Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οχι ελαιολαδου
Απάντηση: Το καστορέλαιο το αγοράζεις από το φαρμακείο και κοστίζει 85 λεπτά. Το απλώνεις με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και τ...
Απάντηση: Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην ...
Απάντηση: Δεν θα έχω δοκιμάσει....
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο αν...
Απάντηση: Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό.
Απάντηση: ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας
Απάντηση: Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
Απάντηση: όχι γιατί μαυρίζουν
Απάντηση: γαλα με λιγο ψωμι!!!
 

Καστορελαιο τι ειναι?

Σχετικές ερωτήσεις
1. Ναι ισχύει. Το καστορέλαιο κάνει τη τρίχα πιο δυνατή κ ανθεκτική και ευνοεί και την ανάπτυξη νέων τριχών.. (κάνει καλό κ στα φρύδια κ ...
εμενεα δυναμωσαν τα μαλλια και τα φρυδια μαζι με βοτανα διαφορα μετα το λουσιμο τ αξεπλενω με αφεψημα δαφνης σχινου,δεντρολιβανο που και ...
στο φαρμακειο και ειναι πολυ φθηνο σχετικα! το πιο μικρο μπουκαλακι καποτε εκανε 1.20 .τωρα δεν ξερω ποσο...
Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πη...
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ – Περιέχει ένα λιπαρό οξύ, το ρετσινικό οξύ που παρουσιάζει μια μεγάλη έλξη για την κερατινική φλέβα, για αυτό το χρησιμοποιο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Εχω διαβασει οτι το αμυγδαλελαιο και το καστορελαιο βοηθουν στο να μεγαλωσουν γρηγορότερα τα μαλλια . Γνωρίζει καποιος αν ισχυει κατι τέτοιο? Επισης. Θα μπορούσα να αναμειξω αυτα τα δυο ελαια για καλυτερο αποτέλεσμα? Καθε ποσο μπορω να το εφαρμοζω στα μαλλια μου ?
Απάντηση:
1. Ναι ισχύει. Το καστορέλαιο κάνει τη τρίχα πιο δυνατή κ ανθεκτική και ευνοεί και την ανάπτυξη νέων τριχών.. (κάνει καλό κ στα φρύδια κ στις βλεφαρίδες) . Το αμυγδαλελαιο κάνει τα μαλλιά λαμπερά, να μακραινουν πιο γρήγορα κ να είναι λεία. 2. Φυσικά κ μπορείς να αναμειξεις τα δύο αυτά έλαια. 3. Καλό είναι να εφαρμόζεις αυτά τα λάδια σε στεγνά μαλλιά και μετά να λουζεσαι. Να τα αφήνεις στα μαλλιά σου τουλάχιστον 1 ώρα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να τυλιγεις μετά τα μαλλιά σου μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμενεα δυναμωσαν τα μαλλια και τα φρυδια μαζι με βοτανα διαφορα μετα το λουσιμο τ αξεπλενω με αφεψημα δαφνης σχινου,δεντρολιβανο που και που τα αλειφω και κανω μασαζ με αμυγδαλελαιο λουζομαι με δικα μου σαπουνια θρεψης με γαλα κτλ με ολα αυτα εκτος του οτι δυναμωσαν τ αμαλλια μεγαλωσαν και δυναμωσαν οι ριζες στα φρυδια θα ελεγα βγηκαν και νεες ριζες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φαρμακειο και ειναι πολυ φθηνο σχετικα! το πιο μικρο μπουκαλακι καποτε εκανε 1.20 .τωρα δεν ξερω ποσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπάνε οι βλεφαρίδες σας; Τα φρύδια σας είναι αραιά; Έχετε ψαλίδα; Αν θέλετε να φροντίσετε αποτελεσματικά τα βλέφαρα και τα μαλλιά σας, πηγαίνετε γρήγορα στο φαρμακείο και ζητήστε καστορέλαιο! Σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έλαια που παράγονται παγκοσμίως και βγαίνει από ένα τροπικό φυτό που ονομάζεται Ρίκινος ο κοινός. Χρησιμοποιείται εδώ και 6000 χρόνια και σε κείμενα του Ηροδότου αναφέρεται πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φρόντιζαν την εξωτερική τους εμφάνιση με καστορέλαιο. Αυτό εξηγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ – Περιέχει ένα λιπαρό οξύ, το ρετσινικό οξύ που παρουσιάζει μια μεγάλη έλξη για την κερατινική φλέβα, για αυτό το χρησιμοποιούν στα σαμπουάν και στα κοσμητικά των βλεφάρων. Δυναμώνει, μεγαλώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες από το ρίμελ (βούρτσισμα με καστορέλαιο - καροτέλαιο). Αυτή η έλξη δεν ευνοεί μόνο την αύξηση του τριχώματος γενικά, αλλά εξασκεί επίσης επίδραση στους στεατογόνους αδένες. Αυτός είναι ο λόγος το καστορέλαιο θεωρείται το ιδανικότερο για την ξηρότητα μαλλιών. Η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι ελαιολαδου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το καστορέλαιο το αγοράζεις από το φαρμακείο και κοστίζει 85 λεπτά. Το απλώνεις με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και το αφήνεις όλη τη νύχτα. Διαβάστε περισσότερα...
Το καστορέλαιο είναι μόνο για βιομηχανικές χρήσεις ή κάνει και για τηγάνισμα; Μπορεί κάποιος να τηγανίσει με καστορέλαιο;
Απάντηση:
Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην κατασκευή σαπουνιών, λιπαντικών, υδραυλικών και υγρών φρένων, χρωστικών ουσιών, βαφών, βερνικιών, μελανιών, ανθεκτικών στο ψύχος πλαστικών, στιλβωτικών και στιλπνοτικών, νάιλον, φαρμακευτικών ειδών και αρωμάτων. Δεν χρησιμοποιείται στην κουζίνα και στην αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν για καθαρτικό... οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν χρησιμοποιείται στην μαγειρική ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θα έχω δοκιμάσει.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όχι γιατί μαυρίζουν Διαβάστε περισσότερα...
Πιο είναι το καλύτερο πρωινό για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο;
Απάντηση:
γαλα με λιγο ψωμι!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
ενταξη καλο ειναι το καρπουζι αλλα σαν το παγωτο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ^ - ^ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)diatrofi.dancenews.gr/meli.html 2)www.myself.gr/Article/.../39-4045.html 3)www.iatronet.gr/article.asp?art_id=3374 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω να φαω πρωινο.. δε θυμαμαι απο ποτε.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχνιστα μυδια 1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 40 γραμμάρια βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι Βάζουμε τα μύδια σε μία λεκάνη με νερό και τα αφήνουμε για μία ώρα. Τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε από το κέλυφος το χνούδι και τα ξαναπλένουμε, καλά. Σε μία κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μύδια, το θυμάρι και τη δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί. Βράζουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλούσια διατροφική αξία των ψαριών έγκειται στην περιεκτικότητά τους σε πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά. Τα ψάρια περιέχουν αρκετά μέταλλα και βιταμίνες. Η σάρκα των αλιευμάτων και κυρίως των ψαριών, χαρακτηρίζεται κατά βάση από υψηλή (18-25%) περιεκτικότητα πρωτεϊνών μεγάλης βιολογικής σημασίας. Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη, βιταμίνες ( Α, Β, Ε, D, και Κ ), και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, ο χαλκός, ο σίδηρος, το σελήνιο, ο ψευδάργυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προτεινω αυγοφετες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη. Διαβάστε περισσότερα...
Ρε παιδιά ,τί ώρες τρώτε το μεσημεριανό σας συνήθως; Όχι ,απλά ρωτάω γιατί λόγω του ότι τρώω μεσημεριανό συνήθως 12:30-13:00 ,οι περισσότεροι γύρω μου ,ακόμα και η μητέρα μου με λένε ότι "τρώς νωρίς". Εγώ φταίω που τρώω αυτή την ώρα ,άμα ξυπνάω από τις 7 και πιάνω δουλειά στις 13:00 ή 14:00 ; Είναι τόσο παράλογο ;
Απάντηση:
Καλημέρα κατ αρχάς αν και μεσημέριασε.Όχι συνήθως,πάντα μετά τις 15:00 το μεσημέρι μιας και εκείνη την ώρα μαζευόμαστε στο τραπέζι.Δεν είναι παράλογο να τρὠς πιο νωρίς απο τη στιγμή που θέλει γύρω στις 2 ώρες να χωνευτεί η τροφή και επίσης έχεις πάρει πρωινό απο αρκετά νωρίς.Παράλογο είναι να τρώμε στις 12μιση το βράδυ και στη μία και μισή να πέφτουμε για ύπνο.Καλό σου μεσημέρι και καλή βάρδια μιας και φεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
κατη μου ετυχε και αφησα το κρεας 8 ωρες μεσα σε νερο δεν μυριζει και φενεται ενταξει! παθενει τιποτα?
Απάντηση:
Το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να πεθάνει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχω φύλλα δέκα, βαλέ, ντάμα, ρήγα και άσσο. όλα σπαθί. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: