Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει ε...
Απάντηση: ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει!
Απάντηση: η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%...
Απάντηση: σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Απάντηση: θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μ...
Απάντηση: Γιουβαρλακια κοκκινιστα 1/2 κιλο κιμα 1 μεγαλο κρεμμυδι 2 αυγα μαιντανο 1 ποτηρι κρασιου ρυζι (καρολινα) 3-4 ντοματες μεγαλες ωρι...
Απάντηση: Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μαρούλι Ντομάτες Κοτόπουλο στήθος Μπέικον Κρουτόνια Υλικά για το σος 1 λεμόνι 4 κο...
Απάντηση: στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατ...
Απάντηση: Ποιος είναι αυτός?
 

Βρασιμο μπροκολο;

Σχετικές ερωτήσεις
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρ...
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει...
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω κα...
15 λεπτα
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%C...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρόκολου½ πράσινη πιπεριά¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο140 γρ. φιλέτο γαλοπούλας ψητό1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1½ κουταλιές σούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 165 kcalΠρωτεΐνη: 14 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο βράσιμο του αστακού, όταν αυτός είναι φρέσκος που έχοντας διπλωμένη την ουρά του, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα τινάζοντας την ουρά του μόλις ριχτεί στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει. Για το λόγο αυτό πριν το μαγείρεμά του δένεται η ουρά όπως είναι διπλωμένη στο σώμα του με σπάγκο, καθώς και οι δαγκάνες αν πρόκειται για αστακοκαραβίδα. Σημειώνεται επίσης ότι η κατσαρόλα που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι μεγάλη, το νερό να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει τον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, σε φετάκια, 4 μέτρια καρότα, ξεφλουδισμένα, σε ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο, σε φετάκια, 1 μέτριο μπρόκολο, τα «μπουκετάκια» του μόνο, φρέσκο ή κατεψυγμένο (½ κιλό μπουκετάκια ή 6-7 φλ. περίπου), 2 φλ. (άπαχο) γάλα, 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι, 1 κύβος ζωμού λαχανικών, τριμμένος στα δάχτυλα, ή 1 κουταλιά ζωμός σε σκόνη, 1 λίτρο (4 φλ.) καυτό νερό + επιπλέον 1/4 φλ. κρύο νερό, 1 κουταλιά σόγια σος, Αλάτι, πιπέρι, ταμπάσκο (προαιρετικά). ΕΚΤΕΛ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιουβαρλακια κοκκινιστα 1/2 κιλο κιμα 1 μεγαλο κρεμμυδι 2 αυγα μαιντανο 1 ποτηρι κρασιου ρυζι (καρολινα) 3-4 ντοματες μεγαλες ωριμες η'1 κουτι ντοματακια (κονκασε) 1 1/2 λεμονι τον χυμο αλατι-πιπερι λαδι βαζουμε σε μια λεκανιτσα τον κιμα,κοβουμε στο μουλτι το κρεμμυδι και το ριχνουμε μεσα.βαζουμε το 1 αυγο,τον ψιλοκομμενο μαιντανο,το ρυζι,αλατακι πιπερακι,το λαδι και ζυμωνουμε τον κιμα. τον πλαθουμε στρογγυλα μπαλακια, κι αφου εχουμε βαλει την κατσαρολα μας στην φωτια με λιγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μαρούλι Ντομάτες Κοτόπουλο στήθος Μπέικον Κρουτόνια Υλικά για το σος 1 λεμόνι 4 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές μουστάρδα Παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι Πιπέρι Σκόρδο ψιλοκομμένο Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και τις ντομάτες. Στην συνέχεια βράζουμε το στήθος κοτόπουλου και το κόβουμε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και το κόβουμε μικρές λωρίδες. Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ και περιχύνουμε την σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
πως θα φτιαξω κοτοπουλο στον ατμομαγειρα
Απάντηση:
Ποιος είναι αυτός? Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για γαλοπούλα με κιμά;
Απάντηση:
1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια 1/2 κούπα ρύζι Λίγες σταφίδες Λίγο κουκουνάρι 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ Χυμό λεμονιού Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Γνωστοί και ως φαλαφελ, οι κεφτέδες από ρεβίθια είναι πιο υγιεινοί από το κρέας, πιο νόστιμοι και με σαφώς μικρότερο κόστος. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλο ρεβίθια αποφλοιωμένα (θα γίνουν περίπου 12 κεφτέδες) 2 κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κουτ. γλ. κύμινο τριμμένο 2 κουτ. γλ. κολιανδρο τριμμένο, εναλλακτικά, μισο ματσάκι φρέσκο κολιανδρο 1/2 κουτ. γλ. μπεϊκιν παουντερ 1/2 κουτ. γλ. αλάτι 1/4 κουτ. γλ. πιπέρι λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο) Οδη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλο σχήμα ζυμαρικών, μπορείτε να κάντε πραγματικά τη διαφορά στη γεύση του πιάτου σας. Ποιος το φανταζόταν… Υπάρχουν αρκετά είδη ζυμαρικών για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και οι γαστρονομικές πιθανότητες που απλώνονται μπροστά σας είναι περισσότερες απ’ όσες νομίζετε… Οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες και δεν το κρύβουν. Για αυτό άλλωστε, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, που με τη σωστή χρήση και τους κατάλληλους συνδυασμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι 500 γρ κασέρι ή διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν, τριμμένα φρεσκοτριμμένο πιπεράκι βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός τα αυγά με την κρέμα γάλακτος ή το γάλα ή το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, πασπαλίζουμε με πιπεράκι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με δαχτυλίδι. Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας, το αλείφουμε με βούτυρο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένεις τα πράσα, βάζεις νερό στην κατσαρόλα, ρίχνεις τα πράσα μέσα & τα βράζεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ταραμοσαλάτα είναι από τις πιο «παρεξηγημένες» σαλάτες. Θεωρείται απλή αλλά δεν είναι! Μια σωστή λοιπόν και πικάντικη ταραμοσαλάτα, χωρίς ψωμί, πατάτα ή μαγιονέζα είναι αυτή που ακολουθεί, που επειδή είναι «ανδρική» (και όχι με το «μάτι» ή όσο πάρει), αν την τηρήσετε «κατά γράμμα», θα τους ξετρελάνει όλους και θα σας πιούνε... όλο το ούζο! Υλικά για 2-3 μερίδες) 100 γραμμάρια λευκό ταραμά 150 γραμμάρια καλαμποκέλαιο 40 γραμμάρια χυμό φρέσκου λεμονιού 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι 1 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 4 άτομα) 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες στη μέση κατά μήκος 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε 4 φέτες 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, κομμένη κατά μήκος σε 8 λεπτές φέτες 2 φιλέτα τόνου κομμένα στη μέση (προαιρετικά) ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη τριμμένη 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Καλύψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω να μαθω κινεζικες συνταγες με μοσχαρι
Απάντηση:
δες αυτην Μοσχάρι Satay Υλικά 4 μερίδες * 600g φιλέτα μοσχαράκι κομμένο σε λεπτές λωρίδες * 2 κουτ. λάδι * 3 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες * 1 / 2 φλιτζάνι σάλτσα satay (έτοιμη) ή δικία σας . (Βλ. παρακάτω) * 1 λιώμενη σκελίδα σκόρδο * 1 / 4 φλιτζάνι ζωμό μοσχαράκι * 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα * 1 κουταλιά της σούπας. σόγια σως * Μια πρέζα μείγμα μπαχαρικών Υλικά για την Σάλτσα Satay * 2 κουτ τσίλι σως (προαιρετικά) * 1 / 2 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο * 1 λι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 21 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: