Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Απάντηση: 1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσματος ) 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse 1 κουταλάκι ΡΙΓΑΝΗ 1 σκελί...
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα κ...
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι ...
Απάντηση: Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επιλέξεις ή ολόκληρο κοτόπουλο, μόνο μπούτι ή στήθος. Πλένεις καλά το κρέας. Κααρίζεις πατάτε...
Απάντηση: πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο ...
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλ...
Απάντηση: Υλικά : 500 γρ. φάβα 1.5 λίτρο νερό 1 κραμμύδι 2 πατάτες 2 πιπεριές Αλάτι 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 4-5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμ...
Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα κρεμμύδια και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι λαχανικών τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλε...
Απάντηση: Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μαρούλι Ντομάτες Κοτόπουλο στήθος Μπέικον Κρουτόνια Υλικά για το σος 1 λεμόνι 4 κο...
 

Αστακομακαροναδα λαζαρου;

Σχετικές ερωτήσεις
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Υλικά (για 6 άτομα): * 1 πακέτο μακαρόνια (Νο 6 ή Νο 7) * ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο * 2 κιλά αστακούς * 3 σκελίδες...
Αστακομακαροναδα για 2 ατομα: ΥΛΙΚΑ: 1 αστακός 800 - 1000γρ 2 ώριμες τομάτες 1 πιπεριά 1 ματσάκι μάραθος 3 κρεμμύδια μέτρια 2 ...
θέλω την συνταγή για πατάτες άννας με φρέσκα κρέμα και τυρί
3,5 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες (πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό) 1 σταγόνα υγρή τυροπιτιά διαλυμένη σε 5 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. γι...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 άτομα): * 1 πακέτο μακαρόνια (Νο 6 ή Νο 7) * ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο * 2 κιλά αστακούς * 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο * 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες * αλάτι * άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: * Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. * Παράλληλα, βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αστακομακαροναδα για 2 ατομα: ΥΛΙΚΑ: 1 αστακός 800 - 1000γρ 2 ώριμες τομάτες 1 πιπεριά 1 ματσάκι μάραθος 3 κρεμμύδια μέτρια 2 σκελίδες σκόρδο λίγο ελαιόλαδο 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μακαρόνια Νο 10 250 - 300γρ Ψιλοκόβουμε τις τομάτες, την πιπεριά και το μάραθο, λιώνουμε στο multi τα κρεμμύδια και το σκόρδο και κόβουμε τον αστακό σε 4-6 ροδέλες, ανάλογα με το μέγεθός του. Κατόπιν, βάζουμε το λάδι σε μια χαμηλή κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θέλω την συνταγή για πατάτες άννας με φρέσκα κρέμα και τυρί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3,5 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες (πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό) 1 σταγόνα υγρή τυροπιτιά διαλυμένη σε 5 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. γιαούρτι πρόβειο (από κεσεδάκι με πέτσα) Ζεσταίνετε το γάλα στους 35 βαθμούς (αν δεν είναι παστεριωμένο το ζεσταίνετε στους 80 και το αφήνετε να κρυώσει ως τους 35). Ρίχνετε το γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά να διαλυθεί. Ρίχνετε μέσα στο γάλα 2 κουταλιές από το διάλυμα της τυροπιτιάς και ανακατεύετε πολύ καλά. Αφήνετε την κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσματος ) 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse 1 κουταλάκι ΡΙΓΑΝΗ 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ 1 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ" 1 κιλό ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ( μικρά καθαρισμένα ) ½ φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ Εκτέλεση: 1. Σοτάρετε το κοτόπουλο με 2 κουταλιές από το Βιτάμ Culinesse σε κατσαρόλα. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το σκόρδο, ρίχνετε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τη ρίγανη. Αφήνετε το κοτόπουλο να σιγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του φρούτου, εάν βάλουμε. Ανακατεύουμε με τα χέρια ή με τον γάντζο του μίξερ, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να πετύχουμε μια μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα κουζίνας κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο Κιμα Ανιθο Ριγανη Λιγο κρεμμυδι τριμμενο Αλατι πιπερι Εκτελεση: Βραζουμε λιγο ρυζι Και τα ανακατευουμε όλα μαζι Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου αρχισει να βραζει τοποθετουμε Τα γιουβαρελακια και όταν βρασουν κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα) Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα και είναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επιλέξεις ή ολόκληρο κοτόπουλο, μόνο μπούτι ή στήθος. Πλένεις καλά το κρέας. Κααρίζεις πατάτες. Αν είναι μεγάλες - χοντροκομμένες, αν είναι μικρές, τις βάζεις ολόκληρες. Τα βάζεις σε ταψί. Προσθέτεις: χυμό από 2-3 λεμόνια (κατά προτίμηση), 1 κοφτή κουταλίτσα αλάτι (επειδη έχει λεμόνι), 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, λάδι (μισό φιλτζάνι), λίγο μαύρο πιπέρι, 1 ποτήριθ νερό. Όλα ανακατεύονται καλά. Ψήνονται μέχρι να ροδίσουν. Δεν βάζω ρίγανη γαι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπορουμε να το κανουμε με κοσκινο),τηγανιζω σε πολυ λαδι ,καυτο για λιγη ωρα , τις ακουμπαω σε χαρτι να φυγει το πολυ λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 500 γρ. φάβα 1.5 λίτρο νερό 1 κραμμύδι 2 πατάτες 2 πιπεριές Αλάτι 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 4-5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ή ρίγανη Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Βάζουμε στη χύτρα ταχύτητας τη φάβα, το νερό, το κρεμμύδι κομμένο στα 4, τις πατάτες, τις πιπεριές κομμένες, το αλάτι και το μισό αλάτι. Όταν βράσουν, πολτοποιούμε το μείγμα της φάβας στο μπλέντερ. Σερβίρουμε το φαγητό και το πασπαλίζουμε με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Χτυπάμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα κρεμμύδια και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι λαχανικών τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο στο πάγκο εργασίας, τα βάζουμε μέσα, προσθέτουμε το αλεύρι και και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι για να πάρει άρωμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά στην αρχή και εν συνεχεία σε μέτρια, για 6-7 λεπτά. Αποσύρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μαρούλι Ντομάτες Κοτόπουλο στήθος Μπέικον Κρουτόνια Υλικά για το σος 1 λεμόνι 4 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές μουστάρδα Παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι Πιπέρι Σκόρδο ψιλοκομμένο Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και τις ντομάτες. Στην συνέχεια βράζουμε το στήθος κοτόπουλου και το κόβουμε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και το κόβουμε μικρές λωρίδες. Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ και περιχύνουμε την σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Ετοιμάζουμε την σάλτσα - βράζοντας τα κρεμμύδια που έχουμε λιώσει στο μπλέντερ μαζί με την ντομάτα, τον μαιντανό και αργότερα προσθέτοντας τα μπαχαρικά - ώσπου να στεγνώσει. Σωτάρουμε τα μανιτάρια με ένα φλιτζάνι λάδι και ένα ποτηράκι λευκό κρασί, ώσπου να στεγνώσουν. Ενώνουμε την σάλτσα με τα μανιτάρια. Τα βράζουμε μαζί 5 - 10 λεπτά και αλατίζουμε κανονικά. Για να κάνουμε την μπεσαμέλ, βράζουμε το νερό η το φυτικό γάλα με το λάδι και το αλάτι και προσθέτουμε το αλεύρι καλά διαλυ... Διαβάστε περισσότερα...
Λοιπον εχουμε και λεμε...ειμαι ασχετη απο μαγειρικη μονο μακαρονια ξερω να φτιαχνω....εχω βαλει στοιχημα με τον πατέρα μου και πρέπει να μαγείρεψω...πείτε καμία εύκολη συνταγή μπας και κάνουμε τίποτα...
Απάντηση:
κοτοπουλο με μανιταρια αλα κρεμ βραζεις το κοτοπουλο ριχνεις τα μανιταρια να τσιγαριστουν κ μετα προσθετεις κρεμα γαλακτος,αλατι πιπερι αυτο τωρα η το ριχνεις πανω απτο κοτοπουλο, ή βαζεις το κοτοπουλο μεσα στο κατσαρολακι που εφτιαξες κρεμα,οτι θες κανε κανελονια, παρε συσκευασια απο σουπερ μαρκετ παρε κυμα κ φτιαξτον με αλατι πιπερι κρεμυδακι κανελα(ξυλο) κ ντοματοχυμο αφου γινει φτιαξε μια κοκκινη σαλτσα γεμισε τα κανελονια με το κυμα,βαλτα σε ταψι κ περιχυσε τη σαλτσα κ βαλτα... Διαβάστε περισσότερα...
μακαρονια με κυμα συνταγες
Απάντηση:
http://www.sintagoulis.gr/search/%CE%BC%CE%B1%CE% BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%20%CE%BC% CE%B5%20%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα καρυκεύουμε με το φασκόμηλο και τα πουδράρουμε με το τριμμένο γκούντα. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά και από τις δύο πλευρές. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ, μέχρι να ροδίσει η κρούστα τους. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και μετά σε ένα ταψάκι. Απλώνουμε πάνω τους τις φέτες από το προσούτο και στη συνέχεια το κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες.Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Υλικά : 500 γραμμάρια πέννες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 κουταλάκι μαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπορεις να βαλεις και αλατι εγω δεν βαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. Αντέγραψε τη ιστοσελίδα που σου στέλνω κ θα την δείς σε βίντεο. http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24399#toppage Το έχω φτιάξει κ είναι πολύ ωραίο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τηγανιτα θα ειναι πολυ νοστιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το πράσο, τον μαϊντανό και το σέλινο σε μικρά ζάρια. Καθαρίζουμε τα μύδια και πλένουμε τα όστρακα. Τα αχνίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι και λίγο λευκό κρασί. Καθαρίζουμε την ψίχα και κρατάμε μερικά με το κέλυφος για το γαρνίρισμα. Σουρώνουμε τα υγρά από το άχνισμα. Καθαρίζουμε τις σουπιές και τα καλαμάρια και κόβουμε σε λωρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να μια καλή απο το www.sidages.gr - http://tinyurl.com/62fr5c5 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.Κατόπιν τα βάζουμε σε έναν ταβά και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.Στη συνέχεια , ρίχνουμε δύο λίτρα νερό στον ταβά μας , και όταν αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τότε ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά καλά.Μόλις πάρουν μια βράση, λιώνουμε τον τοματοπελτέ και προσθέτουμε, συν το αλάτι και το πιπέρι. Αδείαζουμε το κριθαράκι σε ένα πυρέξ και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι λεπτά,στου... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: