Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς...
Απάντηση: δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι ...
Απάντηση: στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χ...
Απάντηση: ΣΥΜΦΩΝΩΩ, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος και βρούμε καμιά δουλειά κι επιπλέον μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα.
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: 1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τ...
Απάντηση: Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις α...
Απάντηση: Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια,με βάρκα,με ότι θέλεις.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Απάντηση: Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητ...
Απάντηση: Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση άδειας παραμονής μετανάστη??
 

εχω τελειοσει στι ελλαδα το σχολειο αλλα δεν μπορς να παρς τιν ελλινηκη ιθαγενια

τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο το

προμηθευεσαι παλι απτον δημο...κ καλη επιτυχια,ειναι διαδικασια
Δικαιολογητικά. Ο αλλοδαπός που επιθυμεί να πολιτογραφηθεί ως Έλληνας, υποβάλλει στο Δήμο ή την Κοινότητα του τόπου διαμονής του αίτηση πολιτογράφησης, που απευθύνεται προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και συνοδεύεται από: α. Δήλωση πολιτογράφησης. Η δήλωση αυτή γίνεται ενώπιον του Δημάρχου ή Προέδρου της Κοινότητας με την παρουσία δύο Ελλήνων πολιτών ως μαρτύρων. β. Παράβολο, όπως τούτο καθορίζεται από την ισχύουσα, κάθε φορά, νομοθεσία. γ. Αντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου. δ. Άδεια διαμονής ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο νόμιμης διαμονής στη χώρα. ε. Πιστοποιητικό γέννησης ή, σε περίπτωση ανυπαρξίας τούτου, πιστοποιητικό βάπτισης και στ. Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τελευταίου οικονομικού έτους. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ
καλυτερα που δε μπορεις.Ουτε να γραφεις ελληνικα εμαθες και μαλλον δεν τα μιλας και καλα.
Σχετικές ερωτήσεις
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια.
Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου.
Να κάνεις την αίτηση σου στο υπουργείο εσσωτερικών.
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν.
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης,...
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Μετανάστες

Απάντηση:
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να κάνεις την αίτηση σου στο υπουργείο εσσωτερικών. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις αίτηση για να πάρεις και την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι γ τ π)! Βέβαια γνωρίζω ότι δυστυχώς υπάρχει κι αρκετή φτώχεια εκεί...Ρώτα στη νομαρχία ή στο δήμο σου γι αυτό που θες. Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΟ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ Τ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ, ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ (ΨΗΦΟΥ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ.ΤΕΛΟΣ, ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ...
Απάντηση:
στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτι γνωριζω σου ειπα!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΜΦΩΝΩΩ, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος και βρούμε καμιά δουλειά κι επιπλέον μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
τι δικαιολογητικα πρεπει να παει καποιος για να αποκτηση ελληνικη ιθαγενεια;
Απάντηση:
1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τη χώρα προέλευσής τους (πιστοποιητικό θρησκευτικού γάμου χρειάζεται θεώρηση από την Ιερά Σύνοδο) 3. Απόφαση απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας των γονιών ή των τέκνων του αιτούντα μόνο στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται στην Υπηρεσία μας και όχι στην Προξενική αρχή. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης των γονιών ή των τέκων του αιτούντα μόνο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για να πάρεις την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια,με βάρκα,με ότι θέλεις.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Διαβάστε περισσότερα...
Τι χρειάζεται να κάνω εάν θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Αμερική;
Απάντηση:
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητα αν ο ενδιαφερόμενος/αιτών σχεδιάζει να εργασθεί ή όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι/αιτούντες, αναφέρονται σαν «καλούμενοι», και μπορούν να κάνουν αίτηση για μόνιμη εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες βασιζόμενοι σε τυχούσα σχέση τους είτε με Αμερικανό/ιδα πολίτη, είτε από την σχέση τους με νόμιμο-μόνιμο κάτοικο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση άδειας παραμονής μετανάστη?? Διαβάστε περισσότερα...
σε τι βοηθαει τους ανθρωπους????????????????
Απάντηση:
Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση απο τη Στερα Ελλαδα στην Πελοπονησο. Διαβάστε περισσότερα...
ο αλλοδαπος μεχρι ποια ηλικια παει φανταρος,στρατο μολις παρει την ελληνικη υπηκοοτητα???
Απάντηση:
ποσοι Αγγλοι ζουν στην Ελλαδα?
Απάντηση:
Απάντηση:
Απευθύνεσαι στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου που διαμένεις για να κάνεις ανανέωση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
επειδη αυτοι δουλευουν με λιγο μισθο και φυσικα ολοι αυτοι οι εργοδοτες του εκμεταλευονται. νομιζω να κανουμε και εμεις το ιδιο για να μην πεινασουμε ενοω οχι εκμεταλευση αλλα χαμηλομισθοι. δεν θελω να γινω ρατσιτρια παρολο που ειμαιι........ Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Του ενδιαφερόμενου μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
χρωσταω 5000 στο δημοσιο και 40000 στις τραπεζες ειμαι καναδος υπηκοος αλλα ειμαι χρονια στην ελλαδα τελος παντων θελω να φυγω τωρα υπαρχει περιπτωση να με σταματησουν;
Απάντηση:
Φιλε με τοσα που χρωστας οχι απλως θα σε σταματησουν , στα 6 μετρα θα σε στησουν !!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ώς κύρια υπηκοότητα έχετε την Αυστραλιανή ή την Ελληνική;Πιθανότατα να μπορείτε να πάρετε και για τα παιδιά σας την υπηκοότητα.Απλά ίσως πάρει κάποιο χρονικό διάστημα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.