Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τι...
Απάντηση: 3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. ...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σού...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5....
Απάντηση: Κανα μισαωρο
Απάντηση: Ιουυυυυυ..δν μαρεσουν γιαχνη
Απάντηση: ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκο...
Απάντηση: Βαλτο στο επτα.
Απάντηση: 1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Απάντηση: Υλικά συνταγής (Για 4 άτομα) ½ κιλό φασόλια 3 καρότα 3 κλαδάκια σέλινου 1 κρεμμύδι ½ κουταλιά της σούπας αλάτι 1/3 κουταλάκι του...
 

φασολαδα στην χυτρα ποση ωρα να βρασει

Σχετικές ερωτήσεις
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θε...
αναλογα το φουρνο....
http:// www.cysha.org.cy/GR/ Documents/ interesting_articles /xutres_taxititas.ht m γ κοιτα εδω.
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας!
ναι, για λαχανορυζο
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θελεις Διαβάστε περισσότερα...
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.cysha.org.cy/GR/Documents/ interesting_articles/xutres_taxititas.htm γ κοιτα εδω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα 5΄ειναι ετοιμο, δεν χρειαζεται πολυ. Απο κει και περα ειναι και πόσο δυνατο το θελει ο καθενας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, για λαχανορυζο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5. μαύρο πιπέρι αλάτι 6. ένα κρεμμύδι σάλτσα ντομάτας 7. μπόλικο ελαιόλαδο!!!! 8. τρεις πιπεριές φλωρινης(ξεραμενες) ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Mουσκέψτε από βραδύς τα φασόλια (κερδίζετε χρόνο βρασίματος βράστε για 10 λεπτά και πετάξτε το νερό. (αποφεύγετε το φούσκωμα) Βάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια και το ψιλοκομμένο κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ιουυυυυυ..δν μαρεσουν γιαχνη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκολα τα σπορακια. τοποθετεις σε πυρεξ , ραντιζεις με ελαιολαδο ,και λιγο ξυδι.απο πανω λιγη χοντροτριμενη φετα,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψιλοκομ. σκορδο αλατι πιπερι...ετοιμο..σαν ορεκτικο και οχι μονο.καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλτο στο επτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής (Για 4 άτομα) ½ κιλό φασόλια 3 καρότα 3 κλαδάκια σέλινου 1 κρεμμύδι ½ κουταλιά της σούπας αλάτι 1/3 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι ½ νεροπότηρο ελαιόλαδο 1 και ½ ντομάτα (ή μια κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας) Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα φασόλια προσεκτικά από τυχόν ξένα σώματα ή χαλασμένα- σπασμένα φασόλια. Τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, και τα αφήνουμε όλο το βράδυ να μουλιάσουν. Το πρωί, αδειάζουμε το νερό και ξεπλένουμε τα φασόλια με φρέσκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραφει επανω στο πακετο με τα μακαρονια απο ποση μεχρι ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα, εγω τα θελω αλτέντε και γιαυτο δεν τα βραζω πολυ. Μολις αρχισει να βραζει το νερο τα ριχνεις μεσα και τα ανακατευεις λιγο στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό και αφήνεις να βράσει για 2-3 λεπτά. Κλείνεις το μάτι και αφήνεις την κατσαρόλα για κανα 5λεπτο πάνω στο μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μεχρι να μαλακωσουν οχι να λιωσουν ομως γυρω στη μια ωρα σε κρυο νερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://se.gr/syntages/?p=746 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μιση ωρα με 3 τεταρτα το πολυ.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: