Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και το...
Απάντηση: 1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογ...
Απάντηση: η καλυτερη σαλτσα για μακαροναδα ειναι..Παιρνουμε ενα κουτι πουμαρο σαλτσα κοκκινη.. και ενα χαρτινο κουτι κρεμα γαλακτος.. Μπεικον σε φε...
Απάντηση: Η μουστάρδα φτιάχνεται κυρίως από του σπόρους του μαύρου σιναπιού (brassica nigra) του καφέ ή του λευκού. Οι σπόροι του μαύρου σιναπιού ε...
Απάντηση: 7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι 500 γρ κασέρι ή διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν,...
Απάντηση: 1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμ...
Απάντηση: Υλικά για 4 – 6 άτομα: 350 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 6 φύλλα μαρουλιού 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 αγγουράκια τουρσί ...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλι...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξ...
Απάντηση: 1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι
 

Χηνα με πορτοκαλι

Σχετικές ερωτήσεις
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χ...
ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕ...
καντο με τον τριφτη και πριν ξεφλουδισεις το πορτοκαλι και για να σου ειναι πιο ευκολο και για να υπαρχει μικροτερος κινδυνος τραυματισμ...
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα ...
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 3 φλ. χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιες ζαχαρη Οδηγίες συνταγής Στιβουμε το λεμονι και τα πορτοκαλια σε μεταλικο στιφτη ( παντοτε σε μεταλικο τα οξινα), προσθετουμε την ζαχαρη ανακατευουμε καλα σε μεταλικο σεικερ ή μεταλικο κατσαρολακι, ριχνουμε τον παγο και ειμαστε ετοιμοι. Πρόταση σερβιρίσματος Σε κρυστάλλινη κανάτα, γεμάτη παγάκια και όσο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορω να το κανω?με μαχαιρι,μιξερ?
Απάντηση:
καντο με τον τριφτη και πριν ξεφλουδισεις το πορτοκαλι και για να σου ειναι πιο ευκολο και για να υπαρχει μικροτερος κινδυνος τραυματισμου απλα προσεχε να μην φτασει το πορτοκαλι στο ζουμι Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρτι κ.λ.π ελπιζω να βοηθησα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
την διαδικασια ψησιματος
Απάντηση:
1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογικής καλλιέργειας Ένα σφηνοπότηρο ούζο Μία κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς Μία μικρή ντομάτα ζουμερή, αρωματική και «ψημένη» (όχι άγουρη) Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, λευκή Μαϊντανός φρέσκος Αλάτι και Πιπέρι Πλένουμε καλά το καλαμάρι μέσα και έξω, σχίζοντας την εσοχή κάτω από το κεφάλι χωρίς ωστόσο να το κόψουμε τελείως. Κόβουμε την ντομάτα, τη φέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η καλυτερη σαλτσα για μακαροναδα ειναι..Παιρνουμε ενα κουτι πουμαρο σαλτσα κοκκινη.. και ενα χαρτινο κουτι κρεμα γαλακτος.. Μπεικον σε φετες.. σε ποσοτητα.. αναλογα με τα ατομα που θα εχουμε στο τραπεζι μας.. Μανιταρια και αυτα αναλογα με το πως θελουμε την σαλτσα μας..Τυρι σκληρο για τριψιμο πανω απο την σαλτσα μας.. μαρκα αναλογα της αρεσκειας μας..ολα αυτα μαζι στο τιγανη τα προσθετουμε τα σιγοβραζουμε και προσθετουμε αλατι και πιπερι αναλογα με τις προτιμησεις μας..Προσοχη το μπεικον βγα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μουστάρδα φτιάχνεται κυρίως από του σπόρους του μαύρου σιναπιού (brassica nigra) του καφέ ή του λευκού. Οι σπόροι του μαύρου σιναπιού είναι οι πιο δυνατοί σε γεύση. Μπορείτε να βρείτε πολλές παρόμοιες συνταγές σε παλιά βιβλία μαγειρικής που υπάρχουν στην ιστοδελίδα στη βιβλιοθήκη. Συνταγή για μουστάρδα από σπόρους μαύρου σιναπιού Για να φτιάξετε τη κίτρινη πάστα που καλείται έτοιμη μουστάρδα, τοποθετήστε σε ένα τηγάνι ή ταψί αλεύρι και ζεστάνετε το, ανακατεύοντάς το κάθε τόσο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι 500 γρ κασέρι ή διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν, τριμμένα φρεσκοτριμμένο πιπεράκι βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός τα αυγά με την κρέμα γάλακτος ή το γάλα ή το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, πασπαλίζουμε με πιπεράκι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με δαχτυλίδι. Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας, το αλείφουμε με βούτυρο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 – 6 άτομα: 350 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 6 φύλλα μαρουλιού 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 αγγουράκια τουρσί 2 κ.σ. κάπαρη 8 φέτες τσίρο Για το ντρέσινγκ: 1 λεμόνι 2 κ.γ σκόνη μουστάρδα ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν. Όταν βράσουν, στραγγίζουμε τα φασόλια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε το μαρούλι σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλιά σούπας σταφίδες¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας φέτα¼ αβοκάντο (κομμένο σε κύβους) Dressing:½ κουταλιά γλυκού μέλι1 κουταλιά γλυκού μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού χυμός πορτοκάλι1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ολόκληρη η συνταγήΘερμίδες: 289 kcalΠρωτεΐνη: 10 γρ.Υδατάνθρακες: 31 γρ.Λίπος: 17 γρ.Φυτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1 μεγάλη πατάτα λίγο σέλερι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με 1 ½ λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς να τα αλατίσετε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - καροτόσουπα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE% BF%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΟΣΤΗΜΙΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
<a href="http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/μύδια-ατμού-με-άσπρο-κρασί">Μύδια ατμού με άσπρο κρασί </a> Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσάλων 4 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 3 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη από 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο, δυόσμο, ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές ξύσμα από 1 πορτοκάλι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 6-8 μεγαλες γαρίδες 2 κουταλιες ζωικο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμενη 1 κουπα μανιτάρια ψιλοκομμενα 2 κουταλιες μαιντανό ψιλοκομμενο λιγο κοκκινο πιπέρι καγιεν (καυτερο) αλάτι 1 κουπα κρέμα γάλακτος λιγη ρίγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαριζουμε τις γαριδες αφαιρωντας τα κεφαλια (εαν θελετε τις καθαριζετε ολοκληρες) Σωταρουμε με μια κουταλια βουτυρο το λιωμενο σκορδο και τα μανιταρια (ελαφρια) Προσθετουμε τις γαριδες και λιγο αλατι. Σωταρουμε για αλλα 3 λεπτα... Στραγγιζουμε, σκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:1 κούπα ψιλοκομμένα κολοκύθια½ κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι½ κουταλιά γλυκού καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού ψιλοκομμένος βασιλικός1/3 κούπας κόκκινιη πιπεριά ψιλοκομμένη2 κουταλιές γλυκού χυμός λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1 συνταγή Θερμίδες: 101 kcalΠρωτεΐνη: 2,6 γρ.Υδατάνθρακες: 26 γρ.Λίπος: 0,5 γρ.Φυτικές Ίνες: 3,5 γρ.Οδηγίες:Σε ένα μπώλ αναμείξτε όλα τα παραπάνω συστατικά και τοποθετείστε το μπωλ στο ψυγείο καθώς η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα εδώ http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ bruschetta-mproysketa-me-ntomata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1/2 κούπας καφέ σιναπόσποροι 1/4 κούπας κίτρινοι σιναπόσποροι 1 κούπα νερό 1 1/4 κούπα ξίδι 1 κούπα μουστάρδα σκόνη (μουλιάζουμε για 20 λεπτά σε 1 κούπα νερό) 2 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλάκια αλάτι Εκτέλεση Σε ένα γυάλινο δοχείο βάζουμε τους σπόρους μουστάρδας με το νερό και το ξίδι φροντίζοντας έτσι ώστε να καλύπτονται πλήρως. Αφήνουμε για δύο μέρες να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα δυνατό μπλέντερ και αλέθουμε το μείγμα μέχρι να γίνει κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για 2-4 άτομα 50 γραμμάρια ούζο 400 γραμμάρια πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 200 γραμμάρια ελαιόλαδο 2.900 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια βελτιώτικο άρτου 300 γραμμάρια λιαστή ντομάτα αποξηραμένη και ψιλοκομμένη 100 γραμμάρια αλάτι 3 κιλά χωριάτικο αλεύρι και 2 κιλά δυνατό 400 γραμμάρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γραμμάρια νωπή μαγιά Εκτέλεση Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη μαγιά, διαλυμένη σε ένα φλιτζάνι νερό, και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηλιορειτικο ποσε Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 155 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: