Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο αν...
Απάντηση: σλημαν 8-10 αμπελοκηποι 2155202582 διπυριτης αρτος αγαπητε κοινως γαλετα!!!
Απάντηση: Σοφιας σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα τηλ 2155202582
Απάντηση: Δεν ειναι κακό, αλλα δεν ειναι και αναγκαίο! Εμενα πάντως μαρεσει το γάλα και συνεχίζω να πινω άφθονο! Μονο που πρεπει να το πιεις αργα γ...
Απάντηση: Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω
Απάντηση: Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα.
Απάντηση: στα σουπερ μαρκετ
Απάντηση: Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να διατηρηθεί το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από τη...
Απάντηση: ναι
Απάντηση: κουτακι
 

γαλα εβολ κατσικισιο?

Σχετικές ερωτήσεις
παγακια απο γαλα;;; τελειο ;) μν το πινεις καλυτερα ποτε δν 3ες.... αν και αν δοκιμασεις 8α καταλαβεις και μετα κανεις τσ κουμαντα σ
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ;
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι...
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ
Πήγαινα σε σένα χωριό και πάρε απο ένα βοσκό.Στο σουπερμάρκετ δεν έχει πρόβειο έχει κατσικίσιο μόνο :p
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
παγακια απο γαλα;;; τελειο ;) μν το πινεις καλυτερα ποτε δν 3ες.... αν και αν δοκιμασεις 8α καταλαβεις και μετα κανεις τσ κουμαντα σ Διαβάστε περισσότερα...
(πάντα είχα απορία)
Απάντηση:
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι πολύτιμα για όλους, όχι μόνο για τα παιδιά. Τα παιδιά, βέβαια, χρειάζονται αρκετό ασβέστιο, επειδή τα οστά τους αναπτύσσονται. Στις ηλικίες 4-8 ετών, τα παιδιά πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 800 mg ασβεστίου ημερησίως. Από την ηλικία των 9 ετών έως και τα 18 τους χρόνια θα πρέπει να προσλαμβάνουν 1.300 mg την ημέρα. Όμως, και οι ενήλικες χρειάζονται ασβέστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα 2155202582 τηλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πήγαινα σε σένα χωριό και πάρε απο ένα βοσκό.Στο σουπερμάρκετ δεν έχει πρόβειο έχει κατσικίσιο μόνο :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σλημαν 8-10 αμπελοκηποι 2155202582 διπυριτης αρτος αγαπητε κοινως γαλετα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοφιας σλημαν 8-10 αμπελοκηποι αθηνα τηλ 2155202582 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειναι κακό, αλλα δεν ειναι και αναγκαίο! Εμενα πάντως μαρεσει το γάλα και συνεχίζω να πινω άφθονο! Μονο που πρεπει να το πιεις αργα γιατι αν το κατεβασεις γρήγορα κ μετα πας για ύπνο δεν θα μπορεις να κοιμηθεις... Δοκιμασμένο απο μενα!... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να διατηρηθεί το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από τη στιγμή του αρμέγματος ως την κατανάλωσή του. Αμέσως μετά το άρμεγμα πρέπει το γάλα να φιλτράρεται για να απομακρύνονται οι ακαθαρσίες, στη συνέχεια πρέπει να ψύχεται κάτω από τους 30ο C και να προφυλάγεται από την επίδραση των ηλιακών ακτίνων, επειδή η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας για μεγάλο χρονικό διάστημα καταστρέφει τις βιταμίνες Β2 και C και προκα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικίσιο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Απ ότι νομίζω το μόνο ταχίνι που έχω δοκιμάσει και πρέπει να είναι ωμό (δοκίμασέ το και θα καταλάβεις τη διαφορά) είναι το ταχίνι που αγοράζω πολύ τακτικά από το σουπερ μάρκετ Μετρο και είναι δικής του παραγωγής και όχι γνωστής μάρκας και μαλιστά αρκετά φθηνότερο από τα γνωστά. Δυστυχώς τα περισσότερο διάσημα νοθεύονται. Βέβαια μπορείς να ψάξεις και στο οικολογικό κατάστημα του Παπανικόλα στην Πανεπιστημίου στην Αθήνα εκεί θα βρεις σίγουρα, αλλά θα είναι πιο ακριβό, αφού θα είναι και βιολογικ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι απο οτι ξερω τον αποτωξυνωνει καθε πρωι ενα ποτηρι χλιαρό νερο με μισο στημένο λεμόνι πριν φας το ξερω απο διαιτολογο αυτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως καθαριζεις γρηγορα μια γαριδα;
Απάντηση:
θρεπτικα συστατικα γαριδασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΘΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ .ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΙΚΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΞΥΔΙ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Τα σχολια σας.
Απάντηση:
Απάντηση:
γιατι αηδιαζεις? :Ρ μπορει να σου αρεσει αλλοι τρωνε γατες και σκυλους Διαβάστε περισσότερα...
τι ποσό θα πληρώσει καποιος που γραφεται σήμερα στον οαεε
Απάντηση:
ρ;ςεδρςρςερςε Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνω μαύρο ψωμί;
Απάντηση:
Βασικα δεν λεγεται μαυρο ψωμι αλλα ψωμι ολικης αλεσεως,τελος παντων! Υλικα: 800 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης των μύλων Αγίου Γεωργίου 200 γρ. αλεύρι σκληρό των μύλων Αγίου Γεωργίου 2 ποτήρια μπύρα ανακατεμένα με 2 φακελάκια μαγιά ξερή 4 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλάκια γλυκάνισο 3 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτελεση: Σε λεκάνη βάζετε τη μπύρα με τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το γλυκάνισο. Ανακατεύετε τα άλευρα και τα προσθέτετε στο μείγμα. Προσθέστε όσο χλιαρό νερό χρειαστεί να γίνει μαλακή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καϊμάκι του γάλατος.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 136 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: