Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οχι ελαιολαδου
Απάντηση: Το καστορέλαιο το αγοράζεις από το φαρμακείο και κοστίζει 85 λεπτά. Το απλώνεις με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και τ...
Απάντηση: Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην ...
Απάντηση: ναι είναι το ελαιόλαδο γιατι είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της αθηρωμάτωσης και πο...
Απάντηση: Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινο...
Απάντηση: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ
Απάντηση: Μπομπαρες
Απάντηση: Δεν εννοουν με μαχαιρι,αλλα ενοουν να μην το κοβεις σε μικρα κομματια,αλλα σε φαρδια και μεγαλα,τοτε χανει τις βιταμινες του,διοτι το λαχ...
Απάντηση: το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι
Απάντηση: εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο!
 

Καστορελαιο τι ειναι?

Σχετικές ερωτήσεις
1. Ναι ισχύει. Το καστορέλαιο κάνει τη τρίχα πιο δυνατή κ ανθεκτική και ευνοεί και την ανάπτυξη νέων τριχών.. (κάνει καλό κ στα φρύδια κ ...
εμενεα δυναμωσαν τα μαλλια και τα φρυδια μαζι με βοτανα διαφορα μετα το λουσιμο τ αξεπλενω με αφεψημα δαφνης σχινου,δεντρολιβανο που και ...
στο φαρμακειο και ειναι πολυ φθηνο σχετικα! το πιο μικρο μπουκαλακι καποτε εκανε 1.20 .τωρα δεν ξερω ποσο...
Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πη...
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ – Περιέχει ένα λιπαρό οξύ, το ρετσινικό οξύ που παρουσιάζει μια μεγάλη έλξη για την κερατινική φλέβα, για αυτό το χρησιμοποιο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Εχω διαβασει οτι το αμυγδαλελαιο και το καστορελαιο βοηθουν στο να μεγαλωσουν γρηγορότερα τα μαλλια . Γνωρίζει καποιος αν ισχυει κατι τέτοιο? Επισης. Θα μπορούσα να αναμειξω αυτα τα δυο ελαια για καλυτερο αποτέλεσμα? Καθε ποσο μπορω να το εφαρμοζω στα μαλλια μου ?
Απάντηση:
1. Ναι ισχύει. Το καστορέλαιο κάνει τη τρίχα πιο δυνατή κ ανθεκτική και ευνοεί και την ανάπτυξη νέων τριχών.. (κάνει καλό κ στα φρύδια κ στις βλεφαρίδες) . Το αμυγδαλελαιο κάνει τα μαλλιά λαμπερά, να μακραινουν πιο γρήγορα κ να είναι λεία. 2. Φυσικά κ μπορείς να αναμειξεις τα δύο αυτά έλαια. 3. Καλό είναι να εφαρμόζεις αυτά τα λάδια σε στεγνά μαλλιά και μετά να λουζεσαι. Να τα αφήνεις στα μαλλιά σου τουλάχιστον 1 ώρα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να τυλιγεις μετά τα μαλλιά σου μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμενεα δυναμωσαν τα μαλλια και τα φρυδια μαζι με βοτανα διαφορα μετα το λουσιμο τ αξεπλενω με αφεψημα δαφνης σχινου,δεντρολιβανο που και που τα αλειφω και κανω μασαζ με αμυγδαλελαιο λουζομαι με δικα μου σαπουνια θρεψης με γαλα κτλ με ολα αυτα εκτος του οτι δυναμωσαν τ αμαλλια μεγαλωσαν και δυναμωσαν οι ριζες στα φρυδια θα ελεγα βγηκαν και νεες ριζες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φαρμακειο και ειναι πολυ φθηνο σχετικα! το πιο μικρο μπουκαλακι καποτε εκανε 1.20 .τωρα δεν ξερω ποσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πηγαίνετε γρήγορα στο φαρμακείο και ζητήστε καστορέλαιο! Σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έλαια που παράγονται παγκοσμίως και βγαίνει από ένα τροπικό φυτό που ονομάζεται Ρίκινος ο κοινός. Χρησιμοποιείται εδώ και 6000 χρόνια και σε κείμενα του Ηροδότου αναφέρεται πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φρόντιζαν την εξωτερική τους εμφάνιση με καστορέλαιο. Αυτό εξηγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ – Περιέχει ένα λιπαρό οξύ, το ρετσινικό οξύ που παρουσιάζει μια μεγάλη έλξη για την κερατινική φλέβα, για αυτό το χρησιμοποιούν στα σαμπουάν και στα κοσμητικά των βλεφάρων. Δυναμώνει, μεγαλώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες από το ρίμελ (βούρτσισμα με καστορέλαιο - καροτέλαιο). Αυτή η έλξη δεν ευνοεί μόνο την αύξηση του τριχώματος γενικά, αλλά εξασκεί επίσης επίδραση στους στεατογόνους αδένες. Αυτός είναι ο λόγος το καστορέλαιο θεωρείται το ιδανικότερο για την ξηρότητα μαλλιών. Η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι ελαιολαδου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το καστορέλαιο το αγοράζεις από το φαρμακείο και κοστίζει 85 λεπτά. Το απλώνεις με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και το αφήνεις όλη τη νύχτα. Διαβάστε περισσότερα...
Το καστορέλαιο είναι μόνο για βιομηχανικές χρήσεις ή κάνει και για τηγάνισμα; Μπορεί κάποιος να τηγανίσει με καστορέλαιο;
Απάντηση:
Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην κατασκευή σαπουνιών, λιπαντικών, υδραυλικών και υγρών φρένων, χρωστικών ουσιών, βαφών, βερνικιών, μελανιών, ανθεκτικών στο ψύχος πλαστικών, στιλβωτικών και στιλπνοτικών, νάιλον, φαρμακευτικών ειδών και αρωμάτων. Δεν χρησιμοποιείται στην κουζίνα και στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν για καθαρτικό... οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν χρησιμοποιείται στην μαγειρική ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι είναι το ελαιόλαδο γιατι είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της αθηρωμάτωσης και πολλά άλλα Διαβάστε περισσότερα...
Τι τρώμε? Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης. 3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53% τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία. 4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά. 5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα στοιχεία που του βάζουν. 6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει πιο νόστιμα. 7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατό χρονών. 8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (trans fatty acids). 9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου. 10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL (καλή χοληστερίνη). 11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές. 12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος. 13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων. 14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης. Το πολύ ενδιαφέρον μέρος Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό. Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν υποστεί υδρογόνωση (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα. Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν. Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί. Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης
Απάντηση:
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινος οργανισμός,την μαργαρίνη δεν μπορεί να την μεταβολίσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στις αρτηρίες μέχρι που τις αποφράσσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενώ αν το κόψεις με τα χέρια είναι καλύτερα???
Απάντηση:
Δεν εννοουν με μαχαιρι,αλλα ενοουν να μην το κοβεις σε μικρα κομματια,αλλα σε φαρδια και μεγαλα,τοτε χανει τις βιταμινες του,διοτι το λαχανο δεν κοβεται με το χερι..:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τώρα το καλοκαίρι, καρπουζάκι <3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η μπανανα με 2 σταφυλια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναισαν να ρωτας αν μας αρεσει το σεξ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε σούπερ μάρκετ λογικά έχει,άλλο λεμόνι άλλο lime άλλη γεύση,άρωμα,χρώμα. Διαβάστε περισσότερα...
πωσ=ς μπορω να παρασκευασω αυτο το μηλοξυδο οχι ξυδι μηλοξυδο τι εχει
Απάντηση:
τη σενοιαζει πως γινεται πανε απτο σουπερ και παρτο ετοιμο, υπαρχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Εχω μπερδεύτη παρα πολυ.! Θελω να χασω λιπος ειμαι 68 κιλα θελω να παω 55 να αποκτήσω επίπεδη κιλια.!! Βρίσκω στο ινετρνετ μια διαιτα και λεει χασε 10 κιλα σε 3 βδομάδες την ειδα και εχει κοτουπουλο σαλάτες φρούτα μακαρονια και αλλα.! Αλλα δεν ξερω αν χασω 10 κιλα θα τα χασω σε λιπος ? υπάρχει ειδική διαιτα για να χασω λιπος???
Απάντηση:
Αν θέλεις να χάσεις λίπος, θα τρως τα πάντα σε μικρές ποσότητες και θα κάνεις αεροβική. Με τις δίαιτες χάνεις περισσότερο υγρά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κίτρινες πάλι το ίδιο και θα ωριμάσουν πιο γρήγορα. Αν είναι κίτρινες θα χρειαστεί περίπου 1 έως 3 περίπου μέρες ενώ οι πράσινες περισσότερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μούχλα στα τυριά είναι απαραίτητη καθώς χωρίς αυτήν τα τυριά δε θα μπορούσαν να έχουν το χαρακτηριστικό άρωμά τους. Οι μύκητες που υπάρχουν στα τυριά είναι επιλεγμένοι από τους παραγωγούς μετά από χρόνια ερευνών με σκοπό να δίνουν το επιθυμητό άρωμα. Οι μύκητες αναπτύσσονται πάνω στα τυριά καθώς τρέφονται από τα θρεπτικά συστατικά που έχει το τυρί (πρωτεΐνες, λιπαρά). Καλό θα είναι όταν τρώμε ένα τυρί με μούχλα να το καθαρίζουμε πρώτα καθώς μερικοί μύκητες παράγουν και τοξικές ουσίες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα φαγητα να ειναι ζεστα η κρυα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως • Υψηλή κατανάλωση φρούτων • Υψηλή κατανάλωση λαχανικών • Μικρή κατανάλωση κρέατος • Μέτρια κατανάλωση πουλερικών • Υψηλή κατανάλωση ψαριών • Μέτρια κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε... Διαβάστε περισσότερα...
ειμαι και εγγυος και δεν μπορω να διαλεξω (οχι οτι αν δεν ειμουν δε θα τα ετρωγα)
Απάντηση:
Πρώτα παστουρμά και μετά τα τρουφάκια αλλιώς θα χαλάσουν τη γεύση αν είναι με ανάποδη σειρά. Διαβάστε περισσότερα...
Τι λάδι χρησιμοποιείτε για τηγάνισμα;
Απάντηση:
Ηλιέλαιο. Το ελαιόλαδο είναι πολύ βαρύ και ακατάλληλο για τηγάνισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 115 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: