Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρ...
Απάντηση: Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο...
Απάντηση: ναι
Απάντηση: 8-10 λεπτα εαν τα θελεις al dente
Απάντηση: γευστικά σαλιγκάρια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9...
Απάντηση: Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κο...
Απάντηση: 300 γρ. σπαγγέτι ή πέννες 100 γρ. μπέικον σε λωρίδες 250 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό 1 κ.σ. βούτυρο πιπέρι...
Απάντηση: Τα μυστικά είναι, πρώτα το κότσι να ζεματιστεί σε νερό 4΄-5΄ λεπτά, μετά να αφαιρεθεί κατά μήκος του μια ταινία πλάτους 2 και πάχους 0,5 ...
 

γιουβαρελακια ή γιουβαρλακια

Το δεύτερο.
οκ ναι
Σχετικές ερωτήσεις
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, α...
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι- πιπερι.
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότη...
μισό κιλό κιμάς, ένα φλυτζάνι ρύζι για γεμιστά, λίγο μαϊντανό, ένα καρότο, ένα κρεμύδι, μία σκελίδα σκόρδο, αλάτι,πιπέρι, μία πατά...
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecd...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, 1 κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο λιωμένο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνουμε μπαλάκια. Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το ζωμό σε μεγάλη κατσαρόλα καθώς και το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε τον ζωμό να βράσει για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια. (Αν ο ζωμός δεν τα σκεπάζει, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά). Ετοιμάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4 με 5 μέτριες πατάτες 3 με 4 μέτρια καρότα 1 ποτήρι λάδι (όχι γεμάτο - κρατάτε 1 με 2 "δάχτυλα") 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι νερό όσο χρειασθεί Για τα γιουβαρλάκια : 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ και λίγο παραπάνω ρύζι καρολίνα (για γεμιστά) λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας) λίγο νερό 1.Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα και τις πατάτες και τα κόβουμε, ... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θα χρειαστω για να φτιαξω σουπα γιουβαρελακια και πως και ποτε θα χρεισιμοποιησω το καθενα υλικο ?
Απάντηση:
μισό κιλό κιμάς, ένα φλυτζάνι ρύζι για γεμιστά, λίγο μαϊντανό, ένα καρότο, ένα κρεμύδι, μία σκελίδα σκόρδο, αλάτι,πιπέρι, μία πατάτα, δύο αυγά, δύο λεμόνια. βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό(τόσο όσο να σκεπάσει τα γιουβαρελάκια) να βράσει. Αφού πλάσουμε τα γιουβαρελάκια με το ρύζι, κιμά μαιντανό, καρότο κρεμύδι σκόρδο αλάτι και πιπέρι, τα πλάθουμε μικρά στρογγυλά και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με προσοχή να μη μας ανοίξουν. Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομματάκια την πατάτα και την τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε αυτη τη σχολη?πρεπει να διαθετει πολλα!απολυτηριο λυκειου διπλωμα αυτοκινητου ,να ξερει τουλαχιστον 3 ξενες γλωσσες συν κομπιουτερ(ecdl),να ξερει καποια πολεμικη τεχνη οπωσδηποτε και να εχει υψος πανω 170,!αν τα εχεις ολα αυτα μπορει και να σε δεχτουν!καλη επιτυχια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά - επίσης ζητάμε να μας τον αλέσει 2 φορές) 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ή θρούμπι ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού (ή όσο σας αρέσει) κύμινο, σε σκόνη 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 1 αυγό, προτιμάμε βιολογικό ελαιόλαδο Εκτελεση: Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο να λιώσει και να θερμανθεί καλά και σοτάρουμε τις πατάτες με το απάκι μέχρι να πάρουν χρώμα οι πατάτες. Στη συνέχεια τις πατάτες και το απάκι σε ένα μικρό ταψάκι, πασπαλίζουμε με το τριμμένο καπνιστό τυρί και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε ελαφρά μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι. Ψήνουμε σε προθερμασμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
8-10 λεπτα εαν τα θελεις al dente Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γευστικά σαλιγκάρια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE% B9%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF% 80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE% B9%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ρίχνεις λίγο νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce 1 κουταλιά σούπας σόγια1 κουταλιά σούπας σουσάμιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 172 kcalΠρωτεΐνη: 4 γρ.Υδατάνθρακες: 15 γρ.Λίπος: 9 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ. ΟδηγίεςΣε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις τό ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
300 γρ. σπαγγέτι ή πέννες 100 γρ. μπέικον σε λωρίδες 250 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό 1 κ.σ. βούτυρο πιπέρι Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και τα σουρώνουμε. Τσιγαρίζουμε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λίπος, μέχρι να γίνει τραγανό. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος, το αυγό, το κεφαλοτύρι και το πιπέρι. Βάζουμε πάλι τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα, πάνω στη φωτιά, και ρίχνουμε το μπέικον, την κρέμα γάλακτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μυστικά είναι, πρώτα το κότσι να ζεματιστεί σε νερό 4΄-5΄ λεπτά, μετά να αφαιρεθεί κατά μήκος του μια ταινία πλάτους 2 και πάχους 0,5 εκατοστών, μετά να αλατοπιπερωθεί και να ψηθεί για 2 1/2 ώρες στους 180°-190° σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και κατόπιν άλλη 1/2 ώρα ξεσκέπαστο, οπότε και να αλειφτεί ελαφρά δυο-τρεις φορές μ ένα μίγμα από μπύρα, μουστάρδα και μέλι. Για να γίνει η πέτσα τραγανιστή, ενεργοποιούμε στο τελευταίο μισάωρο το γκριλ ή τον καυτό αέρα στον φούρνο μας. Καλή σας όρεξη, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι ..εμενα δεν μου αρεσουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύω το χυμό από 2 πορτοκάλια και από ένα λεμόνι, 1 κ.γ. μουστάρδα, 1 φλ.του καφέ (το μικρό) ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι(ή κύβο διαλυμένο σε νερό). όλο αυτό το ρίχνω στο ταψί με τις πατάτες και ανακεύω να πάει παντού σε όλες τις πατάτες. Ψήσιμο στους 250 βαθμούς για 45 λεπτά. Να πιάσουν κρούστα και να φύγουν όλα τα υγρά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω η σως που χρησιμοποιούν αποτελείτε απο μουστάρδα,μαγιονέζα και κέτσαπ.αλλά η μαγιονέζα είναι περισσότερη ποσότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε στην χύτρα τα μανιτάρια - με το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλες φέτες - με ένα φλυτζάνι νερό, την ρίγανη και το πιπέρι, να πάρουν μια βράση. Μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό και όταν κοχλάσει ρίχνουμε το ρύζι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με τους κύβους λαχανικών. Κλείνουμε την χύτρα και σε δέκα λεπτά από την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα, το φαγητό είναι έτοιμο. Ανοίγουμε την χύτρα και ρίχνουμε στο φαγητό τον άνηθο και το μαιντανό, τα οποία έχουμε αφήσει για το τέλος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο ( ή και κατεψυγμένο) 150 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 125 κ.εκ. νερό 30-50 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση: Κόβεις το σπανάκι σε λωρίδες το 1 εκ και ψιλοκόβεις τοκρεμμύδι. Ζεσταίνεις το λάδι μέσα σε αρκετά μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί βάζεις το κρεμμύδι και το τηγανίζεις ανακατεύοντας για τρία λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτεις το σπανάκι, τον άνηθο, το αλάτι και μαγειρεύει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλέπι, ενα ρόφημα με ιδιαίτερη γεύση και παχύρρευστη υφή η όποια σε συνδυασμό με τα μπαχαρικά που περιέχει του δίνουν την ιδιαίτερη γεύση και την ιδιότητα να ανακουφίζει τον πονεμένο λαιμό. Στην αγορά μπορούμε να το βρούμε σε super market στην εξωφρενική τιμη των 160-250 ευρό το κιλό, ανάλογα την εταιρεία. Η τιμή γίνεται ακόμα πιο εξωφρενική οταν συνειδητοποιήσετε οτι μπορείτε να το παρασκευάσετε στον ίδιο χρόνο που χρειαζεται ενας καφες, με κόστος 8-10 ευρώ ανα κιλο και παράλληλα να είσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να βρασεις μακαρονια και μετα στη σαλτσα να βαλεις λουκανικα και ειναι απιστευτο.Για την σαλτσα θα σοταρεις σε λαδι το κρεμμυδι ωστε να γινει ξανθο,μετα θα ριξεις τα λουκανικα σε κομματακια ωστε να σοταριστουν και αυτα,μετα ριχνεις αλατι,πιπερι,πιπεριες,κανελλα,μπαχαρι νερο και pumarro.Τα αφηνεις να βρασουν και μολις πιει το νερακι και δεσει η σαλτσα το σβηνεις.Βραζεις και τα μακαρονια και σερβιρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοτοπουλο με φετα και μαιντανο: Υλικα: 1 κιλό κοτόπουλο 200 γρ. φέτα 1 κρεμύδι (μεγάλο) 1 ματσάκι μαιντανό κρασί (1 κρασοπότηρο) λάδι (1 νεροπότηρο) νερό (1 νεροπότηρο) πιπερι Εκτελεση: Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντάς το συνέχεια να κάνει κρούστα. Ρίχνουμε το κρεμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει. Τα τσιγαρίζουμε λίγα λεπτά και ρίχνουμε λίγο κρασί χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν για 10... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο στη Χίο δημιουργείται απόσταγμα από σύκα, η περίφημη σούμα. Η ανάμειξή της με διάφορα φρούτα προσδιορίζει την ονομασία της, αλλά και της χαρίζει τον μοναδικό αρωματικό της χαρακτήρα. Η απόσταξή της θεωρείται μέγιστο κοινωνικό γεγονός και μεγάλη χαρά. Το παραδοσιακό ποτό της Χίου, η σούμα, γίνεται με βάση τα αποξηραμένα σύκα. Μόνο εδώ και σε κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας. Η απόσταξή της είναι μια γιορτή στην οποία όλοι είναι καλεσμένοι. Μια παράδοση αιώνων, ένα ανοιχτό κάλεσμα σε φί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 22 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: