Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* ...
Απάντηση: Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα ν...
Απάντηση: Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδ...
Απάντηση: τα υλικά παρακαλώ
Απάντηση: ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
Απάντηση: καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται
Απάντηση: περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα
Απάντηση: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περ...
Απάντηση: Ορίστε..! :) http:// www.sintagespareas.g r/sintages/bars- sokolatas-me- quaker.html http:// www.sintagespareas.g r/sintages/quaker- cookies...
 

Κατι ψηνεται πεμπτη 22/11/2012;

Σχετικές ερωτήσεις
 
αναλογα το φουρνο....
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube!
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα...
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστησ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα φρέσκια ρίγανη ή μαντζουράνα. Καλύτερα να μη χρησιμοποιήσουμε ξερά αρωματικά, γιατί μπορεί να πικρίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα να στραγγισουν τα πολλα νερα και στη συνεχεια τυλιγουμε μια μια τις πατατες σε αλουμινοχαρτο.Το τζακι πρεπει να εχει αρκετει καρβουνια.Τραβαμε στην ακρη τα καρβουνα και τοποθετουμε τις πατατες.Τις σκεπαζουμε ολες με τα καρβουνα και τισ ψηνουμε για 3 τεταρτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1 κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η συνταγή είναι για πέντε άτομα. Κόβουμε τα λαχανικά και τα πλένουμε πολύ καλά. Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι με το λάδι. Αφού μαραθεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό, το αλάτι, και αφήνουμε να βρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υλικά παρακαλώ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
θελω να δω το επεισοδιο τησ παρασκευησ 4 -2-2011 κατι ψηνεται στον αλφα
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε..! :) http://www.sintagespareas.gr/sintages/bars- sokolatas-me-quaker.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/quaker- cookies-me-lemoni-giaourti.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-me- bromi.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/ enallaktikoi-kolokithokeftedes.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/elafria- mpiskota-bromis-me-aroma-portokali.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 300 γρ. καρύδια 3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση : Κοπανίζουμε τα 250 γρ καρύδια στο γουδί και προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο και το αλάτι χτυπώντας στη συνέχεια, ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό, το αραιώνουμε με νερό. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια στην πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα των καρυδιών.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγετίνι, τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο flora και ανακατεύουμε να πάει παντού (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε). Αλείφουμε με λίγο Flora μία φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκ. περίπου. Στρώνουμε τα σπαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε, δηλαδή τόσο ώστε όταν τα δαγκώνουμε να «κρατάνε», να είναι ελαφρώς σκληρά και να μην είναι παραβρασμένα. Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο σκεύος αυτό τα θαλασσινά μας και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και, μόλις τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό. Περιχύνουμε όλα μας τα υλικά με τη σάλτσα στρειδιών, προσθέτοντας μισό ποτή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς στρώνουμε στό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη καί λεμόνι. Bάζουμε στό εσωτερικό τους τήν γέμιση, τήν οποία φτιάχνουμε σωτάροντας τόν σολομό μέ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό καί ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν. ΥΛΙΚΑ : 12 αγκινάρες Μισό κιλό σολομός 1 μεγάλο κρεμμύδι Μαϊντανός Ρίγανη Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη γαστρα. Το πασπαλιζουμε με μπολικο πιπερι και ριγανη. Τρυπαμε το κρεας με ενα μαχαιρι παντου και σε καθε τρυπα βαζουμε καμμματια απο σκορδο και καροτο. Δε βαζουμε καθολου νερο ουτε λαδι γιατι βγαζει το ρεας τα δικατου υγρα και λυπος. Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον βασιλικό και το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία. Βγάζουμε το εξωτερικό περίβλημα από τα λουκάνικα και ρίχνουμε τον κιμά τους στο τηγάνι μας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα τοματάκια και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-7 λεπτά ακόμα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://cooking.exnet.gr/el/diethne/albaniki/757- fasolia-giaxni.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: