Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγι...
Απάντηση: Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα...
Απάντηση: παιφκομελο και ανθομελο
Απάντηση: εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο!
Απάντηση: Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπ...
Απάντηση: δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ
Απάντηση: Μια ιδιαίτερη ποικιλία τόνου κόστιζε 700 ευρώ το κιλό... δε θυμάμαι λεπτομέρειες δυστυχώς... Όσο για ένα πιο συνηθισμένο ακριβό ψάρι στην...
Απάντηση: αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κ...
Απάντηση: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Απάντηση: Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
 

γκαλοπ για μια μικρη επιχηρηση. θα αγοραζαται εν ντοπιες κοτες κοτες στην διπλασια τιμη απο αυτες του εμποριου?

Πόσο κάνει μια κότα?
γιατί στην διπλάσια τιμή ? έχουν κρυφά ταλέντα ? παίζουν,πχ πιάνο,χορεύουν κλακέτες,τραγουδάνε σε όπερα,... ? οι ντόπιες κότες που διατίθενται στην αγορά από (διπιστωμένες τοπικές) φάρμες,στην ίδια τιμή με αυτές του εμπορίου πωλούνται,αλλιώς θα έκλειναν οι φάρμες.

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο arhimides

<<διαπιστωμένες>>
σχολίασε ο arhimides  - 2012-01-15 13:26:08
πόσο κάνει μια κότα?
σχολίασε η openminded  - 2012-01-15 13:54:07
σφαγμένη ? από 2,90 - 3,60 το κιλό ζωντανή ? θα ρωτήσω αύριο και θα σου πω.
σχολίασε ο arhimides  - 2012-01-15 13:56:40
ζωντανή..
σχολίασε η openminded  - 2012-01-15 13:57:39
λοιπόν,από αγγελίες http://www.poulato.gr/pets/ pets_ad_details.php? ad_id=67782 http://www.poulato.gr/pets/ pets_ad_details.php? ad_id=67071 http://www.poulato.gr/pets/ pets_ad_details.php? ad_id=62015 http://www.poulato.gr/pets/ pets_ad_details.php? ad_id=59568 http://www.poulato.gr/pets/ pets_ad_details.php? ad_id=38038 οπότε,μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για την τιμή αγοράς τους. σκέψου όμως ότι ως κοτοπουλάκια λίγων ημερών,με αμφίβολη επιβίωση,κοστίζουν γύρω στα 2 ευρώ.
σχολίασε ο arhimides  - 2012-01-15 14:12:36
Δηλαδή γύρω στα 10 ευρώ πάνω κάτω. Και τώρα το ερώτημα: Για 10 ευρώ σκοτώνουν τα σκυλιά τους που τους έφαγαν 2 κότες οι σκατόπουστες? Στη πυρά ρε!
σχολίασε η openminded  - 2012-01-15 14:15:46
πρόληψη αντί καταστολή. γιατί υπάρχει η άποψη οτι αν το ζώο δοκιμάσει το είδος (εδώ,κότα) θα το ξανακάνει κάποτε. έτσι το θανατώνουν ..
σχολίασε ο arhimides  - 2012-01-15 14:25:12
Το ότι μπορούν να περιφράξουν τις κότες δεν το σκέφτηκαν...Σκατόμυαλοι κωλόβλαχοι.
σχολίασε η openminded  - 2012-01-15 14:28:20
διάβασα,πριν,οτι κάποια σκυλιά εκτός του ότι σκάβουν τρύπες,δαγκώνουν το συρματόπλεγμα μέχρι να το κόψουν και να δημιουργηθεί τρύπα,και μετά κάνουν πάρτυ με τις κότες.
σχολίασε ο arhimides  - 2012-01-15 14:30:24
Ας βάλει ξύλινο φράκτη και τσιμέντο γυρω απο το φρακτη ώστε να μην μπορεί να σκάψει. Αλλά να δώσουν λεφτά για κάτι τετοιο? όχι , το τουφέκι ή το μαχαίρι και τελος.
σχολίασε η openminded  - 2012-01-15 14:42:58
Απαντω στον Αρχιμηδη: 1)Η ημιμάθεια είναι χειροτερη από την αμάθεια. 2)Το κοτόπουλο που πιθανον τρώς είναι εξελιγμένης σε εργαστηριο ράτσας, δηλαδή είναι το λεγόμενο υβρίδιο το οποίο τρέφεται επί 21 ώρες το εικοσιτετραωρο (ειδικο πρόγραμμα φωτισμού με λάμπες "ημέρας") και το αργότερο για 33 ημέρες για να γίνει 1,5 εως 2 κιλά σφάγιο βαρος. Επειδή είναι υβρίδιο τρώει μονο ειδικές τροφές (φύραμα) με βάση την μεταλαγμένη σόγια στην οποία τροφή προστιθεται ανελλειπως αντιβιοτικο, επιτρεπόμενο παρακαλω και από την ευρωπαϊκή ενωση.Ο κλειστος ειδικα κλιματιζόμενος χωρος διαβίωσης του αυτες τις 33 ημερες ειναι λιγο μεγαλύτερος από τον ογκο του. Η μετατρεψιμότητα τροφης του ειναι 2/1 δηλαδή για κάθε 2 κιλά τροφης βάζει 1 κιλό βάρος. Η θνησιμοτητά του είναι σχεδον ασήμαντη. Λάβε υπόψη σου οτι αν αρωστήσει ενα μέσα σε 8 ώρες θα αρωστησουν και τα 30.000 !!! με τα οποία συστεγάζεται. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα κατεστραμένων ορνιθοτροφων που δεν πρόλαβαν κάποια αρώστεια.πιο κατω η συνεχεια
σχολίασε ο konsak  - 2012-08-31 11:20:31
konsak πες κι άλλα... πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!
σχολίασε ο computerakias  - 2012-08-31 11:27:03
Ετσι λοιπόν το κόστος του κοτόπουλου εμποριου ειναι από 0.80 έως 1.2€/κιλο. Ερχομαι τωρα στο ντόπιο ελληνικο κοτόπουλο για το οποίο κάνεις λάθος οτι πουλιεται στην ιδια τιμη. Το πραγματικά ντόπιο ελληνικο ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο πουλιέται (προσοχή μόνο από τα ιδια τα χέρια του παραγωγού) 8-10 € το κιλο σε αντίθεση με τα 3-4 €/κιλο του εμπορίου. Για να γίνει δε αντιστοίχως 1,5-2 κιλά χρειαζεται 4 εως 6 μηνες ζωής και ναι δεν παιζει πιάνο, χορεύει όμως και κελαιδάει στο χωράφι, πεταει ανεβαίνει στα δέντρα ερωτεύεται και ζευγαρώνει, δεν μπορείς να φανταστείς δε, με πόση επιμέλεια μεγαλώνει τους απογόνους του. Εχει στην διαθεσή του τροφή αγρια χόρτα και σπόρους και λίγο ντόπιο σταρακι που του το δίνει μια φορά την μερα ο εκτροφέας του. Εδω δεν υπάρχει ιχνος φαρμάκων, ορμονών η μεταλαγμένες (γενετικα τροποποιημένες τις λένε) τροφες. Αν τελικά βρείς και φάς (προσοχή υπομονη στο μαγείρεμα) τέτοιο κοτόπουλο δεν θα μπορέσεις ΠΟΤΕ πια να φάς από το άλλο. Καλο ψάξιμο και καλή ορεξη.
σχολίασε ο konsak  - 2012-08-31 11:41:35
το "ΠΟΤΕ" σου με βάζει σε σκέψεις... από σήμερα είμαι προς αναζήτηση ντόπιου κοτόπουλου...
σχολίασε ο computerakias  - 2012-08-31 11:53:00
Προσθέτω: το κόστος του ελληνικου ντόπιου κοτόπουλου δεν είναι τοσο στο κόστος της διατροφής του αλλά ο κοπος του παραγωγού για τους 4-6 μήνες. Μερικες γνώσεις να γνωρίζεις τα ελευθέρας βοσκής από τα σταβλίσια κοτόπουλα σε σφάγιο. α)Τα σταβλίσια (κυριως ασπρα broiler) έχουν καφετιά κόκαλα (δεν προλαβαίνουν στις 33 ημερες να αφομιώσουν ασβέστιο) και ασπρο (σαν άχυρο) κρέας, ενω τα ελεύθερα το αντίθετο ασπρα κόκαλα και καφετί (δεμένο) κρέας. β)Τα ελευθέρας βοσκής πωλούνται με ολόκληρα πόδια με νύχια φαγωμένα και πέλματα ροζιασμένα, συνηθως τα βλέπεις ζωντανα. Δεν νομίζω οτι μπορούν να βρεθουν σαν σφάγιο σε κρεωπολείο γ) η γεύση...!!! μμμ...χωρις σχόλια.
σχολίασε ο konsak  - 2012-08-31 12:07:56
δεν υπάρχουν διπιστωμένες τοπικές φαρμες... φυσικά και οι ντοπιεσ ειναι πιο ακριβές, διοτι είναι πολυ πιο ανθεκτικές κλωσούν συνέχεια, ζούνε πιο πολύ και είναι υπο εξαφάνισει.Πολλοί λένε ότι πουλάνε ντόπιες κότες αλλά είναι υβρίδια...Δείτε ένα καλό site: http://sites.google.com/site/ntopieskotes/ Αυτές είναι κότες.....
Με το κατάλληλο marketing πουλάς ότι θέλεις. Εάν η ντόπια κότα συνοδευόταν από μια αίσθηση εμπιστοσύνης από τον "φίλο" χασάπη τότε ναι μπορεί (αν κατάλαβα μιλάς για τελικό καταναλωτή)

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο computerakias

Ναι, βεβαιως στα αστικά κέντρα πρέπει ολοι να εχετε τον "δικο σας" χασάπη γιατι ετσι θα υπάρξει με τον καιρο σχεση εμπιστοσύνης. Ομως να ξέρετε οτι δύσκολο εως αδύνατο για αυτον είναι να βρεί ντοπιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο. Αυτό που μπορεί να βρεί είναι το χωριάτικο (δεν υπάρχει ως ορος στην ορνιθοτροφία) κοτόπουλο που τρέφεται σε σταυλο με εμπορικες τροφές που περιέχουν 30% μεταλαγμένη σόγια (μη σας κοροιδέυουν δεν υπάρχει πια αλλη σόγια). Η διαφορά σε αυτή την εκτροφή είναι οτι έχει στην διαθεσή του μικρο αύλιο χώρο για όταν το επιτρέπει ο καιρός. Και σε αυτού του τύπου εκτροφη επιτρέπεται από την ευρωπαική ένωση η παροχή αντιβιοτικων. Η ράτσα των χωριάτικων που κυκλοφορουν στην ελλάδα είναι υβρίδια από την αμερικάνικη ρατσα rhode island reds. Εχουν συγκεκριμένη βιοσιμότητα και σε συνθηκες ελεύθερης βόσκησης για πάνω από 4 μηνες ελάχιστα επιβιώνουν. Στην ελλάδα έρχονται ως νεοσοί σε ηλικία 1-2 ημερων από Ιταλία και Ισραήλ
σχολίασε ο konsak  - 2012-08-31 16:34:05
Μεγαλώνουν σε πτηνοτροφεία (Μέγαρα κλπ) για 20-25 ημέρες με φύραμα σε κλιματιζόμενο χωρο και μετα διοχετευονται ανα την ελλάδα προς 2-2,2 €. Σημειωτέο στην ελλάδα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μοναδα παραγωγής νεοσσών. Αυτα λοιπόν τα κοτόπουλα εχουν προκαθορισμένη διαρκεια ζωης σε συγκεκριμενες συνθήκες οι δε απογονοί τους έχουν σκάρτο γενετικο κώδικα και δεν επιβιώνουν εκτος από μερικές τυχαίες περιπτώσεις. Πίσω από ολα αυτα είναι μια πολυεθνικη εταιρεία (οι ψαγμένοι την ξέρουν) που "ορίζει" τα πάντα και φυσικά εμείς οι καταναλωτές που τα "χαύτουμε" και τα τρώμε. Ασχετο αλλά χρήσιμο: Ξερετε οτι το 72% των καταναλισκωμένων κρεάτων στην ελλάδα είναι εισαγώμενα? Ελληνικο λοιπόν κοτόπουλο (είναι πάντα ελευθέρας βοσκης) υπάρχει ακόμη σε περιορισμένες εστίες (θεσσαλία, δυτικη Μακεδονία, νησια αιγαίου κ.α.) ειναι δύσκολο να βρεί κανείς. Το ελληνικο κοτόπουλο είναι διαφόρων χρωμάτων σε πολλές υποράτσες φθάνει δε σε βάρος 2 κιλών το θηλυκο και 3 κιλών το αρσενικο. Για τυχον απορίες εδώ.
σχολίασε ο konsak  - 2012-08-31 17:01:06
Σχετικές ερωτήσεις
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια!
Θράψαλο λέγεται.
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου κα...
 
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος.
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
αν σου ειχε απαντησει καποιος θα το εβλεπες στις ειδοποιησεις σου πανω δεξια! Διαβάστε περισσότερα...
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
θελω να καλλιεργισω συκιεσ για φρεσκα συκα οχι αποξραμενα
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα (προαιρετικά) κάπαρη (προαιρετικά Οδηγίες1.Ξεπλένουμε τη φάβα 2-3 φορές. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό (να την καλύψει και άλλο τόσο περίπου). Πρέπει να την προσέχουμε πολύ μέχρι να βράσει, γιατί αφρίζει και φουσκώνει πολύ και είναι επικίνδυνο να μας κάνει την κουζίνα χάλια. 2.Την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και τα κρεμμύδια. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιφκομελο και ανθομελο Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπέρι, γαρύφαλλα, κανέλλα, κύμινο κοπανισμένα, λίγο φλοιό πορτοκαλιού ψιλοκομμένο και λίγο ξύδι. Ζυμώνετε καλώς το περίκομμα και γεμίζετε με αυτό χοιρινά έντερα καταλλήλως παρασκευασμένα, των οποίων δένεται τα 2 άκρα και μεταξύ τους. Κατόπιν τα περνάτε από μία ράβδο και τα κρεμάτε εντός της καπνοδόχου πάνω από λίγη φωτιά, δηλαδή να καπνίζει λίγο. Μένουν έτσι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι η εποχη τους αλλα και να υπαρχουν ειναι γεματεσ ομορνεσ Διαβάστε περισσότερα...
Ποιό είναι το πιο ακριβό ψάρι σε εστιατόριο και πόσο κοστίζει το κιλό;
Απάντηση:
Μια ιδιαίτερη ποικιλία τόνου κόστιζε 700 ευρώ το κιλό... δε θυμάμαι λεπτομέρειες δυστυχώς... Όσο για ένα πιο συνηθισμένο ακριβό ψάρι στην Ελλάδα, ο ροφός πάει στα 35 ευρώ το κιλό άνετα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κίτρινες πάλι το ίδιο και θα ωριμάσουν πιο γρήγορα. Αν είναι κίτρινες θα χρειαστεί περίπου 1 έως 3 περίπου μέρες ενώ οι πράσινες περισσότερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπα αν δεν εχουν ζουμι τα φρουτα δεν εχει νοημα για μενα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φροντίζοντας να περιορίσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα χημικά καθαριστικά αλλά και όσα προϊόντα χρησιμοποιούμε για... την προσωπική μας φροντίδα και υγιεινή τα οποία περιέχουν ουσίες που μολύνουν το περιβάλλον, η μαγειρική σόδα είναι πρώτη στη λίστα που έχει 20 απίθανες χρήσεις -άγνωστες στους περισσοτέρους- πέρα από το μαγείρεμα. Προσωπική Φροντίδα 1. Φτιάξτε τη δική σας οδοντόκρεμα Μια πάστα από μαγειρική σόδα και 3% διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΘΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ .ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΙΚΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΞΥΔΙ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω τί είδος είναι.και πού πωλείται.
Απάντηση:
Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
οπως θες, εκτος με τα ποδια. Διαβάστε περισσότερα...
τι ξερετε για τα κουκια?
Απάντηση:
Η κουκιά (Ελληνικά: Κύαμος ο κοινός, Λατινικά: Faba vulgaris ή Vicia faba) είναι ποώδες, ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κυαμοειδών, του γένους Βίκος (Vicia) που καλλιεργείται για τους καρπούς του. Τα φύλλα της είναι σύνθετα πτερωτά, τα άνθη της σχηματίζουν βότρυες και μοιάζουν με αυτά της μπιζελιάς. Είναι χρώματος λευκού ή μοβ έχοντας μία χαρακτηριστική μαύρη κηλίδα σε κάθε πέταλο. Το ύψος του φυτού φτάνει το 1 μέτρο και η συγκομιδή των καρπών είναι σχετικά εύκολη αφού ο βλαστός του είναι ίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.