Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕ...
Απάντηση: καντο με τον τριφτη και πριν ξεφλουδισεις το πορτοκαλι και για να σου ειναι πιο ευκολο και για να υπαρχει μικροτερος κινδυνος τραυματισμ...
Απάντηση: Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επιλέξεις ή ολόκληρο κοτόπουλο, μόνο μπούτι ή στήθος. Πλένεις καλά το κρέας. Κααρίζεις πατάτε...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς ή Πρεσπών 2/3 του φλυτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3 κρεμ...
Απάντηση: Φιλέτο ψαριού παγκασιους στο φούρνο με λαχανικά Υλικα: 4 φιλέτα ψαριού 5 πατάτες 4 κρεμμύδια 3 σκ.σκόρδο 4 χρωματιστές πιπεριέ...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε τα 150 γραμμάρια του Flora σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Στη συ...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλι...
Απάντηση: Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε αλάτι και όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις ο...
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύν...
Απάντηση: Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http:// www.rotise.gr/ erotisi/ goyroynopoylogemisto christoygeniatiko.ht ml http://www.ro...
 

Χηνα με πορτοκαλι

Σχετικές ερωτήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλ...
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με ...
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατ...
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι...
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε σε λεπτές οριζόντιες φέτες μαζί με τη φλούδα και το σκορπίζουμε ανάμεσα στο κουνουπίδι.Προσθέτουμε το σέλινο και το ένα καρότο κομμένο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε , σε μπωλ ,την σάλτσα.Ριχνουμε τον χυμό ντομάτας, την πατάτα, τα καρότα και το μήλο περασμένα απο το μπλέντερ, λάδι, αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη."Λούζουμε" το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 3 φλ. χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιες ζαχαρη Οδηγίες συνταγής Στιβουμε το λεμονι και τα πορτοκαλια σε μεταλικο στιφτη ( παντοτε σε μεταλικο τα οξινα), προσθετουμε την ζαχαρη ανακατευουμε καλα σε μεταλικο σεικερ ή μεταλικο κατσαρολακι, ριχνουμε τον παγο και ειμαστε ετοιμοι. Πρόταση σερβιρίσματος Σε κρυστάλλινη κανάτα, γεμάτη παγάκια και όσο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορω να το κανω?με μαχαιρι,μιξερ?
Απάντηση:
καντο με τον τριφτη και πριν ξεφλουδισεις το πορτοκαλι και για να σου ειναι πιο ευκολο και για να υπαρχει μικροτερος κινδυνος τραυματισμου απλα προσεχε να μην φτασει το πορτοκαλι στο ζουμι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επιλέξεις ή ολόκληρο κοτόπουλο, μόνο μπούτι ή στήθος. Πλένεις καλά το κρέας. Κααρίζεις πατάτες. Αν είναι μεγάλες - χοντροκομμένες, αν είναι μικρές, τις βάζεις ολόκληρες. Τα βάζεις σε ταψί. Προσθέτεις: χυμό από 2-3 λεμόνια (κατά προτίμηση), 1 κοφτή κουταλίτσα αλάτι (επειδη έχει λεμόνι), 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, λάδι (μισό φιλτζάνι), λίγο μαύρο πιπέρι, 1 ποτήριθ νερό. Όλα ανακατεύονται καλά. Ψήνονται μέχρι να ροδίσουν. Δεν βάζω ρίγανη γαι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς ή Πρεσπών 2/3 του φλυτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι φρέσκια σάλτσα ντομάτας 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 8 με 12 ώρες. Σοτάρουμε στην κατσαρόλα ελαφρώς το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα φασόλια, το σκόρδο και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τα φασόλια σε αναλογία 1 φασόλια προς 2 ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φιλέτο ψαριού παγκασιους στο φούρνο με λαχανικά Υλικα: 4 φιλέτα ψαριού 5 πατάτες 4 κρεμμύδια 3 σκ.σκόρδο 4 χρωματιστές πιπεριές 1 κουτί ντοματάκια μαιντανο 1 κύβο λαχανικών αλάτι, πιπέρι 1 φλυτζ. λάδι Κόβουμε τα λαχανικά ροδέλες και τα σωτάρουμε στο λάδι. Πρώτα τα κρεμμύδια με το σκόρδο και κατόπιν τις πιπεριές και τις πατάτες. 2.Προσθέτουμε τα ντοματάκια και όλα τα υπόλοιπα υλικά. 3.Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1 φλ.τσαγιού νερό. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε τα 150 γραμμάρια του Flora σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό και τον Ζωμό Βοδινού Knorr «Σπιτικός». Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλατοπίπερο. Αφήνουμε το σκεύος ανοιχτό σε δυνατή φωτιά για να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά. Μόλις τα κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τον πουρέ ακολουθώντας τις οδηγί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε αλάτι και όταν το νερό αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο. Τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τα 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο, που έχουμε ζεστάνει από πριν. Κόβουμε τα καρότα, τα πράσα και το σέλινο σε λωρίδες. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τα σοτάρουμε με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό ή τον ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρτι κ.λ.π ελπιζω να βοηθησα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρω μια για παγωτό βανίλια που το έφτιαξα κιόλας την προηγούμενη βδομάδα. Ενα κουτάκι ζαχαρούχο , μισό κουτάκι ΝΟΥΝΟΥ , η συνταγη λέει 50 γραμμάρια αλλά εαν βάλεις τόσο λίγο νιώθεις να τρώς σκέτο ζαχαρούχο , 2 βανίλιες . Τα βάζεις όλα μαζί. Ανακατεύεις καλα με μιξερ καλύτερα γιατί εγώ τα ανακάτευσα με ένα κουτάλι και μάλλον οι βανίλιες δεν πρέπει να είχαν διαλυθεί τελείος και ένιωθες μια πικρίλα στην γεύση. 24 με 36 ώρες κατάψυξη ... Αυτό ήταν :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες 6 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό αγριόπρασα ή μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1,5 κουταλιά της σούπας αλάτι 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 κρασοπότηρο λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τα αγριόπρασα τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε χονδρές ροδέλες 3-4 εκ. (Αν είναι μανιτάρια τα κόβουμε ψιλές φέτες). Κόβουμε τα σκόρδα ψιλές φετίτσες. Ανακατεύουμε σε ταψί όλα τα υλικά και προσθέτουμε με προσοχή νερό, ίσα-ίσα να σκεπαστού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 κρόκο αυγού 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (σε σκόνη) 4 σφηνάκια ελαιόλαδο ή 2 σπορέλαιο και 2 ελαιόλαδο ½ σφηνάκι νερό 1 κ.σ. λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Παρμεζάνα 2 αντζούγιες ψιλοκομμένες (προαιρετικά) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νεροβραστα ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή «αρνί στη σούβλα») και ψήνεται στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά, αλείφεται δε μόνο με λάδι εκλεκτό, μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει η πέτσα του. Τότε, ανακατεύουμε, μαζί με το λάδι, αλάτι και λεμόνι και συνεχίζουμε να αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το μίγμα τους, μέχρι ν’ αποψηθεί εντελώς. Έτσι, η πέτσα του θα γίνει ροδοψημένη και τραγανιστή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ · 4 στήθη κοτόπουλου · 2 φρέσκα κρεμμυδάκια · ½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια · 1 φλιτζ. ελαιόλαδο · 2 κουτ. βούτυρο · 100 γρ. μαλακό τυρί φέτα τριμμένο · 2-3 κουτ. μαϊντανόες · 2 κουτ. παπαρουνόσπορος · 2 κουτ. σουσάμι · κύμινο · 1 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας · 16 φύλλα κρούστας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζετε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά, ψιλοκομμένα, για 4-5 λεπτά. Κόβετε σε λωρίδες τα φύλλα, τις γεμίζετε με το μίγμα κοτόπουλου και τις τυλίγετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 2 λίτρα πληρες γάλα 1/4 σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 βιτάμ 2-3 βανίλλιες 1/2 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1/2 κιλό φύλλο για πιτες Οδηγίες 1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το βιτάμ, το σιμιγδάλι και τη ζαχαρη. 2.Τοποθετουμε στο μάτι και ανακατεύουμε συνεχως μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να πάρει βράση το γάλα. Θα πρέπει να προκύψει μια αραιή κρέμα. 3.Χτυπάμε τα αυγά με τις βανίλλιες και τα προσθέτουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη κατεβάσει απο τη φωτιά. 4.Βουτυρώνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
θελω την συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλιά σούπας σταφίδες¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας φέτα¼ αβοκάντο (κομμένο σε κύβους) Dressing:½ κουταλιά γλυκού μέλι1 κουταλιά γλυκού μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού χυμός πορτοκάλι1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ολόκληρη η συνταγήΘερμίδες: 289 kcalΠρωτεΐνη: 10 γρ.Υδατάνθρακες: 31 γρ.Λίπος: 17 γρ.Φυτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 250 γρ. φασόλια 250 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο 4 ώριμες ντομάτες περασμένες από το ρεντέ 1 πιπεριά 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε τα φασόλια να σταθούν μια νύχτα στο νερό. Την άλλη μέρα τα βράζουμε και τα αλατίζουμε για 1 ώρα περίπου. Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα κρατάμε στο νερό τους. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι με τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Κόβουμε τις τομάτες και τα ραπανάκια σε πολύ μικρά κυβάκια. 2. Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και βασιλικό. 3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. 4. Το αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν το προσφέρουμε. 5. Σερβίρουμε σε πιατέλα ώστε το εζμέ μας να είναι ζουμερό. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 59 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: