Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Πρ...
Απάντηση: Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέ...
Απάντηση: Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, τ...
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα χτυπάμε με το σφυρί του κρέατος, για να λεπτύνουν και να πλ...
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζά...
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και το σοτάρουμε σε τηγάνι με 3-4 κουταλιές από το Flora soft με βούτυρο ...
Απάντηση: Βάζουμε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε χωριστά βαθιά πιάτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα. Βουτά...
Απάντηση: Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μα...
Απάντηση: Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε ...
Απάντηση: Η σπεσιαλιτέ μου αν κ δε μ πολυαρεσει σα γλυκό :Ρ κάνω φανταστικά τρίγωνα πανοραματος με φανταστική κρεμα :Ρ αλλα πολλές θερμίδες ρε παιδ...
 

φιλετο κοτοπουλο με κρεμα γαλακτος και μουσταρδα

Σχετικές ερωτήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να μαλακώσουν.Ρί...
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχ...
Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Ψιλοκόβουμε τ...
Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε, τις ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το βασιλικό, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το μισό μί...
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να μαλακώσουν.Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το μείγμα, μέχρι να ροδίσει. Ευλογία μαγειρείου : Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά , κυρίως τα άγρια.Τα τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με τα αυγά. Υλικά : 2-3 αυγά 6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια 2-3 κουταλιές λάδι 1 φλιτζάνι νερό αλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μανιτάρια (εξαρτάται από το μέγεθος του μανιταριού). Σοτάρουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε, τις ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το βασιλικό, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το μισό μίγμα σε ένα ταψί, τοποθετούμε από πάνω τις γλώσσες και έπειτα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα τομάτας. Περιχύνουμε τα φιλέτα μας με κρασί, προσθέτουμε το Flora Soft με Βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό. Αφήνουμε να δέσουν λίγο τα υγρά και βγάζουμε κοτόπουλο από το τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μπρόκολο που έχουμε ήδη βράσει, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει και χυλώσει το μπρόκολο με το τυρί. Σερβίρουμε το κοτόπουλο, είτε ανακατεμένο με το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά περίπου. Τα “σβήνουμε” με το κρασί, περιμένουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες ή τα τοματάκια κονκασέ, λίγο ζεστό νερό, το μαϊντανό εάν θέλουμε και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις σουρώνουμε και κρατάμε λίγο νερό από τον βρασμό τους. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ώσπου να χρυσίσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το φασκόμηλο, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού. Συμπληρώνουμε με λίγο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. (Εάν το κοτόπουλο είναι χωριάτικο θέλει περισσότερο χρόνο). Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βγάζουμε το κοτόπουλο, το ξεψαχνίζουμε και το διατηρούμε σε σκεύος ζεστό. Στραγγίζουμε τον ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα χτυπάμε με το σφυρί του κρέατος, για να λεπτύνουν και να πλατύνουν. Αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλείφουμε από τη μέσα πλευρά με τη μουστάρδα. Από πάνω, απλώνουμε τις φέτες του ζαμπόν (2 σε κάθε στήθος) και τοποθετούμε τα μπαστουνάκια της γραβιέρας. Κλείνουμε κάθε στήθος σε ρολό και το δένουμε προσεκτικά με τον ειδικό άκαυστο σπάγκο. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μαζί με το κοτόπουλο σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει καλά το ρύζι και το κοτόπουλο και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Δοκιμάζουμε και προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και το σοτάρουμε σε τηγάνι με 3-4 κουταλιές από το Flora soft με βούτυρο . Μόλις το κοτόπουλο πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό περίπου. Στη συνέχεια, σβήνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε τον Knorr σπιτικό ζωμό κότας και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί και να εξατμιστεί το αλκοόλ , κατόπιν συμπληρώνουμε με νερό τόσο όσο χρειαστεί για να μισό καλύψει τα φιλέτα από το κοτόπουλο. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε χωριστά βαθιά πιάτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα. Βουτάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι και φροντίζουμε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια, τα βουτάμε στο μίγμα των αυγών. Ρίχνουμε σε βαθύ και μεγάλο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και το Flora Soft με βούτυρο και τα αφήνουμε να ζεσταθούν χωρίς να κάψουν. Παίρνουμε ένα - ένα τα σνιτσελάκια μας από το μίγμα των αυγών και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά, φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλληλα σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρεμμύδι, το θυμάρι και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία. Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό καυτό, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Όταν τα φιλέ μινιόν από το εντρεκότ μας έχουν ψηθεί, τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Προσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη γέμιση Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε μικρούς κύβους και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε από μέσα την ψίχα τους. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Γεμίζουμε τα κολοκύθια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος σταυρωτά. Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς σε περίπου 1 λίτρο καυτό νερό και τους ρίχνουμε στη συνέχεια μέσα στο σκεύος με τα κολοκύθια. Βράζουμε τα κολοκύθια έως ότου μαλακώσουν και μαγειρευτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σπεσιαλιτέ μου αν κ δε μ πολυαρεσει σα γλυκό :Ρ κάνω φανταστικά τρίγωνα πανοραματος με φανταστική κρεμα :Ρ αλλα πολλές θερμίδες ρε παιδί μου.. Υλικά: 700 γρ γάλα 300 γρ κρεμα γάλακτος 80 γρ κορν φλαουρ 400γρ ζάχαρη 2 αυγά ολόκληρα 4 κροκοι 2 βανιλιες 2κσ βούτυρο... Λοιπόν, σε ενα μπολ βάζεις τη ζάχαρη κ το κορν φλαουρ και ανακατεύεις... Προσθέτεις τα αυγά κ τους κρόκους κ χτυπάς πολύ ώρα μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη.(με το σύρμα χτυπάς) Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάζε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι 1,63 και 71 κιλα και κανω μια διαιτα 0 θερμιδωμ , 6 κιλα σε 7 μερες, αλλα δν ημουν και τοσο πιστη.. τι να ακνω για να τα χασω πιο γρηγορα? μεχι 4 αυγουστου παιδια θελω να τα χασω πλζζζ... βοηθηστε ( το ξερω ειμαι ακυρη αλλα δεν μπορω να κανω ερωτηση δεν ξερω γιατι! απαντηστε μου σε μυνημα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι;να προσέχεις στα συστατικά να μην έχει υδρογονωμένα λιπαρά και πόσες θερμίδες-λιπαρά έχει.η μπεσαμέλ ανάλογα τι βάζεις μέσα βούτυρο-λάδι γενικά νομίζω ότι έχει λιγότερες θερμίδες.ερώτηση την μπεσαμέλ εκτός απο το παστίτσιο που άλλου την χρησιμοποιείς; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι για λαδι χρισημοποιησε βιταμ.. προσθετει γευση κ δν κοβει αντιθετα τη σφιγγει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
ή γενικα καποια φαγητα ?? :)
Απάντηση:
το κοτοπουλο του εμποριου εχει πολλες ορμονες και ειναι καλο να μην καταναλωνεται σε υπερβολικο βαθμο.απο γιατρο εχω ακουσει οτι το κοτοπουλο λογω ορμονων επηρεαζει το στηθος αλλα οχι με τον τροπο που θελουν πολλες γυναικες,αλλιως θα πεθαιναν ολες στα κοτοπουλα μεχρι να γινουν τουμπανες.οι τροφες με πολλες ορμονες ειναι καλο να αποφευγονται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce 1 κουταλιά σούπας σόγια1 κουταλιά σούπας σουσάμιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 172 kcalΠρωτεΐνη: 4 γρ.Υδατάνθρακες: 15 γρ.Λίπος: 9 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ. ΟδηγίεςΣε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις τό ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:120 γρ. τεμαχισμένο ψημένο ή βρασμένο στήθος κοτόπουλου10 κεράσια τεμαχισμένα στα δύο χωρίς κουκούτσι2 κουταλιές σούπας σέληνο2 μέτριες αραβικές πίτες (60 γρ. η μία)1 αγγούρι ψιλοκομμένο2 μέτριες τομάτες1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα light1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικοΛίγο αλάτι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 317 kcalΠρωτεΐνη: 24 γρ.Υδατάνθρακες: 45 γρ.Λίπος: 5 γρ.Φυτικές Ίνες: 6 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:160 γρ. τεμαχισμένο ψημένο ή βρασμένο στήθος κοτόπουλου4 κούπες πράσινα λαχανικά½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι1 μικρό μήλο ψιλοκομμένο χωρίς τη φλούδα¼ κούπας σταφίδες1/3 κούπας πράσινο σταφύλι¼ κούπας καρύδια ψιλοκομμένα1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικοΛίγο αλάτι½ κουταλιά γλυκού σκόνη κάρρυ¼ κουταλιάς γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 280 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 11 γρ.Λίπος: 20 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
πως θα φτιαξω κοτοπουλο στον ατμομαγειρα
Απάντηση:
Ποιος είναι αυτός? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 300 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές του γλυκού σκόνη μουστάρδα 1 λεμόνι 1 μεγάλη ντομάτα ή ντοματίνια 1 αγγούρι Μαϊντανός Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες . Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Για το ντρέσινγκ: Ανακατεύουμε το λάδι με την μουστάρδα και σιγά-σιγά ρίχνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα φασόλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 1 Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά 100γρ σολομός Χυμός 1 λεμονιού 50γρ (ζυγισμένο ωμό) κουσκούς 80ml (1/3 του φλιτζανιού) βραστό νερό 60γρ (1 μικρό κρεμμύδι) κομμένο σε λεπτές φέτες 90γρ (1 μέτρια) ώριμη ντομάτα για σάλτσα σε φέτες 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι 30γρ ρόκα Εκτέλεση Τοποθετούμε το σολομό σε ένα σκεύος και τον περιχύνουμε με το μισό χυμό λεμονιού Ψήνουμε το σολομό σε μέτρια θερμοκρασία για 4-... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: