Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κατα το γνωστό αρχαίο ρητό : Πᾱς μἠ Ἔλλην (έστί) βάρβαρος! Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν βαρβάρους όλους όσους μιλούσαν άλλη γλώσσα...
Απάντηση: o Θεος να τον συγχωρεσει. δεν ηξερα οτι υπαρχει και Βαρβαρος ονομα. ουτε οτι ηταν η προστατιδα του πυροβολικου. προστατευει και τους στρα...
Απάντηση: μεταφορικα ειναι ο απολιτιστος..
Απάντηση: βαρβαριζω
Απάντηση: τκ 12351
Απάντηση: που πουλανε Nike millenium στην Αγία Βαρβάρα;
Απάντηση: Καθε 4 Δεκεμβριου μετα ειναι του Αγ, Σαββα και μετα του Αγ, Νικολαου.. και 12 Αγ Σπυριδωνος
Απάντηση: Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νη...
Απάντηση: βρασε την στους 60-70 βαθμους για πολυ ωρα
Απάντηση: Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό...
 

Βαρβαρα πως γινεται

Σχετικές ερωτήσεις
Έχει αγορά στο Αιγάλεω? Πού ακριβώς είναι και ποιες ημέρες? :P
Τα λεωφορεια του ΟΑΣΑ λες; για δες εδω http://www.oasa.gr/ routes.php?id=p2
κοίτα εδώ http:// www.stigmap.gr/ odos51240-ag- varvara.html
δες εδω http:// el.wikipedia.org/ wiki/%CE%92%CE%AC% CF%81%CE%B2%CE%B1% CF%81%CE%BF%CE%B9
πρεπει να αναφερεσαι στη φραση πας μη ελλην βαρβαρος...... αυτη η φραση δεν εχει την προελευση της στην αρχαια ελλλαδα καθως δεν εχει απ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Έχει αγορά στο Αιγάλεω? Πού ακριβώς είναι και ποιες ημέρες? :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λεωφορεια του ΟΑΣΑ λες; για δες εδω http://www.oasa.gr/routes.php?id=p2 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοίτα εδώ http://www.stigmap.gr/odos51240-ag-varvara.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AC%CF%81% CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να αναφερεσαι στη φραση πας μη ελλην βαρβαρος...... αυτη η φραση δεν εχει την προελευση της στην αρχαια ελλλαδα καθως δεν εχει αποδειχτει η υπαρξη αυτου του ρητου αναμεσα σε αλλα αρχαια.πιθανολογειται οτι προερχεται απο τον 50 μ.Χ αιωνα ή ακομα μεταγενεστερα,ισως και το 19 αιωνα.οπου εχει χρησιμοποιηθει δεν αναφερεται η πηγη του. αν και οι αρχαιοι θεωρουσαν τους εαυτους τους ανωτερους και ειχαν κοινη νοοτροπια με αυτη που προτεινει το ρητο δεν αποδεικνυεται οτι χρησιμοποιησαν ποτε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατα το γνωστό αρχαίο ρητό : Πᾱς μἠ Ἔλλην (έστί) βάρβαρος! Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν βαρβάρους όλους όσους μιλούσαν άλλη γλώσσα από τα ελληνικά! Κι η λέξη βάρβαρος προέρχεται από από τον ήχο που έκαναν όταν μιλούσαν (βαρ-βαρ) Διαβάστε περισσότερα...
Ο Μακαριστός μου Πνευματικός Πατέρας Ευέλθων ήταν και καθηγητής στην μέση εκπαίδευση. Την ημέρα που γιόρταζε η Αγία Βαρβάρα προστάτιδα του πυροβολικού για όσους δεν το γνωρίζουν. Έλεγε λοιπόν σαν έμπαινε στην τάξη στους μαθητές του χαριτολογόντας:Χρόνια πολλά παιδιά σήμερα γιορτάζετε.Τα παιδιά τον ρωτούσαν απορημένα γιατί.Αυτό τους έλεγε ότι σήμερα γιορτάζουν οι Βαρβάρες και οι Βάρβαροι..... Έσκαγαν στα γέλια τα παιδιά με το αστείρευτο του χιούμορ και τον λάτρευαν κι αυτά. Ας είναι αιωνία...
Απάντηση:
o Θεος να τον συγχωρεσει. δεν ηξερα οτι υπαρχει και Βαρβαρος ονομα. ουτε οτι ηταν η προστατιδα του πυροβολικου. προστατευει και τους στρατιωτες δηλαδη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μεταφορικα ειναι ο απολιτιστος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
δεν με ενδιαφέρει εάν είναι Μαιμού απλά θέλω να τα αγοράσω έτσι για πρόχειρα...
Απάντηση:
που πουλανε Nike millenium στην Αγία Βαρβάρα; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθε 4 Δεκεμβριου μετα ειναι του Αγ, Σαββα και μετα του Αγ, Νικολαου.. και 12 Αγ Σπυριδωνος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε την στους 60-70 βαθμους για πολυ ωρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό, ένα μεταλλικό σουρωτήρι. Τοποθετούμε μέσα στο σουρωτήρι το χταπόδι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε το χταπόδι στον ατμό έως ότου μαλακώσει καλά. Όταν έχει μαλακώσει, κόβουμε τα πλοκάμια του και το καθαρίζουμε. Παράλληλα καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν, προσέχοντας όμως ώστε να μη διαλυθούν. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα βγει το επιδομα θερμανσης τελικα?γνωριζει κανεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. Αντέγραψε τη ιστοσελίδα που σου στέλνω κ θα την δείς σε βίντεο. http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24399#toppage Το έχω φτιάξει κ είναι πολύ ωραίο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε μέσα στο σκεύος το φρέσκο και το ξερό κρεμμυδάκι και τα σοτάρουμε ελαφρά. Συμπληρώνουμε με τις αγκινάρες, τις πατάτες, τον αρακά με τα καρότα και το μάραθο και τα σοτάρουμε όλα μαζί έως ότου μαραθούν ελαφρά και πάρουν χρώμα. Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα στο σκεύος 2 ποτήρια καυτό νερό, τους 2 ζωμούς λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και ανακατεύουμε ελαφρά. Κλείνουμε με καπάκι, χαμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη γαστρα. Το πασπαλιζουμε με μπολικο πιπερι και ριγανη. Τρυπαμε το κρεας με ενα μαχαιρι παντου και σε καθε τρυπα βαζουμε καμμματια απο σκορδο και καροτο. Δε βαζουμε καθολου νερο ουτε λαδι γιατι βγαζει το ρεας τα δικατου υγρα και λυπος. Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν μιλάμε για χοιρινό Μπάμπω ενώ για κοτόπουλο ωραία είναι η Arroz con pollo 1: http://www.cooklos.gr/syntages/mpampo 2: http://www.cooklos.gr/syntages/arroz-con-pollo- koyvaneziko-kotopoylo-ryzi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4 φλιτζ. τσαγ. γάλα 1 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. τσαγ. κορν φλάουρ 5 αυγά 2 κουτ. σούπ. βούτυρο 3 δόσεις άρωμα βανίλιας 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες 1.Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε ένα φλιτζάνι τσαγιού κρύο γάλα. 2.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια. 3.Προσθέτουμε στο μείγμα των αυγών το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανίκατεύουμε. 4. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί, μαζί μα τη φλούδα του λεμονιού. 5.Ρίχνουμε λίγο λίγο το μείγμα με το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές με κιμά : http://www.sidages.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE% B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82/%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE% AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια επιτυχημενη συνταγη¨ 4 κουπες γαλα μιση κουπα ρυζι αλατι μια πρεζα μιση κουπα ζαχαρη 1 βανιλια 3 κουταλιε σουπας κορν φλαουερ.βραζουμε το ρυζι με 2 κουπες νερο να χυλωσει καλα.ζεσταινουμε γαλα με ζαχαρη να λιωσει.κραταμε απ το μιγμα μιση κουπα γαλα κ διαλυουμε το κορν φλαουερ.τα αναμειγνυουμε ολα μαζι κ τα αφηνουμε να γινουν ενας πειχτος κ απαλος χειλος.βαζουμε σε μπολακια ριχνουμε κανελα κ βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει... καλη επιτυχια κ καλη ορεξη!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1,5 κιλό αρνί μπούτι 1 κιλό κάστανα καθαρισμένα 4 κουταλιές φυτικό λίπος ή βούτυρο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 ποτήρι κρασιού μπράντυ (κονιάκ) 1 κούπα νερό για χύτρα, 3 για κανονική κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας μέλι αλάτι και πιπέρι Πως το μαγειρεύουμε Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας σε μερίδες. Όταν το ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές το βγάζουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ξαναρίχνουμε το αρνί στην κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα μαζί το μπράντ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για συνταγες συγκεκριμένες δεν ξερω αλλα εδω εχει πολλες αν αυτο βοηθα http://www.sintagespareas.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 25 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: