Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: με χοντρό σιμιγδάλι
Απάντηση: Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μ...
Απάντηση: Ενενηντα
Απάντηση: φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σ...
Απάντηση: το ειπες στο γαλα
Απάντηση: χρειάζεσαι μόνο 4 κουταλιες απο οποιοδηποτε σιροπι(ή μελι ή σιροπι από γλυκο του κουταλιου αν δεν εχεις) 100 γρ ζαχαρη και 1 κουταλακι το...
Απάντηση: υλικα για γκαναζ σοκολατας
Απάντηση: Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κο...
Απάντηση: στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζει η στο συνταγεσ τισ παρεασ
Απάντηση: ναι
 

Χαλβας σιμιγδαλενιος ακη;

Σχετικές ερωτήσεις
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών ...
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας κ...
200 ν
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με χοντρό σιμιγδάλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κατσαρόλα με 1 φλυτζάνι ζάχαρη και τα αμύγδαλα. ανακατεύετε τα υλικά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να ξανθίνει η ζάχαρη. Σε βαθύ μπωλ ανακατεύετε σε 9 φλυτζάνια νερό την υπόλοιπη ζάχαρη με το νισιστέ. Αφού λιώσει (γίνει ξανθό σιρόπι) η ζάχαρη της κατσαρόλας,ρίχνετε και τα υλικά του μπωλ. Ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα με ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει απο κατω καθως καιει το φλωγιστρο.Στο τελος θα χρειαστει να καψεις το κατω μερος ωστε να γινει η περιφημη κρουστα και να τον πεταξεις στον αερα (τουμπα) για να ερθει το πανω κατω.Ελπιζω να βοηθησα, 26 χρονια μαστορας στο χαλβα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ειπες στο γαλα Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορω να φτιαξω την καραμελα για το banoffee χωρις ζαχαρουχο γαλα
Απάντηση:
χρειάζεσαι μόνο 4 κουταλιες απο οποιοδηποτε σιροπι(ή μελι ή σιροπι από γλυκο του κουταλιου αν δεν εχεις) 100 γρ ζαχαρη και 1 κουταλακι του γλυκου μαγειρικη σοδα βραζεις το σιροπι και τη ζαχαρη στους 150 μεχρι να αρχίσουν να βγαζουν φυσαλιδες. μετα τα βγαζεις και βαζεις τη σοδα το χυνεις και καπου που να μην κολλησει οπως λαδοκολλα και το αφηνεις να κρυωσει για 15 λεπτα Το κοβεις ευκολα με το μαχαιρι δε χρειαζεται σφυρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικα για γκαναζ σοκολατας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζει η στο συνταγεσ τισ παρεασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=201721 http://www.polylofos.gr/index.php/syntages/46- 2008-12-11-00-16-45 http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta-me- ksera-sika-kai-grabiera-naksou.html http://cookaffair.wordpress.com/2011/09/08/%CF%84% CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%8D% CE%BA%CE%B1/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsiz-keik- lemoni.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κούπα ζαχάρη 1 κούπα γάλα 1/2 κούπα βούτυρο 2 κούπες καρύδια χοντροκοπανισμένα 1 κ.γ κανέλα 1/2 κ.γ γαρύφαλο τριμμένο 1 1/2 κούπα γαλέτα 1 1/2 κούπα αλεύρι 5 αυγά 1 κ.γ σόδα 3 κ.γ μπέικιν 2 κ.σ κονιάκ για το σιρόπι: 3 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό 1 κ.σ χυμό λεμονιού Εκτελεση: Χτυπάμε το βούτυρο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά. Ρίχνουμε το γάλα,τα καρύδια ανακατεμένα με την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ρίχνουμε τη σόδα διαλυμένη στο κονιάκ. Έχουμε ανακατέψει το α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
50 γρ. αλευρι με ποσες κουπες αντιστοιχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. βάζεις μια κουταλιά καφέ 2. 2 ή 3 κουταλιές ζάχαρη 3. ανακατεύεις 4. ρίχνεις ζεστό νερό και λίγο γάλα και έτοιμο καλή επιτυχία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Είτε από σοκολάτα λιωμένη, με γάλα, Ή κακάο σκόνη με γάλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρίνια ή κλημεντίνες • 2 κιλά ζάχαρη • 1 λεμόνι (το χυμό του) Πώς θα την παρασκευάσετε 1. Πλένετε σχολαστικά τα μανταρίνια, αφαιρείτε το κοτσανάκι τους και τα κόβετε στα τέσσερα (με το φλούδι). 2 .Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα, τα αφήνετε να πάρουν 1-2 βράσεις και τα σουρώνετε. 3. Ξαναγεμίζετε την κατσαρόλα με νερό κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν υπαρχειιι....μονο τα δημητριακα αλλα δεν ειναι φαγητο Διαβάστε περισσότερα...
ο αφρος απο πανω με τι υλικα παρασκευαζεται
Απάντηση:
Συστατικά * 200 γρ σοκολάτα * 1 φλ γάλα + 3/4 του λίτρου γάλα * 1 κ.σ ζάχαρη Για την σαντιγί: * 80 γρ κρέμα γάλακτος * 30 γρ ζάχαρη άχνη * 1 φακ. βανίλια Οδηγίες 1. Λιώνετε τα 200γρ σοκολάτας σε μπεν μαρί με το 1φλ γάλα, ανακατεύετε και το αφήνετε να βράσει για 10΄. 2. Ζεσταίνετε 3/4 του λίτρου γάλα με 1 κ.σ ζάχαρη, το ρίχνετε στην κατσαρόλα με την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε για 5΄. 3. Ετοιμάζετε σαντιγί χτυπώντας 80γρ κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας σταδιακά 30γρ ζάχαρη άχνη κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: