Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: Όλοι μας το έχουμε παρατηρήσει... Παίρνουμε ένα σαντουιτσάκι με απ' όλα και το κρεμμύδι, συνοδεύεται σχεδόν πάντα με μαϊντανό. ...
Απάντηση: Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφορεί και οπλοφορεί.
Απάντηση: Αρκετά συχνά θά ελεγα,μιάς καί εχω αποκλείσει τό γάλα από τήν διατροφή μου.
Απάντηση: 1) diatrofi.dancenews.g r/meli.html 2)www.myself.gr/ Article/.../39- 4045.html 3)www.iatronet.gr/ article.asp? art_id=3374
Απάντηση: το καλοκαιρι
Απάντηση: Το μέλι είναι ένα προϊόν του οποίου όλα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες εξαρτώνται άμεσα από τα φυτά από τα οποία προέρχεται, τα λεγόμ...
Απάντηση: Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθ...
Απάντηση: Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !!
Απάντηση: Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγι...
 

Φαγιτα που τελειονουν σε ετσι

Σχετικές ερωτήσεις
βατραχοποδαρα τηγανιτα..ο μεζες!!..
Νομίζω οι σεφταλιές
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο.
Θράψαλο λέγεται.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΑΚΕΣ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
βατραχοποδαρα τηγανιτα..ο μεζες!!.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω οι σεφταλιές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΑΚΕΣ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όλοι μας το έχουμε παρατηρήσει... Παίρνουμε ένα σαντουιτσάκι με απ' όλα και το κρεμμύδι, συνοδεύεται σχεδόν πάντα με μαϊντανό. Γιατί το κάνουνε αυτό;! Πέραν του ότι είναι ένας καλός γευστικός συνδυασμός, ο κύριος λόγος είναι... ...για να μη μυρίζει το στόμα μας! Βέβαια, μυρίζει πάλι μετά, αλλά πολύ πιο ήπια απ' όσο θα μύριζε αν δεν βάζαμε μαϊντανό. Έτσι, σε σάντουιτς, σε συνοδευτικά, κλπ, βάζουν στο κρεμμύδι πάντα σχεδόν μαϊντανό για να μη μυρίζει έντονα το στό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετά συχνά θά ελεγα,μιάς καί εχω αποκλείσει τό γάλα από τήν διατροφή μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)diatrofi.dancenews.gr/meli.html 2)www.myself.gr/Article/.../39-4045.html 3)www.iatronet.gr/article.asp?art_id=3374 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το μέλι είναι ένα προϊόν του οποίου όλα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες εξαρτώνται άμεσα από τα φυτά από τα οποία προέρχεται, τα λεγόμενα μελισσοκομικά φυτά ή μελισσοκομική χλωρίδα. Η χλωρίδα αυτή διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή, και μέσα όμως στην ίδια περιοχή μεταβάλλεται από χρονιά σε χρονιά ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες. Έτσι το χρώμα η γεύση το άρωμα και όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά του μελιού υποτάσσονται θα λέγαμε στη μελισσοκομική χλωρίδα που υπάρχει στον περίγυρο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθετούνται εντός κυλινδρικών βαρελιών, τα οποία περιείχαν πριν κρασί, ξύδι ή οινόπνευμα. Στο πυθμένα του βυτίου τίθεται ένα στρώμα αλατιού και μία στρώση λάχανου 4 έως 6 δακτύλων πάχους, επί της οποίας επιπάσσετε μία δράξ (χούφτα). Έπειτα άλλη στοίβα άλατος και λάχανων με αρωματικά μέχρι να γεμίσει το δοχείο. Από της 3ης στοιβάδας πρέπει να πιέζεται με χονδρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
...κανετε...???
Απάντηση:
μακαρονια με σιροπι σοκολατα.βγηκε μια μαλακια και μιση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κίτρινες πάλι το ίδιο και θα ωριμάσουν πιο γρήγορα. Αν είναι κίτρινες θα χρειαστεί περίπου 1 έως 3 περίπου μέρες ενώ οι πράσινες περισσότερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι απο οτι ξερω τον αποτωξυνωνει καθε πρωι ενα ποτηρι χλιαρό νερο με μισο στημένο λεμόνι πριν φας το ξερω απο διαιτολογο αυτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πιω κανένα χυμό τσάι.Εξάλλου δεν κάθομαι και πολλές ώρες ίσα να κάνω μια βουτιά να με δει λίγο ο ήλιος και μετά σπίτι. :p Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά όπως μαγειρεύω,θέλω να φάω κάτι νόστιμο μου ανοίγει η όρεξη. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυστικια αιγινης, αμυγδαλα, καρυδια κ φουντουκια... κ αν δεν βαριεμαι να τα ξεφλουδισω, πασατεμπος κ ηλιοσπορος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (υγρα) Τα γραμμαρια μοναδα μετρησης βαρους (μαζας) Δεν μπορεις να πεις ποσα γραμμαρια ειναι κατι το υγρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
ειμαι και εγγυος και δεν μπορω να διαλεξω (οχι οτι αν δεν ειμουν δε θα τα ετρωγα)
Απάντηση:
τρουφακιααααααααααααααααααααα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά των χυμών, οι οποίοι ούτω χρησιμεύουν ως άριστη τροφή των μικροοργανισμών των ζυμώσεων και της φθοράς. Αν η περιεκτικότητα σε νερό ελαττωθεί μέχρις 25%, τότε οι μικροοργανισμοί δεν θα δυνηθούν να εγκατασταθούν, διότι η τοιαύτη ελάττωση θα συνεπιφέρει συμπύκνωση των διαλυτών και ιδιαιτέρως του σακχάρου. Είναι δε γνωστό ότι αν η συμπύκνωσης ενός σιροπιού σακχάρ... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/12/ti-efage-ta-xristougenna-i-pio-ypervari-gynaika-tou-kosmou/
Απάντηση:
Απάντηση:
Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε αφθονία η Ελλάδα (τα οποία μένουν αδιάθετα: http://www.paratiritis-news.gr/ detailed_article.php?id=151973&categoryid=7 λόγω προτίμησης των φτηνότερων εισαγόμενων), είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τα εισαγόμενα, για τα οποία δεν έχουμε καμία ασφαλή πληροφορία σχετικά με το ποια επεξεργασία υφίστανται πριν φτάσουν στο πιάτο μας. Τα κινέζικα, ας πούμε, ενδέχεται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως θες, εκτος με τα ποδια. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 139 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: