Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, ποώδες, θαμνώδες φυτό. Η γλάστρα με τη Ρίγανη θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρος που το βλέπ...
Απάντηση: Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γ...
Απάντηση: συστατικά 650γρ. γαύρο ξίδι (όσο χρειάζεται) χυμό από 2-3 λεμόνια 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλ. άγριο μάραθο ψιλοκομμένο ...
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περ...
Απάντηση: Θα χρειαστείς 1 σακουλάκι φακές(500γρ.), 2-3 κρεμμύδια, 2-3 σκελίδες σκόρδο, 1 φύλλο δάφνης, Ελαιόλαδο, Αλάτι, πιπέρι, 1 ντοματάκι κονκασ...
Απάντηση: 20-25 λεπτά
Απάντηση: δεκα πεντε
Απάντηση: χταποδι με μελι
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε.Αν ειναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι.Τα τοποθετούμε στο τσικά...
Απάντηση: στο τηγανι
 

γαριδομακαροναδα της αργυρως μπαρμπαριγου

Σχετικές ερωτήσεις
Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B1%CE%B9% CE%B4...
Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄-3΄, να γίνει διάφανο. Το αφήνουμε να κρυώσει. Κο...
ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπουλο, δίχως κόκαλο και πέτσα Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κα...
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄-3΄, να γίνει διάφανο. Το αφήνουμε να κρυώσει. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια, το σοταρισμένο κρεμμύδι, το δεντρολίβανο και τα 2/3 του τυριού. Προσθέτουμε σιγά σιγά νερό τόσο έως ότου να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια (απαλή όπως η ζύμη του τσουρεκιού, όχι σκληρή όπως του ψωμιού). Τη βγάζουμε σε αλευρωμένο πάγκο και τη ζυμώνουμε μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπουλο, δίχως κόκαλο και πέτσα Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και λίγο ακόμα για να αλείψετε 1 κουτ. γλυκού μπαχάρι Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, όσο θέλετε 4 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας σουμάκι, και λίγο ακόμα για το τέλος 1/4 φλιτζ. κουκουνάρι καβουρδισμένο ελαφρά 2 πίτες αραβικές Φύλλα μαρούλι ή τρυφερά κλωνάρια μαϊντανό (προαιρετικά) Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε μακριές λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, ποώδες, θαμνώδες φυτό. Η γλάστρα με τη Ρίγανη θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρος που το βλέπει ο ήλιος. Μπορείτε να σπείρετε τους σπόρους Ρίγανης νωρίς την Άνοιξη. Βάλτε τους σπόρους σε βάθος 1 με 1,5 εκατοστά. Ποτίστε μέχρι το χώμα να υγρανθεί. Κρατήστε το χώμα υγρό τους πρώτους μήνες. Στη συνέχεια, η Ρίγανη θα μπορέσει να αναπτυχθεί ακόμη και σε ξερικές συνθήκες όπως συμβαίνει στο φυσικό της περιβάλλον. Για να διατηρήσετε έντονη τη γεύση και το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γρ. (2 & 1/2 κουταλιές) Υλικά για το γαρνίρισμα Κρεμμύδια: 500 γρ. Μπέικον: 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος: 200 γρ. Ελαιόλαδο: 50 γρ. Αυγά: 2 Αλάτι: 1 πρέζα Πιπέρι: 1 πρέζα Θυμάρι: λίγο Ρίγανη: λίγη Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συστατικά 650γρ. γαύρο ξίδι (όσο χρειάζεται) χυμό από 2-3 λεμόνια 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλ. άγριο μάραθο ψιλοκομμένο ή ξυσμένη μαραθόριζα ανακατεμένη με 2 κ.σ. μαραθόσπορο φρεσκοαλεσμένο παρθένο ελαιόλαδο (όσο χρειάζεται) οδηγίες Βρέχουμε με ξύδι το γαύρο και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Πιάνουμε το κεφάλι του γαύρου και με το δάκτυλο προσεκτικά ξεκολλάμε τη ραχοκοκαλιά, προχωρώντας προς την κοιλιά για αφαιρέσουμε τα εντόσθια μαζί με το κεφάλι. 1. Ανοίγουμε στη μέση το... Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για να φτιάξω φακές στα γρήγορα, δεν είμαι τόσο της μαγειρικής παρακαλώ απλές οδηγίες
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 1 σακουλάκι φακές(500γρ.), 2-3 κρεμμύδια, 2-3 σκελίδες σκόρδο, 1 φύλλο δάφνης, Ελαιόλαδο, Αλάτι, πιπέρι, 1 ντοματάκι κονκασέ(προαιρετικά) Έχουμε και λέμε: Καθαρίζουμε τις φακές από ξένα σώματα που μπορεί να υπάρχουν. Απλώνουμε δηλαδή τις φακές σε μια καθαρή περιοχή του τραπεζιού μας και σιγά σιγά κοιτάζοντας προσεκτικά με τα δάχτυλά μας σπρώχνουμε τις καθαρές φακές στην άκρη. Πετάμε μικρές πετρούλες κ.τ.λ. που μπορεί να βρεθούν. Βάζουμε σε ένα σουρωτήρι τις φακές και τις ξεπλέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
χταποδι με μελι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε.Αν ειναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι.Τα τοποθετούμε στο τσικάλι με το λάδι και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε λίγο,σαν τα ροδίσουμε. Ύστερα ρίχνουμε το νερό.Στα κατεψυγμένα όχι,μόνον αν δούμε ότι χρειάζονται.Πριν ψηθούν καλά ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τα αφήνουμε όλα τα ψηθούν αρκετά, αλλά να είναι η σάλτσα λίγο ζουμερή. Αν θέλουμε βάζουμε λίγες πατάτες, όταν ρίξουμε την ντομάτα. Υλικά : 600 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: μισό κιλό μοσχαράκι 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι 1 κρεμμύδι μεγάλο λάδι 4 - 5 πατάτες μέτριες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκι. Επειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχαράκι το πιπέρι και το αλάτι . Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Μετά ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φουρνο τον αναψες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από το προηγούμενο βράδυ πιάνουμε προζύμη, με χλιαρό γάλα και λίγο από το αλεύρι. Την επόμενη μέρα χτυπάμε στο μίξερ το Flora με το αλεύρι ή το τρίβουμε με τα δάκτυλα. προσθέτουμε σταδιακά την ζάχαρη, τα αυγά,τα μυρωδικά και το ανεβασμένο προζύμι και τόσο χλιαρό γάλα ώστε να πάρουμε μια εύπλαστη σκληρή ζύμη. Την αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά πλάθουμε τα κουλούρια σε βουτυρωμένη λαμαρίνα και περιμένουμε να ανέβουν(σκεπασμένα και σε ζεστό μέρος). Ψήνουμε στον αέρα σε 175 βαθμούς για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΟΧΗ ΠΡΟΤΟΝ ΟΤΙ ΗΝΕ ΣΚΛΙΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΕ ΔΕΦΤΕΡΟΝ ΕΧΗ ΠΟΛΕΣ ΙΝΕΣ ΝΕΒΡΟΝ ΗΝΕ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΣΚΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΡΟΦΙΛΟ, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε μέσα στο σκεύος το φρέσκο και το ξερό κρεμμυδάκι και τα σοτάρουμε ελαφρά. Συμπληρώνουμε με τις αγκινάρες, τις πατάτες, τον αρακά με τα καρότα και το μάραθο και τα σοτάρουμε όλα μαζί έως ότου μαραθούν ελαφρά και πάρουν χρώμα. Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα στο σκεύος 2 ποτήρια καυτό νερό, τους 2 ζωμούς λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και ανακατεύουμε ελαφρά. Κλείνουμε με καπάκι, χαμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω: http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24417 Διαβάστε περισσότερα...
σε μια συνταγή με τί θα μπορούσαμε να το αντικαταστήσουμε?
Απάντηση:
αποξηραμενη κοκκινη καυτερη πιπερια αν δεν θελεις καυτερο μπορεις να βαλεις γλυκια παπρικα σε σκονη Διαβάστε περισσότερα...
Απο τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε να τρώω ωμά μακαρόνια. Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάποιο πρόβλημα υγείας αν συνεχίσω?
Απάντηση:
Είτε τα βράσεις για 10 λεπτά είτε τα μουλιάσεις για μερικές ώρες, θα αποκτήσουν τον ίδιο όγκο. Αν τα φάς ωμά, απλά το μούλιασμα θα γίνει στο στομάχι σου με αποτέλεσμα να φουσκώσεις. Όσο για το άν πειράζει δεν το νομίζω για τον λόγο ότι τα περισσότερα ζυμαρικά είναι απλά τριμένο σιτάρι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε τις τοματοπιπεριές και τις καθαρίζουμε καλά. Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις πολτοποιούμε. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το σκόρδο στο 1/3 από την ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και το σοτάρουμε ελαφρά, κατόπιν ρίχνουμε τον πολτό της τοματοπιπεριάς, το δυόσμο, τη ρίγανη και ½ ποτήρι του νερού καυτό νερό. Αφήνουμε τα υλικά μας να σιγοβράσουν έως ότου δέσει η σάλτσα μας. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο την ιταλια Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http://www.sidages.gr/syntages/fakes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://cooking.exnet.gr/el/diethne/albaniki/757- fasolia-giaxni.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 25 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: