Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 15 λεπτα
Απάντηση: Συνήθως 15 -20 λεπτά. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%C...
Απάντηση: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει ε...
Απάντηση: ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει!
Απάντηση: η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%...
Απάντηση: σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Απάντηση: θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μ...
Απάντηση: παστιτσιο εμαθα απο το στρατο εσυ τι ξερεις?
Απάντηση: 3,5 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες (πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό) 1 σταγόνα υγρή τυροπιτιά διαλυμένη σε 5 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. γι...
 

Βρασιμο μπροκολο;

Σχετικές ερωτήσεις
Ρίχνουμε το μπρόκολο, τις πιπεριές και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα αφήνουμε 7' για να μαλακώσουν...
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα...
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρ...
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω κα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Ρίχνουμε το μπρόκολο, τις πιπεριές και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα αφήνουμε 7' για να μαλακώσουν λίγο. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τα βάζουμε σε μακρόστενο πυρέξ, το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά και σκορπίζουμε επάνω τους τις λωρίδες ζαμπόν, περιχύνοντας το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Για τη μπεσαμέλ, ζεσταίνουμε το γάλα και σε ένα μπολάκι διαλύουμε με λίγο νερό το κορν φλάουρ. Το ρίχνουμε λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό. Αφήνουμε να δέσουν λίγο τα υγρά και βγάζουμε κοτόπουλο από το τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μπρόκολο που έχουμε ήδη βράσει, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει και χυλώσει το μπρόκολο με το τυρί. Σερβίρουμε το κοτόπουλο, είτε ανακατεμένο με το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρόκολου½ πράσινη πιπεριά¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο140 γρ. φιλέτο γαλοπούλας ψητό1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1½ κουταλιές σούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 165 kcalΠρωτεΐνη: 14 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα τινάζοντας την ουρά του μόλις ριχτεί στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Για το λόγο αυτό πριν το μαγείρεμά του δένεται η ουρά όπως είναι διπλωμένη στο σώμα του με σπάγκο, καθώς και οι δαγκάνες αν πρόκειται για αστακοκαραβίδα. Σημειώνεται επίσης ότι η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μεγάλη, το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει τον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μέτριο μπρόκολο, τα «μπουκετάκια» του μόνο, φρέσκο ή κατεψυγμένο (½ κιλό μπουκετάκια ή 6-7 φλ. περίπου), 2 φλ. (άπαχο) γάλα, 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι, 1 κύβος ζωμού λαχανικών, τριμμένος στα δάχτυλα, ή 1 κουταλιά ζωμός σε σκόνη, 1 λίτρο (4 φλ.) καυτό νερό + επιπλέον 1/4 φλ. κρύο νερό, 1 κουταλιά σόγια σος, Αλάτι, πιπέρι, ταμπάσκο (προαιρετικά). ΕΚΤΕΛ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παστιτσιο εμαθα απο το στρατο εσυ τι ξερεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3,5 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες (πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό) 1 σταγόνα υγρή τυροπιτιά διαλυμένη σε 5 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. γιαούρτι πρόβειο (από κεσεδάκι με πέτσα) Ζεσταίνετε το γάλα στους 35 βαθμούς (αν δεν είναι παστεριωμένο το ζεσταίνετε στους 80 και το αφήνετε να κρυώσει ως τους 35). Ρίχνετε το γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά να διαλυθεί. Ρίχνετε μέσα στο γάλα 2 κουταλιές από το διάλυμα της τυροπιτιάς και ανακατεύετε πολύ καλά. Αφήνετε την κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082&subid=2&pubid=22844762 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό και με ξύδι και τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Στη συνέχεια τον τοποθετούμε μέσα στη γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το Flora Soft με βούτυρο και τον αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Αφού ο λαγός μαριναριστεί, βάζουμε τη μεταλλική μας γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170° και τον σιγομαγειρεύουμε για 2 ώρες. Κατά διαστήματα ξεσκεπάζουμε το καπάκι της γάστρας και ρίχνουμε με ένα κουτάλι στον λαγό σάλτσα μέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/magioneza- xoris-aygo.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 700 gr κοτόπουλο 200 gr τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια) 8 φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτί 200 gr κρέμα γάλακτος 1 αυγό 2 κ.γ βούτυρο 1 κ.γ ελαιόλαδο 1 πακέτο φύλλο κρούστας από το οποίο χρησιμοποιούμε 4 φύλλα Ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών ή 1-2 κυβάκια Aγρόκηπος Κnorr λίγο κρασί (περίπου 1/3 του ποτηριού) Εκτελεση: Βράζουμε το κοτόπουλο στον ζωμό για περίπου μια ώρα. Καθαρίζουμε τα φρέσκα μανιτάρια,τα κόβουμε σε 4-5 φετούλες και τα κοτσανάκια τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 500γρ γίγαντες ΠΡΕΣΠΩΝ καρώτα σε φέτες 2 κλαδάκια σέλινο-λίγη ρίγανη-λίγο δυόσμο 2-3 σκελίδες σκόρδο-μαύρο πιπέρι-αλάτι σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι -2 πιπεριές φλωρίνης - ελαιόλαδο μπόλικο!!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Βάλτε από βραδύς τους γίγαντες να μουσκέψουν.... βράστε τους για 10 λεπτά και πετάξατε το πρώτο νερό... (αποφεύγετε το φούσκωμα) Ξαναβάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια. Ρίξτε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αφήστε τα να βράσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ βράζουν γρήγορα περί... Διαβάστε περισσότερα...
Πως να μαγειρέψω το ρύζι με ζαμπόν και κολοκύθια;
Απάντηση:
καποιος, καποια μακαρναδα, ελαφρια στη γευση, με κολοκυθακια? Διαβάστε περισσότερα...
τι βάζουμε στην καβουροσαλατα;
Απάντηση:
300 γραμ. καβουρόψιχα 1 κατσαρό μαρούλι 2 μικρές ντομάτες κόκκινες 10 φέτες αγγουριού 1 κουταλιά κόλιανδρο 1 κουταλιά λεμόνι 1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο 5 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, και κόβουμε τα φύλλα από τα μυρώνια. Πλένουμε τα μανιτάρια ελαφρά κάτω από τρεχούμενο νερό, ενώ ενυδατώνουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε 100 ml νερό και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια από τα φρέσκα μανιτάρια. κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια και τα απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σοτάρουμε το εσαλότ σε μία κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με ψιλοτριμμένα αμύγδαλα και καρύδια, καθώς και λίγη κανέλα. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό. ΥΛΙΚΑ : 1 φλιτζάνι ψιλοτριμμένα αμύγδαλα καί καρύδια μισό κιλό μακαρόνια μισό κουταλάκι κανέλλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδικά θα μπορούσε να αποτελέσει από ένα βραδινό μέχρι και πλήρες γεύμα, ανάλογα με την ποσότητα που θα καταναλώσουμε. Υλικά 500 γρ ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών (π.χ. Gouda, ρεγγάτο, τσένταρ) 1 μέτριο καρότο 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 50 γρ μαργαρίνη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα τσιγαριστά με αυγά ποσέ (Πηλιορείτικα ποσέ) (κάτι ψήνεται στο Βόλο) Υλικά • ½ κιλό σπανάκι • ½ κιλό παζιά • ½ κιλό άγρια χόρτα (ζώχια, γαλατάκια, γλυκομάρουλα, καυκαλήθρες κ.λ.π.) • ½ κιλό κρεμμύδια φρέσκα • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο • 2 πράσα ψιλοκομμένα • 1 κ.σ. ντοματοπολτό • 1 ποτήρι του νερού λάδι • 5 αυγά • Αλάτι, πιπέρι • Χυμός λεμονιού Εκτέλεση Πλένετε καλά τα χόρτα και τα μαραίνετε στην κατσαρόλα μαζί με τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το κρεμμύδι. Μόλις μειω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η Φυτοπροστασία στη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς» ήταν το θέμα εισήγησης της Προέδρου της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγήτριας Εντομολογίας Δήμητρας Προφήτου – Αθανασιάδου ανέπτυξε κατά τη διάρκεια μερίδας με τίτλο: «Καλλιέργεια και Φυτοπροστασία της Ελιάς», στο ξενοδοχείο Oceania Club, στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας. Το πλήρες κείμενο της εισήγησης της κ. Προφήτου έχει ως εξής... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: