Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* ...
Απάντηση: Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα ν...
Απάντηση: Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδ...
Απάντηση: τα υλικά παρακαλώ
Απάντηση: ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
Απάντηση: καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται
Απάντηση: περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα
Απάντηση: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περ...
Απάντηση: http:// www.katipsinetai.gr/ index.asp?a_id=1 μπες εδω αλλα μαλλον δεν εχει βιντεο
 

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

Σχετικές ερωτήσεις
 
αναλογα το φουρνο....
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube!
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα...
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστησ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα φρέσκια ρίγανη ή μαντζουράνα. Καλύτερα να μη χρησιμοποιήσουμε ξερά αρωματικά, γιατί μπορεί να πικρίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα να στραγγισουν τα πολλα νερα και στη συνεχεια τυλιγουμε μια μια τις πατατες σε αλουμινοχαρτο.Το τζακι πρεπει να εχει αρκετει καρβουνια.Τραβαμε στην ακρη τα καρβουνα και τοποθετουμε τις πατατες.Τις σκεπαζουμε ολες με τα καρβουνα και τισ ψηνουμε για 3 τεταρτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1 κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η συνταγή είναι για πέντε άτομα. Κόβουμε τα λαχανικά και τα πλένουμε πολύ καλά. Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι με το λάδι. Αφού μαραθεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό, το αλάτι, και αφήνουμε να βρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υλικά παρακαλώ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
θελω να δω το επεισοδιο τησ παρασκευησ 4 -2-2011 κατι ψηνεται στον αλφα
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ
Απάντηση:
http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=1 μπες εδω αλλα μαλλον δεν εχει βιντεο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μμμμμμ κερνας???? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λοιπον ακου....φτιαξε μια ομελετα,και προσθεσε τυρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http://www.youtube.com/watch?v=Eniogkill- A&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 250 γρ μύδια 150 γρ καλαμπόκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 100 ml λευκό κρασί 100 γρ. πράσινες και κόκκινες πιπεριές 2 κούπες ρύζι άγριο ελαφρώς βρασμένο 40 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 328 kcal Πρωτεΐνη: 14,8 γρ. Υδατάνθρακες: 52 γρ. Λίπος: 12,3 γρ. Εκτέλεση: Πλένουμε τα μύδια καλά και τα στραγγίζουμε. Σε μια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον βασιλικό και το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία. Βγάζουμε το εξωτερικό περίβλημα από τα λουκάνικα και ρίχνουμε τον κιμά τους στο τηγάνι μας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα τοματάκια και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-7 λεπτά ακόμα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά από τις δύο πλευρές, πιέζοντας καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους και τις κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει και να ζεσταθεί καλά. Τηγανίζουμε τις γλώσσες σε δυνατή θερμοκρασία και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και όταν είναι έτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω και τα διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Τα σοτάρω και τέλος ολοκληρώνω με το σπανάκι και τα χόρτα ψιλοκομμένα. Όταν σοταριστούν όλα τα υλικά μου, προσθέτω νερό και αφού πάρει μια βράση, αλατοπιπερώνω & προσθέτω το χυμό απο το λεμόνι. Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν εξατμιστεί όλα τα υγρά του. ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. σπανάκι 3 πράσα 1 κιλό διάφορα άγρια χόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι ο ελαφρα συμπηκνωμενος χυμος τοματας. Απλα η μαρκα ειναι Pumaro Υπαρχει σε αλλες ονομασιες , και μαρκες βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Το ίδιο κάνουμε και με τα κρεμμύδια, τα οποία αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί. Στρώνουμε σ' ένα πυρέξ λίγες πατάτες, ώστε να καλυφθεί ο πάτος. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ένα μέρος από το τριμμένο τυρί και καλύπτουμε με λίγο από το κρεμμύδι. Επαναλαμβά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: