Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκιν...
Απάντηση: 1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρη...
Απάντηση: ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιασ...
Απάντηση: Αρνί αντικριστό Υλικά Αρνί κατά προτίμηση σπάλα 2-3κιλα αλάτι 30-40 γρ. μια σούβλα ανοξείδωτη περίπου70-80 εκ.,μερικά ξύλα...
Απάντηση: 1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι
Απάντηση: 1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκο...
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι
Απάντηση: Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό κτηνοτρόφο ή βλάχο. Φροντίζουμε, αν το πάρουμε από κρεοπώλη, να έχει τις απαραίτητες σφρα...
Απάντηση: Πρακτικά είναι το ίδιο : http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ σπετζοφαΐ-πηλίου
Απάντηση: Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!!
 

Αρνι στη γαστρα με πατατες;

Σχετικές ερωτήσεις
που το βρικες το αγριογουρουνο;
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 ...
μην φτιαξεις
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
που το βρικες το αγριογουρουνο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 κιλό πατάτες Μαστέλο πήλινο Σίφνου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ παίρνουμε το αρνί και το πλένουμε καλά για να φύγει το αίμα. το βάζουμε σε μια λεκάνη για να πλυθεί καλά το κρέας με το κόκκινο κρασί. καθαρίζουμε τα αμπελοκλαδα με ενα μαχαίρι και τα πλένουμε καλά. μετά τα βάζουμε μέσα στο μαστέλο έτσι ώστε να σχηματιστεί σαν σχάρα. πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BC-%CF% 80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά) 3 σκελίδες σκόρδο (στα τέσσερα) Κριθαράκι ή χυλοπίτες 250 γρ κοκκινο κρασί 3 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές πελτέ 2 κουταλιές ζάχαρη φέτα παρμεζάνα Οδηγίες 1.Τσιγαρίζουμε στην χύτρα το μοσχάρι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα ποτήρι νερό το βράζουμε για 15 λεπτά (ανάλογα και πόσο μικρά κομμάτια είναι το κρέας). 2.Αδειάζουμε το π... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνουμε αρνακι στη γαστρα?
Απάντηση:
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρησιμοποιώ Σαμιώτικο λευκό ή μοσχάτο) 1 ½ χάρτινο κουτί πολτός ντομάτας ή πολτός φρέσκιας ντομάτας (βάλτε λίγο παραπάνω σε αυτή την περίπτωση) Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,λίγο μπαχάρι,1 φύλλο δάφνης. 1 1/2 κ.γλ ζάχαρη(Αν βάλω μοσχάτο κρασί βάζω λιγότερη ζάχαρη) Εκτέλεση: 1. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το κρέας μας. 2. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για μοσχαρακι εξοχικο στη γαστρα
Απάντηση:
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση ελιά) 2 ώριμες ντομάτες 2 πιπεριές 1 κρεμμύδι 3 μέτριες πατάτες 2-3 λιαστές ντομάτες(και λίγο απ΄το λαδάκι τους) 1/3 φλιτζάνι λαδί 1 λεμόνι(το ξύσμα και τον χυμό του) 1 κουταλάκι μουστάρδα αλάτι-πιπέρι 2 δαφνόφυλλα 300 α κεφαλογραβιέρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βαλτέ το μοσχάρι πρώτο-πρώτο στη γάστρα, αλατοπιπερώστε το και από πάνω στρώστε κομμένα σε ροδέλες τα λαχανικά, ενδιάμεσα να αλατοπιπερώνετε ελαφρώς. Αφού βάλετε όλα τα λαχανι... Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται το αρνι αντικριστο;
Απάντηση:
Αρνί αντικριστό Υλικά Αρνί κατά προτίμηση σπάλα 2-3κιλα αλάτι 30-40 γρ. μια σούβλα ανοξείδωτη περίπου70-80 εκ.,μερικά ξύλα (ελιάς κατά προτίμηση ) Εκτέλεση Σε απόσταση60-70 εκατοστά από το κέντρο των ξύλων τοποθετούμε μερικές πέτρες σταθερά και σε ύψος 40 -60 εκατοστών .Τοποθετούμε το κρέας που έχουμε πέραση στη σούβλα και το έχουμε αλατίσει και βάζουμε φωτιά στα ξύλα .Για να τοποθετήσουμε το κρέας στη σούβλα, κόβουμε στο πέμπτο πλευρό τη σπάλα και την ανοίγουμε να διαχ... Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου την καλύτερη συνταγή για κρητικό πιλάφι με αρνάκι
Απάντηση:
1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Νόστιμη σπιτική συνταγή για αρνάκι κλέφτικο;
Απάντηση:
1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο Θυμάρι Θρούμπι Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται το αρνάκι με σταμναγκάθι;
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για να έχουμε το καλύτερο και νοστιμότερο αποτέλεσμα! http://www.youtube.com/watch?v=LlLkiKk8dmA http://www.youtube.com/watch?v=Ekn3qZaZ9c4
Απάντηση:
Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό κτηνοτρόφο ή βλάχο. Φροντίζουμε, αν το πάρουμε από κρεοπώλη, να έχει τις απαραίτητες σφραγίδες επάνω και να είναι ντόπιο. Αφού έχουμε πάει το σφάγιο σπίτι, βγάζουμε τη συκωταριά τραβώντας τη από το λάρυγγα, αφού κόψουμε κάποια υμένια. Μετά κόβουμε κάποιες τρίχες που έχει το αρνί ή π.χ. τη σφραγίδα κ.τ.λ. Μετά το αρνί πρέπει να πλυθεί καλά. Καλό είναι αν μπορούμε να το κρεμάσουμε από ένα τσιγκέλι. Το αρνί αφού πλυθεί καλά, ιδίως στο εσωτερικό,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρακτικά είναι το ίδιο : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/σπετζοφαΐ-πηλίου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για τη σαρδελα ξερω σιγουρα οτι κατεβαζει τη χοληστερινη και ξεβουλωνει τις αρτηριες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ορεστου 21 κοντα χαλκιδικης με β.ολγας.ειναι εξαιρετικο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεµµυδόπιτα -------------------------------------------------- ------------------------------ Υλικά Υλικά για τη γέµιση 1 κιλό φρέσκα ή ξερά κρεµµύδια 5 αυγά 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 1 φλιτζάνι τυρίΥλικά για το φύλλο1 φλιτζανάκι νερό 1 φλιτζανάκι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο λίγο αλάτι, λίγη µαγιά ½ κιλό αλεύρι (6 μερίδες) Εκτέλεση: Λιώνουµε τη µαγιά στο ζεστό νερό, προσθέτουµε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι και κάνουµε ζύµη. Αφήνουµε τη ζύµη σκεπασµένη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά αρνίσιο 2 αυγά 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομ. 2 κρεμμύδια τριμένα ψίχα απο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί αλάτι πιπέρι 2-3 σκέπες αρνίσιες λίγη πάπρικα 7 κουταλιές γιαούρτι Εκτελεση: Πλένουμε τις σκεπες του αρνιού με μπόλικο κρύο νερό και τις αφήνουμε για λίγο σε ένα λεκανάκι με νερό και ξίδι. Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού και τη στύβουμε πολύ καλά για να φύγει όλο το νερό. Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε τους κιμάδες, τα κρεμμύδια, τα αυγά ελα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά * 1 1/2 κιλό μύδια * 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα * 2 κούπες ρύζι * Αλάτι * Πιπέρι * Λάδι Προετοιμασία Αφήνουμε τα μύδια σε νερό για 2 ώρες περίπου. Ετοιμασία 1. Τα πλένουμε πολύ καλά, ξύνουμε το κέλυφος με προσοχή ώστε να φύγει το χνούδι και τα ξεπλένουμε πολύ καλά (2-3 νερά). 2. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα μύδια να αχνιστούν. Όταν ανοίξουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 3. Το νερό το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σφογγάτο με φέτα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%86%CE%BF%CF% 85%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE% B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%80%CE%B5%CF% 83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Π.χ παστίτσιο,μουσακάς,κρέας κοκκινιστό με ρύζι και τέτοια αλλά κάποια άλλα για να έχουμε ποικιλία!:)
Απάντηση:
ομελετα φουρνου,γεμιστα,γιουβερλακια,καρμποναρα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Και ζεστό και κρύο.Με κανέλα πάντα απο πάνω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 52 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: