Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: o Θεος να τον συγχωρεσει. δεν ηξερα οτι υπαρχει και Βαρβαρος ονομα. ουτε οτι ηταν η προστατιδα του πυροβολικου. προστατευει και τους στρα...
Απάντηση: μεταφορικα ειναι ο απολιτιστος..
Απάντηση: βαρβαριζω
Απάντηση: τκ 12351
Απάντηση: που πουλανε Nike millenium στην Αγία Βαρβάρα;
Απάντηση: Καθε 4 Δεκεμβριου μετα ειναι του Αγ, Σαββα και μετα του Αγ, Νικολαου.. και 12 Αγ Σπυριδωνος
Απάντηση: Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. ...
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι- πιπερι.
Απάντηση: 1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σ...
Απάντηση: <a href="http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ μύδια-ατμού-με- άσπρο-κρασί">Μύδια ατμού με άσπρο κρα...
 

Βαρβαρα πως γινεται

Σχετικές ερωτήσεις
Τα λεωφορεια του ΟΑΣΑ λες; για δες εδω http://www.oasa.gr/ routes.php?id=p2
κοίτα εδώ http:// www.stigmap.gr/ odos51240-ag- varvara.html
δες εδω http:// el.wikipedia.org/ wiki/%CE%92%CE%AC% CF%81%CE%B2%CE%B1% CF%81%CE%BF%CE%B9
πρεπει να αναφερεσαι στη φραση πας μη ελλην βαρβαρος...... αυτη η φραση δεν εχει την προελευση της στην αρχαια ελλλαδα καθως δεν εχει απ...
Κατα το γνωστό αρχαίο ρητό : Πᾱς μἠ Ἔλλην (έστί) βάρβαρος! Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν βαρβάρους όλους όσους μιλούσαν άλλη γλώσσα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Τα λεωφορεια του ΟΑΣΑ λες; για δες εδω http://www.oasa.gr/routes.php?id=p2 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοίτα εδώ http://www.stigmap.gr/odos51240-ag-varvara.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AC%CF%81% CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να αναφερεσαι στη φραση πας μη ελλην βαρβαρος...... αυτη η φραση δεν εχει την προελευση της στην αρχαια ελλλαδα καθως δεν εχει αποδειχτει η υπαρξη αυτου του ρητου αναμεσα σε αλλα αρχαια.πιθανολογειται οτι προερχεται απο τον 50 μ.Χ αιωνα ή ακομα μεταγενεστερα,ισως και το 19 αιωνα.οπου εχει χρησιμοποιηθει δεν αναφερεται η πηγη του. αν και οι αρχαιοι θεωρουσαν τους εαυτους τους ανωτερους και ειχαν κοινη νοοτροπια με αυτη που προτεινει το ρητο δεν αποδεικνυεται οτι χρησιμοποιησαν ποτε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατα το γνωστό αρχαίο ρητό : Πᾱς μἠ Ἔλλην (έστί) βάρβαρος! Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν βαρβάρους όλους όσους μιλούσαν άλλη γλώσσα από τα ελληνικά! Κι η λέξη βάρβαρος προέρχεται από από τον ήχο που έκαναν όταν μιλούσαν (βαρ-βαρ) Διαβάστε περισσότερα...
Ο Μακαριστός μου Πνευματικός Πατέρας Ευέλθων ήταν και καθηγητής στην μέση εκπαίδευση. Την ημέρα που γιόρταζε η Αγία Βαρβάρα προστάτιδα του πυροβολικού για όσους δεν το γνωρίζουν. Έλεγε λοιπόν σαν έμπαινε στην τάξη στους μαθητές του χαριτολογόντας:Χρόνια πολλά παιδιά σήμερα γιορτάζετε.Τα παιδιά τον ρωτούσαν απορημένα γιατί.Αυτό τους έλεγε ότι σήμερα γιορτάζουν οι Βαρβάρες και οι Βάρβαροι..... Έσκαγαν στα γέλια τα παιδιά με το αστείρευτο του χιούμορ και τον λάτρευαν κι αυτά. Ας είναι αιωνία...
Απάντηση:
o Θεος να τον συγχωρεσει. δεν ηξερα οτι υπαρχει και Βαρβαρος ονομα. ουτε οτι ηταν η προστατιδα του πυροβολικου. προστατευει και τους στρατιωτες δηλαδη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μεταφορικα ειναι ο απολιτιστος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
δεν με ενδιαφέρει εάν είναι Μαιμού απλά θέλω να τα αγοράσω έτσι για πρόχειρα...
Απάντηση:
που πουλανε Nike millenium στην Αγία Βαρβάρα; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθε 4 Δεκεμβριου μετα ειναι του Αγ, Σαββα και μετα του Αγ, Νικολαου.. και 12 Αγ Σπυριδωνος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για γαλοπούλα με κιμά;
Απάντηση:
1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 150 γρ. κιμά 2 κουταλιές βούτυρο 1/4 της κούπα αμύγδαλα 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια 1/2 κούπα ρύζι Λίγες σταφίδες Λίγο κουκουνάρι 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ Χυμό λεμονιού Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
<a href="http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/μύδια-ατμού-με-άσπρο-κρασί">Μύδια ατμού με άσπρο κρασί </a> Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για παγωτο;
Απάντηση:
Κοίτα εδώ....... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ category/kremes-pagota.html?start=70 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο ½ φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό Αλάτι πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κουταλάκι ζάχαρη Εκτέλεση Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι συνταγές: http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai/ KatiPsinetaiRecipies.aspx Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει και προσθέτουμε το μπέικον αφήνοντας το να σοταριστεί καλά, να πάρει χρώμα και να βγάλει τα αρώματά του. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά μας και το σκόρδο, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και συνεχίζουμε να σοτάρουμε έως ότου μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μειωθούν τα υγρά μέσα στο σκεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω θα βρεις http://www.facebook.com/groups/414846478563059/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα με αυγα,ριξε και μελιτζανες,αφου τις εχεις τηγανισει πιο πριν.Σε μια ομελετα ριχνεις ο,τι θελεις,ντοματα,ζαμπον,τυρι,πιπερια,λουκανικο,πατατ α,κολοκυθακια,μπεικον κ.τ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου μια σπιτική συνταγή για μακαρονόπιτα
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 300 ΓΡ.σπαγγέτι ( ή ο,τι άλλο μας περισσεύει) 200 γρ.φέτα τριμμένη 6 κ.σούπας πεκορίνο 3 κ.σούπας λάδι 3 αυγά 500 γρ. φρέσκο γάλα 4 κ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει τριμμένη φρυγανιά αλατι-πιπέρι Λαδώνουμε ένα ταψί για πίτες.Πασπαλίζουμε με φρυγανιά. Στρώνουμε τα μακαρόνια,ρίχνουμε από πάνω τη φέτα και 4κ.σούπας πεκορίνο.Ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε το γάλα με τ'αυγά το αλεύρι,το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε το περιεχόμενο του ταψιού και φροντίζουμε να καλύπτονται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλιά σούπας σταφίδες¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας φέτα¼ αβοκάντο (κομμένο σε κύβους) Dressing:½ κουταλιά γλυκού μέλι1 κουταλιά γλυκού μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού χυμός πορτοκάλι1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ολόκληρη η συνταγήΘερμίδες: 289 kcalΠρωτεΐνη: 10 γρ.Υδατάνθρακες: 31 γρ.Λίπος: 17 γρ.Φυτ... Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10΄. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ήδη τηγανισμένα σουτζουκάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 5. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Mερίδες: 4 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά συνταγής 1/2 κιλό ρεβίθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 600 γραμμ. ντοματάκια κονκασέ 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορω να το κανω?με μαχαιρι,μιξερ?
Απάντηση:
οχι κανε το με το τριφτη ειναι απλο. πιασε προσεκτικα τα φλουδια και ξυσε τα προσεχε ομως μη τραυματισεις τα δακτυλα σου Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: