Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
Απάντηση: Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής...
Απάντηση: νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακ...
Απάντηση: θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω κα...
Απάντηση: 15 λεπτα
Απάντηση: εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη!
Απάντηση: Συνήθως 15 -20 λεπτά. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%C...
Απάντηση: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει ε...
Απάντηση: ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει!
Απάντηση: απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http:// www.sidages.gr/ syntages/fakes
 

Βραστα καβουρια ωρα βρασιματος?

Σχετικές ερωτήσεις
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τι...
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο200 γρ. καβουρόψιχα κομμένη σε κύβους1 ματσάκι σέληνο2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμ...
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ν...
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκο...
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο200 γρ. καβουρόψιχα κομμένη σε κύβους1 ματσάκι σέληνο2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 τομάτα ψιλοκομμένη2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο4 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού φρέσκος βασιλικόςΑλάτι και πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 114 kcalΠρωτεΐνη: 8 γρ.Υδατάνθρακες: 7 γρ.Λίπος: 7 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,9 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 4 καρότα 3 φλιτζάνια τριμμένες ντομάτες ή ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 200 γραμμάρια καβουρμάς ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν, τους στραγγίζετε χωρίς να τους ξεπλύνετε. Ψιλοκόβετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολοκληρες χωρις να τις χαραξεις ψηνεις στο φουρνο να μαλακωσουν,και ας μαυρισει το εξωτερικο..στη συνεχεια ξεφλουδιζεις και αφαιρεις ευκολα τα σπορακια. τοποθετεις σε πυρεξ , ραντιζεις με ελαιολαδο ,και λιγο ξυδι.απο πανω λιγη χοντροτριμενη φετα,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψιλοκομ. σκορδο αλατι πιπερι...ετοιμο..σαν ορεκτικο και οχι μονο.καλη επιτυχια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκού κόκκους από μαύρο πιπέρι 1 κλαράκι κανέλα 4-5 γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 2 μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 κουτ γλυκού θυμάρι Αλάτι, πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΊΡΙΣΜΑ 250 γραμ χειροποίητα μακαρόνια ή χυλοπίτες 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τα μακαρόνια 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το κρέα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος και παλιανθρωπος.ξερεις οτι τα καβουρια τα βαραζου ζωντανα;κτηνη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα τινάζοντας την ουρά του μόλις ριχτεί στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Για το λόγο αυτό πριν το μαγείρεμά του δένεται η ουρά όπως είναι διπλωμένη στο σώμα του με σπάγκο, καθώς και οι δαγκάνες αν πρόκειται για αστακοκαραβίδα. Σημειώνεται επίσης ότι η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μεγάλη, το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει τον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http://www.sidages.gr/syntages/fakes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
τι βάζουμε στην καβουροσαλατα;
Απάντηση:
300 γραμ. καβουρόψιχα 1 κατσαρό μαρούλι 2 μικρές ντομάτες κόκκινες 10 φέτες αγγουριού 1 κουταλιά κόλιανδρο 1 κουταλιά λεμόνι 1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο 5 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γειτονιάς μας καθώς και αλεύρι χωριάτικο. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη. Κάνουμε στη μέση λακκούβα. Ρίχνουμε μέσα το προζύμι και το ελαιόλαδο. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό και το ρίχνουμε στη λεκάνη. Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη, να μαζευτεί σε μπάλα και να καθαρίσουν τα τοιχώματα της λεκάνης. Σκεπάζουμε καλά τη λεκάνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί η ζύμη, περίπου 1 ώρα και 30΄. Αδειάζουμε τη φουσκωμένη ζύμη σε λαδωμένο ταψί νο 30-32. Τη σκεπάζουμε και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκες ή ντοματάκια κονσέρβας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά βούτυρο φυτικό Λάδι, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε λίγη καυτερή πιπεριά Εκτέλεση : Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις ντομάτες, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και δύο κούπες νερό. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κιμάς : 700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 86%CE%BB%CE%AD+%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE% B1%CF%82?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/soufle- patatas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: