Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μεχρι τωρα ενδεχεται να περιεχουν βύνη κριθαριου. Ομως τον Ιουνιου θα διατεθουν στην ξενη αγορα, νεα...
Απάντηση: οχι το καλαμποκι δεν περιεχει γλουτενη..η γλουτενη ειναι πρωτεινη σιτου
Απάντηση: Η γλουτένη είναι ένα σύνολο από πρωτείνες στα δημητριακά και κυρίως στο σιτάρι. Το σιτάρι έχει στενή σχέση με κάποια άλλα δημητριακά, ιδι...
Απάντηση: Η ημικρανία είναι μία χρόνια νευρολογική κατάσταση, με κύριο σύμπτωμα έναν έντονο πονοκέφαλο συχνά περιορισμένο στη μία μεριά του κεφαλιο...
Απάντηση: Η λογική χρήση ελαιολάδου στο φαγητό και τις σαλάτες είναι ικανή να δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας στην καρδιά μας, σύμφωνα με πολυετ...
Απάντηση: Αυτό το άρθρο έχει στόχο να δώσει έναν «μπούσουλα» στην ελληνική οικογένεια για το τι σημαίνει ισορροπημένο και υγιεινό μενού, και το πώς...
Απάντηση: Γλυκά, γλυκίσματα και κάθε είδους ζαχαρένιες δημιουργίες παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίωσης όταν το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών....
Απάντηση: Δες εδω http:// www.xryshaygh.com/ index.php/enimerosi/ view/ eortastikh-dianomh- trofimwn-ston- peiraia#.UNVyyKyjg7s
Απάντηση: Ειμαι 17 χρονων θελω να χασω κιλα στα ποδια? εχω χοντρα ποδια
Απάντηση: δηλαδη αμα κανει καλο;
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

Εχει γλουτενη το ταχινι;

Κατ αρχην χρονια πολλα λογω της μερας των χριστουγεννων.Ηγλουτενη βρισκεται στο σουσαμι στην ταχινη σε ορισμενες τσιχλες καραμελες γαριδακια τσιπς...
Σχετικές ερωτήσεις
Τα τελευταία χρόνια, ένας από τους βασικούς προδιαθεσικούς παράγοντες πολλών χρόνιων νόσων και ανεπιθύμητων καταστάσεων είναι η μειωμένη ...
Γνωστό από τα αρχαία χρόνια, το ταχίνι αποτελεί μία από τις ιδανικότερες και ολοκληρωμένες τροφές που ενισχύουν την υγεία, ενώ μία μόνο κ...
Το ταχίνι αναμφίβολα θα πρωταγωνισ τήσει στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και ολόκληρη τη Σαρακοστή. Είτε καταναλωθε ί για πρωινό σ...
μπορείς να βρεις διάφορες πίτες και πιτάκια στο celiacforum.gr.
Τα προμηθευομαστε ειτε απο φαρμακεια - υπαρχει καλυψη ασφαλιστικων ταμειων για τους πασχοντες απο κοιλιοκακη- , απο καταστηματα βιολογικω...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Διατροφή / Δίαιτα

Απάντηση:
Τα τελευταία χρόνια, ένας από τους βασικούς προδιαθεσικούς παράγοντες πολλών χρόνιων νόσων και ανεπιθύμητων καταστάσεων είναι η μειωμένη φυσική δραστηριότητα. Η πολιτεία, μέσω του υπουργείου Υγείας αλλά και της Γραμματείας Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, έχει κάνει προσπάθειες να ωθήσει τους νέους και τους μεγαλύτερους στην τακτική άσκηση. Παρατηρώντας τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα αστικά κέντρα και την συμμετοχή των πολιτών, μπορούμε να πούμε ότι το κλίμα σταδιακά αλλάζει. Η συμμετοχή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γνωστό από τα αρχαία χρόνια, το ταχίνι αποτελεί μία από τις ιδανικότερες και ολοκληρωμένες τροφές που ενισχύουν την υγεία, ενώ μία μόνο κουταλιά του το πρωί... δίνει στον οργανισμό μας δύναμη και ενέργεια! Τι είναι το ταχίνι; Ταχίνι ή ταχίν στα Τούρκικα, ταχίνα στα αραβικά ή τεχίνα στα εβραϊκά ονομάζεται ο σησαμοπολτός και πρόκειται για ένα πολύτιμο τρόφιμο το οποίο οι Ασσύριοι, οι Αιγύπτιοι, αλλά και οι Κινέζοι, είχαν ανακαλύψει χιλιάδες χρόνια πριν. Το ταχίνι είναι ένα αυθεντικό φυσικ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ταχίνι αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και ολόκληρη τη Σαρακοστή. Είτε καταναλωθεί για πρωινό στο ψωμί μαζί με μέλι, είτε ως φαγητό (ταχινόσουπα, χούμους, κτλ), είτε ως γλυκό (χαλβάς, ταχινόπιτα, κουλουράκια με ταχίνι, κτλ) ή ακόμη και προσθέτοντάς το στον ελληνικό καφέ, είναι σίγουρο πως θα εμπλουτίσει τη διατροφή μας με πολλά θρεπτικά συστατικά. Έτσι, το ταχίνι προσφέρει μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορείς να βρεις διάφορες πίτες και πιτάκια στο celiacforum.gr. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα προμηθευομαστε ειτε απο φαρμακεια - υπαρχει καλυψη ασφαλιστικων ταμειων για τους πασχοντες απο κοιλιοκακη- , απο καταστηματα βιολογικων και απο σουπερμαρκετ- η μελισσα κυκλοφορει μια σειρα ζυμαρικων χωρις γλουτενη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οσα κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μεχρι τωρα ενδεχεται να περιεχουν βύνη κριθαριου. Ομως τον Ιουνιου θα διατεθουν στην ξενη αγορα, νεα kelloggs με την επισημανση gluten free!!! Διαβάστε περισσότερα...
συστατικα καλαμποκιου
Απάντηση:
οχι το καλαμποκι δεν περιεχει γλουτενη..η γλουτενη ειναι πρωτεινη σιτου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γλουτένη είναι ένα σύνολο από πρωτείνες στα δημητριακά και κυρίως στο σιτάρι. Το σιτάρι έχει στενή σχέση με κάποια άλλα δημητριακά, ιδιαίτερα τη σικαλη και το κριθάρι, και συνέπως και αυτοί οι σπόροι περιέχουν γλουτένη. Γλουτένη είναι η πρωτεΐνη στο σιτάρι που είναι υπεύθυνη για τη σκληρή δομή της ζύμης. Η πρωτεΐνη γλουτένη, ευθύνεται για το σύμπλεγμα που σχηματίζεται κατά τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού. Αυτή η δομή που σχηματίζεται κατα τη διάρκεια παρασκευής είναι πολύ σημαντική γιατί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ημικρανία είναι μία χρόνια νευρολογική κατάσταση, με κύριο σύμπτωμα έναν έντονο πονοκέφαλο συχνά περιορισμένο στη μία μεριά του κεφαλιού. Ο πόνος στην ημικρανία εντοπίζεται στο μισό του κεφαλιού, συχνά στην περιοχή πίσω από το ένα μάτι και τον κρόταφο. Μπορεί επίσης να είναι αισθητός σε άλλα σημεία, όπως στην κορυφή του κεφαλιού ή και στον αυχένα. Ο πόνος στην ημικρανία είναι ιδιαίτερα δυνατός και συνοδεύεται από μία σειρά άλλων συμπτωμάτων όπως η υπερευαισθησία στο φως, στους έντονους ήχου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η λογική χρήση ελαιολάδου στο φαγητό και τις σαλάτες είναι ικανή να δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας στην καρδιά μας, σύμφωνα με πολυετής έρευνες που πραγματοποίησαν ο καθηγητής Καρδιολογίας, Δημήτριος Κρεμαστινός και ο αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας, Ευστάθιος Ηλιοδρομίτης. Σύμφωνα με την έρευνα, που παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρόντος και του καθηγητή Μαγκντί Γιακούμπ, το συστατικό ελευρωπαΐνη είναι αυτό που έχει τις ευεργετικές ιδιότητες για την καρδιά. Α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό το άρθρο έχει στόχο να δώσει έναν «μπούσουλα» στην ελληνική οικογένεια για το τι σημαίνει ισορροπημένο και υγιεινό μενού, και το πώς πρέπει να τρώμε. Επίσης, εν μέσω οικονομικήςκρίσης, θα θέλαμε να απομυθοποιήσουμε ότι το «τρώμε υγιεινά» σημαίνει πως πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δίνουμε κάποιες συνταγές που αντιτίθενται στις «υποτιθέμενες» σύγχρονες αρχές διατροφής που τα θέλει «όλα στον ατμό», και ξαναβάζει στο τραπέζι την οικογένεια να μοιραστεί το παραδοσιακό νόστιμο, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκά, γλυκίσματα και κάθε είδους ζαχαρένιες δημιουργίες παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίωσης όταν το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Το άγχος της απώλειας βάρους και μίας αξιοπρεπούς, έστω, εμφάνισης στην παραλία κάνει πολλούς να βάζουν φρένο στη σχετική κατανάλωση, οικειοποιούμενοι αφορισμούς του τύπου «δεν τρώω γλυκά» και «έκοψα τη ζάχαρη»… Οι ειδικοί επιμένουν ωστόσο ότι δεν υπάρχουν επίσημες διεθνείς συστάσεις για την κατανάλωση γλυκισμάτων, και διατείνονται ότι αυτά μπορούν - με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ eortastikh-dianomh-trofimwn-ston- peiraia#.UNVyyKyjg7s Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι 17 χρονων θελω να χασω κιλα στα ποδια? εχω χοντρα ποδια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δηλαδη αμα κανει καλο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ένας από τους διαιτητικούς παράγοντες που θεωρείται σήμερα ότι συνεισφέρει μέγιστα στην προστασία του ανθρώπου από καρκίνο του παχέος εντέρου και όχι μόνο, είναι η επαρκής πρόσληψη φυτικών ινών. Δεκάδες μελέτες τεκμηριώνουν τη θέση αυτή, δικαιολογώντας τη προστατευτική δράση των φυτικών ινών στην ικανότητα που έχουν να δεσμεύουν τα χολικά οξέα. Η μεγάλη συγκέντρωση των χολικών οξέων στις εκκρίσεις, ως αποτέλεσμα της διατροφής «Δυτικού τύπου» (που αφορά στη μεγάλη κατανάλωση ζωικών τροφίμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο στην πιθανότητα σύλληψης, γι’ αυτό αν επιθυμείτε μια κύηση στο άμεσο μέλλον, σας παρουσιάζουμε μερικές διατροφικές συμβουλές που θα ενισχύσουν την προσπάθειά σας. Περιορίστε την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών και χημικών συστατικών των τροφών. Χαρακτηριστικά αποφύγετε τη χρήση αλκοόλ, τα γλυκαντικά, τα χρώματα τροφών, τις ωμές τροφές (όπως για παράδειγμα το σούσι), το τζίντζερ και την υπερβολική κατανάλωση ανθρακικού. Αποφύγετε τη λήψη παυσίπονων όπως η ασ... Διαβάστε περισσότερα...
Οι άνθρωποι που αφήνουν ανοιχτό το φως τη νύχτα, φαίνεται να αυξάνουν το βάρος τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα…. Η έρευνα δείχνει ότι η έκθεση στο τεχνητό φως στη διάρκεια των ωρών του σκοταδιού στη φύση, αλλάζει τον μεταβολισμό και προσθέτει πάχος στο σώμα, ακόμα κι αν δεν αυξάνεται καθόλου η ποσότητα τροφής που καταναλώνεται τη μέρα. Η μελέτη, υπό τον καθηγητή νευροεπιστημών και ψυχολογίας Ράντι Νέλσον και την ερευνήτρια Λόρα Φόνκεν του πανεπιστημίου του Οχάιο, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τη βρετανική Τέλεγκραφ, βασίστηκε σε πειράματα σε ποντίκια και ρίχνει νέο φως στους πολύπλοκους μηχανισμούς που τροφοδοτούν την παχυσαρκία. Τα πειραματόζωα που εκτέθηκαν σε ένα αχνό φως τις νύχτες επί οκτώ εβδομάδες στο εργαστήριο, αύξησαν το βάρος τους κατά 50% περισσότερο σε σχέση με τα άλλα ποντίκια που περνούσαν τα βράδια τους στο σκοτάδι, παρόλο που και οι δύο ομάδες ζώων είχαν το ίδιο επίπεδο φυσικής δραστηριότητας και έτρωγαν το ίδιο φαγητό. Τα ποντίκια που εκτέθηκαν σε ακόμα πιο δυνατό φως, έβαλαν ακόμα περισσότερα γραμμάρια βάρους. Αν αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν και από έρευνες σε ανθρώπους, τότε, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα αποδειχτεί ότι η κατανάλωση φαγητού ειδικά τις νύχτες έχει μεγάλη επίπτωση στην παχυσαρκία, κυρίως αν συνδυάζεται με την καθιστική παρακολούθηση τηλεόρασης ή υπολογιστή μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, εξηγεί πιθανώς γιατί όσοι υποχρεωτικά εργάζονται νυχτερινές βάρδιες, είναι πιο επιρρεπείς στο διαβήτη και το έμφραγμα. Όπως δήλωσαν οι ερευνητές, υπάρχει “σωστή” και “λάθος” ώρα να φάει κανείς. Η προσθήκη κιλών δεν είναι μόνο θέμα αυξημένων θερμίδων, αλλά εξαρτάται επίσης από το βιολογικό “ρολόι” του οργανισμού. “Το φως τη νύχτα είναι ένας περιβαλλοντικός παράγων που μπορεί να συμβάλει στην επιδημία παχυσαρκίας με τρόπους που οι άνθρωποι δεν φαντάζονται”, ανέφερε ο καθηγητής Νέλσον, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να παχαίνουν, παρόλο που γενικά προσέχουν τι τρώνε (αλλά όχι πότε το τρώνε), ενώ παράλληλα ασκούνται σωματικά.
Απάντηση:
Αμαν πια! Τα μπεργερ παχαινουν, οι τηγανιτες πατατες παχαινουν... ε οχι και ο υπνος! Αυτο πια κατανταει γελοιο! :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Oι στερόλες που προέρχονται από τα φυτά, γνωστές ως φυτοστερόλες έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τα επίπεδα της LDL «κακής» χοληστερίνης στο αίμα. Τις βρίσκουμε σε εξειδικευμένα προϊόντα στην αγορά όπως γάλα, γιαούρτι, βούτυρο και γιαουρτοποτό. Η επιστημονική ομάδα του Demonty I. (2009) πραγματοποίησε μια μεταανάλυση ερευνών προηγούμενων ετών πάνω στις φυτικές στερόλες και δημοσίευσε τα αποτελέσματα του στην Επιθεώρηση Κλινικής Διατροφής. Όλες οι μελέτες έδειχναν ότι πράγματι η κατανάλωση π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μελέτη που διεξήχθη στο Food Science and Human Department, στο Ινστιτούτο Τροφίμων και Γεωπονικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, έδειξε ότι στις ΗΠΑ το 10% του πληθυσμού αποφεύγει την κατανάλωση πρωινού ενώ στην Ευρώπη το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 30%. Αν και η ποιότητα του πρωινού γεύματος ήταν ποικίλη, τα άτομα εκείνα που κατανάλωναν πρωινό σε διαρκή βάση έτειναν να έχουν ανώτερο διατροφικό προφίλ από εκείνα που δεν έπαιρναν πρωινό. Τα άτομα που κατανάλωναν πρωινό γενικά έπαιρν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Α. Καφάτος εξηγεί ότι το κάλιο, σε αντίθεση με το νάτριο που περιέχει το αλάτι, ελαττώνει την αρτηριακή πίεση. Η ελάχιστη ποσότητα καλίου που χρειάζεται ένας άνθρωπος καθημερινά είναι πάνω από 2.000 mg. Υπολογίζεται όμως ότι χρειάζεται 4.000-5.000 mg ημερησίως, για να έχει προστασία από την υπέρταση. Το κάλιο βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα φρούτα, στα λαχανικά, στα όσπρια και στα δημητριακά. Για παράδειγμα, 100 γ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1,70 και 61 κιλά είναι ιδανική σε βάρος, μήπως της ψάχνεις γαμπρό και θέλεις να το ακούς; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω υψοσ 175 και ζιγιζωμαι 107 τι να κανω αγανακτισα Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας παιδια... Θελω να μου πειτε σε τι χρησημευει η βρωμη.... Εγω εχω ακουσει πως εχει πολυ πρωτεινη και βοηθαει στην γραμμωση αλλα δινει και ενεργεια.... Αν ξερετε κατι παραπανω πειτε μου... Σας ευχαριστω
Απάντηση:
Είναι καλή πηγή υδατάνθρακα=ενέργεια=θερμίδες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο διαβήτης τείνει να γίνει ένα παγκόσμιο πρόβλημα υγείας, μια τάση που τείνει να κυριαρχήσει στις δυτικές κοινωνίες. Προβλέπεται ότι το ποσοστό των ενηλίκων που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 θα υπερβεί το επίπεδο του 30% μέσα στα επόμενα 50 χρόνια. Η παχυσαρκία θεωρείται ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη του διαβήτη καθώς η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο περισσότερο από ενενήντα φορές [1]. Είναι, επομένως, σημαντικό να καθοριστεί αν υπάρχουν τρόφιμα που μπορεί να αποτρέψουν ή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο Μάιος πάντα μυρίζει φράουλα. Οι πάγκοι και τα τελάρα στις αγορές σίγουρα έχουν αυτά τα κόκκινα φρούτα. Είναι ένα ιδιαίτερα εύγευστο φρούτο, το οποίο πέραν των άλλων συμβολίζει το πάθος (λόγω χρώματος και σχήματος).. Η φράουλα είναι ένα φρούτο πολύ πλούσιο σε βιταμίνη C. Μόλις 100γρ φράουλας προσφέρουν περισσότερη από την ποσότητα βιταμίνης C που χρειαζόμαστε την ημέρα. ‘Όπως όλα τα φρούτα, έτσι και η φράουλα, περιέχει πολύ νερό (περίπου 90%), κάτι πολύ ευεργετικό για την ουροποιητική μας ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι φράουλες έχουν πλούσια αντιοξειδωτική δράση, αρκεί να σκεφτεί κανείς πως ένα φλιτζάνι την ημέρα, που αντιστοιχεί σε 5-8 μεγάλες φράουλες προσδίδει περισσότερη βιταμίνη C από την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Η αντιφλεγμονώδης δράση της φράουλας είναι γεγονός καθώς οι φαινόλες που περιέχει μειώνουν τη δράση του ενζύμου COX που προκαλεί την φλεγμονή. Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα εμποδίζουν τη δράση αυτού του ενζύμου περιορίζοντας έτσι τη φλεγμονή που συναντάμε σε παθήσεις όπως η ρευματοειδής αρθρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλετε να αδυνατίσετε, φροντίστε να μασάτε κάθε σας μπουκιά όσο περισσότερο μπορείτε. Μία νέα μελέτη έδειξε πως όσοι μασούν κάθε μπουκιά 40 φορές τρώνε κατά 12% λιγότερο φαγητό απ’ ό,τι όσοι τη μασούν 15 φορές. Οι ειδικοί εκτιμούν πως η παρατεταμένη μάσηση αποτρέπει την υπερκατανάλωση φαγητού, επειδή παρέχει στον εγκέφαλο περισσότερη ώρα να αντιληφθεί πως χορτάσαμε. Επιπλέον, φαίνεται πως μειώνει τα επίπεδα της γκρελίνης – της ορμόνης της πείνας, η οποία κυκλοφορεί στο πεπτικό σύστημα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει μια γενική εντύπωση πως, αν δεν φάμε πρωινό θα γλιτώσουμε πολλές θερμίδες και το σώμα μας θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους του για να αποκτήσει ενέργεια. Άρα θα κάψουμε το λίπος και θα αδυνατίσουμε! Μπορεί σαν ιδέα να φαίνεται απολύτως λογική, δεν θα μπορούσε όμως να είναι περισσότερο λανθασμένη. Μια νέα έρευνα απέδειξε πως οι θερμίδες που καίμε σε αυτή την περίπτωση δεν έρχονται από το λίπος που περισσεύει, αλλά από τους μυς μας. Για την ακρίβεια, δεν χάνουμε μ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: