Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημίγλυκο (εγώ προτιμώ το κόκκινο) 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι...
Απάντηση: Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή...
Απάντηση: Απο το ζαχαροκάλαμο και συγκεκριμένα απο την ψίχα του ζαχαροκάλαμου.Αφού αυτή μαζευτεί,στη συνέχεια πάει στο πιεστήριο για να πάρουμε το ...
Απάντηση: Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζαχαροκάλαμου η οποία στύβεται και στη συνέχεια το υγρό που παίρνουμε αποστάζεται για να πάρ...
Απάντηση: Κάποια συγκεκριμένη θέλεις ή γενικά;Όπως και να έχει οι λευκές κοστίζουν γύρω στα 25 ευρω και πάνω.Σε γενικές γραμμές πάντως οι λευκές εί...
Απάντηση: Η ποικιλία που καλλιεργείται στη Νεμέα κυρίως είναι το Αηγιωργίτικο.Όταν αναφέρεται κάποιος σε κρασί απο τη Νεμέα και είναι με ονομασία π...
Απάντηση: Είναι δύσκολο.Την έχουν πατήσει συλλέκτες στο εξωτερικό που αγόρασαν μπουκάλια κάποιας ηλικίας τα οποία αποδείχτηκε στο τέλος οτι το περι...
Απάντηση: Άν ήταν μία και δύο θα ήταν εύκολη η απάντηση.Πάρε χαρτί και στυλό και ξεκινάμε: Bacardi,Captain Morgan,Sailor Jerry,Diplomatico,Ma tusalem...
Απάντηση: Ποιό απο όλα;Θα γράψω για όλα για να σας καλύψω.Εχουμε και λέμε. Martini Bianco 15% αλκοόλ Martini Rosato 15% αλκοόλ Martini Rosso 16%...
Απάντηση: Όπως επιθυμείς.Άν είναι για κρύωμα το βάζεις σε μπρίκι και το ζεσταίνεις.Πρίν να βράσει το βγάζεις απο την φωτιά και το καταναλώνεις σιγά...
 

Καρπουζι κοκτειλ συνταγη

Σχετικές ερωτήσεις
Τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, λικέρ, brandy (κοινώς κονιάκ), ουίσκι και κανα campari θεωρώ πως πρέπει να είναι μέσα στα must όπως λες. Παί...
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού τ...
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχ...
μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε το εχω ακουσει ποτε εγω προσωπικα
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Αλκοολούχα ποτά

Απάντηση:
Τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, λικέρ, brandy (κοινώς κονιάκ), ουίσκι και κανα campari θεωρώ πως πρέπει να είναι μέσα στα must όπως λες. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και που θα είσαι μπάρμαν. Π.χ. αν είσαι σε κανένα φοιτητοστέκι, το πιο πιθανό είναι τα περισσότερα απο αυτά να μην σου χρειαστούν κιόλας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε το εχω ακουσει ποτε εγω προσωπικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
τι κρασί να χρησιμοποιήσω
Απάντηση:
Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημίγλυκο (εγώ προτιμώ το κόκκινο) 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρασί. Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά... Μερικοί προσθέτουν και τριμμένη κανέλα για χ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνεται το ρακομελο;
Απάντηση:
Υλικά 500 ml ρακή 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά τη ρακή με προσοχή να μην βράσει (αν ζεσταθεί πολύ και πιτσιλίσει υπάρχει κίνδυνος να αναφλεγεί το οινόπνευμά του). Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο το ζαχαροκάλαμο και συγκεκριμένα απο την ψίχα του ζαχαροκάλαμου.Αφού αυτή μαζευτεί,στη συνέχεια πάει στο πιεστήριο για να πάρουμε το ζουμί της.Αυτό αποστάζεται και το τελικό προιόν ονομάζεται ρούμι.Είναι άχρωμο,διάφανο.Άν το αφήσουμε να παλαιώσει για χρόνια σε δρύινο βαρέλι,παίρνει ένα πιο σκούρο χρώμα,αυτό οφείλεται στο βαρέλι(μπορεί να προστεθεί και λίγο καραμελόχρωμα για να φτιάξει το χρώμα αν δεν είναι το επιθυμητό). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζαχαροκάλαμου η οποία στύβεται και στη συνέχεια το υγρό που παίρνουμε αποστάζεται για να πάρουμε το ρούμι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάποια συγκεκριμένη θέλεις ή γενικά;Όπως και να έχει οι λευκές κοστίζουν γύρω στα 25 ευρω και πάνω.Σε γενικές γραμμές πάντως οι λευκές είναι πάντα πιο φτηνές απο τις κίτρινες και δη τις παλαιωμένες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ποικιλία που καλλιεργείται στη Νεμέα κυρίως είναι το Αηγιωργίτικο.Όταν αναφέρεται κάποιος σε κρασί απο τη Νεμέα και είναι με ονομασία προέλευσης,μόνο Αηγιωργίτικο μπορεί να είναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δύσκολο.Την έχουν πατήσει συλλέκτες στο εξωτερικό που αγόρασαν μπουκάλια κάποιας ηλικίας τα οποία αποδείχτηκε στο τέλος οτι το περιεχόμενο whiskey ήταν πολύ πιο πρόσφατο απο το αναγραφόμενο στην ετικέτα.Το μόνο που μπορείς να κάνεις απο όσο ξέρω είναι να βρείς ενα μπουκάλι το οποίο είναι πιστοποιημένα κάποιας ηλικίας και να κάνεις σύγκριση με το δικό σου μπουκάλι σε χημείο.Το κυριότερο όμως είναι να έχεις 2 μπουκάλια της ίδιας εταιρίας.Άν είναι διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άν ήταν μία και δύο θα ήταν εύκολη η απάντηση.Πάρε χαρτί και στυλό και ξεκινάμε:Bacardi,Captain Morgan,Sailor Jerry,Diplomatico,Matusalem,Stroh,Goslings,Havana Club και πολλά άλλα.Άν ενδιαφέρεσαι ή ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο ενημέρωσε με. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιό απο όλα;Θα γράψω για όλα για να σας καλύψω.Εχουμε και λέμε. Martini Bianco 15% αλκοόλ Martini Rosato 15% αλκοόλ Martini Rosso 16% αλκοόλ Martini Extra Dry 18% αλκοόλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως επιθυμείς.Άν είναι για κρύωμα το βάζεις σε μπρίκι και το ζεσταίνεις.Πρίν να βράσει το βγάζεις απο την φωτιά και το καταναλώνεις σιγά σιγά αφήνοντας το να κρυώσει λίγο(για να μην κάψεις τον λαιμό σου).Σε άλλη περίπτωση το καταναλώνεις όπως θέλεις είτε παγωμένο ή σε θερμοκρασία δωματίου.Το αν θα το πιείς σε σφηνάκι ή σε μεγαλυτερο ποτήρι είναι στην ευχέρεια σου.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως γίνεται και το απλό Johnnie Walker με τη μόνη διαφορά οτι το Black Label περιέχει στο μείγμα του whiskey παλαιωμένα το μέγιστο 12 χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επειδή έχει αυξηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο αλκοόλ το μπουκάλι του ενός λίτρου 96% αλκοόλ κοστίζει απο 40 ευρώ και πάνω ενώ πέρισυ κόστιζε γύρω στα 28 με 30 ευρώ.Μπορείς βέβαια να βρείς και πιο φτηνό 90% αλκοόλ το οποίο θα κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπααα... γενικως δεν πινω τετοια. και ιδιαιτερα η μπυρα γιατι να μου αρεσει? ειναι πικρη και με ενοχλει και το ανθρακικο... δεν μου προσφερει δηλαδη καμια ευχαριστηση. Διαβάστε περισσότερα...
διαφορα ημιξηρου και ημιγλυκου κρασιου
Απάντηση:
Τα ημίξηρα συνήθως είναι έντονα αρωματικά για να μπορούν να καταναλωθούν σκέτα,χωρίς συνοδεία φαγητού και συνήθως πριν το φαί.Τα ημίγλυκα είναι ελαφρώς πιο ξηρά απο κρασιά όπως η Μαυροδάφνη ή το Νάμα για παράδειγμα.Συνήθως και αυτά καταναλώνονται σκέτα ή μετά το φαγητό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανονικά απο 40% αλκοόλ και πάνω αλλά με τον φόρο κατανάλωσης που μας έβαλε το κράτος μερικές βότκες εισάγονται με 38%αλκοόλ για να πληρώνει ο εισαγωγέας μικρότερο φόρο στο κράτος.Μερικές φτάνουν μέχρι και το 50%αλκοόλ όπως είναι η μπλε Smirnoff και η μαύρη Stolichnaya.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι τα βασικα υλικα και ποια τα συμπληρωματικα υλικα του κρασιου
Απάντηση:
Το βασικοτερο βεβαια ειναι ο χυμος του μουστου. Επισης χωρις τον θειώδης ανυδρίτη (μεταμπισουλφίτ ) Εαν εχεις δει στα κοκκινα εμφιαλωμενα γραφει καπου στην ετικετα οτι περιεχει θειωδη. Δεν υπαρχει κοκκινο κρασι χωρις την μικρη εστω προσθηκη αυτου. Προκειτε για αντιοξειδωτικό, προστασία απέναντι σε μικροοργανισμούς . Μερικα αλλα που θα μπορουσαν να υπαρχουν σε ενα κρασι ειναι τρυγικό/κιτρικό οξύ αύξηση οξύτητος 3. ανθρακικό κάλι μείωση οξύτητος 4. μπεντονίτης ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και που δεν θα βρείς.Σε κάβες,σε super market.Σε ποιά περιοχή ψάχνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να κάνει αποτοξίνωση;Ναι μπορεί να πιεί μη αλκοολούχα ποτά όπως μπύρα και κρασί.Αλλά γιατί να το κάνει αυτό;Δεν έχουν ιδιαίτερη γεύση αυτά τα ποτά μιας και στερούνται οινοπνεύματος.Είναι σαν να κοροιδεύει τον εαυτό του με αυτό τον τρόπο.Καλύτερα είναι να συνηθίσει σε ένα νέο τρόπο ζωής χωρίς το αλκοόλ.Όλα μία ιδέα είναι στην ουσία.Μετά απο την αρχική αδιαθεσία που θα νιώσει τον πρώτο καιρό μετά την αρχή της αποτοξίνωσης,τα πράγματα καλυτερεύουν.Πείσμα χρειάζεται και τίποτα άλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η ερώτηση για την μπύρα ποιά είναι;Έτσι γενικά δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι δεν περιέχει ζἀχαρη η τεκίλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μία διευκρίνηση παρακαλώ.Τί είναι η δίαιτα μονάδων; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα Κατηγορία Αλκοολούχα Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Εύκολο Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Φτιάχνει Περίπου 2 λίτρα Πως το κάνουμε: Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις στο λεκε palmolive,πριν το βαλεις στο πλυντηριο.Αν ειναι λευκο,βαζεις χλωριο πανω στο λεκε πριν απο την πλυση στο πλυντηριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν καταναλώνεται με μέτρο(1 με 2 ποτηράκια την ημέρα) με το φαγητό βοηθάει στην μείωση της πίεσης και στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.Η υπερκατανάλωση και δη η χρόνια έχει σοβαρές επιπτώσεις με αρχική παρενέργεια την σταδιακή καταστροφή του συκωτιού.Απο εκει και έπειτα αρχίζουν να επηρεάζονται όλα τα ζωτικά όργανα του σώματος με συνέπεια την επίπονη κατάληξη(θάνατος).Αυτά τα ευχάριστα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 47 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: