Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* ...
Απάντηση: Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα ν...
Απάντηση: Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδ...
Απάντηση: τα υλικά παρακαλώ
Απάντηση: ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
Απάντηση: καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται
Απάντηση: περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα
Απάντηση: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περ...
Απάντηση: http:// www.katipsinetai.gr/ index.asp?a_id=1 μπες εδω αλλα μαλλον δεν εχει βιντεο
 

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

Σχετικές ερωτήσεις
 
αναλογα το φουρνο....
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube!
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα...
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστησ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα φρέσκια ρίγανη ή μαντζουράνα. Καλύτερα να μη χρησιμοποιήσουμε ξερά αρωματικά, γιατί μπορεί να πικρίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα να στραγγισουν τα πολλα νερα και στη συνεχεια τυλιγουμε μια μια τις πατατες σε αλουμινοχαρτο.Το τζακι πρεπει να εχει αρκετει καρβουνια.Τραβαμε στην ακρη τα καρβουνα και τοποθετουμε τις πατατες.Τις σκεπαζουμε ολες με τα καρβουνα και τισ ψηνουμε για 3 τεταρτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1 κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η συνταγή είναι για πέντε άτομα. Κόβουμε τα λαχανικά και τα πλένουμε πολύ καλά. Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι με το λάδι. Αφού μαραθεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό, το αλάτι, και αφήνουμε να βρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υλικά παρακαλώ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
θελω να δω το επεισοδιο τησ παρασκευησ 4 -2-2011 κατι ψηνεται στον αλφα
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ
Απάντηση:
http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=1 μπες εδω αλλα μαλλον δεν εχει βιντεο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid=YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/team/fooddaily/24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http://www.lifo.gr/uploads/image/318298/Salmon2small.jpg&w=320&h=320&ei=RVexTpmmKfHT4QSTxdm6AQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1100&vpy=224&dur=1047&hovh=225&hovw=225&tx=173&ty=133&sig=102073997927855957650&page=11&tbnh=141&tbnw=154&start=183&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:183
Απάντηση:
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20% CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE% BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http% 3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE% 25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF% 2582%3Fstags%3D1%26adv% 3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
400 γρ μακαρόνια μακριά 800 γρ τοματάκια ξεφλουδισμένα και περασμένα στο τρυπητό 100 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια 1 κουταλιά κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη καυτερή 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 4 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτζάνι φύτρες φασολιών 10 – 12 πράσινες ελιές 6 ρεπανάκια 2 κουτιά τόνο σε λάδι 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβετε. Στραγγίζετε τις φύτρες των φασολιών αν είναι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι σας παρακαλω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά συνταγης √ Ποσ. Υλικά συνταγης 500 γρ. σπαγγέτι 1⁄3 φλιτζανιού του τσαγιού του πρασινες ελιες, χωρις κουκουτσι και κομμενες 1⁄3 φλιτζανιού του τσαγιού του μαυρες ελιες, χωρις κουκουτσι και κομμενες 2 φλιτζάνια του τσαγιου ντοματες κομμενες και χωρις σπορους 1 κουταλάκι του γλυκού παστα αντσουγιας 1 γρ. μεγαλο κρεμμυδι (περιπου 250 ) κομμενο στα 8 3 κουταλιές της σούπας βασιλικο φρεσκοκομμενο 1 κουταλιά της σούπας καππαρη στραγγισμενη 1 κουταλάκι του γλυκού ζαχαρη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια (κοκκάρι) καθαρισμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνη 1 ξυλαράκι κανέλα 1 κουτ κοφτό του γλυκού κανέλα 1 κουτ γλυκού μαυροπίπερο 1 κουτ γλυκού γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού μπαχάρι 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ σούπας πελτέΑλάτι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αδειάζετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε. Ρίχνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι (νερό όσο χρειασθεί) Για τα κεφτεδάκια: 700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο 1 αβγό 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 κουταλιές σούπας άσπρο κρασί 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μανταϊνό λίγο αλάτι Οδηγίες 1. Πλένουμε καλά τα πράσα και το σέλινο και τα κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται μακαρόνια με ρόκα;
Απάντηση:
Υλικά: * 250 γραμμ. μακαρόνια * 8 καρύδια * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 1 φλιτζ. ρόκα ψιλοκομμένη με τα κοτσάνια * 1/4 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός ? 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο * Αλάτι * Πιπέρι καγιέν * 1/3 φλιτζ. γραβιέρα Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια. Χτυπάτε σε μπλέντερ τα καρύδια, το σκόρδο, τη ρόκα και το βασιλικό και προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη μισή τριμμένη γραβιέρα. Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και την υπόλοιπη γραβιέρα. Πώς δρα: Τα μακαρόνια αυξάνουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 10 αγκινάρες ½ κιλο΄κουκιά φρέσκα ή αρακά 1 μάτσο άνηθο ψιλικομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλικομμένο 1 φλιτζάνι λάδι Αλάτο, πιπέρι 1 κρασοπότηρο λεμόνι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τις αγκινάρες από τα εξωτερικά φύλλα και τις ρίχνουμε σε λεκάνη με νερό και χυμό λεμονιού, για να μην μαυρίσουν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε τα κουκιά ή τον αρακά και τα γυρίζουμε δύο-τρεις φορές. Προσθέτουμε 1,5 φλιτζάνι νερό και τις αγκινάρες. Καθώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και το λιώνουμε μέχρι να θερμανθεί καλά. Ρίχνουμε μέσα τα νιόκι και καρυκεύουμε με δενδρολίβανο και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε έως ότου πάρουν χρώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια μαλακώσουν και πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νιόκι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά σε σιγανή θερμοκρασία. Σερβίρουμε τα νιό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: