Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: τα υλικά παρακαλώ
Απάντηση: ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
Απάντηση: πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο ...
Απάντηση: Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βού...
Απάντηση: Να ρωτησεις τον Ακη;)
Απάντηση: νεροβραστα ναι
Απάντηση: μπιφτεκια σχαρας - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9% CE...
Απάντηση: 1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι
Απάντηση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπο...
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα κ...
 

Καρυδοπιτα απο την αργυρω μπαρμπαριγου με ελαιολαδο;

Σχετικές ερωτήσεις
Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)
Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1 λίτρο ελαιόλαδ Οδηγίες Παρασκευής Πλένετε 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσ...
Γνωρίζοντας την διαδικασία εξαγωγής λαδιού στα ελαιοτριβεία, μου είχε μπει μια ιδέα να βρω πως φτιαχνότανε το ελαιόλαδο παλιά χωρίς μηχαν...
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι ...
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B1%CE%B9% CE%B4...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1 λίτρο ελαιόλαδ Οδηγίες Παρασκευής Πλένετε 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα. Τον βάζετε σε ένα μπουκάλι με 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες με την φλούδα (πλυμένες και αυτές και καλά σκουπισμένες) και ρίχνετε 1 λίτρο ελαιόλαδο. Κλείνετε καλά το μπουκάλι και το φυλάτε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για 3 εβδομάδες, ανακινώντας το πού και πού. Ανοίγετε το μπουκάλι, σουρώνετε το ελαιόλαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γνωρίζοντας την διαδικασία εξαγωγής λαδιού στα ελαιοτριβεία, μου είχε μπει μια ιδέα να βρω πως φτιαχνότανε το ελαιόλαδο παλιά χωρίς μηχανήματα. Η διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου από ελιές είναι σίγουρα από τις πιο παλιές τεχνικές που γνώριζε ο άνθρωπος μέσα στην ιστορία. Πως λοιπόν έφτιαχναν οι άνθρωποι το λάδι στο σπίτι τους πριν υπάρξουν τα ελαιοτριβεία και τα μηχανικά μέσα που απλοποιούν την διαδικασία; Ρώτησα λοιπόν κάποιους μεγαλύτερους από χωριά και ταυτόχρονα κάποιους μετανάστες που... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου αρχισει να βραζει τοποθετουμε Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα) Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα και είναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υλικά παρακαλώ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπορουμε να το κανουμε με κοσκινο),τηγανιζω σε πολυ λαδι ,καυτο για λιγη ωρα , τις ακουμπαω σε χαρτι να φυγει το πολυ λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νεροβραστα ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπιφτεκια σχαρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τα περιχύνουμε με 2 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε και τα διατηρούμε ζεστά. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για μερικά λεπτά, να εξατμισθεί το αλκοόλ. Πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του φρούτου, εάν βάλουμε. Ανακατεύουμε με τα χέρια ή με τον γάντζο του μίξερ, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να πετύχουμε μια μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα κουζίνας κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ίπλες στο πι και φι Προετοιμασία:30 λεπτά Ψήσιμο:30 λεπτά Υλικά ½ κιλό φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού 1 φλιτζάνι σουσάμι καβουρντισμένο 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο Για το σιρόπι 500 γραμμάρια ζάχαρη 500 γρ. νερό 1 μπαστουνάκι κανέλα 4-5 καρφάκια γαρίφαλο ½ λεμόνι 1 κουταλιά της σούπας μέλι Για το πασπάλισμα ½ φλιτζάνι αμύγδαλο ασπρισμένο και ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι καρύδι ασπρισμένο και ψιλοκομμένο Διαδικασία Στρώνουμε ένα φύλλο στο πάγκο εργασίας ,πασπαλίζουμε με σουσάμι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε ένα βαθύ τηγάνι και γεμίζουμε με κρύο νερό ώσπου να καλυφθούν. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη φλούδα του. Ποσάρουμε για 3-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα υλικά να βράζουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν το χρώμα του φιλέτου γίνει έντονο λευκό και μπορούμε να το τρυπήσουμε με πιρούνι. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα λαχανικά, το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, αλάτι και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον αχνό (ατμό), χρειάζονται μόνο 10 με 15 λεπτά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην σελιδα του φεΐσμπουκ, μπορεις να την ρωτησεις απευθειας αν θες. Nikh Taousanh Merkourh Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές άνηθο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Τεμαχίζουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε τα πτερύγια και την ουρά και τον ξαλμυρίζουμε για 24 ώρες. Απλώνουμε στον νταβά το σέλινο και πάνω του τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λάδι και νερό. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα. Πριν χυλώσει όμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΥΛΙΚΑ: 4 σνίτσελ κοτόπουλο 6-7 μεγάλες πατάτες 1 πακέτο φρυγανιές 1 αβγό ελαιόλαδο 4 κ.σ. μουστάρδα χυμό από ένα λεμόνι κεφαλοτύρι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε στο ταψί. Πλένουμε τα σνίτσελ καλά. Στο multi θρυμματίζουμε τις φρυγανιές. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από τη μουστάρδα και το χυμό από λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα βουτάμε ένα ένα στο μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ή 1 λίτσο; έχει διαφορά! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό κολοκύθια μέτρια τρυφερά χωρίς απόρους 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι) 4 αυγά Φαρίν-απ Λίγη τριμμένη φρυγανιά Πιπέρι Δυόσμος ψιλοκομμένος Ρίγανη, αλάτι Εκτέλεση : Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκύθια. Αλατίζουμε λίγο και τα στύβουμε καλά. Ρίχνουμε το τυρί, το δυόσμο, το πιπέρι και τα αυγά, την τριμμένη φρυγανιά και το φαρίν απ ώστε να πήξουν. Όταν κάψει το λάδι στη φριτέζα ή το τηγάνι ρίχνουμε μέσα τους λουκουμάδες που τους έχουμε πρώτα αλευρώσει. Όταν ροδίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αρνακι κ κοκορετσι φυσικα στη σουβλα... κ κρασακι...! :p κ να σημειωσω οτι το κοκο το φτιαχνω μονος μου με εντερακια καθαρισμενα απο τα χερακια μου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ είναι μια πολύ καλή που έχω δοκιμάσει http://www.sidages.gr/syntages/spanakopita Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΚιμάδεςΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκο λοΦτιάχνει12 μπιφτέκια 1 kg κιμά κοτόπουλο 8 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ξύδι 2 αυγά 1 ντομάτα τριμμένη 2 κουταλιές δυόσμο αλάτι, πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί. 2.Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και αφήστε το να κάψει πολύ καλά. 3.Πλάθετε τα μπιφτέκια αφού έχετε βάλει στα χέρια σας λάδι. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και το λιώνουμε μέχρι να θερμανθεί καλά. Ρίχνουμε μέσα τα νιόκι και καρυκεύουμε με δενδρολίβανο και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε έως ότου πάρουν χρώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια μαλακώσουν και πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νιόκι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά σε σιγανή θερμοκρασία. Σερβίρουμε τα νιό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 22 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.