Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζ...
Απάντηση: με χοντρό σιμιγδάλι
Απάντηση: Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μ...
Απάντηση: Ενενηντα
Απάντηση: φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σ...
Απάντηση: αργυρω λιμοντσελο http:// www.argiro.gr/ recipes/limoncello
Απάντηση: ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη
Απάντηση: ναι!
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες:...
 

Χαλβας σιμιγδαλενιος ακη;

Σχετικές ερωτήσεις
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι, το ξύλο κανέλας και βράζουμε για 15-20 λεπτά ώστε να φτιάξουμε ένα σιρόπ...
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών ...
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας κ...
200 ν
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι, το ξύλο κανέλας και βράζουμε για 15-20 λεπτά ώστε να φτιάξουμε ένα σιρόπι, όχι πολύ σφικτό αλλά και ούτε πολύ αραιό. Σε ένα άλλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο. Tο αφήνουμε να θερμανθεί καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το χονδρό σιμιγδάλι και το καβουρδίζουμε. Όταν το σιμιγδάλι πάρει καστανό χρώμα, προσθέτουμε το σιρόπι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να φουσκώσει το σιμιγδάλι και να δέσει. Το αφήνουμε να κρυώσε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με χοντρό σιμιγδάλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κατσαρόλα με 1 φλυτζάνι ζάχαρη και τα αμύγδαλα. ανακατεύετε τα υλικά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να ξανθίνει η ζάχαρη. Σε βαθύ μπωλ ανακατεύετε σε 9 φλυτζάνια νερό την υπόλοιπη ζάχαρη με το νισιστέ. Αφού λιώσει (γίνει ξανθό σιρόπι) η ζάχαρη της κατσαρόλας,ρίχνετε και τα υλικά του μπωλ. Ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα με ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει απο κατω καθως καιει το φλωγιστρο.Στο τελος θα χρειαστει να καψεις το κατω μερος ωστε να γινει η περιφημη κρουστα και να τον πεταξεις στον αερα (τουμπα) για να ερθει το πανω κατω.Ελπιζω να βοηθησα, 26 χρονια μαστορας στο χαλβα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/limoncello Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Χτυπάμε στο μίξερ το Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τη μαρμελάδα. Τα χτυπάμε για λίγο να ομοιογενοποιηθούν. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη ζύμη. Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα λιωσεις κρεμα γαλακτος κ λευκη σοκολατα Διαβάστε περισσότερα...
όταν θα βάλω 1 κιλό πόσες λίβρες είναι
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κατάστημα είναι από τα παλιότερα της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.memoric.gr/web/pages/links4others/ lemoncake Θέλω μεγάλο κομμάτι έτσι;! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πιθανον. Ο γιατρος σου μπορει να το επιβεβαιωσει με μια απλη εξεταση για αλλεργιες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν, για 1-2 λεπτά, σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια, τα χτυπάμε σε δυνατότερη ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν καλά και διογκωθούν. Προσθέτουμε τα ¾ αλεύρι με το χυμό πορτοκαλιού και του lime, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Κατόπιν, ρίχνουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=201721 http://www.polylofos.gr/index.php/syntages/46- 2008-12-11-00-16-45 http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta-me- ksera-sika-kai-grabiera-naksou.html http://cookaffair.wordpress.com/2011/09/08/%CF%84% CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%8D% CE%BA%CE%B1/ Διαβάστε περισσότερα...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λευκη σοκολατα κουβερτουρα,λιγη αχνη και λιγο βουτυρο Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 29 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: