Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕ...
Απάντηση: καντο με τον τριφτη και πριν ξεφλουδισεις το πορτοκαλι και για να σου ειναι πιο ευκολο και για να υπαρχει μικροτερος κινδυνος τραυματισμ...
Απάντηση: Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα κα...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη φέτα, το α...
Απάντηση: ΜΕ CORN FLOWER
Απάντηση: 1 κιλό κρέμα γάλακτος, 200 γραμμάρια ζάχαρη αχνη και 1 βανίλια. Βάζεις αυτα τα υλικα σε ένα δοχείο, τα χτυπάς στο μίξερ για 5 λεπτά και ε...
Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριέ...
Απάντηση: μενταγιον λαχανικα ικεα
Απάντηση: 1 ώρα πριν το μαγείρεμα, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις φράουλες σε κομμάτια και τις βάζουμε να μουλιάσουν στο κρασί. Διαλύουμε...
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιά...
 

Χηνα με πορτοκαλι

Σχετικές ερωτήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλ...
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με ...
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατ...
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι...
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε σε λεπτές οριζόντιες φέτες μαζί με τη φλούδα και το σκορπίζουμε ανάμεσα στο κουνουπίδι.Προσθέτουμε το σέλινο και το ένα καρότο κομμένο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε , σε μπωλ ,την σάλτσα.Ριχνουμε τον χυμό ντομάτας, την πατάτα, τα καρότα και το μήλο περασμένα απο το μπλέντερ, λάδι, αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη."Λούζουμε" το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 3 φλ. χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιες ζαχαρη Οδηγίες συνταγής Στιβουμε το λεμονι και τα πορτοκαλια σε μεταλικο στιφτη ( παντοτε σε μεταλικο τα οξινα), προσθετουμε την ζαχαρη ανακατευουμε καλα σε μεταλικο σεικερ ή μεταλικο κατσαρολακι, ριχνουμε τον παγο και ειμαστε ετοιμοι. Πρόταση σερβιρίσματος Σε κρυστάλλινη κανάτα, γεμάτη παγάκια και όσο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορω να το κανω?με μαχαιρι,μιξερ?
Απάντηση:
καντο με τον τριφτη και πριν ξεφλουδισεις το πορτοκαλι και για να σου ειναι πιο ευκολο και για να υπαρχει μικροτερος κινδυνος τραυματισμου απλα προσεχε να μην φτασει το πορτοκαλι στο ζουμι Διαβάστε περισσότερα...
Βιταμινη Β
Απάντηση:
Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα οποία έχουν Β12. Τα σιτηρά επίσης έχουν βιταμίνη Β, όπως το κριθάρι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη φέτα, το ανθότυρο, το γιαούρτι και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε σε καθαρό πάγκο τα φύλλα κρούστας και με πινέλο αλείφουμε ελαφρά το πρώτο φύλλο. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα από τη γέμιση στην άκρη και κατά μήκος του φύλλου και το τυλίγουμε σε ρολό. Στη συνέχεια τυλίγουμε το ρολό σαν σαλιγκάρι και το τοποθετούμε στα κέντρο του ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κιλό κρέμα γάλακτος, 200 γραμμάρια ζάχαρη αχνη και 1 βανίλια. Βάζεις αυτα τα υλικα σε ένα δοχείο, τα χτυπάς στο μίξερ για 5 λεπτά και είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται
Απάντηση:
μενταγιον λαχανικα ικεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ώρα πριν το μαγείρεμα, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις φράουλες σε κομμάτια και τις βάζουμε να μουλιάσουν στο κρασί. Διαλύουμε τον σπιτικό ζωμό Κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι. Στραγγίζουμε τις φράουλες και χρησιμοποιούμε το κρασί για να σβήσουμε το ριζότο. Παράλληλα περνάμε τη μισή ποσότητα από τις φράουλες από το Multi και τις αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λίγο από το ποτό που θα χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και αφήνουμε να χτυπηθούν στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και μετά τα χτυπάμε όλα μαζί για να ενωθούν με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χαμηλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Ζεστή και θρεπτική σουπίτσα που φτιάχνεται εύκολα, και γρήγορα. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλό μανιτάρια (πορτομπέλο) κομμένα σε οριζόντιες λεπτές φετούλες. 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μέτρια πατάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί 4 φλυτζάνια ζεστό νερό Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Οδηγίες συνταγής Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα που χωράει άνετα τα υλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματάκια 200 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια 1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο Χυμός 4 λεμονιών Αλάτι Πιπέρι Λάδι ΟΔΗΓΙΕΣ Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το γουρουνόπουλο (και την κοιλιά τους) και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεματάμε το συκώτι του γουρουνόπουλου και το ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 4 Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι (60γρ) πολύ ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη (κουρκουμάς) 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 250γρ κοντόκοκκο ρύζι 50ml (1/5 του φλιτζανιού) ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλάκια του γλυκού κομμένο άνηθο 500ml (2 φλιτζάνια) ζωμό ψαριού 200γρ φιλέτο λευκών ψαριών κομμένα σε μπουκιές 250γρ μύδια καθαρισμένα 80γρ καλαμπόκι 250γρ μαγειρεμένες γαρίδες, καθαρισμένες αλλά χωρίς να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο ½ φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό Αλάτι πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κουταλάκι ζάχαρη Εκτέλεση Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις σουρώνουμε και κρατάμε λίγο νερό από τον βρασμό τους. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ώσπου να χρυσίσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το φασκόμηλο, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού. Συμπληρώνουμε με λίγο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδόπιτα με σοκολάτα (Περιδόρπιο της Ρόζας) Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. baking powder • 1 κούπα ελαιόλαδο • 2 κούπες ζάχαρη • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα • 1 κούπα καρυδόψιχα • 1 κ.σ. κανέλα και γαρύφαλλο • Ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι • 3 ποτήρια ζάχαρη • 2 ποτήρια νερό Για το γλάσο σοκολάτας • 250 ml κρέμα γάλακτος • 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά με το σύρμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν δεν εχει λακο τρελενομαι ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://cooking.exnet.gr/el/diethne/albaniki/757- fasolia-giaxni.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμός μήλου 4 κουτ. βούτυρο βαμβακερός σπάγγος και αλουμινόχαρτο για τη σάλτσα 2 ρόδια (μόνο τα σπόρια) 1 μικρό ξερόκρεμμύδι 2 κουτ. βούτυρο τους χυμούς από το ταψί που ψήθηκε το ρολό επιπλέον 2 κουτ. σπασμένη καρυδόψυχα Εκτέλεση Ανοίγετε το κρέας σε ένα παραλληλόγραμο (ή ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να το ετοιμάσει). Το αλατοπιπερώνετε καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μπάμιες,με αρακά και καρότο ειναι πολύ ωραίο έτσι Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 42 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: