Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
Απάντηση: Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής...
Απάντηση: νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακ...
Απάντηση: θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω κα...
Απάντηση: 15 λεπτα
Απάντηση: εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη!
Απάντηση: Συνήθως 15 -20 λεπτά. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%C...
Απάντηση: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει ε...
Απάντηση: ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει!
Απάντηση: απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http:// www.sidages.gr/ syntages/fakes
 

Βραστα καβουρια ωρα βρασιματος?

Σχετικές ερωτήσεις
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τι...
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο200 γρ. καβουρόψιχα κομμένη σε κύβους1 ματσάκι σέληνο2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμ...
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ν...
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκο...
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο200 γρ. καβουρόψιχα κομμένη σε κύβους1 ματσάκι σέληνο2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 τομάτα ψιλοκομμένη2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο4 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού φρέσκος βασιλικόςΑλάτι και πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 114 kcalΠρωτεΐνη: 8 γρ.Υδατάνθρακες: 7 γρ.Λίπος: 7 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,9 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες ή ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 200 γραμμάρια καβουρμάς ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν, τους στραγγίζετε χωρίς να τους ξεπλύνετε. Ψιλοκόβετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκολα τα σπορακια. τοποθετεις σε πυρεξ , ραντιζεις με ελαιολαδο ,και λιγο ξυδι.απο πανω λιγη χοντροτριμενη φετα,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψιλοκομ. σκορδο αλατι πιπερι...ετοιμο..σαν ορεκτικο και οχι μονο.καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκού κόκκους από μαύρο πιπέρι 1 κλαράκι κανέλα 4-5 γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 2 μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 κουτ γλυκού θυμάρι Αλάτι, πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΊΡΙΣΜΑ 250 γραμ χειροποίητα μακαρόνια ή χυλοπίτες 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τα μακαρόνια 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το κρέα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα τινάζοντας την ουρά του μόλις ριχτεί στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Για το λόγο αυτό πριν το μαγείρεμά του δένεται η ουρά όπως είναι διπλωμένη στο σώμα του με σπάγκο, καθώς και οι δαγκάνες αν πρόκειται για αστακοκαραβίδα. Σημειώνεται επίσης ότι η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μεγάλη, το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει τον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http://www.sidages.gr/syntages/fakes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
τι βάζουμε στην καβουροσαλατα;
Απάντηση:
300 γραμ. καβουρόψιχα 1 κατσαρό μαρούλι 2 μικρές ντομάτες κόκκινες 10 φέτες αγγουριού 1 κουταλιά κόλιανδρο 1 κουταλιά λεμόνι 1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο 5 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές με κιμά : http://www.sidages.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE% B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82/%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE% AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082&subid=2&pubid=22844762 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δύσκολο να φτάξεις μόνος σου γάλα ρυζιού. Καλύτερα να το βρεις και να το αγοράσεις έτοιμο. Γάλα Ρυζιού: Ανά φλιτζάνι 120 θερμίδες, 2,5 γραμμ. λιπαρά (εκ των οποίων 0 γραμμ. κορεσμένα), 23 γραμμ. υδατάνθρακες (εκ των οποίων 10 γραμμ. σάκχαρα), 100 mg νάτριο, 0 γραμμ. φυτικές ίνες, 1 γραμμ. πρωτεΐνες. Γεύση Ελαφριά, νερουλή και γλυκιά. Υπέρ: Οι υδατάνθρακες. «Πιες ένα ποτήρι πριν ή μετά την άσκηση – παρέχει τους υδατάνθρακες για την ενέργεια και τα υγρά για την ενυδάτωση και, όπω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά ½ κιλό μελιτζάνες 5 μέτριες ώριμες ντομάτες ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Αλάτι, πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κλωναράκι βασιλικός ½ κιλό μακαρόνια Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους.Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να μείνουν 1 ώρα στο τρυπητό για να ξεπικρίσουν.Τις ξεπλένουμε και τις στύβουμε. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι με 2-3 κουταλιές νερό. Ρίχνουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπιφτεκια σχαρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι σοτάροντας το έως ότου πάρει χρώμα. Συμπληρώνουμε με το συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, τους ζωμούς λαχανικών και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν. Ρίχνουμε το καυτό νερό, προσθέτουμε το ανάλογο αλατοπίπερο και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τη σούπα για 20-25 λεπτά. Σε ένα ποτήρι του νερού βάζουμε το αλεύρι, 6 κουτ. σούπας κρύο νερό και με τη βοήθεια ενός πιρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 5Συστατικά:¼ κούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού αλάτι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο500 γρ. σπαράγγια βρασμένα σουρωμένα και ψιλοκομμένα150 γρ. φέτα θριμματισμένη1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας κόλιανδροςΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/5 συνταγής Θερμίδες: 130 kcalΠρωτεΐνη: 5,2 γρ.Υδατάνθρακες: 8,5 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ.Οδηγίες:Σε ένα μπώλ φτάξτε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 131 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: