Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητο...
Απάντηση: Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4...
Απάντηση: Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστησ...
Απάντηση: οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρ...
Απάντηση: http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-11/ Sucking- pig+roasted+with+hon ey/fullstory.php? id=33162 http://www.trome.gr/ article.php? articleI...
Απάντηση: http:// trans.kathimerini.gr /4dcgi/ _w_articles_qsite7_1 _03/12/2009_311390
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν.
Απάντηση: Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κ...
Απάντηση: και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν
Απάντηση: ποσ το φτιαχνουμε
 

Γουρουνοπουλο στη σουβλα

Πως φτιαχνουμε γουρουνοπουλο στη σουβλα γυρω στα 7 κιλα
Σχετικές ερωτήσεις
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπο...
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή ...
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ α...
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνου...
χααααααααααααααααααα αααμπουργκεεεεεεεεεε εεεεεεεεερ!!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπούτια (με μικρό μαχαίρι επειδή δεν θέλουμε να φύγουν ζουμιά όταν θα ψήνεται) αλατοπιπερώνουμε μέσα το γουρουνόπουλο. προσθέτουμε σκελίδες σκόρδου μέσα στο κουφάρι στον ανοιγμένο λαιμό καθώς και στις μαχαιριές που κάναμε εσωτερικά στα μπούτια. σουβλίζουμε και πρίν δέσουμε με σύρμα τα χέρια , ράβουμε τον ανοιγμένο λαιμό, στην συνέχεια δένουμε με σύρμα διπλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή «αρνί στη σούβλα») και ψήνεται στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά, αλείφεται δε μόνο με λάδι εκλεκτό, μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει η πέτσα του. Τότε, ανακατεύουμε, μαζί με το λάδι, αλάτι και λεμόνι και συνεχίζουμε να αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το μίγμα τους, μέχρι ν’ αποψηθεί εντελώς. Έτσι, η πέτσα του θα γίνει ροδοψημένη και τραγανιστή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το Flora Soft με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν. Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χααααααααααααααααααααααμπουργκεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα με μποοοοοοοοολικο τζατζικι και κρεμμυδι δεν θα με χαλαγε.και η πιτσα ωραια ειναι αλλα ειμαι σε φαση χαμπουργκερ αυτη την περιοδο... :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές ελαιόλαδο * 1 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο * 4 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι * 2 φύλλα δάφνης, και επιπλέον 8-10 για τα σουβλάκια * 1 κουτ. σούπας ρίγανη ή μαντζουράνα * αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο φιλέτο κοτόπουλο (από πόδι ή μπούτι, ή από στήθος) κομμένο σε κύβους 4 εκ. * σουμάκι για να πασπαλίσετε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρα πολυ ευκολη, διαδικασια 5 λεπτων και λιγο χρονο να φουσκοση η ζυμη, μετα παιδια μου προσθετεται οτι σας ερχετε στο μιαλο,απο τα σηνιθησμενα,ζαμπον τυρι,μπεικον σαλαμι.. εως ,κιμα,κοτοπουλο στηθος,(ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ) τονο,μανιταρια,αυγα, κ τοσα αλλα πραγματα,αληθεια εχετε δοκιμαση πιτσα με ανανα???? (κομποστα σε φετες) ειναι το κατι αλλο, η λεγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-11/Sucking- pig+roasted+with+honey/fullstory.php?id=33162 http://www.trome.gr/article.php?articleId=2742 http://www.va-portal.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=16599:2011-12- 25-07-49-02&catid=19:cookfood&Itemid=149 http://www.syntages.gr/r/1191/%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81% CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB% CE%BF-%CF%88... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/ _w_articles_qsite7_1_03/12/2009_311390 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κανα σαντουιτς απο κοτοπουλαδες,για αλλαγη :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματάκια 200 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια 1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο Χυμός 4 λεμονιών Αλάτι Πιπέρι Λάδι ΟΔΗΓΙΕΣ Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το γουρουνόπουλο (και την κοιλιά τους) και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεματάμε το συκώτι του γουρουνόπουλου και το ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα σας θα ήθελα μια συνταγή για γουρουνόπουλο ψητό
Απάντηση:
Συστατικά * Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα * λάδι * αλάτι - πιπέρι * κληματόβεργες # Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το αλατοπιπερώνουμε. Για την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα, ρίχνουμε στη χούφτα μας λάδι και μπόλικο αλάτι. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε την πλάτη του χοιρινού (επαναλαμβάνουμε μέχρι να καλύψουμε όλη την πλάτη). # Τοποθετούμε σε ταψί τις κληματόβερβες σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές και τοποθετούμε πάνω το κρέας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click-me.gr/syntages/snaks/922-syntagi- gia-afrati-pitsa.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι συνταγές: http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai/ KatiPsinetaiRecipies.aspx Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλάτι Μαρινάδα 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπαςσόγια σως 2 κουταλιές της σούπας. κορν φλαουρ Μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ με ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, τη σόγια, το κορν φλαουρ και λίγο νερό,περιχύνουμε το κρέας και το σκεπάζουμε. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο, τα κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να βγαλουν μικρες φουσκαλες. (τωρα αν θελεις μπορεις να προσθεσεις τριμμενο παριζακι, ελιες, τυρι φετα, λιγο σκορδο..... ή οποια υλικα αρεσουν σε εσενα..... απλα πειραματισου στην αρχη με μικρες ποσοτητες υλικων.) σε ενα τηγανι ριχνεις λαδι και το αφηνεις να ζεσταθει για να μην κολλησουν τα αβγα. τα αφηνεις λιγο να ροδισουν και μετα τα γυριζεις απο την αλλη με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 500 γρ. στριφτάρια (ή άλλο ζυμαρικό) 300 γρ. ξινομυζήθρα 1/2 φλ.τσ. κατίκι 5 σκ. φρέσκο σκόρδο, πολτοποιημένες 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένες στο γκριλ 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. τριμμένη σκληρή μυζήθρα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι παρασκευή Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό. Αν είναι παραδοσιακά ζυμαρικά χρειάζονται λιγότερο βράσιμο, γιατί μαλακώνουν εύκολα. Ανακατεύουμε καλά την ξινομυζήθρα με το κατίκι, το σκόρδο, τον μαϊντανό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: