Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημίγλυκο (εγώ προτιμώ το κόκκινο) 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι...
Απάντηση: Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή...
Απάντηση: ανάλογα με το σούπερ μάρκετ ή την κάβα από την οποία το αγοράζεις κυμαίνεται απο 15ε (ίσως να το βρείς και με 14,50 σε κάποια) μεχρι 20άρ...
Απάντηση: 1 με 2 ποτηράκια(όχι γεμάτα) κόκκινο κρασί την ημέρα με το γεύμα έχει αποδειχθεί οτι βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατ...
Απάντηση: Αυτό ποικίλει ανάλογα τον παραγωγό.Άλλος προτιμάει δυνατή ρακή(κοντά ή και παραπάνω απο 40% αλκοόλ) για να πίνει λίγο και άλλος μπορεί να...
Απάντηση: Ελληνικό ή ξένο;Ξένο μπορείς να βρείς με 10-12 ευρώ.Καποιο Ελληνικό μπορεί να κοστίζει μέχρι 15-18 ευρω.
Απάντηση: Πιστεύω οτι είναι λίγο δύσκολο να βρείς μαρσάλα στην Αθήνα.Μπορείς όμως να κοιτάξεις στον Βασιλόπουλο επειδή κάνει εισαγωγές σε ορισμένα ...
Απάντηση: α καλα, το κρασι εννοειτε.
Απάντηση: Μάλλον θα είναι στα 3/4 εκείνη τη χρονική περίοδο που μου λέτε.
Απάντηση: απλος δεν βγαινει!!....
 

Καρπουζι κοκτειλ συνταγη

Σχετικές ερωτήσεις
Τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, λικέρ, brandy (κοινώς κονιάκ), ουίσκι και κανα campari θεωρώ πως πρέπει να είναι μέσα στα must όπως λες. Παί...
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού τ...
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχ...
μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε το εχω ακουσει ποτε εγω προσωπικα
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, λικέρ, brandy (κοινώς κονιάκ), ουίσκι και κανα campari θεωρώ πως πρέπει να είναι μέσα στα must όπως λες. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και που θα είσαι μπάρμαν. Π.χ. αν είσαι σε κανένα φοιτητοστέκι, το πιο πιθανό είναι τα περισσότερα απο αυτά να μην σου χρειαστούν κιόλας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε το εχω ακουσει ποτε εγω προσωπικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
τι κρασί να χρησιμοποιήσω
Απάντηση:
Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημίγλυκο (εγώ προτιμώ το κόκκινο) 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρασί. Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά... Μερικοί προσθέτουν και τριμμένη κανέλα για χ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνεται το ρακομελο;
Απάντηση:
Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή με προσοχή να μην βράσει (αν ζεσταθεί πολύ και πιτσιλίσει υπάρχει κίνδυνος να αναφλεγεί το οινόπνευμά του). Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανάλογα με το σούπερ μάρκετ ή την κάβα από την οποία το αγοράζεις κυμαίνεται απο 15ε (ίσως να το βρείς και με 14,50 σε κάποια) μεχρι 20άρικο. :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 με 2 ποτηράκια(όχι γεμάτα) κόκκινο κρασί την ημέρα με το γεύμα έχει αποδειχθεί οτι βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατα συνέπεια μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος.Κόκκινο ξηρό όμως,ειδάλλως τα κόκκινα γλυκά κρασιά(port,ενισχυμένοι οίνοι)πρεπει να καταναλώνονται σε μικρότερη ποσότητα επειδή τότε πιθανά θα έχουμε το αντίθετο απο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό ποικίλει ανάλογα τον παραγωγό.Άλλος προτιμάει δυνατή ρακή(κοντά ή και παραπάνω απο 40% αλκοόλ) για να πίνει λίγο και άλλος μπορεί να προτιμά ελαφριά(30% ή ακόμα λιγότερο αλκοόλ)για να πίνει ποσότητα.Στο εμπόριο πάντως δύσκολα θα βρεθεί ρακή πάνω απο 40%αλκοόλ μιας και ο ειδικός φόρος κατανάλωσης ανεβαίνει απότομα μετά απο το 40%αλκοόλ και καταντάει ασύμφορο.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Πόσο κοστίζει ενα καμπερνέ 4 ετών
Απάντηση:
Ελληνικό ή ξένο;Ξένο μπορείς να βρείς με 10-12 ευρώ.Καποιο Ελληνικό μπορεί να κοστίζει μέχρι 15-18 ευρω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστεύω οτι είναι λίγο δύσκολο να βρείς μαρσάλα στην Αθήνα.Μπορείς όμως να κοιτάξεις στον Βασιλόπουλο επειδή κάνει εισαγωγές σε ορισμένα κρασιά.Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις στο Wine Garage στην Κηφησίας ή ακόμα και στον Ανθίδη στο Μαρούσι.Ελπίζω να σε βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
α καλα, το κρασι εννοειτε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον θα είναι στα 3/4 εκείνη τη χρονική περίοδο που μου λέτε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλος δεν βγαινει!!.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξιδιασμένο κρασί είναι στην ουσία το Μαδέρα.Δεν πίνεται και χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική.Πού θα βρείτε;Λίγο δὐσκολο επειδή δεν το δουλεύουν πολλές κάβες στην Αθήνα η γενικά στην Ελλάδα επειδή δεν πουλιέται ιδιαίτερα.Μπορείτε να ψάξετε στους Αμπελοκήπους,σε μία κάβα δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.Είναι αρκετά ενημερωμένη και πιθανά θα έχει Μαδέρα.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορω να κανω μονη μου μηλόξυδο;
Απάντηση:
2 λιτρα χυμο μηλου αν γινετε φρεσκο στιμμενο και 0,25 ξυδι κανονικο σκεπασετα με μια τσαντιλα και λαστιχο σφιχτα δεμενο σε ενα γιαλθνο δοχειο καλυτερα σε ζεστο μερος μετα απο αρκετο καιρο θα ειναι ετοιμο..... sintagespareas.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοκκινο ημιγλυκο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον κάποιο λάθος έχετε κάνει.Δεν βγαίνει κάποιο ποτό απο κρεμμύδια.Η vodka παράγεται απο τις πατάτες αλλά το whiskey παράγεται απο την βύνη για αυτό το λόγο αυτά που είναι απο ένα μόνο είδος βύνης ονομάζονται malt ή single malt. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν εννοείς άδεια μπουκάλια που βάζεις μέσα το ποτό για να το έχεις στολισμένο στο σαλόνι και να μην είναι έτσι απλό μπορείς από μια κάβα με ποτά και διάφορα τέτοια.. Διαβάστε περισσότερα...
Ότι λέει η ερώτηση. Με την προϋπόθεση ας πούμε ότι το κτήριο στέγασης υπάρχει ήδη. Η ερώτηση αφορά τον εξοπλισμό, τα βαρέλια, τις δεξαμενές και ότι άλλο χρειάζεται τέλος πάντων για ένα μικρό οινοποιείο της τάξης 10.000 μπουκάλια κρασί τον χρόνο.
Απάντηση:
Το ελάχιστο όριο προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου (για να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης) είναι οι 100.000 ευρώ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η τεκίλα είναι το προιόν απόσταξης του φυτού αγαύη(agave)που ευδοκιμεί μόνο στο Μεξικό.Έχει μπλε χρώμα η αγαύη και είναι σαν καρπός.Αυτός συλλέγεται απο τους ειδικούς που ονομάζονται Jimadores και κρίνουν απο την εμπειρία τους πότε είναι κατάλληλος ο καρπός για συγκομιδή και επεξεργασία.Απο εκεί και πέρα πάει για πολοτοποίηση και αφού προστεθεί νερό,γίνεται απόσταξη όπως ακριβώς γίνεται και με το τσίπουρο ή οποιοδήποτε άλλο απόσταγμα.Το πρώτο φιλτράρισμα μας δίνει το mezcal,ένα υποπροιόν που ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προσθέτοντας αλκοόλ σταματάει η ζύμωση του κρασιού.Ένας άλλος τρόπος είναι με το νέρωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υπάρχει ένα ειδικό όργανο που μοιάζει με θερμόμετρο και βυθίζεται μέσα στο ποτό για να μετρήσει την περιεκτικότητα σε αλκοόλ.Μπορείτε να το ζητήσετε σαν αλκοολόμετρο ή γραδόμετρο.Τέτοιο μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε βαρέλια ή γενικά είδη εμφιάλωσης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσα αστέρια θα βλέπεις όταν το πιεις! ;) Τα αστέρια δείχνουν την παλαίωση του κονιάκ. * → 3 χρόνια παλαίωσης ** → τουλάχιστον 4 χρόνια παλαίωσης *** → τουλάχιστον 5 χρόνια παλαίωσης **** → τουλάχιστον 7 χρόνια παλαίωσης Από κει & πέρα επειδή δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν ο παραγωγός λέει αλήθεια, δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται περισσότερα αστέρια, αλλά χαρακτηρισμοί: V.S. → πολύ ανώτερο (very superior) V.S.O.P. → πολύ ανώτερο, παλαιωμένο, ωχρό (very superior old pale) V.V.S... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα κρατας στο ψυγειο σου οπως εχω δη να κανουν και τα βαζουν επνω σε γλυκα με σαντυγη η κρεμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να κάνει αποτοξίνωση;Ναι μπορεί να πιεί μη αλκοολούχα ποτά όπως μπύρα και κρασί.Αλλά γιατί να το κάνει αυτό;Δεν έχουν ιδιαίτερη γεύση αυτά τα ποτά μιας και στερούνται οινοπνεύματος.Είναι σαν να κοροιδεύει τον εαυτό του με αυτό τον τρόπο.Καλύτερα είναι να συνηθίσει σε ένα νέο τρόπο ζωής χωρίς το αλκοόλ.Όλα μία ιδέα είναι στην ουσία.Μετά απο την αρχική αδιαθεσία που θα νιώσει τον πρώτο καιρό μετά την αρχή της αποτοξίνωσης,τα πράγματα καλυτερεύουν.Πείσμα χρειάζεται και τίποτα άλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δύσκολα.Προτιμότερο να πίνεις λιγότερο και να ξέρεις τί πίνεις παρά να μπλέξεις με αλχημείες με αμφίβολο αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: