Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε ...
Απάντηση: Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περί...
Απάντηση: Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, α...
Απάντηση: Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Α...
Απάντηση: Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε ...
Απάντηση: σιταρι με νερο ανακατεμενο
Απάντηση: οσες θες... δες εδω https:// www.google.gr/ #hl=el&sclient=psy- ab&q=%CE%B3%CE%B5% CE%BC%CE%B9%CF%83% CF%84%CE%B1+%CE%BC% CE%B5+%CE%BA%...
Απάντηση: ναι,στη βορεια ελλαδα. εγω μενω χαλκιδικη και η γιαγια μου εχει κανει ειναι γεμιστα που εχουν μεσα κυμα και λιιιιγο ρυζι. μεταξυ μας μου ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rolo- kima-monadiko.html
Απάντηση: οποια του αρεσει περισσοτερο! προσωπικα βρηκα την νουνου πιο νοστιμη και την ετρωγαν και οι κορες μου καλυτερα. οσο για φρουτοκρεμα, δεν ...
 

Γιουβαρλακια για μωρα πως ζυμονουμε τον κιμα?

Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι.
Σχετικές ερωτήσεις
Α΄ΜΕΡΟΣ Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις μελιτζάνες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε φέτες.Στη συνέχεια τοποθετούμε τις μελιτζάνες σε έ...
Υλικά : 8 πατάτες ίσου μεγέθους 3 κουταλιές της σούπας κύμινο 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας αλάτι 50 γρ. φυτικό βούτυρο Εκτέλεση...
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό...
Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά, μέχρι να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά γ...
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Α΄ΜΕΡΟΣ Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις μελιτζάνες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε φέτες.Στη συνέχεια τοποθετούμε τις μελιτζάνες σε ένα τρυπητό,αφού τις αλατίσουμε επί μία ώρα τουλάχιστον. Κατόπιν τηγανίζουμε πρώτα τις πατάτες και ύστερα τις μελιτζάνες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε. Τα σοτάρουμε σε έναν ταβά και, όταν ροδίσουν , προσθέτουμε τις ντομάτες, τις οποίες έχουμε πολτοποιήσει (στο μπλέντερ).Αφού βράσουν για δεκαπέντε λεπτά τα υλικά μας, ρίχνουμε τα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 8 πατάτες ίσου μεγέθους 3 κουταλιές της σούπας κύμινο 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας αλάτι 50 γρ. φυτικό βούτυρο Εκτέλεση : Πλένουμε τις πατάτες, τις βουρτσίζουμε, τις στεγνώνουμε καλά και τις κόβουμε στη μέση. Αναμειγνύουμε το αλάτι με το κύμινο και βουτάμε την επίπεδη και κομμένη επιφάνεια της πατάτας στο μείγμα αυτό. Αν τις θέλουμε αλάδωτες, τις βάζουμε σε ταψί χωρίς φυτικό βούτυρο. Διαφορετικά αλείφουμε το ταψί με τα 50 γρ. βουτύρου. Ψήνουμε τις πατάτες στους 200 βαθμο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον κιμά, μέχρι να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά για να μην σβολιάσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια -δυο βράσεις, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα κάστανα, το γιαούρτι, τις σταφίδες, την κρέμα γάλακτος, το ένα αυγό ελαφρά χτυπημένο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora soft με βούτυρο και την αλευρώνουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο της γέμισης σε φαρδιά κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο (εάν βάλουμε) και τον κιμά. Ανακατεύουμε, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την καννέλα (εάν βάλουμε) και προσθέτουμε το κονκασέ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράσει, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει τα υγρά του. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζουμε σε τρυπητό και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 1/2 ώρα περίπου, τις ξεπλένουμε με μπόλικο νεράκι και τις στύβουμε. Ρίχνουμε 2-3 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και τις τηγανίζουμε για λίγο, να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές, χωρίς να μαλακώσουν πολύ. Τις βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα του κιμά: Zεσταίνουμε το υπόλοιπο flora και σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μίγμα, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι έναν σταυρό στα φιλέτα, από τη χοντρή τους πλευρά και ανοίγουμε στο κέντρο τους μια τρύπα σαν τούνελ. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα γεμίζουμε με το μίγμα του κιμά. Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, για να μη βγει η γέμιση και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα την ψίχα τους. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Γεμίζουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος σταυρωτά. Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς σε περίπου 1 λίτρο καυτό νερό και τους ρίχνουμε στη συνέχεια μέσα στο σκεύος με τα κολοκύθια. Βράζουμε τα κολοκύθια έως ότου μαλακώσουν και μαγειρευτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιταρι με νερο ανακατεμενο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οσες θες... δες εδω https://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=%CE% B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE% B5+%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%B7&oq=%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9% CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+%CE%BA%CE%B9%CE%BC% CE% B1&aq=2&aqi=g4&aql=&gs_l=hp.1.2.0l4.2024.11330.0.1 2757.23.16.3.1.1.2.1323.8769.2- 6j0j4j1j3j2.16.0...0.0.fPMuCcNzAKI&pbx=1&bav=on.2, or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=2e306c09b0d87a9f &... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι,στη βορεια ελλαδα. εγω μενω χαλκιδικη και η γιαγια μου εχει κανει ειναι γεμιστα που εχουν μεσα κυμα και λιιιιγο ρυζι. μεταξυ μας μου ηρθε να κανω εμετο :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rolo-kima- monadiko.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οποια του αρεσει περισσοτερο! προσωπικα βρηκα την νουνου πιο νοστιμη και την ετρωγαν και οι κορες μου καλυτερα. οσο για φρουτοκρεμα, δεν το συζηταμε..... η καλυτερη ειναι απο φρεσκα αλεσμενα φρουτα και οχι οι ετοιμες η τα βαζακια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό Λίγο ελαιόλαδο 3 σκελίδες Σκόρδο Θυμάρι Μοσχοκάρυδο Μπαχάρι Λευκό πιπέρι Μαύρο πιπέρι 1 κουτί κρέμα γάλακτος Παρμεζάνα Αλάτι θαλασσινό χοντρό Για κάθε μερίδα: 100 γρ ζυμαρικών Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγες σταγόνες λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο που to έχουμε προηγουμένως λιώσει. Στη συνέχεια προσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για μακαρόνια με κιμά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF% 81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE% B9%CE%BC%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές με κιμά : http://www.sidages.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE% B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82/%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE% AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά 500 γρ. μακαρόνια 500 γρ. κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 Pumaro 2-3 γαρύφαλλα 1 κομμάτι κανέλα 1/2 ματσάκι μαϊντανό αλάτι, πιπέρι λίγο λάδι Στα γρήγορα Κατηγορία Με κρεατικάΣερβίρει 4 Οδηγίες 1.Βάζουμε σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. 2.Τον ανακατεύουμε καλά για να ξεσβωλιάσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιεί το περισσότερο ζουμί (... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κιμά φρέσκο 1 κρεμμύδι 4 κυβάκια σκόρδου αλάτι, πιπέρι φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό 3 αυγά βρασμένα πατάτες δυόσμο ρίγανη Για τη σάλτσα: 1 ντομάτα 1 κρεμμύδι (κομμένο σε ροδέλες) ρίγανη Οδηγίες 1.Βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα κυβάκια κόρδου, δυόσμο, ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. 2.Ζυμώνουμε αρκετά καλά τον κιμά και τον βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. 3.Βράζουμε τα αυγά να γίνουν σφιχτά. 4.Στη συν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
kane me add sto. panagioths_@hotmail.com exo arketes sintages me <kima> aples kai paralagis;) Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για γαλοπούλα με κιμά;
Απάντηση:
1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια 1/2 κούπα ρύζι Λίγες σταφίδες Λίγο κουκουνάρι 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ Χυμό λεμονιού Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε καλά και τους δίνουμε γεύση ανακατεύοντας τα με 4-5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον βασιλικό, τον «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών και το ανάλογο αλατοπίπερο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δέκα λεπτά ρίχνοντας μέσα στην τομάτα τον τόνο, τον μισό άνηθο Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα κοχύλια και τα ανακατεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται τα μύδια αχνιστά;
Απάντηση:
1 κιλό μύδια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 40 γρ. βούτυρο Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες από την φλούδα τους και τις γουβιάζουμε, αφαιρώντας αρκετή απο την ψίχα τους.Τις βράζουμε ελαφρώς για να μαλακώσουν, αλλά με προσοχή μή λιώσουν. Κτυπάμε, σε μπώλ, τα αυγά και ανακατεύουμε με τα τυρια και την κρέμα γάλακτος.Γεμίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στον φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.Απο πανω μπορειτε να ρίξετε δίαφορα μυρωδικά. Σερβίρονται ζεστές. Υλικά : 8 πατάτες μέτριες στρογγυλές 4 φλιτζάνια διάφορα τυριά τριμμένα 1 φλιτζάνι κρέμα γά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα 1 κουτι φυλο κρουστας ετοιμο για αλμυρες πιτες 1 αυγο αλατι μια κουταλια τησ σουπας λιγο πιπερι 1 σφηνακι ελαιολαδο 2-3 κ της σουπας αλευρι Εκτελεση: Σε ενα μπωλ βαζουμε το σπανακι, το πρασο, τα κρεμυδια, τη φετα, το αυγο, το αλατι το πιπερι, το λαδι και τα ανακατευουμε καλα. Υστερα βαζουμε και το αλευρι για να επορροφησει τα υγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: