Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: o Θεος να τον συγχωρεσει. δεν ηξερα οτι υπαρχει και Βαρβαρος ονομα. ουτε οτι ηταν η προστατιδα του πυροβολικου. προστατευει και τους στρα...
Απάντηση: μεταφορικα ειναι ο απολιτιστος..
Απάντηση: βαρβαριζω
Απάντηση: τκ 12351
Απάντηση: που πουλανε Nike millenium στην Αγία Βαρβάρα;
Απάντηση: Καθε 4 Δεκεμβριου μετα ειναι του Αγ, Σαββα και μετα του Αγ, Νικολαου.. και 12 Αγ Σπυριδωνος
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rolo- kima- monadiko.html
Απάντηση: Σαλτσα για γαριδες - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html
Απάντηση: Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμ...
 

Βαρβαρα πως γινεται

Σχετικές ερωτήσεις
Τα λεωφορεια του ΟΑΣΑ λες; για δες εδω http://www.oasa.gr/ routes.php?id=p2
κοίτα εδώ http:// www.stigmap.gr/ odos51240-ag- varvara.html
δες εδω http:// el.wikipedia.org/ wiki/%CE%92%CE%AC% CF%81%CE%B2%CE%B1% CF%81%CE%BF%CE%B9
πρεπει να αναφερεσαι στη φραση πας μη ελλην βαρβαρος...... αυτη η φραση δεν εχει την προελευση της στην αρχαια ελλλαδα καθως δεν εχει απ...
Κατα το γνωστό αρχαίο ρητό : Πᾱς μἠ Ἔλλην (έστί) βάρβαρος! Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν βαρβάρους όλους όσους μιλούσαν άλλη γλώσσα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Τα λεωφορεια του ΟΑΣΑ λες; για δες εδω http://www.oasa.gr/routes.php?id=p2 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοίτα εδώ http://www.stigmap.gr/odos51240-ag-varvara.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AC%CF%81% CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να αναφερεσαι στη φραση πας μη ελλην βαρβαρος...... αυτη η φραση δεν εχει την προελευση της στην αρχαια ελλλαδα καθως δεν εχει αποδειχτει η υπαρξη αυτου του ρητου αναμεσα σε αλλα αρχαια.πιθανολογειται οτι προερχεται απο τον 50 μ.Χ αιωνα ή ακομα μεταγενεστερα,ισως και το 19 αιωνα.οπου εχει χρησιμοποιηθει δεν αναφερεται η πηγη του. αν και οι αρχαιοι θεωρουσαν τους εαυτους τους ανωτερους και ειχαν κοινη νοοτροπια με αυτη που προτεινει το ρητο δεν αποδεικνυεται οτι χρησιμοποιησαν ποτε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατα το γνωστό αρχαίο ρητό : Πᾱς μἠ Ἔλλην (έστί) βάρβαρος! Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν βαρβάρους όλους όσους μιλούσαν άλλη γλώσσα από τα ελληνικά! Κι η λέξη βάρβαρος προέρχεται από από τον ήχο που έκαναν όταν μιλούσαν (βαρ-βαρ) Διαβάστε περισσότερα...
Ο Μακαριστός μου Πνευματικός Πατέρας Ευέλθων ήταν και καθηγητής στην μέση εκπαίδευση. Την ημέρα που γιόρταζε η Αγία Βαρβάρα προστάτιδα του πυροβολικού για όσους δεν το γνωρίζουν. Έλεγε λοιπόν σαν έμπαινε στην τάξη στους μαθητές του χαριτολογόντας:Χρόνια πολλά παιδιά σήμερα γιορτάζετε.Τα παιδιά τον ρωτούσαν απορημένα γιατί.Αυτό τους έλεγε ότι σήμερα γιορτάζουν οι Βαρβάρες και οι Βάρβαροι..... Έσκαγαν στα γέλια τα παιδιά με το αστείρευτο του χιούμορ και τον λάτρευαν κι αυτά. Ας είναι αιωνία...
Απάντηση:
o Θεος να τον συγχωρεσει. δεν ηξερα οτι υπαρχει και Βαρβαρος ονομα. ουτε οτι ηταν η προστατιδα του πυροβολικου. προστατευει και τους στρατιωτες δηλαδη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μεταφορικα ειναι ο απολιτιστος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
δεν με ενδιαφέρει εάν είναι Μαιμού απλά θέλω να τα αγοράσω έτσι για πρόχειρα...
Απάντηση:
που πουλανε Nike millenium στην Αγία Βαρβάρα; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθε 4 Δεκεμβριου μετα ειναι του Αγ, Σαββα και μετα του Αγ, Νικολαου.. και 12 Αγ Σπυριδωνος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rolo-kima- monadiko.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμένο, το λευκό και το περισσότερο από το πράσινο μέρος, ή 1 κουτ. σούπας σκόρδο λιωμένο 1 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι 6-8 αγκινάρες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση (δείτε τη μέθοδο) 1 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό χοντροκομμένο Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ή μια γερή πρέζα μπούκοβο Για τις πατάτες: 5 πατάτες μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι πως σου κατεβηκε αυτη η ιδεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για νόστιμο γιουβέτσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF% 85%CE%B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE% BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF% 84%CE%B6%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να βρασει και δοκιμαζουμε τι γευσι του ποσο ξυνο ειναι βαζουμε τα σκορδα να βρασουν οχι πολυ στη συνεχεια τα βγαζουμε να κρυο σουν τα βαζουμε σε βαζο και επανω βαζουμε λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
25 γρ βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια κόκκινα (400 γρ), ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 2 κουταλάκια ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλιά ζωμός βοδινού 4 λουκάνικα (χοντ- ντογκς) 4 ψωμάκια για χοντ-ντογκς 1/3 φλιτζανιού (80 ml) σάλτσα ντομάτα Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά. 1. Διαλύετε το βούτυρο σε μέτριο τηγάνι ή σε ψηστιέρα, ψήνετε κρεμύδια και σκόρδο, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτετε ζάχαρη, ξύδι και ζωμό, κα... Διαβάστε περισσότερα...
τι μεγεθος και με τι υλικα;
Απάντηση:
το μεγαλυτερο μεγεθος που υπαρχει....αναλογα το μαγαζι 16αρα ή 25αρα!πρεπει να εχει οπωσδηποτε μπεικον,ζαμπον και υστερα ειτε συνεχιζουμε με μανιταρια και πιπερια ειτε με μανιταρια,κρεμα γαλακτος,ντοματα και ανθοτυρο:DDDDDDDD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουμε μια σφικτή ζύμη. Προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι σκεπασμένο για 30 λεπτά. Κόβουμε και πλάθουμε μπαστουνάκια. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσουν λίγο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0C για 25 λεπτά περίπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοταρεις τα κομματια του κοτοπουλου μεχρι να παρουν χρωμα,στη συνεχεια ριχνεις τα κρεμμυδια ολοκληρα(απλα να ειναι μικρα πολυ) και τις πατατες και παιρνουν χρωμα ολα,σαν να τσιγαριζονται.Ριχνεις νερακι μπολικο,pummaro,δαφνες,μπαχαρι,κανελλα,γαρυφαλλο,α λατι,πιπερι αρκετο και τα αφηνεις και βραζουν.Στο τελος ριχνεις 1 μπουκαλι ξυδι και ειναι ετοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έντονη γεύση και στο φούρνο στους 150-200 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου (να ελέγχεις τακτικά και να γυρίσεις ανάποδα τα μπιφτέκια στα μισά του χρόνου). ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται
Απάντηση:
μενταγιον λαχανικα ικεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 – 6 άτομα: 500 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 φλιτζάνια ρύζι νυχάκι Θες/νίκης 250 γρ τόνο κονσέρβα σε νερό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ντομάτες ή ½ φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 5 με 6 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο google γραψε:συνταγές για κολοκυθοκεφτέδες/Συνταγούλης και εκεί θα βρείς κάποιες.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 80 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: