Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: πορτοκάλι γλυκό Γίνονται 32 κομμάτιαΧρόνος προετοιμασίας 24 ώρεςΧρόνος μαγειρέματος 45 4 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια1 κιλό ζάχαρη2 ...
Απάντηση: Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω.,
Απάντηση: λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο
Απάντηση: ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Απάντηση: Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ....
Απάντηση: πως φτιαχνω λευκο γλασο?
Απάντηση: Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντ...
Απάντηση: Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης.
Απάντηση: Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας ή την κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο σε μπεν μαρί. Τσακίζουμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια. ...
Απάντηση: Δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να κάνει ντελίβερι σε λουλουμάδες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τους λουκουμάδες της μόρφατ ή της γιώτης ...
 

Γλασο πορτοκαλι;

Σχετικές ερωτήσεις
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχα...
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο ...
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα!
σουπερ μαρκετ
 
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν, για 1-2 λεπτά, σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια, τα χτυπάμε σε δυνατότερη ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν καλά και διογκωθούν. Προσθέτουμε τα ¾ αλεύρι με το χυμό πορτοκαλιού και του lime, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Κατόπιν, ρίχνουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τέλος, το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς στη μεσαία ταχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πορτοκάλι γλυκό Γίνονται 32 κομμάτιαΧρόνος προετοιμασίας 24 ώρεςΧρόνος μαγειρέματος 45 4 μεγάλα χοντρόφλουδα πορτοκάλια1 κιλό ζάχαρη2 1 / 2 κούπας νερό1 κουταλιά χυμό λεμονιού1/2 κούπας γλυκόζη Ξύστε ελαφρά τα πορτοκάλια ολοτρόγυρα με λεπτότρίφτη. Πλύντε τα και βάλτε τα σε νερό που να τασκεπάζει. Βράστε τα, ώσπου να μαλακώσουν και ναξεπικρίσουν, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές. Προσθέστεπάντα ζεστό νερό, κάθε φορά που το αλλάζετε. Ξεπλύντετα με μπόλικο κρύο νερό και κόψτε τα σε τέταρτα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω., Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Διαβάστε περισσότερα...
αν είναι δυνατον να αποφύγω τα τηγανιτά και υπάρχει κάποια συνταγή γ ντόνατς ψημένα στο φούρνο, θα το προτιμούσα
Απάντηση:
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ. γάλα 1/3 φλ. μαργαρίνη 1/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 αβγά 4 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη ανακατεμένη με 1 κ.γ. κανέλα Οδηγίες1.Ρίξτε τη μαγιά στο χλιαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τη να διαλυθεί για 5 λεπτά. 2.Βάλτε το γάλα και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω λευκο γλασο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας ή την κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο σε μπεν μαρί. Τσακίζουμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια. Ρίχνουμε το λιωμένο μίγμα της σοκολάτας σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε μέσα σε αυτή όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και στη συνέχεια στρώνουμε στο τραπέζι μας μία λαδόκολλα. Τοποθετούμε την ζύμη μας κατά μήκος της λαδόκολλας και τυλίγουμε σε σχήμα ρολού. Καταψύχουμε τον κορμό μας. Ξετυλίγουμε τμηματικά τον κορμό μας, κόβουμε φέτες και σερβίρουμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να κάνει ντελίβερι σε λουλουμάδες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τους λουκουμάδες της μόρφατ ή της γιώτης και να τους φτιάξεις σπίτι.Και πεντανόστιμοι είναι και πιο οικονομικά θα σε βγουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε..! :) Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’ αμύγδαλα και την αρμπαρόριζα. Τα αφήνουμε όλα μαζί να πάρουν μία βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα γλυκά προτιμάται το ηλιέλαιο ως πιο ελαφρύ στη γεύση και στη μυρωδιά, ωστόσο πιο υγειινό είναι το ελαιόλαδο, αν το αντέχεις και δε σου έρχεται βαρύ το χρησιμοποιείς άνετα και στα γλυκά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη
Απάντηση:
Υλικα: 2 κιλά ακτινίδιο 1 κιλό ζάχαρη 1 λεμόνι Εκτελεση: Καθαρίζουμε το ακτινίδιο αφαιρώντας την φλούδα του και τα βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό και το χυμό από ένα λεμόνι. Προσέχουμε το νερό να καλύψει όλα τα ακτινίδια. Τα αφήνουμε στο λεμόνι- νερό για 20-30. Έπειτα, τα ξεπλένουμε πολύ καλά να φύγει η "ξινίλα", 3-4 χέρια ξέπλυμα. Βάζουμε τα ακτινίδια σε μία κατσαρόλα με την ζάχαρη και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα αυτό θα έχει βγάλει τα υγρά του. Το βρά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/milopita- tis-ksanthippis.html αυτην βρηκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν θα φουσκωσει εκτος αν χρησιμοποιησεις αλευρι που φουσκωνει μονο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή Προφιτερόλ (Profiterol) Υλικά Για τα Σου (προαιρετικά, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα) - 1 κούπα νερό - ½ κούπα βούτυρο - 1 κούπα αλεύρι - ½ κουταλάκι αλάτι - 4 αυγά Κρέμα Ζαχαροπλαστικής - 4 κρόκους αυγού - 100 γρ. Ζάχαρη - 50 γρ. Αλεύρι - 1 λίτρο φρέσκο γάλα - 1 στικ βανίλια - 100 γρ. Κρέμα Γάλακτος Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό, αλλά καλό) - 100 γρ. κουβερτούρας - 100 γρ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Για τα Σου Προσθέτουμε το βούτυρο, το νερό και το αλάτι σε ένα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κερδίζει η σαντυγί για ευνόητους λόγους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά640 γρ. αλεύρι 640 γρ. νερό χλιαρό ή 500 γρ. νερό + 2 αβγά ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 16-18 γρ. μαγιά μπύρας λάδι για τηγάνισμα λίγη κανέλα Σιρόπι: 640 γρ. ζάχαρη 320 γρ. νερό 1-2 κ.σ. μέλι λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες1.Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει η ζύμη νερουλή, χωρίς σβόλους. Τη βάζουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. 2.Κόβουμε τη ζύμη με το χέρι ή με κουτά... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: