Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: θρεπτικα συστατικα γαριδασ
Απάντηση: σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι
Απάντηση: ναι τρωω σχεδον καθε μερα..χαχα.. πεντανοστιμο ειναι..
Απάντηση: το αψεντι!!!!
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: Τρωω 1-2 φορες τη βδομαδα.. Δεν θα θελα να το κοψω.. χάνεις πολλά σημαντικά στοιχεία
Απάντηση: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Απάντηση: καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη
Απάντηση: Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη.
Απάντηση: το μηλο
 

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ

Σχετικές ερωτήσεις
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτ...
Φαγητα κυριως...σπιτικα φαγητα!
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΠΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟ
ειναι 5 γραμμαρια
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγητα κυριως...σπιτικα φαγητα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?? ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...ΠΙΕΣ ΑΦΘΟΝΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι 5 γραμμαρια Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις γρηγορα μια γαριδα;
Απάντηση:
θρεπτικα συστατικα γαριδασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι τρωω σχεδον καθε μερα..χαχα.. πεντανοστιμο ειναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Ποιό είναι το ποτό με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Αλκοόλ;
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Τρωω 1-2 φορες τη βδομαδα.. Δεν θα θελα να το κοψω.. χάνεις πολλά σημαντικά στοιχεία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να σας πω τα μόνα που θυμάμαι για αυτό το προϊόν. Ήταν κάτι σαν μπισκότα, πολύ σκληρά και δεν είχαν ιδιαίτερη γεύση.. Σε γρι συσκευασίες ήταν και είχαν σχέση με το στρατό (κάπως έτσι θυμάμαι, παίζει να είπα και καμιά βλακεια).. Α επίσης μου είχε πει ο ξάδερφος μου πως είναι πολύ θρεπτικά.Heeeelppp :-P
Απάντηση:
Διπυρίτης λέγεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κονσερβα οσο καλα και να εχει συντηρηθει εχει λιγοτερα θρεπτικα συστατικα απο ενα αντιστοιχο φρεσκο, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι και ανθυγιεινο. Τον τονο κονσερβα τον χρησιμοποιουν και οι αθλητες, εε κατι θα ξερουν παραπανω, σιγουρα θα εχει Ω3 λιπαρα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα τι διαθέτει το κατάστημα, βάλε σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο. Διαβάστε περισσότερα...
Πειτε τι φαγητα δε γουσταρετε καθολου.
Απάντηση:
Ψάρι.Και οτιδήποτε ετοιματζίδικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το υγρο πιατων Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι ακουσα λεει να πεις νερο πριν φας.βεβαια δεν ξερω αν προκαλει προβληματα στην πεψη ή σε κατι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παγωτά,πολλά παγωτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ναι αλλά τα φρέσκα και όχι τα συσκευασμένα. Έχω σοβαρό πρόβλημα με αυτό και οι περισότεροι θα το καταλάβουν μόνο αν δοκιμάσουν και από τα δύο και δουν πόσο μεγάλη διαφορά εχουνε στην γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επετεύχθη σε ηλικιωμένα ποντίκια μέσω της αύξησης ενός ενζύμου στον εγκέφαλο. Την αδύναμη μνήμη που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου κατάφεραν να αναστρέψουν σε ποντίκια ερευνητές στη Γερμανία. Λονδίνο Η λησμονιά που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου μπορεί να είναι αναστρέψιμη – τουλάχιστον στα ποντίκια. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Χαïδελβέργης κατάφεραν να επαναφέρουν την αδύναμη μνήμη ποντικών χορηγώντας τους επιπλέον ποσότητες ενός ενζύμου που «ανάβει» και «σβήνει» γονίδια στον εγκέφ... Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα: 1)Παστίτσιο 2)Τσιπούρα 3)Κοτόπουλο με πατάτες
Απάντηση:
Αρακας,κοτόπουλο ψητό και μακαρόνια... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: