Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το καστορέλαιο το αγοράζεις από το φαρμακείο και κοστίζει 85 λεπτά. Το απλώνεις με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και τ...
Απάντηση: Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην ...
Απάντηση: Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό.
Απάντηση: παγωτά,πολλά παγωτά...
Απάντηση: Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπ...
Απάντηση: Καλημέρα κατ αρχάς αν και μεσημέριασε.Όχι συνήθως,πάντα μετά τις 15:00 το μεσημέρι μιας και εκείνη την ώρα μαζευόμαστε στο τραπέζι.Δεν εί...
Απάντηση: 1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτ...
Απάντηση: οχι
Απάντηση: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Απάντηση: Όχι θα είχαμε μάθει κάτι.
 

Καστορελαιο τι ειναι?

Σχετικές ερωτήσεις
εμενεα δυναμωσαν τα μαλλια και τα φρυδια μαζι με βοτανα διαφορα μετα το λουσιμο τ αξεπλενω με αφεψημα δαφνης σχινου,δεντρολιβανο που και ...
στο φαρμακειο και ειναι πολυ φθηνο σχετικα! το πιο μικρο μπουκαλακι καποτε εκανε 1.20 .τωρα δεν ξερω ποσο...
Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πη...
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ – Περιέχει ένα λιπαρό οξύ, το ρετσινικό οξύ που παρουσιάζει μια μεγάλη έλξη για την κερατινική φλέβα, για αυτό το χρησιμοποιο...
οχι ελαιολαδου
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
εμενεα δυναμωσαν τα μαλλια και τα φρυδια μαζι με βοτανα διαφορα μετα το λουσιμο τ αξεπλενω με αφεψημα δαφνης σχινου,δεντρολιβανο που και που τα αλειφω και κανω μασαζ με αμυγδαλελαιο λουζομαι με δικα μου σαπουνια θρεψης με γαλα κτλ με ολα αυτα εκτος του οτι δυναμωσαν τ αμαλλια μεγαλωσαν και δυναμωσαν οι ριζες στα φρυδια θα ελεγα βγηκαν και νεες ριζες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φαρμακειο και ειναι πολυ φθηνο σχετικα! το πιο μικρο μπουκαλακι καποτε εκανε 1.20 .τωρα δεν ξερω ποσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πηγαίνετε γρήγορα στο φαρμακείο και ζητήστε καστορέλαιο! Σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έλαια που παράγονται παγκοσμίως και βγαίνει από ένα τροπικό φυτό που ονομάζεται Ρίκινος ο κοινός. Χρησιμοποιείται εδώ και 6000 χρόνια και σε κείμενα του Ηροδότου αναφέρεται πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φρόντιζαν την εξωτερική τους εμφάνιση με καστορέλαιο. Αυτό εξηγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ – Περιέχει ένα λιπαρό οξύ, το ρετσινικό οξύ που παρουσιάζει μια μεγάλη έλξη για την κερατινική φλέβα, για αυτό το χρησιμοποιούν στα σαμπουάν και στα κοσμητικά των βλεφάρων. Δυναμώνει, μεγαλώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες από το ρίμελ (βούρτσισμα με καστορέλαιο - καροτέλαιο). Αυτή η έλξη δεν ευνοεί μόνο την αύξηση του τριχώματος γενικά, αλλά εξασκεί επίσης επίδραση στους στεατογόνους αδένες. Αυτός είναι ο λόγος το καστορέλαιο θεωρείται το ιδανικότερο για την ξηρότητα μαλλιών. Η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι ελαιολαδου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το καστορέλαιο το αγοράζεις από το φαρμακείο και κοστίζει 85 λεπτά. Το απλώνεις με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και το αφήνεις όλη τη νύχτα. Διαβάστε περισσότερα...
Το καστορέλαιο είναι μόνο για βιομηχανικές χρήσεις ή κάνει και για τηγάνισμα; Μπορεί κάποιος να τηγανίσει με καστορέλαιο;
Απάντηση:
Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην κατασκευή σαπουνιών, λιπαντικών, υδραυλικών και υγρών φρένων, χρωστικών ουσιών, βαφών, βερνικιών, μελανιών, ανθεκτικών στο ψύχος πλαστικών, στιλβωτικών και στιλπνοτικών, νάιλον, φαρμακευτικών ειδών και αρωμάτων. Δεν χρησιμοποιείται στην κουζίνα και στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν για καθαρτικό... οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν χρησιμοποιείται στην μαγειρική ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παγωτά,πολλά παγωτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπέρι, γαρύφαλλα, κανέλλα, κύμινο κοπανισμένα, λίγο φλοιό πορτοκαλιού ψιλοκομμένο και λίγο ξύδι. Ζυμώνετε καλώς το περίκομμα και γεμίζετε με αυτό χοιρινά έντερα καταλλήλως παρασκευασμένα, των οποίων δένεται τα 2 άκρα και μεταξύ τους. Κατόπιν τα περνάτε από μία ράβδο και τα κρεμάτε εντός της καπνοδόχου πάνω από λίγη φωτιά, δηλαδή να καπνίζει λίγο. Μένουν έτσι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρε παιδιά ,τί ώρες τρώτε το μεσημεριανό σας συνήθως; Όχι ,απλά ρωτάω γιατί λόγω του ότι τρώω μεσημεριανό συνήθως 12:30-13:00 ,οι περισσότεροι γύρω μου ,ακόμα και η μητέρα μου με λένε ότι "τρώς νωρίς". Εγώ φταίω που τρώω αυτή την ώρα ,άμα ξυπνάω από τις 7 και πιάνω δουλειά στις 13:00 ή 14:00 ; Είναι τόσο παράλογο ;
Απάντηση:
Καλημέρα κατ αρχάς αν και μεσημέριασε.Όχι συνήθως,πάντα μετά τις 15:00 το μεσημέρι μιας και εκείνη την ώρα μαζευόμαστε στο τραπέζι.Δεν είναι παράλογο να τρὠς πιο νωρίς απο τη στιγμή που θέλει γύρω στις 2 ώρες να χωνευτεί η τροφή και επίσης έχεις πάρει πρωινό απο αρκετά νωρίς.Παράλογο είναι να τρώμε στις 12μιση το βράδυ και στη μία και μισή να πέφτουμε για ύπνο.Καλό σου μεσημέρι και καλή βάρδια μιας και φεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χαχαχα ευλογη απορια :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρωτα προτηγανιζοντε αλλιως δεν γινεται να καταψυχθουν! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι τρωω σχεδον καθε μερα..χαχα.. πεντανοστιμο ειναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλοι μας το έχουμε παρατηρήσει... Παίρνουμε ένα σαντουιτσάκι με απ' όλα και το κρεμμύδι, συνοδεύεται σχεδόν πάντα με μαϊντανό. Γιατί το κάνουνε αυτό;! Πέραν του ότι είναι ένας καλός γευστικός συνδυασμός, ο κύριος λόγος είναι... ...για να μη μυρίζει το στόμα μας! Βέβαια, μυρίζει πάλι μετά, αλλά πολύ πιο ήπια απ' όσο θα μύριζε αν δεν βάζαμε μαϊντανό. Έτσι, σε σάντουιτς, σε συνοδευτικά, κλπ, βάζουν στο κρεμμύδι πάντα σχεδόν μαϊντανό για να μη μυρίζει έντονα το στό... Διαβάστε περισσότερα...
Ενώ αν το κόψεις με τα χέρια είναι καλύτερα???
Απάντηση:
Πρώτη φορά το ακούω,λές? Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) 600γρ. απλό γιαούρτι 100γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα με ψαλίδι (μαϊντανός, εστραγκόν, σχοινόπρασσο ή αλλιώς chives) 1 μετρίου μεγέθους ντομάτα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε κυβάκια μια πρέζα πιπέρι καγιέν ή 4 σταγόνες ταμπάσκο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Απλώς αμναμείξτε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσας σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα! Tip: - Το ψαλίδισμα αποτρέπει από το να βγουν οι χυμοί από τα μυρωδικά, κάτι που συμβαίνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρωω 1-2 φορες τη βδομαδα.. Δεν θα θελα να το κοψω.. χάνεις πολλά σημαντικά στοιχεία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Δεν έχω ξαναδεί εδώ αυτην την ερώτηση οπότε λέω να την βάλω.. .... .... .... .... πιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητό? ΥΓ Έλενα και Μητσο,δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ξέρω είδη την απαντηση ;Ρ
Απάντηση:
(Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο" βέβαια! ;D Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 21 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: