Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο αν...
Απάντηση: σλημαν 8-10 αμπελοκηποι 2155202582 διπυριτης αρτος αγαπητε κοινως γαλετα!!!
Απάντηση: Σοφιας σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα τηλ 2155202582
Απάντηση: Δεν ειναι κακό, αλλα δεν ειναι και αναγκαίο! Εμενα πάντως μαρεσει το γάλα και συνεχίζω να πινω άφθονο! Μονο που πρεπει να το πιεις αργα γ...
Απάντηση: Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω
Απάντηση: Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα.
Απάντηση: στα σουπερ μαρκετ
Απάντηση: Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να διατηρηθεί το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από τη...
Απάντηση: ναι
Απάντηση: κουτακι
 

γαλα εβολ κατσικισιο?

Σχετικές ερωτήσεις
παγακια απο γαλα;;; τελειο ;) μν το πινεις καλυτερα ποτε δν 3ες.... αν και αν δοκιμασεις 8α καταλαβεις και μετα κανεις τσ κουμαντα σ
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ;
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι...
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ
Πήγαινα σε σένα χωριό και πάρε απο ένα βοσκό.Στο σουπερμάρκετ δεν έχει πρόβειο έχει κατσικίσιο μόνο :p
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
παγακια απο γαλα;;; τελειο ;) μν το πινεις καλυτερα ποτε δν 3ες.... αν και αν δοκιμασεις 8α καταλαβεις και μετα κανεις τσ κουμαντα σ Διαβάστε περισσότερα...
(πάντα είχα απορία)
Απάντηση:
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι πολύτιμα για όλους, όχι μόνο για τα παιδιά. Τα παιδιά, βέβαια, χρειάζονται αρκετό ασβέστιο, επειδή τα οστά τους αναπτύσσονται. Στις ηλικίες 4-8 ετών, τα παιδιά πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 800 mg ασβεστίου ημερησίως. Από την ηλικία των 9 ετών έως και τα 18 τους χρόνια θα πρέπει να προσλαμβάνουν 1.300 mg την ημέρα. Όμως, και οι ενήλικες χρειάζονται ασβέστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πήγαινα σε σένα χωριό και πάρε απο ένα βοσκό.Στο σουπερμάρκετ δεν έχει πρόβειο έχει κατσικίσιο μόνο :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σλημαν 8-10 αμπελοκηποι 2155202582 διπυριτης αρτος αγαπητε κοινως γαλετα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοφιας σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα τηλ 2155202582 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειναι κακό, αλλα δεν ειναι και αναγκαίο! Εμενα πάντως μαρεσει το γάλα και συνεχίζω να πινω άφθονο! Μονο που πρεπει να το πιεις αργα γιατι αν το κατεβασεις γρήγορα κ μετα πας για ύπνο δεν θα μπορεις να κοιμηθεις... Δοκιμασμένο απο μενα!... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να διατηρηθεί το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από τη στιγμή του αρμέγματος ως την κατανάλωσή του. Αμέσως μετά το άρμεγμα πρέπει το γάλα να φιλτράρεται για να απομακρύνονται οι ακαθαρσίες, στη συνέχεια πρέπει να ψύχεται κάτω από τους 30ο C και να προφυλάγεται από την επίδραση των ηλιακών ακτίνων, επειδή η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας για μεγάλο χρονικό διάστημα καταστρέφει τις βιταμίνες Β2 και C και προκα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικίσιο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να δοθεί πυκνότητα για να απαντήσεις ακριβώς. Είναι περίπου 1.1 λίτρα αφού το ένα λίτρο ελαιόλαδο ζυγίζει 920 γραμμάρια περίπου δηλαδή είναι ο,92 κιλά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι ακουσα λεει να πεις νερο πριν φας.βεβαια δεν ξερω αν προκαλει προβληματα στην πεψη ή σε κατι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε σούπερ μάρκετ λογικά έχει,άλλο λεμόνι άλλο lime άλλη γεύση,άρωμα,χρώμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα προϊόντα, όπως μαρμελάδες, σιρόπια, τοματοπελτέ κ.α., για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτός ψυγείου. Με την αποστείρωση καταστρέφονται ιοί, βακτηρίδια κ.α. μικροοργανισμοί, παθογόνοι ή μη. Η αποστείρωση είναι εντελώς απαραίτητη και στα σκεύη, που απευθύνονται στα βρέφη (μπιμπερό, πιπίλες κ.λ.π.), καθώς αυτά είναι ιδιαίτερα ευπαθή και δεν έχουν αναπτύξει ακό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θράψαλα είναι νομίζω κομμάτια από ψωμί δεν είμαι όμως σίγουρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσο χρονων ειναι η selena gomez? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με φιλετο ψαριου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιδεα τις αποξήρανσης ειναι πολύ παλια. Ο ηλιος μας βοηθαει να διωξουμε ολα τα υγρα απο τα τρόφιμα που θελουμε να συντηρήσουμε να κρατησουμε μονο την σαρκα τους αποθηκευμενη να την χρησιμοποιήσουμε οποτε μας αρεσει. Υπαρχουν πολλοί τροποι αποξήρανσης. Εγω εψαχνα τροπο να αποξηράνω τα τροφημα μου χωρις την χρηση ηλεκτρικου ρευματος και ετσι κατέληξα στον ηλιακο αποξυραντη. Βρηκα ενα σωρο κατασκευες που ομως χρειάζονταν χρηματα οχι πολλα αλλα τοσα που καποιος μπορει να μην τα εχει σε μερες π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανένα απο τα δύο.Δεν μου αρέσει η γεύση τους.Εσένα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ρώτησε τους 45 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: