Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4...
Απάντηση: Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστησ...
Απάντηση: οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρ...
Απάντηση: http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-11/ Sucking- pig+roasted+with+hon ey/fullstory.php? id=33162 http://www.trome.gr/ article.php? articleI...
Απάντηση: http:// trans.kathimerini.gr /4dcgi/ _w_articles_qsite7_1 _03/12/2009_311390
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν.
Απάντηση: Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κ...
Απάντηση: και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν
Απάντηση: ποσ το φτιαχνουμε
Απάντηση: Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http:// www.rotise.gr/ erotisi/ goyroynopoylogemisto christoygeniatiko.ht ml http://www.rot...
 

γουρουνοπουλο σουβλα

γουπουνακι σουβλασ τραγανι, πετσα.
Σχετικές ερωτήσεις
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπο...
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή ...
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ α...
χααααααααααααααααααα αααμπουργκεεεεεεεεεε εεεεεεεεερ!!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα...
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητο...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπούτια (με μικρό μαχαίρι επειδή δεν θέλουμε να φύγουν ζουμιά όταν θα ψήνεται) αλατοπιπερώνουμε μέσα το γουρουνόπουλο. προσθέτουμε σκελίδες σκόρδου μέσα στο κουφάρι στον ανοιγμένο λαιμό καθώς και στις μαχαιριές που κάναμε εσωτερικά στα μπούτια. σουβλίζουμε και πρίν δέσουμε με σύρμα τα χέρια , ράβουμε τον ανοιγμένο λαιμό, στην συνέχεια δένουμε με σύρμα διπλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή «αρνί στη σούβλα») και ψήνεται στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά, αλείφεται δε μόνο με λάδι εκλεκτό, μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει η πέτσα του. Τότε, ανακατεύουμε, μαζί με το λάδι, αλάτι και λεμόνι και συνεχίζουμε να αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το μίγμα τους, μέχρι ν’ αποψηθεί εντελώς. Έτσι, η πέτσα του θα γίνει ροδοψημένη και τραγανιστή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το Flora Soft με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν. Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χααααααααααααααααααααααμπουργκεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα με μποοοοοοοοολικο τζατζικι και κρεμμυδι δεν θα με χαλαγε.και η πιτσα ωραια ειναι αλλα ειμαι σε φαση χαμπουργκερ αυτη την περιοδο... :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές ελαιόλαδο * 1 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο * 4 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι * 2 φύλλα δάφνης, και επιπλέον 8-10 για τα σουβλάκια * 1 κουτ. σούπας ρίγανη ή μαντζουράνα * αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο φιλέτο κοτόπουλο (από πόδι ή μπούτι, ή από στήθος) κομμένο σε κύβους 4 εκ. * σουμάκι για να πασπαλίσετε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρα πολυ ευκολη, διαδικασια 5 λεπτων και λιγο χρονο να φουσκοση η ζυμη, μετα παιδια μου προσθετεται οτι σας ερχετε στο μιαλο,απο τα σηνιθησμενα,ζαμπον τυρι,μπεικον σαλαμι.. εως ,κιμα,κοτοπουλο στηθος,(ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ) τονο,μανιταρια,αυγα, κ τοσα αλλα πραγματα,αληθεια εχετε δοκιμαση πιτσα με ανανα???? (κομποστα σε φετες) ειναι το κατι αλλο, η λεγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-11/Sucking- pig+roasted+with+honey/fullstory.php?id=33162 http://www.trome.gr/article.php?articleId=2742 http://www.va-portal.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=16599:2011-12- 25-07-49-02&catid=19:cookfood&Itemid=149 http://www.syntages.gr/r/1191/%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81% CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB% CE%BF-%CF%88... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/ _w_articles_qsite7_1_03/12/2009_311390 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κανα σαντουιτς απο κοτοπουλαδες,για αλλαγη :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματάκια 200 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια 1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο Χυμός 4 λεμονιών Αλάτι Πιπέρι Λάδι ΟΔΗΓΙΕΣ Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το γουρουνόπουλο (και την κοιλιά τους) και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεματάμε το συκώτι του γουρουνόπουλου και το ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα σας θα ήθελα μια συνταγή για γουρουνόπουλο ψητό
Απάντηση:
Συστατικά * Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα * λάδι * αλάτι - πιπέρι * κληματόβεργες # Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το αλατοπιπερώνουμε. Για την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα, ρίχνουμε στη χούφτα μας λάδι και μπόλικο αλάτι. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε την πλάτη του χοιρινού (επαναλαμβάνουμε μέχρι να καλύψουμε όλη την πλάτη). # Τοποθετούμε σε ταψί τις κληματόβερβες σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές και τοποθετούμε πάνω το κρέας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δύσκολο να φτάξεις μόνος σου γάλα ρυζιού. Καλύτερα να το βρεις και να το αγοράσεις έτοιμο. Γάλα Ρυζιού: Ανά φλιτζάνι 120 θερμίδες, 2,5 γραμμ. λιπαρά (εκ των οποίων 0 γραμμ. κορεσμένα), 23 γραμμ. υδατάνθρακες (εκ των οποίων 10 γραμμ. σάκχαρα), 100 mg νάτριο, 0 γραμμ. φυτικές ίνες, 1 γραμμ. πρωτεΐνες. Γεύση Ελαφριά, νερουλή και γλυκιά. Υπέρ: Οι υδατάνθρακες. «Πιες ένα ποτήρι πριν ή μετά την άσκηση – παρέχει τους υδατάνθρακες για την ενέργεια και τα υγρά για την ενυδάτωση και, όπω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας λεγετε μπαλσαμικο.για να φτιαξεις θελεις μηηηηηηηηηηνεςςςςς χροοονιαα δεν ειναι ευκολη υποθεση γιατι ουσιαστικα φτιαχνετε απο λευκα σταφυλια.γιατι δεν κανεις κατι απλο?πανε σουπερ μαρκετ κ παρε.ειναι αναγκη να το φτιαξεις εσυ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Η τακτική κατανάλωση καρότων αποτελεί θαυμάσια δυναμωτική αγωγή, ειδικά για όσους αισθάνονται αδύναμοι και καταβεβλημένοι, όσους υποφέρουν από στρες και όσους αναρρώνουν από κάποια ασθένεια. Το καρότο προάγει την ανάπτυξη και την ενεργητικότητα των παιδιών και των εφήβων, και τους βοηθά να χτίσουν γερό οργανισμό με υγιείς ιστούς και... Διαβάστε περισσότερα...
για πειτε ρε παιδια μια καλη συνταγη για τυροπυτακια
Απάντηση:
δες αυτης και στειλε μου Pm αμα θες κατι Ζύμη: 1 βιτάμ 1 κεσέ γιαούρτι Λίγο αλάτι 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Γέμιση: 200 γρ. φέτα σκληρή 1/2 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα 2 αυγά, Λίγο πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δικό μας σπιτικό σαπούνι Αναλογία υλικών : 1,5 L ελαιόλαδο 0.5 L χλιαρό νερό 250 γρ. καυστική σόδα (υδροξείδιο του νατρίου) ή καυστική ποτάσα (υδροξείδιο του καλίου) Εκτέλεση : - Σε ανοξείδωτο ή πλαστικό δοχείο βάζουμε πρώτα το νερό και διαλύουμε την καυστική σόδα ή ποτάσα ανακατεύοντας με μια κουτάλα. - Ρίχνουμε το λάδι λίγο-λίγο ανακατεύοντας προς τα δεξιά. Αμέσως θα δούμε τη χημική αντίδραση των υλικών σχηματίζοντας ένα κρεμώδες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το χοντροκόβουμε και το βάζουμε σε μεγάλο τρυπητό. Το στύβουμε με τα χέρια να “μαραθεί” και να φύγουν τα πολλά υγρά. Κατόπιν, το ρίχνουμε σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μάραθο, τις καυκαλήθρες, το ελαιόλοδο, τα μυρώνια και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μίγμα, μαζί με τον τραχανά. Ανακατεύουμε ξανά να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο Flora Soft μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες να φτιαξεις πιάτο ή ρύζι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.tlife.gr/VideoGallery/FN/28-13-677- 59.html ποσο δυσκολο ηταν αραγε να το βρεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στο μπλογκ http://glouteni.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 28 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: