Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 40 - 80 ποντους αναλογα με την αρματωσια σου!
Απάντηση: δεν γνοριζο
Απάντηση: ολοκληρο σε αρματωσια με 2 αγκιστρια, περναμε το ενα αγκιστρι αναμεσα στα πλοκαμια και το αλλο στην κορυφη των πτερυγιων του. κομματι κοβ...
Απάντηση: Τα καλαμάρια έχουν τεράστια μάτια και το φως του ήλιου μπορεί να τα βλάψει. Για αυτό την ημέρα βρίσκονται πολύ βαθιά δλδ κάτω από τα 80-9...
Απάντηση: Ρε άνθρωπε η άλλη ερώτηση γιατί δεν μου εμφανίζεται? για δεύτερη φορά? έλεος
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε ...
Απάντηση: Σε λιμάνι είναι καλύτερα να πας. Αν κάνεις εγκραφή, στείλε μου μήνυμα και θα στο εξηγήσω. Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος κάνε κλι στα ...
Απάντηση: περνουμε μισο λεμονι και αφερουμε το εσοτερικο του ωστε να μας μεινει η κουπα (φλοιος) και στην εξοτερικη πλευρα της καρφωνουμε αγκιστρια...
Απάντηση: μια απλη καλαμαριερα εμποριου!!!
Απάντηση: http:// antonasnet.blogspot. com/2008/05/blog- post.html
 

καλαμαρια

τεχνικη ψαρεματος καλαμαριων απο τη στερια
Σχετικές ερωτήσεις
Το καλαμάρι ψαρεύεται με το πυροφάνι και τον καλαμαριέρη. Ο καλαμαριέρης είναι ένα μολύβι 8 πόντων, στο οποίο έχουν βάλει πολλά βελόνια. ...
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα 50 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κί...
Τα πεντανόστιμα κεφαλόποδα τα συναντάμε νύχτα ή ξημέρωμα, αλλά και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας ανάλογα με τις διαθέσεις τους.
με καλαμαριερα τους χειμερινους μηνες που τα καλαμαρια γυαλωνουν
Θράψαλο λέγεται.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ψάρεμα

Απάντηση:
Το καλαμάρι ψαρεύεται με το πυροφάνι και τον καλαμαριέρη. Ο καλαμαριέρης είναι ένα μολύβι 8 πόντων, στο οποίο έχουν βάλει πολλά βελόνια. Πάνω στα βελόνια βάζουν για δόλο γόπα και τα καλαμάρια πηγαίνοντας να φάνε τη γόπα, πιάνονται στο βελόνι. Ο καλαμαριέρης, αντί γόπας, μπορεί να έχει και φώσφορο, στον οποίο πηγαίνουν τα καλαμάρια και πιάνονται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα 50 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κούπα μανιτάρια ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. κατίκι Δομοκού 70 ml σως σόγιας 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 323,2 kca Πρωτεΐνη: 36 γρ. Υδατάνθρακες: 8 γρ. Λίπος: 17,4 γρ. Ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα πεντανόστιμα κεφαλόποδα τα συναντάμε νύχτα ή ξημέρωμα, αλλά και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας ανάλογα με τις διαθέσεις τους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με καλαμαριερα τους χειμερινους μηνες που τα καλαμαρια γυαλωνουν Διαβάστε περισσότερα...
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
40 - 80 ποντους αναλογα με την αρματωσια σου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ολοκληρο σε αρματωσια με 2 αγκιστρια, περναμε το ενα αγκιστρι αναμεσα στα πλοκαμια και το αλλο στην κορυφη των πτερυγιων του. κομματι κοβουμε ροδελες το καλαμαρι και τις ανοιγουμε να γινουν λοριδες. κοβουμε απο τη λοριδα ενα ικανοποιητικο κομματι και πλεκουμε στο αγκιστρι μας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα καλαμάρια έχουν τεράστια μάτια και το φως του ήλιου μπορεί να τα βλάψει. Για αυτό την ημέρα βρίσκονται πολύ βαθιά δλδ κάτω από τα 80-90 μέτρα και ανάλογα την ηλιοφάνεια μπορεί να βρεθούν και σε βάθη 140-150 μέτρων. Το σούρουπο ζυγώνουν προς στις ακτές για αναζήτηση τροφής και τα βρίσκουμαι σε πολύ μικρότερα βάθη. Όσο νυχτώνει τόσο πιο πολύ γυαλώνουν. Τα αναζητούμε κυρίως σε σημεία που υπάρχει τροφή όπως μικροί κόλποι και λιμάνια. Τα τεχνητά φώτα επειδή έχουν μικρή ισχύ όχι απλά δεν τα ενοχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρε άνθρωπε η άλλη ερώτηση γιατί δεν μου εμφανίζεται? για δεύτερη φορά? έλεος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε λιμάνι είναι καλύτερα να πας. Αν κάνεις εγκραφή, στείλε μου μήνυμα και θα στο εξηγήσω. Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος κάνε κλι στα μπλε γράμματα http://www.rotise.gr/erotisi/pos-psareyontai-ta- kalamaria-apo-limani-kai-apo-akti.html?msg=50 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περνουμε μισο λεμονι και αφερουμε το εσοτερικο του ωστε να μας μεινει η κουπα (φλοιος) και στην εξοτερικη πλευρα της καρφωνουμε αγκιστρια απο την πλευρα της παλετας οι ακιδες δηλαδη να ειναι εξω επειτα περνουμε ενα κοματι 15 ποντων χοντρο συρμα και χτυπαμε με ενα σφυρι την μια ακρη του να γινει πλακε στη συνεχεια τρυπαμε με ενα τρυπανι την πλευρα που χτυπησαμε για να δενουμε την πετονια και την αλλη ακπη την καρφωνουμε στην εσωτερικη πλευρα της λεμονοκουπας ακριβως στο κεντρο. χυνουμε μολυβι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια απλη καλαμαριερα εμποριου!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συρτη με καλαμαριερα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τρωει γαριδες, καβουρια, οστρακα και αλλους οργανισμους οπως σκουλικια, καλαμαρια, χταποδια, ακομα και τον εαυτο του αν δεν βρισκει τροφη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η καλύτερη εποχή για την σουπιά ειναι τον Μαιο..και ψαρεύεται όπως και τα καλαμάρια. μπορεί να πιάσεις και τώρα αλλα ειναι ποιο σπάνιες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να πας σε ενα κοντινο σου νηπιαγωγειο να βγαλουν τους χαρτες και να σου πουν αυτοι.Δεν ειναι δυνατον να γνωριζουμε ποιο νηπιαγωγειο αντιστοιχει στην καθε οδο!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Θεωρητικά ξέρω αλλά τι χρωματισμό πρέπει να έχει η καλαμαριέρα μου, τι Νο να είναι η πετονιά μου, και σε τι βάθος να σέρνω την καλαμαριέρα(αφρό, μεσόνερα ή πάτο)?
Απάντηση:
το χρώμα θα το ανακαλύψεις εσυ ... είναι ανάλογα την περιοχή , και ανάλογα την διαύγεια που έχει το νερό. ενα μπλε και ενα κοκκινο θα πρέπει να τα έχεις για αρχή και μετα πειραματίζεσαι με αλλα χρώματα. το μέγεθος 2,5 η 3 http://www.tsoumakis.gr/product.php?id_product=149 δες αυτο.... τετοια να πάρεις και σε σχήμα και σε μάρκα... είναι τα καλύτερα. το νούμερο της πετονιάς 30 ή 40 και τώρα το βάθος....... εκει που θα ψαρεύεις πρέπει να είναι πάνω απο 2 μετρά μιας και είσαι νέος. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΦΙΛΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΨΑΡΕΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ..ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΟ ΠΟΛΥΑΓΚΥΣΤΡΟ .ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΝ ΠΕΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΑΛΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΛΑΓΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλαμαριερα με ενα καλαμι απο την αχτη αλλα και το ιδιο απο την βαρκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φιλετο: το χτυπαμε λιγο να μαλακοσει, το κοβουμε λοριδες και κενταμε στο αγκιστρι! ολοκληρο: σε αρματοσια 2 αγκιστριων με το πισω (κινητο) τρυπαμε την κορυφη του καλαμαριου και με το σταθερο τρυπαμε στο κεφαλι αναμεσα στα πλοκαμια. το πισω αγκιστρι κινητε Δυκολα για να προσαρμοζεται στο μηκος του δολωματος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιστευω οτι η καλητερη περιοδο ειναι δεκεμβριο μεχρι φεβρουαριο και απο τελει αυγουστου μεχρι τελει σεπτεμβριου οπου εχω βγαλει και τα περισσοτερα!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μίλα με ένα οποιοδήποτε να σου δώσουν την πληροφορία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γαριδα και ψαρια μικρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
AAA (min dineis simasima sta tria alfa) sini8os me psarontoufeko h me pagides Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: