Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες από την φλούδα τους και τις γουβιάζουμε, αφαιρώντας αρκετή απο την ψίχα τους.Τις βράζουμε ελαφρώς γ...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα κυδώνια και τα κόβουμε "κυδωνάτα". Τα βάζουμε όλα στο ταψί.Ρίχνουμε τα ντοματάκια, ...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια. τα οποία βράζουμε σε αλατοπίπερο ώσπου να μαλακώσουν.Τα στραγγί...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκύθι σε φέτες.Το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ταψί, σε στρώσεις : κολοκύθι-κρεμμύδι- δυόσμος-...
Απάντηση: Υλικά : 6 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια , άγρια ή καλλιέργειας 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια ξερά κομμέν...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρί...
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες ...
Απάντηση: Υλικά : 8 πατάτες ίσου μεγέθους 3 κουταλιές της σούπας κύμινο 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας αλάτι 50 γρ. φυτικό βούτυρο Εκτέλεση...
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιου 1.5 κιλό πατάτες μακρόστενες μετρίου μεγέθους 1.5 φλιτζάνι τσαγιού παξιμάδι τριμμένο ...
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό πατάτες 6 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό αγριόπρασα ή μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1,5 κουταλιά της σούπας ...
 

Χριστοψαρο στο φουρνο με πατατες;

Σχετικές ερωτήσεις
Το τέλειο γεύμα για δίαιτα και σωστή διατροφή. Με πολύ λίγες θερμίδες, πολύ γεύση και άρωμα. Με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες κα...
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές μουστ...
Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο...
Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φύλλα δάφνης ¼ φλιτζανιού λάδι 1...
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Το τέλειο γεύμα για δίαιτα και σωστή διατροφή. Με πολύ λίγες θερμίδες, πολύ γεύση και άρωμα. Με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες και ελαφρύ γεύμα Υλικά 2 μέτριες πατάτες, καλά πλυμένες 1 κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κ. εσπρέσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κ. εσπρέσο άνηθο, ψιλοκομμένο ½ κ. εσπρέσο καπνιστή πάπρικα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Τυλίγουμε τις πατάτες με αλουμινόχαρτο ξεχωριστά και ψήνουμε στους 200˚C για 80 λεπτά. Σε ένα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές μουστάρδα 300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 3 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ. τυρί σόγιας ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Αλεύρι Σπορέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε στον μύλο του πουρέ. Τις τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φύλλα δάφνης ¼ φλιτζανιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ Αλάτι, πιπέρι Ντομάτες κομμένες ροδέλες Εκτέλεση : Καθαρίζουμε, πλένουμε και αλατίζουμε τα ψάρια. Τα απλώνουμε σε ταψί. Τσιγαρίζουμε σε λάδι και ρίχνουμε τον ντοματοπολτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, τον μαϊντανό, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει μία καλή βράση η σάλτσα την απλώνουμε πάνω στα ψάρια. Από πάνω βάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες από την φλούδα τους και τις γουβιάζουμε, αφαιρώντας αρκετή απο την ψίχα τους.Τις βράζουμε ελαφρώς για να μαλακώσουν, αλλά με προσοχή μή λιώσουν. Κτυπάμε, σε μπώλ, τα αυγά και ανακατεύουμε με τα τυρια και την κρέμα γάλακτος.Γεμίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε στον φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.Απο πανω μπορειτε να ρίξετε δίαφορα μυρωδικά. Σερβίρονται ζεστές. Υλικά : 8 πατάτες μέτριες στρογγυλές 4 φλιτζάνια διάφορα τυριά τριμμένα 1 φλιτζάνι κρέμα γά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα κυδώνια και τα κόβουμε "κυδωνάτα". Τα βάζουμε όλα στο ταψί.Ρίχνουμε τα ντοματάκια, το πιπέρι και το αλάτι.Τα ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε το λάδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς. Υλικά : 1 κιλό πατάτες 4 κυδώνια 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια. τα οποία βράζουμε σε αλατοπίπερο ώσπου να μαλακώσουν.Τα στραγγίζουμε σε τρυπητό. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ταψί.Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα,αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.Περιχύνουμε το κουνουπίδι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να φουσκώσει και να πάρει χρώμα. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κουνουπιδι 8 αυγά 4 κουτάλια της σούπας γάλα αλάτι,πιπέρι,ρίγανη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκύθι σε φέτες.Το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ταψί, σε στρώσεις : κολοκύθι-κρεμμύδι-δυόσμος- πιπέρι και τυρί.Επαναλβάνουμε, εώς ότου τα υλικά τελειώσουν. Από πάνω περιχύνουμε λάδι και αλεύρι, να πάνε παντού. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, στους 200c , ώσπου να "πιει" το νερό που βγάζει το κολοκύθι.Χρειάζεται αρκετή ώρα. Υλικά : 2 κιλά κόκκινο κολυκύθι 2-3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 1 φλυτζάνι ελαιολαδο ψιλοκομμένος δυόσμος λίγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 6 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια , άγρια ή καλλιέργειας 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 2 ντομάτες ώριμες ½ λίτρο γάλα 4 αυγά Τυρί 1 ματσάκι μαϊντανό Λίγη φρυγανιά , αλάτι , πιπέρι, λάδι Εκτέλεση : 1)Βάζουμε τις μελιτζάνες σε ένα μεγάλο μπολ με αλάτι και τις αφήνουμε για μισή ώρα να ξεπικρίσουν. Τις πλένουμε και τις σοτάρουμε με το λάδι ελαφρώς. 2)Σοτάρουμε τα κρεμμύδια τα μανιτάρια και την ντομάτα. Ρίχνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρίχνουμε στι πατάτες,στο ταψί, μαζί με ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίγανη, πράσινο πιπέρι και λίγο μουστάρδα. Τα βάζουμε όλα μαζί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε ελάχιστο λεμόνι και βάζουμε το φαγητό σε μέτριο φούρνο να ψηθέι περίπου 50'. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ετοιμάζουμε ροδέλες φέτες από ώριμες ντομάτες και μόλις ψηθεί το φαγητό, το βγά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού Εκτέλεση Χρησιμοποιούμε ευρύχωρο πήλινο σκεύος ή γάστρα φούρνου. Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια σε αρκετό νερό. Το πρωί τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στο πήλινο σκεύος. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 με 200 βαθμούς για 2 με 3 ώρες περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 8 πατάτες ίσου μεγέθους 3 κουταλιές της σούπας κύμινο 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας αλάτι 50 γρ. φυτικό βούτυρο Εκτέλεση : Πλένουμε τις πατάτες, τις βουρτσίζουμε, τις στεγνώνουμε καλά και τις κόβουμε στη μέση. Αναμειγνύουμε το αλάτι με το κύμινο και βουτάμε την επίπεδη και κομμένη επιφάνεια της πατάτας στο μείγμα αυτό. Αν τις θέλουμε αλάδωτες, τις βάζουμε σε ταψί χωρίς φυτικό βούτυρο. Διαφορετικά αλείφουμε το ταψί με τα 50 γρ. βουτύρου. Ψήνουμε τις πατάτες στους 200 βαθμο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιου 1.5 κιλό πατάτες μακρόστενες μετρίου μεγέθους 1.5 φλιτζάνι τσαγιού παξιμάδι τριμμένο Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις τοποθετούμε έτσι, ώστε η επίπεδη πλευρά τους να ακουμπάει στο ταψί. Παίρνουμε ένα μυτερό και κοφτερό μαχαίρι και χαράζουμε σταυρωτά από πάνω μέχρι κάτω κάθε πατάτα. Τις περιχύνουμε με το καλαμποκέλαιο, τις πασπαλίζουμε με αλάτι και τριμμένο παξιμάδι και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες 6 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό αγριόπρασα ή μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1,5 κουταλιά της σούπας αλάτι 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 κρασοπότηρο λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τα αγριόπρασα τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε χονδρές ροδέλες 3-4 εκ. (Αν είναι μανιτάρια τα κόβουμε ψιλές φέτες). Κόβουμε τα σκόρδα ψιλές φετίτσες. Ανακατεύουμε σε ταψί όλα τα υλικά και προσθέτουμε με προσοχή νερό, ίσα-ίσα να σκεπαστού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 3 μανιτάρια ψιλοκομμένα 3 μεγάλες πατάτες 3 αυγά 3 κρεμμύδια ½ πράσο Αλάτι πιπέρι λάδι Εκτέλεση 1 Καθαρίζουμε τις πατάτες , τις πλένουμε και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. 2 βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τις πατάτες ανακατεύοντας πολύ καλά. 3 καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Προσθέτουμε τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 4 ρίχνουμε και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες παντως μην περιμενεις να βρεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ταιριάζει με χόρτα, με ρύζι, με λαχανικά, κουνουπίδι ή μπρόκολο και με παντζάρια.. Και με μπάμιες έχω ακούσει ότι ταιριάζει αλλά δεν μου ακούγεται πολύ ωραίο αυτό.. :Ρ -.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εννοείς πώς κάνεις τις φρέσκες πατάτες -> προτηγανισμένες ή πώς κάνεις τις προτηγανισμένες -> μαγειρεμένες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:3 κιλά γαλοπούλα ολόκληρηαλάτιμαύρο πιπέρι500 γρ. κάστανα6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 κούπα λεπτοκομμένο κρεμμύδι1 κούπα λεπτοκομμένο σέληνο4 κούπες θρυμματισμένο ψωμί ή φρυγανιές1 κουταλιά γλυκού ξερό θυμάρι 1 κουταλιά γλυκού ξερή ματζουράνα1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά γλυκού ξερό δενδρολίβανο Οδηγίες:Βράστε τα κάστανα και αφαιρέστε το περίβλημα τους. Ψιλοκόψτε τον καρπό.Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το λάδι και προσθέστε αρχικά το κρεμμύδι κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarket και τις βαζεις η στο φουρνο η στο τηγανι ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 αστακός 800 γραμμάρια περίπου 2 κουταλιές της σούπας λάδι αλάτι, πιπέρι 1. Με ένα μπαλταδάκι της κουζίνας χωρίζουμε τον αστακό στη μέση κατά μήκος. Ρίχνουμε από μια κουταλιά λάδι σε κάθε κομμάτι, αλάτι, πιπέρι και το βάζουμε να ψηθεί στο γκριλ σε χαμηλή θερμοκρασία 25 περίπου λεπτά (30 λεπτά ψήσιμο για κάθε κιλό) 2. Βγάζουμε τον αστακό από τον φούρνο και τον πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Τον παρουσιάζουμε σε πιατέλα και τον συνοδεύουμε με σάλτσα ολλανταιζ και πατάτες βραστές. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γρ. φασόλια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 4 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια τριμμένη ντομάτα ή ντοματάκια κονκασέ 2 χωριάτικα λουκάνικα (από περίπου 100 γρ. το καθένα) 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Καθαρίζετ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: