Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 32,851 γραμαρια
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
Απάντηση:  
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς.
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
Απάντηση: Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό!
Απάντηση: Βασικα δεν λεγεται μαυρο ψωμι αλλα ψωμι ολικης αλεσεως,τελος παντων! Υλικα: 800 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης των μύλων Αγίου Γεωργίου 200 ...
Απάντηση: Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε α...
Απάντηση: Πόσο κάνει μια κότα?
Απάντηση: εχουν γαλα κορνφλειξ χυμο λουκανικο αυγα καφε κεικ
 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ.ΜΑΥΡΕΣ ΒΡΟΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο
Σχετικές ερωτήσεις
κυρίως πίπες
Θα τις ξεπλύνετε με νερό.Άν η γεύση τους είναι ακόμα έντονη,αφήστε τις μια μέρα στο νερό.
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές ...
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξ...
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Απάντηση:
Θα τις ξεπλύνετε με νερό.Άν η γεύση τους είναι ακόμα έντονη,αφήστε τις μια μέρα στο νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό! Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνω μαύρο ψωμί;
Απάντηση:
Βασικα δεν λεγεται μαυρο ψωμι αλλα ψωμι ολικης αλεσεως,τελος παντων! Υλικα: 800 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης των μύλων Αγίου Γεωργίου 200 γρ. αλεύρι σκληρό των μύλων Αγίου Γεωργίου 2 ποτήρια μπύρα ανακατεμένα με 2 φακελάκια μαγιά ξερή 4 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλάκια γλυκάνισο 3 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτελεση: Σε λεκάνη βάζετε τη μπύρα με τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το γλυκάνισο. Ανακατεύετε τα άλευρα και τα προσθέτετε στο μείγμα. Προσθέστε όσο χλιαρό νερό χρειαστεί να γίνει μαλακή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε αφθονία η Ελλάδα (τα οποία μένουν αδιάθετα: http://www.paratiritis-news.gr/ detailed_article.php?id=151973&categoryid=7 λόγω προτίμησης των φτηνότερων εισαγόμενων), είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τα εισαγόμενα, για τα οποία δεν έχουμε καμία ασφαλή πληροφορία σχετικά με το ποια επεξεργασία υφίστανται πριν φτάσουν στο πιάτο μας. Τα κινέζικα, ας πούμε, ενδέχεται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο κάνει μια κότα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχουν γαλα κορνφλειξ χυμο λουκανικο αυγα καφε κεικ Διαβάστε περισσότερα...
Ξερω πως υπαρχουν βιταμινες που ανοιγουν την ορεξη.Αραγε υπαρχουν και βιταμινες που κλεινουν την ορεξη???
Απάντηση:
Βιταμίνες σε τρόφιμα εννοείς ή σαν συμπλήρωμα;Να σου πω πάντως οτι με ισορροπημένη διατροφή δεν χρειαζονται.Πιο πολύ ζημιά κάνουν παρά ωφελούν. Διαβάστε περισσότερα...
θελω να καλλιεργισω συκιεσ για φρεσκα συκα οχι αποξραμενα
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι 5 γραμμαρια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω σκιά από παραγωγούς αλλά και από εξειδικευμένο σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει, το πολύ καλής ποιότητας, ανόθευτο και ανεπεξέργαστο μέλι δεν ζαχαρώνει όπως και τα ανθόμελα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κι όμως δεν έχουν όλα τα τρόφιμα ημερομηνία λήξης. Υπάρχουν ορισμένα που είναι "αθάνατα"! Διαβάστε ποια μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες συντήρησης τους. Ρύζι: Μπορεί να συντηρηθεί για καιρό στο ντουλάπι σας –εκτός από το καστανό ρύζι- ακόμα κι αν η ημερομηνία κατανάλωσής του λήξει. Ζάχαρη: Όταν ανοιχτεί η συσκευασία της, η ζάχαρη πρέπει να φυλαχτεί σε αεροστεγές δοχείο σε ξηρό και δροσερό μέρος, καλά κλεισμένο. Μέλι: Πρέπει να διατηρε... Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρωτα προτηγανιζοντε αλλιως δεν γινεται να καταψυχθουν! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (υγρα) Τα γραμμαρια μοναδα μετρησης βαρους (μαζας) Δεν μπορεις να πεις ποσα γραμμαρια ειναι κατι το υγρο Διαβάστε περισσότερα...
http://www.scribd.com/doc/25341647/%CE%97-%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%9F-%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%A3-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%9F%CE%A3
Απάντηση:
πρωτα απολα, σε ευχαριστω πολυ για το επιπροσθετο αγχος που μου χαρισες με αυτο το θεμα...(αν ισχυει). και δευτερον, αν ισχυει, ντροπη για την αισχροτατη παγκοσμια προπαγανδα που κανουν αυτοι οι.... και τις αθλιες συνθηκες που εχουν τις αγελαδες... αραγε ισχυει το ιδιο για το τυρι και το γιαουρτι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δεν ξερο τιποτα μονο νομιζο λεμονη ρυχνουν για να σπαση την αλμιρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60! Διαβάστε περισσότερα...
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 50 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.