόσεις άρωμα βα...
Απάντηση: Ανάλογα την χωρητικότητα του ποτηριού αλλά συνήθως είναι γύρω στα 2 ποτήρια.
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωρια...
 

Κεμπαπ προβειο πως γινεται;

Σχετικές ερωτήσεις
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τ...
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρ...
κεμπαπ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF...
κεμπαπ πολιτικο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΜέθοδοςΚατσαρόλας Σερβίρει4-5 άτομα 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά - επίσης ζητάμε να μας τον αλέσει 2 φορές) 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ή θρούμπι ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού (ή όσο σας αρέσει) κύμινο, σε σκόνη 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 1 αυγό, προτιμάμε βιολογικό ελαιόλαδο Εκτελεση: Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κεμπαπ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE% BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%80-%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κεμπαπ πολιτικο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE% BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%80-%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΜέθοδοςΚατσαρόλαςΣερβίρει4- 5 άτομα 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια 1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια 2 μέτρια κρεμμύδια σε φετούλες 1 σκελίδα σκόρδο 4 ντομάτες τριμμένες 2 κουταλιές πελτέ 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα νερό 1 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι ρίγανη 1/4 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι γαρύφαλο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουταλάκι ζάχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για γαρίδες με πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE% B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΟΣΤΗΜΙΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 200 γρ. μακαρόνια βίδες βρασμένα και στραγγισμένα (αν θέλετε ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολήσουν μεταξύ τους) 450 γρ. κατεψυγμένα λαχανικά (αρακά, καρότα, καλαμπόκι) 400 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 100 γρ. μαγιονέζα 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 λεμόνι (το χυμο) 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο και 2 μαϊντανό 2 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κύβους/φέτες ή μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 3 καρότα Αλάτι, πιπέρι Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα, την κέτσαπ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4 φλιτζ. τσαγ. γάλα 1 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. τσαγ. κορν φλάουρ 5 αυγά 2 κουτ. σούπ. βούτυρο 3 δόσεις άρωμα βανίλιας 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες 1.Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε ένα φλιτζάνι τσαγιού κρύο γάλα. 2.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια. 3.Προσθέτουμε στο μείγμα των αυγών το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανίκατεύουμε. 4. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί, μαζί μα τη φλούδα του λεμονιού. 5.Ρίχνουμε λίγο λίγο το μείγμα με το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα την χωρητικότητα του ποτηριού αλλά συνήθως είναι γύρω στα 2 ποτήρια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
ή γενικα καποια φαγητα ?? :)
Απάντηση:
Ναι αυτο αληθευει =Ρ Απο τι εχω ακουσει εχει πολλες ορμονες ετσι μ ειχαν πει xD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μισή ώρα τουλάχιστον Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις καρυκεύουμε εξωτερικά με αλάτι, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 60΄. Χονδροτρίβουμε τα πιπέρια όλα μαζί, τα βάζουμε σε ένα πιάτο μεγάλο και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες. Λιώνουμε σε 500 ml καυτό νερό τους σπιτικούς ζωμούς και κρατάμε το ζωμό στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Μόλις μαραθεί ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύουμε, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την καννέλα (εάν βάλουμε) και προσθέτουμε το κονκασέ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράσει, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει τα υγρά του. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Υλικά : ½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο ½ κιλό παντζάρια φρέσκα 2 σκελίδες σκόρδο Ξηρούς καρπούς (καρύδια, κουκουνάρι) Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο Εκτέλεση : Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο. (Αν θέλετε προσθέτετε και λαχανικά της αρεσκείας σας). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7% CF%84%CE%AC/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9% CE%BA%CE%AC/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81% CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9% CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BA% CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html Παρε μια γευση απο δω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι και το ξίδι. Ρίξτε μπόλικο νερό να το σκεπάζει και βράστε το 1 ώρα. Σε μια άλλη κατσαρόλα, βάλτε τις φακές με τα κρεμμύδια. Ρίξτε 3 κούπες νερό και βράστε 30′. Στραγγίστε το χταπόδι και αφήστε το να κρυώσει. Αφαιρέστε τη γλοιώδη πέτσα του και κόψτε το σε κομμάτια. Αδειάστε τις φακές, μαζί με το ζουμί που έβρασαν, σε πυράντοχο σκεύος. Τοποθετήστε επάνω στις φακές τα κομμάτια του χταποδιού. Ρίξτε το ρύζι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη ντομάτα, τις πιπερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Όχι ιδιαίτερα τα πικάντικα όμως. Διαβάστε περισσότερα...
σε μια συνταγή με τί θα μπορούσαμε να το αντικαταστήσουμε?
Απάντηση:
αποξηραμενη κοκκινη καυτερη πιπερια αν δεν θελεις καυτερο μπορεις να βαλεις γλυκια παπρικα σε σκονη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 105 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: