Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οχι!πρεπει να κανεις εξετασεις!! οπωσδηποτε!η ασθενεια αυτη μπορει να μην εκδηλωσει κανενα συμπτωμα μεχρι και 10χρονια μετα της εισοδου τη...
Απάντηση: Αγαπημενη μου, ειναι πολυ ευκολη η μεταδοση των κονδυλωματων, αρα πιθανοτατα τον εχεις κολλησει, μπορει ομως να σε εχει κολλησει ο ιδιος ...
Απάντηση: Οι πρώτοι τρεις μήνες θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι για επανεμφάνιση. Μετά τους τρεις μήνες ο κίνδυνος επανεμφάνισης δεν εξαφανίζεται αλλ...
Απάντηση: ???τι να σου πω τωρα εγω...... Δεν ημουν εκει...
Απάντηση: ναι τα σπερματοωαρια ζουναι πανο απο 24 ωρες γιαυτο θελη προσοχη προπαντος αν ειναι και η ημερες σου ειναι ακομα χειροτερα ειναι σαν τον ...
Απάντηση: ΗΙV δεν κολλάς τόσο εύκολα. Αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Αυξημένες πιθανότητες έχουν οι παθητικοί να κολλήσουν ιδιαίτερα οτάν δέχονται τ...
Απάντηση: ισως εχεις προσβληθει απο καποιο ΣΜΝ:/ αν κανεις μπανιο και πλενεσαι και εκει χωρις αυτο να σημανει οτι θα κανεις εσωτερικες πλησεις,μονο...
Απάντηση: μιλας με το γιατρο σου για νεα θεραπεια
Απάντηση: Περισσότερα από 40 χρόνια ζουν σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, όσοι μολύνονται με τον ιο HIV, χάρη στις νεότερες θεραπείες, που έχο...
Απάντηση: με ειδικες εξετασεις για aids οι οποιες γινονται σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

ΕΧΩ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΟ ΣΤΟΠΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΟΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΛΙ ΕΝΟ ΠΡΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΠΕΚΤΙΣΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ

ΕΧΩ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΟ ΣΤΟΠΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΟΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΛΙ ΕΝΟ ΠΡΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΠΕΚΤΙΣΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ
τι ειχε φαει το ετερον ημισυ???

Σχόλια απάντησης

απάντησε η evi1994

χαχαχαχαχα...
σχολίασε η argyrw14  - 2013-12-12 16:33:11
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια; Ο πρωκτός όσο καλά κι αν καθαρίζεται έχει κωλοβακτηρίδια και μπορεί να μολυνθείς.. :/ Πήγαινε σε έναν γιατρό να σε κοιτάξει.. :)
Σχετικές ερωτήσεις
Μπράβο σου που είσαι τόσο καλά ενημερωμένη, όπως καταλαβαίνεις ο μόνος που μπορεί να απαντήσει αν το κάθε εργαστήριο κάνει η δεν κάνει κά...
καταρχήν μπορεί να μη χρειάζεται καν να το μεγενθύνεις! Πολλοί άντρες είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια κ δεν το ξέρουν. αν είσαι 12 με 16 ...
υπαρχουν καποιες ελαχιστες πιθανοτητες να εχει γινει μαλακια αλλα δεν παιζουν με τις πιθανοτητες.να κανεις ενα τεστ στο εξαμηνο για σιγου...
βασικα 3 ωρες ειναι πολυ.....εκτος αν τα προκαταρκτικα ηταν απλως φιλακια και αγκαλιτσες.αν υπηρξε γυμνια και αγγιγματα σε ευαισθητες περ...
Καθόλου ντροπή και καθόλου κακό,το αντίθετο μάλιστα,θα κάνεις ολοκληρωμένη σχέση όταν το νιώσεις,μη βιάζεσαι και κυρίως μην παρασύρεσαι α...
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Σεξουαλική υγεία

γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το τεστ για το hiv . ειχα μια κολπικη απροφυλακτη επαφη στις 20 μαρτιου, με καποιον που δε γνωριζω ιδιαιτερα καλα. εκανα ενα τεστ στις 13 μερες, ενα στις 40, ενα στις 8 εβδομαδες, και στις δωδεκα εβδομαδες Ολα τα τεστ τα εκανα σε ιδιωτικο μικροβιολογικο εργαστηριο,πολυ αξιοπιστο, και βγηκαν αρνητικα.δεν ξερω αν μου εκαναν το τεστ αντισωματων\αντιγονου ή το παλαιοτερο,και επειδη ακουσα απο αλλα εργαστηρια οτι θελει επαναληψη στους 6 μηνες ανησυχησα ξανα...
Απάντηση:
Μπράβο σου που είσαι τόσο καλά ενημερωμένη, όπως καταλαβαίνεις ο μόνος που μπορεί να απαντήσει αν το κάθε εργαστήριο κάνει η δεν κάνει κάποιο συγκεκριμένο τεστ (οπως αυτό της 4ης γενιάς που αναφέρεις) είναι το εκάστοτε μικροβιολογικό εργαστήριο. ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ αυτές τις πληροφορίες να τις μεταφέρεις στο γιατρό σου, ο οποίος ενδεχομένως να απευθυνθεί και με το εκάστοτε μικροβιολογικό εργαστήριο και εσύ θα έχεις το σιγουρότερο δυνατό αποτέλεσμα για να ξέρεις τι σου γίνεται. Για τους 6 μήνες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχήν μπορεί να μη χρειάζεται καν να το μεγενθύνεις! Πολλοί άντρες είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια κ δεν το ξέρουν. αν είσαι 12 με 16 εκ. είσαι οκ. άντε και 11, καλά είσαι... Μη κοιτάς τις τσόντες! όπως δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο βυζαρούδες, έτσι δεν είναι κ όλοι άντρες τόσο προικισμένοι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν καποιες ελαχιστες πιθανοτητες να εχει γινει μαλακια αλλα δεν παιζουν με τις πιθανοτητες.να κανεις ενα τεστ στο εξαμηνο για σιγουρα πραγματα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασικα 3 ωρες ειναι πολυ.....εκτος αν τα προκαταρκτικα ηταν απλως φιλακια και αγκαλιτσες.αν υπηρξε γυμνια και αγγιγματα σε ευαισθητες περιοχες ε ποσο να αντεξει ο χριστιανος αν δεν ολοκληρωσατε ή αν δεν τον εκανες να τελειωσει? αυτη η "μηχανη" δεν μπορει να ειναι αναμμενη για ωρες ξερεις.... χρειαζονται μεν τα προκαταρκτικα αλλα αν το ολο θεμα τραβηξει για ωρες ε τι να σου κανει και ο καημενος?θα κουραστει..... κανε προκαταρτκικα αλλα συντομευε....!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρωταω γιατι οταν με ρωτανε αν εχω αγορι λεω οχι και μου λενε ειχες? και λεω οχι και μου λενε δηλαδη ακομα? ειμαι τοσο μεγαλη? επειδη μερικες το κανουν απο τα 14 για οποιοδιποτε λογο εγω που ειμαι παρθενα ειναι ντροπη? ποια ειναι η σωστη ηλικια για να εχεις ολοκληρομενες σχεσεις?
Απάντηση:
Καθόλου ντροπή και καθόλου κακό,το αντίθετο μάλιστα,θα κάνεις ολοκληρωμένη σχέση όταν το νιώσεις,μη βιάζεσαι και κυρίως μην παρασύρεσαι από το ρεύμα που δημιουργεί ψεύτικες και στημένες σχέσεις που τρέφονται από τη συνήθεια .Ασχολείσου με τον εαυτό σου και την καλλιέργειά σου κι έχεις καιρό για έρωτες.Φιλικές σχέσεις όμως καλό θα ήταν να έχεις...μην το παρακάνεις κιόλας...κι όταν έρθει η ώρα να κάνεις κάτι παραπάνω θα το καταλάβεις και θα είσαι και έτοιμη για αυτό ,οπότε μην αγχώνεσαι.όλα γίν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι!πρεπει να κανεις εξετασεις!!οπωσδηποτε!η ασθενεια αυτη μπορει να μην εκδηλωσει κανενα συμπτωμα μεχρι και 10χρονια μετα της εισοδου της στον ανθρωπινο οργανισμο. πρεπει να εξεταστεις και αν βγεις θετικη να ειδοποιησεις καθε ερωτικο σου συντροφο την τελευταια 3ετια.δεν ειναι παιχνιδι αυτο.επρεπε να διατηρησεις πιο υπευθυνη σταση.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγαπημενη μου, ειναι πολυ ευκολη η μεταδοση των κονδυλωματων, αρα πιθανοτατα τον εχεις κολλησει, μπορει ομως να σε εχει κολλησει ο ιδιος κατα την επαφη χωρις προφυλαξη. Γενικα δεν ειναι κατι τρομερο ο ιος, απλα να τον παρακολουθεις ανα 6 μηνες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πρώτοι τρεις μήνες θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι για επανεμφάνιση. Μετά τους τρεις μήνες ο κίνδυνος επανεμφάνισης δεν εξαφανίζεται αλλά είναι πολύ μικρότερος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
???τι να σου πω τωρα εγω...... Δεν ημουν εκει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι τα σπερματοωαρια ζουναι πανο απο 24 ωρες γιαυτο θελη προσοχη προπαντος αν ειναι και η ημερες σου ειναι ακομα χειροτερα ειναι σαν τον μαγνιτη ελκοντε μεταξυτους οσο και αν καθαριστης και πλυθης Διαβάστε περισσότερα...
Σας παρακαλώ απαντήστε μου.
Απάντηση:
ΗΙV δεν κολλάς τόσο εύκολα. Αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Αυξημένες πιθανότητες έχουν οι παθητικοί να κολλήσουν ιδιαίτερα οτάν δέχονται το σπέρμα στον πρωκτό. Τώρα αν κατά την εισδοχή σου είχε αίμα στον πρωκτό του πάλι αυξάνεις τις πιθανότητες να του το μεταδώσεις εσύ. Παίζει ρόλο όμως πολύ αν έχεις και pre-cum, διότι έτσι και έξοδο από τον πρωκτό πριν την εκσπερμάτωση θα υπάρχουν σπερματικά υγρά. Μην αγχώνεσε άδικα. Αυτο που εχεις να κάνεις για να ανακουφιστείς είναι να πας σε ένα μικροβι... Διαβάστε περισσότερα...
Κάποιες φορές έχω έντονη μυρωδιά. Τι μπορεί να φταίει; Μου έχουν πει ότι είναι φυσιολογικό και εξαρτάται από γυναίκα σε γυναίκα και ότι δεν χρειάζεται να κάνω τακτικές εσωτερικές πλύσεις γιατί δεν είναι καλό. Εσείς τι λέτε;
Απάντηση:
ισως εχεις προσβληθει απο καποιο ΣΜΝ:/ αν κανεις μπανιο και πλενεσαι και εκει χωρις αυτο να σημανει οτι θα κανεις εσωτερικες πλησεις,μονο εξωτερικα θα ειναι ενταξει.ακομα καλο ειναι τα εσωρουχα να ειναι βαμβακερα.ειναι πιο υγιεινο το υφασμα..χωρις αυτο να σημανει οτι θα φορας τιποτα βρακες σαν της γιαγιας σου:P αν κανεις αυτο θα εισαι μια χαρα!αν συνεχιζει κατι αλλο θα φταιει δεν ξερω...μετα θα πρεπει να πας σε γιατρο και να κοιταξεις μηπως εχεις κολλησει κατι..:/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μιλας με το γιατρο σου για νεα θεραπεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περισσότερα από 40 χρόνια ζουν σήμερα στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, όσοι μολύνονται με τον ιο HIV, χάρη στις νεότερες θεραπείες, που έχουν αυξήσει σημαντικά... το προσδόκιμο επιβίωσης των φορέων του ιού, το οποίο πλέον υπολογίζεται παρόμοιο με αυτό του γενικού πληθυσμού. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα νέα είναι ότι κάποιες μορφές του ιού που έχουν εντοπιστεί και στην Ελλάδα, αντέχουν στα συγκεκριμένα φάρμακα, και επιπλέον, ότι αυξάνονται χρόνο με τα νέα κρούσματα του AIDS, εξαιτίας των μο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με ειδικες εξετασεις για aids οι οποιες γινονται σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν ερχοσουν πριν , θα μπορεις και μετα.Να γενναγες φυσιολογικα να καταλαβω οτι μπορει να εχεις απορια.Καισαρικη εκανες,απλα επεμβαση ,δηλαδη αμα εβγαζες το σκοληκοειδιτη δεν θα ξαναρχοσουν σε οργασμο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι! θα πρεπε να ξερεις οτι τα ΣΜΝ κολλανε απο το σεξ (για αυτο λεγονται σεξουαλικως μεταδιδομενα) ή αιμα με αιμα..! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να προκαλέσει μείωση της γονιμότητας και στα δύο φύλα, αλλά και σεξουαλική...ανεπάρκεια, ενώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία του παιδιού, από την εμβρυϊκή έως και τη σχολική ηλικία. Aλλη δυσμενής επίπτωση του καπνίσματος είναι ότι συσχετίζεται με αυξημένη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ενώ επιταχύνει την εμφάνιση της οστεοπόρωσης. Το κάπνισμα σχετίζεται με την υπερκινητικότητα του εμβρύου και των νεογνών, τα οποία ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης είναι να κάνεις το εμβόλιο κατά του ιού της ηπατίτιδας Α. Αν δεν θες να το κάνεις, τότε καλύτερα να παίρνεις τις παρακάτω προφυλάξεις; -Πλύνε τα χέρια σου πριν από την ετοιμασία και κατανάλωση τροφής και μετά από κάθε χρήση τουαλέτας. -Απέφευγε κάθε σεξουαλική πρακτική που μπορεί να σε φέρει σε άμεση επαφή με κόπρανα. -Χρησιμοποίησε προφυλακτικό όταν κάνεις σεξ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον δεν θα πρέπει να δοκιμάσει να πάρει καθώς το Viagra είναι μόνο για ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία. Απαγορεύεται η λήψη του από παιδιά ή γυναίκες. Χορηγείται μόνο σε άνδρες κατόπιν εντολής γιατρού! Αυτό λέει η κατασκευάστρια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδώ: http://www.auth.gr/students/services/spc/ resources/Afrodisia_nosimata.pdf Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σύφιλη είναι μικροβιακή λοίμωξη γνωστή από αιώνες που προκαλείται από τις σπειροχαίτες. Υπάρχουν τρία στάδια της νόσου. Η δημιουργία έλκους (πληγή) στο σημείο μόλυνσης (γεννητικά όργανα, στόμα, πρωκτό), είναι το πρώτο στάδιο, που είναι πολύ μεταδοτικό και μπορεί να κρατήσει από 1-5 εβδομάδες. Ακόμη και χωρίς θεραπεία το στάδιο αυτό συνήθως υποχωρεί. Στο δεύτερο στάδιο, η δευτερογόνος σύφιλη, παρουσιάζει χαρακτηριστικό εξάνθημα. Και σ' αυτό το στάδιο η μεταδοτικότητα είναι μεγάλη. Επειδή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
ναι υπαρχουν αλλα για φυσιολογικο αλλα για προκτικο αλλα για πιπες και αλλα για τους φραπεδες που ακουσαμε χθες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεί να είναι λευκοπλακία.καπνιζεις; καλυτερα να σε δει στόμα το λόγος. Διαβάστε περισσότερα...
με το αγορι μου είμαστε 2 χρόνια μαζί.. μετά από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσυνη αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό.. οταν λοιπόν φτάνει η ώρα της χρήσης,δεν καλύπτει όλο το πέος..φτάνει μεχρι την μέση και ξετιλυγεται προς τα πανω.. τι φταίει ρε παιδια?? υπαρχει θέμα στυσης λογω προφυλακτικού?? έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς??
Απάντηση:
το προφηλακτικο ηνε καλο για τησ διαφορεσ ασθενιεσ που χηκλοφορουν αλα δεν απολανβανησ το σεχ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο ιός HIV που προκαλεί το AIDS, καταστρέφει ένα βασικό πυλώνα της άμυνας του οργανισμού. Επιτίθεται και σταδιακά μειώνει τον αριθμό των λεμφοκυττάρων CD4 που ανήκουν στην ευρύτερη ομάδα των λεμφοκυττάρων τύπου Τ. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο ασθενής δεν μπορεί πλέον να εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα παράσιτα που του επιτίθενται. Προσβάλλεται έτσι από διάφορες λοιμώξεις. Οι λοιμώξεις που προσβάλλουν τους ασθενείς με μειωμένη άμυνα, ονομάζονται ευκαιριακές. Ο λόγος είναι διότι πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γυναικεία εκσπερμάτωση προκύπτει όταν τα κολπικά υγρά εκτοξεύονται από το κόλπο σου, κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Ορισμένες γυναίκες το περιγράφουν σαν αναβρασμό ή εκτόξευση ενός πίδακα, ενώ πολλές άλλες δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της θηλυκής εκσπερμάτωσης και φοβούνται ότι απλώς "λέρωσαν τα σεντόνια" με αποτέλεσμα να αρχίσουν να νιώθουν μια απέχθεια για τις πραγματικά ικανοποιητικές ερωτικές επαφές (...τι κρίμα!). Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.