Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ.
Απάντηση: μια
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: Νόστιμη συνταγή για ψητά μανιτάρια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE%...
Απάντηση: Δες εδώ: http:// www.cooklos.gr/ syntages/ylika- syntagis/ kokoras
Απάντηση: ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http:// www.rotise.gr/ erotisi/mystika- mageirematos- me-zarkadi.html
Απάντηση: Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από τον κόκορα, προσθέτουμε κρύο νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε...
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει...
Απάντηση: Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύ...
Απάντηση: Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχ...
 

εγω θελω να μαθω που πουλανε το ντιγκελ αλευρι

εγω θελω να μαθω που πουλανε το ντιγκελ αλευρι
Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδου και Αθηνάς αλλά και στο Σούπερ Μάρκετ "Θανόπουλος" στην Κηφισιά
Σχετικές ερωτήσεις
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσ...
το ψαρι ειναι γρηγορο κ τα φιλετα η κοτοπουλο η οτιδηποτε α και οι πασετες κ τα κοψιδια
Σε μαγαζια με μπαχαρικα.Θα τα βρεις στο κεντρο της Αθηνας στην Αθηνάς ή στον Πειραιά στην αγορα του.
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ...
ναι
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ψαρι ειναι γρηγορο κ τα φιλετα η κοτοπουλο η οτιδηποτε α και οι πασετες κ τα κοψιδια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μαγαζια με μπαχαρικα.Θα τα βρεις στο κεντρο της Αθηνας στην Αθηνάς ή στον Πειραιά στην αγορα του. Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νόστιμη συνταγή για ψητά μανιτάρια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE% B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF% 84%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF% 83%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδώ: http://www.cooklos.gr/syntages/ylika-syntagis/ kokoras Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http://www.rotise.gr/erotisi/mystika-mageirematos- me-zarkadi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από τον κόκορα, προσθέτουμε κρύο νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε καλά. Στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε πάλι κρύο νερό και βράζουμε τον κόκορα ξανά για άλλα 20-25 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος σουρώνουμε και κρατάμε τον κόκορα στην άκρη. Σε ένα άλλο καθαρό και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του βρασμένου κόκορα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύβο knorr λαχανικών * 2 φλυτζάνια ρύζι * λίγο αλάτι * πιπέρι * λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. 2. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού) το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. 3. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. 4. Προσθέτετε 1 κούπα νερό μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη της τάρτας Προσθέτουμε στο αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι και κοσκινίζουμε. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στον κάδο της κουζινομηχανής, προσθέτουμε 125γρ. Flora με βούτυρο και με το ειδικό εργαλείο (γάτζο) αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να αρχίσει να τρίβεται. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και αυγό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και σφιχτό. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη βγάζουμε, την δουλεύουμε λίγο με τα χέρια μας, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την το... Διαβάστε περισσότερα...
Πάντα αναρωτιόμουν πως μπορώ να φτιάξω σπιτική μερέντα; Είναι εύκολο;
Απάντηση:
Υλικά που θα χρειαστείς: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (ότι μάρκα θέλουμε), 125γρ κουβερτούρα, 150γρ βιτάμ, 4 κουτ .σούπας κακάο (κοσκινισμένο), 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Είναι πολύ απλό: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Σε ένα άλλο μπωλ,ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο. Και έπειτα προσθέτουμε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο... Αφού έχει γίνει ενιαίο το μίγμα μας,προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε στο μπωλ που θα το φυλάξουμε. Το αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: 250 γρ φασόλια Έγχρωμα Γίγαντες Ελέφαντες 400 γρ τόνος 400 γρ καλαμπόκι 300 γρ μαγιονέζα 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε έως ότου να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε τον τόνο, το καλαμπόκι και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε όλα τα υλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε τον σπιτικό ζωμό λαχανικών, συμπληρώνουμε με 2 λίτρα νερό και βράζουμε πολύ καλά για 20 λεπτά (Σημείωση: δεν πετάμε το νερό, γιατί θα το χρειαστούμε αργότερα). Βουτάμε στη σάλτσα μας ολόκληρο τον αστακό για περίπου 5-7 λεπτά, μέχρι να αλλάξει το χρώμα του σε έντονο πορτοκαλί. Όταν ο αστακός είναι έτοιμος, τον ξεπλένουμε σε κρύο τρεχούμενο νερό για να μπορέσουμε στη συνέχεια να τον χωρίσουμε στη μέση και να τον κόψουμε κατά μήκος, κρατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2007/08/ coctails.pdf 1157 Πιστεύω να φτάνουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τους έχεις αφαιρέσει το κόκαλο και τα χεις χτυπήσει με το σφυράκι της κουζίνας ή ένα γουδοχέρι να πλατύνουν) εναλλακτικά 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 2 κουταλιές μουστάρδα 3 ή 4 φέτες ζαμπόν 200 γρ. γραβιέρα σε κομματάκια 3 φέτες μπέηκον 1 αυγό βραστό ψιλοκομμένο ή πιπεριιές γλυκές αλατοπίπερο κατά βούληση (αν βάλεις όμως πολύ αλμυρό τυρί μετρίασε το αλάτι σου) (με όλα τα υλικά μπορείς να κάνεις αλλαγές ανάλογα τις προτιμήσεις σας) Εκτέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κοτόπουλο πανέ είναι ένα φαγάκι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. H λέξη πανέ προέρχεται από το γαλλικό pain που σημαίνει ψωμί, δηλαδή περιτευλιγμένο με φρυγανιά (δηλαδή τρίμματα ψωμιού). Το φαγητό αυτό το κάνω πάρα πολλά χρόνια και στην πορεία έχω προσθέσει και κάποια άλλα μπαχαρικά που μας αρέσουν. Μπορεί να γίνει με κοτόπουλο ολόκληρο κομμένο σε μερίδες αλλά καλύτερα είναι να γίνει με στήθος κοτόπουλο φιλέτο, χωρίς την πέτσα. Κοτόπουλο Πανέ το Φούρνο με Πατάτες Χρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082&subid=2&pubid=22844762 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:2 κούπες μακαρόνια βιδάκια βρασμένα και σουρωμένα1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 μέτριες τομάτες κομμένες σε κύβους1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες1 αγγούρι κομμένο σε κύβους70 γρ. φέτα light 1 κουταλιά σούπας κάπαρη Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 390 kcalΠρωτεΐνη: 7 γρ.Υδατάνθρακες: 62 γρ.Λίπος: 13 γρ.Φυτικές Ίνες: 4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 6-8 μεγαλες γαρίδες 2 κουταλιες ζωικο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμενη 1 κουπα μανιτάρια ψιλοκομμενα 2 κουταλιες μαιντανό ψιλοκομμενο λιγο κοκκινο πιπέρι καγιεν (καυτερο) αλάτι 1 κουπα κρέμα γάλακτος λιγη ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαριζουμε τις γαριδες αφαιρωντας τα κεφαλια (εαν θελετε τις καθαριζετε ολοκληρες) Σωταρουμε με μια κουταλια βουτυρο το λιωμενο σκορδο και τα μανιταρια (ελαφρια) Προσθετουμε τις γαριδες και λιγο αλατι. Σωταρουμε για αλλα 3 λεπτα... Στραγγιζουμε, σκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι. ΥΛΙΚΑ : 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: